2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

İyi olmanıza sevindim, hastalık zor evet, hele hele bebekler söz konusu olunca etim yağım eriyor hakkaten, daha çok üzülüyorum, sana da bereketli, sağlıklı ve bol şanslı bir yıl diliyorum...

herkese merhaba dün girdim herkese bigüzel cvpyazdım tam gönderecekken elektrikler gitti tedaşı rahmetle andım bende...ay kız sizin kocalar melek valla ayli kullanıcısına katılıyorum bencede ayaklarını yıkıyıp suyunu için ben hergün bizimkini boşıyorum amma bitürlü uygulamaya geçiremedim kolay değil 8.seneye girdik ama bugün okuduklarımdan sonra 8 sne bir hiç oldu gözümde avukatımı arıyorum bi koşu..

sanırım hepsi her oyuncaga aynı tepkiyi vermior ..umarım begenir..hadi bi denesin ata bebek merak ediorumözellikle şu toplar..

burcum banada o lafı çok söylerler bende çok inadım :)

[

Ihh, yok, sapıma kadar Türk'üm ama eski Arnavut Türklerinden olduğum için sağlam inatçıyımdır. Çok inat ettiğim zaman eşim Arnavut inadına ...yım senin der hatta.

belli:79:

[
evet walla az çok kafamda belirmiş bi ev içi hal durumu söz konusu hepiniz için

ayy düşününce bende şimdi gözümün önüne getirdim evhallerini.
ve bazılarına çok güldüm

Elifcim sana da bebişine de çok geçmiş olsun tekrardan cnm

Burci tamam o zaman arama ama evde surat yapma adama o halde, bak 3 günü geçirmeyin

Şeyma Deniz bey iyi günlerde oynasın oyuncaklarıyla cnm

Yazgı canım Alp paşanın 10. ayı kutlu olsun bol uykulu olsun da annesi biraz uyusun dinlensin inş.gerçi bu yazdığıma benim bile inanasım gelmiyor ama umut dünyası :) ne çabuk büyüdüler yaa...

Gülsan canım bende burda herkes kullandığı ve önerdiği için ilk gece kullanmıştım ertesi gün sabah dr a götürdük ve uyardı dr da.. bende bitek bizim dr karşı çıkıyor sanmıştım

simenay (Yasemin die hatırlıyorum:)) saol canım benim.. hepimiz için güzel bir sene olur inş..

şeyma bak buna katılıyorumaraştrdım bu masa pahalı yaw bunun yerine iki üç oyuncak alınabilir..tabi ilgilenrse hanf...
gülşan amirim vicksi dr umuz hiçbi koşuldayasaklamadı..ben kullanıorum..biz bile vicksle büyüdük hem bu kadar incelemeyin yaww

Şebnem 2 ay önce Kero da 100 gr vermiş ve uzamamıştı, olabiliyor yani,ayrıca senin kilo almamış çocuğun şu topicin yarısından daha toplu o yüzden maşş de (içime Merve kaçtı) sıkma canını

Benim arkadaşım gıda fabrikasında çalışıyor,peynir tesislerinde tek gezdirmedikleri yer labne yapılan bölümdür dediği günden beri labneyi kestim.
üçüncüye ses etmeyin lafına çok güldüm,güle güle kullan o zaman Şeymacım

du kız sen de dellenme hemen bak sen diğerlerini unut şimdi. beni,Aylini ve Esini anımsa, kocana sevgin geri gelecektir

burcum banada o lafı çok söylerler bende çok inadım :)

yapma yaa, hadi Burcu tamam da, sen hiç inatçı biri gibi durmuyosun yaa

yazcan alp cücüğümün 10.ayı kutlu mutlu ola..hadi bakalım geri sayım başladı kızlar..hepinizden ilk dogumgünüsülerine özel plan program bekliorum..

slm güzel anneler oglummm cok fena mızl mızıl bi çocuk oldu çıktı.böle deildi bu nazarmı değdi noldu oturamıyo 2 dk oturmadan evin her tarafını geziyo bana inanılmaz düşkün tamam istiyodum cok düşkün olsun diye ama bu kadar da deil yaw.. en büyük eglencesi banyoya gidip küvetin üstüne cıkıp (benim yardımımla ) su oynaması

Ihh, yok, sapıma kadar Türk'üm ama eski Arnavut Türklerinden olduğum için sağlam inatçıyımdır. Çok inat ettiğim zaman eşim Arnavut inadına ...yım senin der hatta.

evet o zaman boşa çaba harcamayalım sana hiç bir şey sökmez

Elifcim sana da bebişine de çok geçmiş olsun tekrardan cnm

Burci tamam o zaman arama ama evde surat yapma adama o halde, bak 3 günü geçirmeyin

Şeyma Deniz bey iyi günlerde oynasın oyuncaklarıyla cnm

teşekkür ederim

yazgı allah 10-20-30 yaşlarını da nasibetsin inşallah

ya bu arada ayferin durumu okudum ama arada kaynadı Allah her şeyin hayırlısını versin :2:

fatma sana da rabbim bir an önce huzur nasibetsin

başka da vardı sanki ama arada unutuyorum

Benim oğlum en çok oyuncak oynayanlardan olmasına rağmen emeklemeyle birlikte yürümeye ve oyuncaklarla oynamaya ilgisi azaldı,ama hala en çok ilgisini aktivite masası çekiyor, pahalı bulmanıza bişey diyemem ama benim tavsiye ettiğim akt.masası harfleri,sayıları,bi dünya kelimeyi söylüyor

şşşşşt aylin midenmi bulanıyıııı amanınnnnn?????????????

selam arkadaşlar. ne olmuş böyle yahu.
allah hepşmşze sabır versin. Erkekler gerçekten benciller. pazartesi eşimin dersi yok ama benim var. sabahın 6 sında kalkıyorum. saat 5 te uyandı defne hanım .dürtüyor beni kalk diye. dedimki ben işe gideceğim sen kalksaydın ya. öyle mi yaptım farkında değilim diyor. çünkü hep annelerden bekleniyor .
FATMA inşallah sağlıklı bir karar verirsin. olu böyle şeyler arada de ve üzme kendini. bu durum bebeklere de yansıyor bence.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…