- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.581
sealm arkadaşlar..nasılsınız? biz iyileştik çok şükür.. Allahım bidaha yaşatmasın çok zor oluyo hastalık yaa.. dün dr kontrolümüz vardı kuzumun hırıltısı da tamamen geçmiş çok mutlu oldum.. kilomuz11.700 boy 80 cm olmuşeşleriyle problemli olan arkadaşlar var sanırım.. inş. bir an önce herşey yoluna girer.. aklıma gelmişken sizleride bilgilendiriyim kızlar bizim dr cold mix i sık kullanmaya karşı ileride solunum yollarında problemlere sebel olabiliryomuş özlellikle hassas bünyeli bebişler aman dikkat sık kullanmayın nolur.. bize kar zarar hesabı yapıp arasıra bikaç saatlik kullanım için uygun olabilir fazla alıştırmayalım dedi.. herkesi çok öpüyorum bebişlerinizle eşlerinizle sevdiklerinizle sağlıklı,mutlu,huzurlu bol paralı bir yıl diliyorum...
Kuzunun iyileşmesine sevindim canım, geçmiş olsun, Allah tekrarından korusun...
Ihh, yok, sapıma kadar Türk'üm ama eski Arnavut Türklerinden olduğum için sağlam inatçıyımdır. Çok inat ettiğim zaman eşim Arnavut inadına ...yım senin der hatta.
[
Ihh, yok, sapıma kadar Türk'üm ama eski Arnavut Türklerinden olduğum için sağlam inatçıyımdır. Çok inat ettiğim zaman eşim Arnavut inadına ...yım senin der hatta.
[
evet walla az çok kafamda belirmiş bi ev içi hal durumu söz konusu hepiniz için
ya labneyi daha önce de konuşmuştuk biz drlar sorun yok demiyor muydu.
aktivite masası çok pahalı geliyor bana yw onun yerine 10 farklı oyuncak alırım :26: ne bileyim. ben bunları aldım
Playskool Zıp Zıp Arkadaşlarım - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
VIB Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Pilsan Sallanan At - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
üçüncüye hiç ses etmeyinben kendimin olsun çok istemiştim yürüteç olarak da kullanılabilir tekeerlek üstündeyken
hişşşşt vicksi burna sürmeye daha en az iki yıl var,topuklarına sürün sadece zararlıymış diyoz alllooooo
katılıyorum:13: ayrıca coldmix i benim dr da tavsiye etmedi,oda içerisinde bir yere damlatın çok yakın olmasın bebeğe dedi, vickside en fazla topuğuna sürerek kullanın dedi:26:
Vicksi burna sürmek niye zararlı?
Cold mixi 24 saat sürün demiyoruz zaten,sadece gece rahat uyuyabilmeleri için 1-2 defa damlatın
Başım çok ağriyy midem bulaniyyy
herkese merhaba dün girdim herkese bigüzel cvpyazdım tam gönderecekken elektrikler gitti tedaşı rahmetle andım bende...ay kız sizin kocalar melek valla ayli kullanıcısına katılıyorum bencede ayaklarını yıkıyıp suyunu için ben hergün bizimkini boşıyorum amma bitürlü uygulamaya geçiremedim kolay değil 8.seneye girdik ama bugün okuduklarımdan sonra 8 sne bir hiç oldu gözümde avukatımı arıyorum bi koşu..
burcum banada o lafı çok söylerler bende çok inadım :)
Kuzunun iyileşmesine sevindim canım, geçmiş olsun, Allah tekrarından korusun...
saol canım benim.. Amin tüm bebişlerimiz korusun Allah.. bizi onlarla sınamasın
Aklıma gelmişken yazıyım kızlar.. geçen gün oğlumu fırının kulplarından tutunmuş ayakta yakaladım mutfakta ve ön ocaklardan birisinde çorba kaynıyordu:18:kaşla göz arasında dokunmaması gerekn ne varsa orda sıpalar artık.. bende fırının arka ocaklarına geçicem artık napimm.. daha ne tehlikeler bekliyor kimbilir..inanın 2dk boş bırakmaya gelmiyorlar artık...Allahım korusun
Hem de ne tehlike... Dün 30 sn bıraktım salonda, mutfaktan suluğunu alıp döndüm, yok... Önce sakin bi sesle aramaya başladım salonda, yok... Telaşlandım, sesim titredi, sesleniyorum, oyun yapıyorum, şarkı söylüyorum, yok, nefesim bitti resmen... Sonra balkon kapısı oynadı biraz, hemen koştum, evden biri kapıyı aralık bırakmış, bu yer cücesi de açıp balkona çıkmış, dolaba sığmadığı için balkona koyduğum yıkanmamış meyveleri kemiriyordu. Bulana kadar son nefesimi vermedim ya, daha da kolay vermem...
