2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

burcum banada o lafı çok söylerler bende çok inadım :)

Sen de mi Arnavutsun peki

belli:79:

ayy düşününce bende şimdi gözümün önüne getirdim evhallerini.
ve bazılarına çok güldüm

Hangisine güldün mesela

Elifcim sana da bebişine de çok geçmiş olsun tekrardan cnm

Burci tamam o zaman arama ama evde surat yapma adama o halde, bak 3 günü geçirmeyin

Şeyma Deniz bey iyi günlerde oynasın oyuncaklarıyla cnm

du bakalım :44:

Nasıl ya, bunu bilmiyordum hiç? Kestim gitti, tuzu alınmış beyaz peynir yiyecek gayri..

du kız sen de dellenme hemen bak sen diğerlerini unut şimdi. beni,Aylini ve Esini anımsa, kocana sevgin geri gelecektir

yapma yaa, hadi Burcu tamam da, sen hiç inatçı biri gibi durmuyosun yaa

Aylin midem mi bulanıyo dedinnnn, yoksa:18::18:

Aboooovvv..
Oku oku yetişemedim hızınıza yahuu, bu ne hız anacım, birden çeneniz düştü..

Ebru, bende Labne veriyorum İklime, hemde 5 aylık vermeye başladım, doktorumuza da sormuştum, verebilirsin demişti, bu aralar birde Pınar ın Beyaz peynirini yiyor benim zilli, kendi kaşığına koyuyorum, yalana yalana yiyor, doktorunuza da sor gerçi ama Labne den bişey olmaz verebilirsin..

Şeymacım, Denizin oyuncakları hayırlı olsun, güle güle oynasın, bizimde teyzemiz at almak istiyor ama ben evde oyuncaklar yüzünden oturacak yer dahi bulamadığım için istemiyorum, o da aynı şeyi söylüyor, küçükken imrenirdik bizim hiç olmadı İklim in olsun diye ama ıııhhh evde yer yok istemiyorum, birde mama sandalyesini almasaydın keşke diyecem, sana ne diyebilirsin belki ama bu aydan sonra çok fazla oturacağını sanmam, benim kızım 5 aylıkken oturmaya başladı mama sandalyesine şu an çok sıkılıyor, oturmak istemiyor, üstünde ayağa kalkıp yere atlamaya çalışıyor, ve en sevdiği şey büyük adam gibi bizim oturduğumuz sandalyelerde oturmak, benim şimdiki aklım olsa o kadar parayı bağlamazdım açıkçası, İklim mama sandalyesine oturmak istemediğinde normal sandalyeye oturtup büyükçe bir çarşafla da belinden sandalyeye bağlıyordum, süper bir mama sandalyesi oluyordu.. :)))

Aylin kullanıcısı cevap veriyor

Tek değilsin anacım geç sıraya

Hee evet midem bulaniyyy ama benim başım şiddetli ağrıdığında genelde bulanır o yüzden don't panic
Alp'e nice nice aylar. Bizde 6 gün sonra Yağmur ve Selin'le 10. ayımızı kutlıycaz

pufff kafam karıştı iyice :44:

Yazgı canım Alp paşanın 10. ayı kutlu olsun bol uykulu olsun da annesi biraz uyusun dinlensin inş.gerçi bu yazdığıma benim bile inanasım gelmiyor ama umut dünyası :) ne çabuk büyüdüler yaa...

yazcan alp cücüğümün 10.ayı kutlu mutlu ola..hadi bakalım geri sayım başladı kızlar..hepinizden ilk dogumgünüsülerine özel plan program bekliorum..

teşekkür ederim canlar.
ahh ah uyumakla ilgili tüm temennilerimi geride bıraktım ben.
doğum günü ile ilgili planlarım var tabi.ve halada düşünmekteyim

:18::18:
ben rüyamda hamileydim.ve hamileleğim ilerlemişti,4. ayımda falandım.yinede kürtaj olmak istiyordum,doktor kabul etti ama çok acılı olacak dedi.kocam bir yapmayalım,aldırmayalım falan diyordu,bir tamam aldıralım diyordu.ve ben tüm rüya boyunca ağlıyor,korkuyor ve hem Alp için hem karnımdaki için kahroluyordumhayır olsun.

teşekkür ederiz.hepimizi için,amin.
oyuncaklarını güle güle kullansın minik adam.

