- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.601
burcum banada o lafı çok söylerler bende çok inadım :)
belli:79:
ayy düşününce bende şimdi gözümün önüne getirdim evhallerini.
ve bazılarına çok güldüm
Elifcim sana da bebişine de çok geçmiş olsun tekrardan cnm
Burci tamam o zaman arama ama evde surat yapma adama o halde, bak 3 günü geçirmeyin
Şeyma Deniz bey iyi günlerde oynasın oyuncaklarıyla cnm
Şebnem 2 ay önce Kero da 100 gr vermiş ve uzamamıştı, olabiliyor yani,ayrıca senin kilo almamış çocuğun şu topicin yarısından daha toplu o yüzden maşş de (içime Merve kaçtı) sıkma canını
Benim arkadaşım gıda fabrikasında çalışıyor,peynir tesislerinde tek gezdirmedikleri yer labne yapılan bölümdür dediği günden beri labneyi kestim.
üçüncüye ses etmeyin lafına çok güldüm,güle güle kullan o zaman Şeymacım
Vicksi burna sürmek niye zararlı?
Cold mixi 24 saat sürün demiyoruz zaten,sadece gece rahat uyuyabilmeleri için 1-2 defa damlatın
Başım çok ağriyy midem bulaniyyy
du kız sen de dellenme hemenbak sen diğerlerini unut şimdi. beni,Aylini ve Esini anımsa, kocana sevgin geri gelecektir
yapma yaa, hadi Burcu tamam da, sen hiç inatçı biri gibi durmuyosun yaa
Aylin midem mi bulanıyo dedinnnn, yoksa:18::18:
slm güzel anneler oglummm cok fena mızl mızıl bi çocuk oldu çıktı.böle deildi bu nazarmı değdi noldu oturamıyo 2 dk oturmadan evin her tarafını geziyo bana inanılmaz düşkün tamam istiyodum cok düşkün olsun diye ama bu kadar da deil yaw.. en büyük eglencesi banyoya gidip küvetin üstüne cıkıp (benim yardımımla ) su oynaması
pufff kafam karıştı iyice :44:Benim oğlum en çok oyuncak oynayanlardan olmasına rağmen emeklemeyle birlikte yürümeye ve oyuncaklarla oynamaya ilgisi azaldı,ama hala en çok ilgisini aktivite masası çekiyor, pahalı bulmanıza bişey diyemem ama benim tavsiye ettiğim akt.masası harfleri,sayıları,bi dünya kelimeyi söylüyor
bunlar daha bi hiç..yürümeye bşşalsınlar extra extra dikkattt:18:Hem de ne tehlike... Dün 30 sn bıraktım salonda, mutfaktan suluğunu alıp döndüm, yok... Önce sakin bi sesle aramaya başladım salonda, yok... Telaşlandım, sesim titredi, sesleniyorum, oyun yapıyorum, şarkı söylüyorum, yok, nefesim bitti resmen... Sonra balkon kapısı oynadı biraz, hemen koştum, evden biri kapıyı aralık bırakmış, bu yer cücesi de açıp balkona çıkmış, dolaba sığmadığı için balkona koyduğum yıkanmamış meyveleri kemiriyordu. Bulana kadar son nefesimi vermedim ya, daha da kolay vermem...
bende öylece kalakaldım gördüğümde... inasnın eli ayağı tutuluyo yaa:18:Allahım kazasız belasız büyütmeyi nasip etsin.. ufak tefek kazalar engellenemez tabi ama beterinden korusun...
Şebnem 2 ay önce Kero da 100 gr vermiş ve uzamamıştı, olabiliyor yani,ayrıca senin kilo almamış çocuğun şu topicin yarısından daha toplu o yüzden maşş de (içime Merve kaçtı) sıkma canını
Benim arkadaşım gıda fabrikasında çalışıyor,peynir tesislerinde tek gezdirmedikleri yer labne yapılan bölümdür dediği günden beri labneyi kestim.