ya labneyi daha önce de konuşmuştuk biz drlar sorun yok demiyor muydu.
aktivite masası çok pahalı geliyor bana yw onun yerine 10 farklı oyuncak alırım :26: ne bileyim. ben bunları aldım
Playskool Zıp Zıp Arkadaşlarım - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
VIB Mama Sandalyesi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
Pilsan Sallanan At - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
üçüncüye hiç ses etmeyinben kendimin olsun çok istemiştim yürüteç olarak da kullanılabilir tekeerlek üstündeyken
Güle güle kullansın hepsini, severek oynar umarım...
herkese merhaba dün girdim herkese bigüzel cvpyazdım tam gönderecekken elektrikler gitti tedaşı rahmetle andım bende...ay kız sizin kocalar melek valla ayli kullanıcısına katılıyorum bencede ayaklarını yıkıyıp suyunu için ben hergün bizimkini boşıyorum amma bitürlü uygulamaya geçiremedim kolay değil 8.seneye girdik ama bugün okuduklarımdan sonra 8 sne bir hiç oldu gözümde avukatımı arıyorum bi koşu..
Hem de ne tehlike... Dün 30 sn bıraktım salonda, mutfaktan suluğunu alıp döndüm, yok... Önce sakin bi sesle aramaya başladım salonda, yok... Telaşlandım, sesim titredi, sesleniyorum, oyun yapıyorum, şarkı söylüyorum, yok, nefesim bitti resmen... Sonra balkon kapısı oynadı biraz, hemen koştum, evden biri kapıyı aralık bırakmış, bu yer cücesi de açıp balkona çıkmış, dolaba sığmadığı için balkona koyduğum yıkanmamış meyveleri kemiriyordu. Bulana kadar son nefesimi vermedim ya, daha da kolay vermem...
bende öylece kalakaldım gördüğümde... inasnın eli ayağı tutuluyo yaa:18:Allahım kazasız belasız büyütmeyi nasip etsin.. ufak tefek kazalar engellenemez tabi ama beterinden korusun...
Elifcim sana da bebişine de çok geçmiş olsun tekrardan cnm
Burci tamam o zaman arama ama evde surat yapma adama o halde, bak 3 günü geçirmeyin
Şeyma Deniz bey iyi günlerde oynasın oyuncaklarıyla cnm
şşşşşt aylin midenmi bulanıyıııı amanınnnnn?????????????Benim oğlum en çok oyuncak oynayanlardan olmasına rağmen emeklemeyle birlikte yürümeye ve oyuncaklarla oynamaya ilgisi azaldı,ama hala en çok ilgisini aktivite masası çekiyor, pahalı bulmanıza bişey diyemem ama benim tavsiye ettiğim akt.masası harfleri,sayıları,bi dünya kelimeyi söylüyor
Şebnem 2 ay önce Kero da 100 gr vermiş ve uzamamıştı, olabiliyor yani,ayrıca senin kilo almamış çocuğun şu topicin yarısından daha toplu o yüzden maşş de (içime Merve kaçtı) sıkma canını
Benim arkadaşım gıda fabrikasında çalışıyor,peynir tesislerinde tek gezdirmedikleri yer labne yapılan bölümdür dediği günden beri labneyi kestim.
üçüncüye ses etmeyin lafına çok güldüm,güle güle kullan o zaman Şeymacım
Vicksi burna sürmek niye zararlı?
Cold mixi 24 saat sürün demiyoruz zaten,sadece gece rahat uyuyabilmeleri için 1-2 defa damlatın
Başım çok ağriyy midem bulaniyyy
canım benim oğlum o gece hiç nefes alamıyordu burnu genzi tamamen tıkalıydı.. bende ne yalan söyleyeyim kaloriferin üstüne su koyup içine iki damla damlattım vegerektikçe yineledim geceyi atlatmak için..ama bundan sonra çok gerekmedikçe kullnamayı düşünmüyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?