yaw bu labne konusunda iyiced kafamı karıştırmaya başladılar. Eyonun severek yediği nadide şeylerden, hatta khvaltısını bi labne bi karışık şeklinde anca yedirebiliyorum. kesemem onu, bi daha labneyi kötülemeyi yasaklıyorum

mama sandalyesine gelince Eymen de öyle hiç oturmadı, kıyametleri kopardı. ben de uzun atkıyla normal sandalyeye bağlıyorum onu pek durmuyo gerçi, kucağıma atlıyo yine de

oyuncak falan da almayacagım bir daha egoşa oynamıyo en büyük oyuncağı benim onun ben varken ne gerek var ilk arabam almayı düşünüyodum sonra düşündüm egoş gibi bi çocuga cok gereksiz binmezzz örümceğin yüzüne bakmadı örümcekten daha kullanıslı bir anneye sahip tabi cocuk :)))

NE ÇOK KONUŞTUNUZ YAAWWW

tamam canım daha demem hakakten sıkıcı oluyor dimi öyle :) ama bak insanda kendini kötü hissediyor ondan öyle oluyor ,,

nolur dönünce o yorumu aynen yaz, merak ettim yaw hem sanırım aramızda yüksek seviyeli kimse yok şimdi:))

evet bunada katılıyorum :)

canım arkadaşalrda söylemiş kiloya çok takılma tabi çok fark olamdıkça hem gözüne iyi görünüoyrsa iyidir ata :):)

kulağında önemli bişi olmaması iyi ama sen çocuk doktorunada yine hatırlat bu durumu bide o görsün,,,

hımmm ,,,,

ben ayzana akdar dalmış ve çıkmışsın :)

ne oldu eymene üşüttümü ?

sen boşver o konuları sen seviyeli muhabbetlere katıls adece canım :) yani bebekelr ile ilgili olanlara ,,,

25 okuyucuyla rekora gidiyoruzzzz

Aylin, Labne olayı benimde kafamı karıştırdı şimdi, doktorlar niye verebilirsiniz diyor o halde, gerçi ben hergün yedirmiyorum, verdiğim zamanda kaşığına bir miktar koyuyorum, kendi kendine kaşıkla yemeyi öğrensin diye..

Vicks, burundaki kılcal damarların çatlamasına neden olduğu için önerilmiyor, bilginize..

Yazgııııı, ev hallerine en çok güldüklerin kimler bakayım..?

Hangisine güldün mesela

aylin eesin eve senin şu sıraki hallerine,evdekilerin senden tırsar hallerine

Aylin biz seviyesizler hala senbin seviyesiz msjını bekliyoruz, ama çok abartılı seviyesiz değilse tabi

isteriz,isteriz

Hee evet midem bulaniyyy ama benim başım şiddetli ağrıdığında genelde bulanır o yüzden don't panic
Alp'e nice nice aylar. Bizde 6 gün sonra Yağmur ve Selin'le 10. ayımızı kutlıycaz

teşekkür ederiz.

bu sabah dogum yaptıran dr uma gittim spiral taktırayım diye neyle korundun dedi bu zamana kadar Allah korudu dedim cok güldü , cocuk mu istiyosun dogumdan sonra tövbe ettiğini hatırlıyorum dedi istemiyorum tabiki dedim , neyse vajinal ult muayene etti hersey normal dedi spirali adet gördüğünde gel takarım .. cıktım birini nst ye baglamıslar kalp sesi geliyodu bebeğin cokkk güzeldi özendim sonra hemen kendime geldim

ne çabuk doldu yine burnu temizledim uyuttum hırıl hırıl seslerle uyandı yine çocuk( şimdi ayağımda uyuyor:85:

Fatma geri dönmedi mi hala çağrına? yemeğe gidince de mi aramadı? Bi de arnavutluk var mı beyinde

benimkinde lazlık var canım :

toplantıdayım diye mesaj attı sonra aradı ben yetişemedim selinle ilgileniyordum annemin cebinden aradı açtım söyledim derdimi tamam sorun değil hallederiz dedi ,,,

selinle boğuşurken cebimde tekrar aramışım ( burcu gerçekten bilerek aramadım ) ama sleinlwe boğuşuyordum ne o beni ne ben onu anlamadım efendim dedi msne aradın dedi pardon yanlış oldu dedim tabi selinin çığlıkalrı rasıdna idi tamam tamam sen işine bak sorun deği ldedi kapattık ,,,

meralcim daha fazla incik cıncık etmeyeceğim ,,,
sanırı mtahmin ettiğimiz gibi yavaş yavaş düzelecek ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…