üçüncüye ses etmeyin lafına çok güldüm,güle güle kullan o zaman Şeymacım
hmm..labneyi iki kere daha düşüneyim o zaman..
Vicksi burna sürmek niye zararlı?
Cold mixi 24 saat sürün demiyoruz zaten,sadece gece rahat uyuyabilmeleri için 1-2 defa damlatın
Başım çok ağriyy midem bulaniyyy
hmm..labneyi iki kere daha düşüneyim o zaman..
Yazgı canım Alp paşanın 10. ayı kutlu olsun bol uykulu olsun da annesi biraz uyusun dinlensin inş.gerçi bu yazdığıma benim bile inanasım gelmiyor ama umut dünyası :) ne çabuk büyüdüler yaa...
yazcan alp cücüğümün 10.ayı kutlu mutlu ola..hadi bakalım geri sayım başladı kızlar..hepinizden ilk dogumgünüsülerine özel plan program bekliorum..
yazgı allah 10-20-30 yaşlarını da nasibetsin inşallah
ya bu arada ayferin durumu okudum ama arada kaynadı Allah her şeyin hayırlısını versin :2:
fatma sana da rabbim bir an önce huzur nasibetsin
başka da vardı sanki ama arada unutuyorum
Aboooovvv..
Oku oku yetişemedim hızınıza yahuu, bu ne hız anacım, birden çeneniz düştü..
Ebru, bende Labne veriyorum İklime, hemde 5 aylık vermeye başladım, doktorumuza da sormuştum, verebilirsin demişti, bu aralar birde Pınar ın Beyaz peynirini yiyor benim zilli, kendi kaşığına koyuyorum, yalana yalana yiyor, doktorunuza da sor gerçi ama Labne den bişey olmaz verebilirsin..
Şeymacım, Denizin oyuncakları hayırlı olsun, güle güle oynasın, bizimde teyzemiz at almak istiyor ama ben evde oyuncaklar yüzünden oturacak yer dahi bulamadığım için istemiyorum, o da aynı şeyi söylüyor, küçükken imrenirdik bizim hiç olmadı İklim in olsun diye ama ıııhhh evde yer yok istemiyorum, birde mama sandalyesini almasaydın keşke diyecem, sana ne diyebilirsin belki ama bu aydan sonra çok fazla oturacağını sanmam, benim kızım 5 aylıkken oturmaya başladı mama sandalyesine şu an çok sıkılıyor, oturmak istemiyor, üstünde ayağa kalkıp yere atlamaya çalışıyor, ve en sevdiği şey büyük adam gibi bizim oturduğumuz sandalyelerde oturmak, benim şimdiki aklım olsa o kadar parayı bağlamazdım açıkçası, İklim mama sandalyesine oturmak istemediğinde normal sandalyeye oturtup büyükçe bir çarşafla da belinden sandalyeye bağlıyordum, süper bir mama sandalyesi oluyordu.. :)))
du kız sen de dellenme hemenbak sen diğerlerini unut şimdi. beni,Aylini ve Esini anımsa, kocana sevgin geri gelecektir
yapma yaa, hadi Burcu tamam da, sen hiç inatçı biri gibi durmuyosun yaa
İnşallah akşam elinde çikolatalarla gelir eşin o zaman:))
niye böyle yapıyor bu adam yaw, acaba sen normal davrandıkça, oh demek benden vazgeçemiyor havalarına mı giriyor?? ya nasıl davranmak lazım acaba, sen bence yine temel işlerini yap ama kahve falan götürme ayağına şimdilik
Ay Fatma ne alakası var kuzumHangi arkadaşımızın bi derdi olursaa burda konuşuyoruz,dertleşiyoruz. hiçbirimiz bundan sıkılmıyoruz ki, aksine gün geliyor biz de rahatça sıkıntımızı paylaşıyoruz bu şekilde. artık sıkıntısı olanlar ne olur başınızı şişirdim gibi laflar etmesin
nolur dönünce o yorumu aynen yaz, merak ettim yawhem sanırım aramızda yüksek seviyeli kimse yok şimdi:))
slm kızlar umarım herşey yolundadır
biz bu sabah sağlık ocağına gittik canım sıkıldı geldik(
kulağı için götürmüştüm baktı doktor bir şey yok dedi kulağının doğal yapışkan maddesi kaşıntı yapmış dedi
neyse sonra kilo ve boyuna baktık
boyu uzamamış( 100 gr da kilo vermiş (
canım çok sıkıldı atanın yemek sorunu yok çok düzenli yiyor herşeyi yiyo neden böyle oldu anlamadım önümüzdeki hafta çocuk doktoruna götürücem
yeniden selam kızlar
ewet aynen dediğim gibi oldu aradı bizimki önce bi nasılsınız ne yapıyosunuzla başladı sonra akşama istedğin bişey varmı gelirken alayım dedi en son kapatırkende öpüyorum canım dikat et kendini çok yorma didi bu arada ben naz yapmaya fazla yüzvermemeye devam ettim
artık akşama bilemiyorum yanii
selam herkesenasıl durumlar bakalım?
biz bugün doktora gidecektik,gidemiyoruz.babamız yarın erken çıkacak beraber gideriz dedi.yani yarın gideceğiz.
geçmiş çok derin görünüyor ama dalacağım sanırım:18:
Eymenle uğraşıyodummBurnu tıkalı kuzumun uyuyamıyor, eczaneden otribebe aspiratör istedim, geldi uygularken kıyametler kotu tabi ama rahatladı, epeyce boşalttık burnunu:)) Yazgıcım şiddetle tavsiye edebilirim cnm, cidden işe yarıyor, diğer aspiratörlerden daha kullanışlı
Şebnem cnm kilo konusuna takılma, hem tartı farkı olabilir hem de fazla hareketliler neticede bi ay kilo almasa bişicik olmaz. Ata maşallah zaten ufak tefek değil, bi ay almasın ne olacak
ata yı gecen ayda aynı yere götürmüştüm kilo ve boy için aslında boyunuda kilosunada beraber bakıyoruz yardım ediyorum :))
evet kendi dr muza gidince daha net olucak tabii haklısınız bir dk ka durmuyo yerinde poposunda kurt var sanki otursa olmuyo :))
buarada dünden beri konulara fazla girmiyorum çünkü genlde kocişlerinizle ilgili sorunlar var ben bu konular da biraz katıyım biliyorsunuz kesip atıyorum o yüzden size akıl vermem çok mantıklı olmaz
Eymenle uğraşıyodummBurnu tıkalı kuzumun uyuyamıyor, eczaneden otribebe aspiratör istedim, geldi uygularken kıyametler kotu tabi ama rahatladı, epeyce boşalttık burnunu:)) Yazgıcım şiddetle tavsiye edebilirim cnm, cidden işe yarıyor, diğer aspiratörlerden daha kullanışlı
burun kenarlarına içlerine vicks sür cnm akıtsın murnunu..yagmur da işe yaramıştı..
terayağıda aynı etkiyi yapıyor muş canım bilgin olsun ,,
slm seviyesi seviyeme uygun hanımlar yine döktürmüşsünüzmillet öğle yemeğine çıkmadan ben geçmişi okumayı bitiremiyorum bu gün maşallahınız varmış zaten
kocalardan bahsetmişsiniz
benimki önüne konanı yer ütülü olanı giyer ütülü yoksa ütüsüzünü giyer canına tak demeden "yapılmamış" demez, aldığıma verdiğime karışmaz, iltifat etmeyi gönül almayı bilir, kolay kolay sorun çıkarmaz ben çıkarırsam alttan alır sağ olsun, ben temzlik yaparken o da toz alır, evden kaçmayı aklına koymamışsa çocuğa göz kulak olur. deniz gece 23.00 e kadar benimdir o saate kadar uyumadıysa ben yatarım babası ilgilenir
AMA "bunu al, bunu kaldır" dedin mi "tamam" der ve saniyesinde unutur, yaparız der yumurta .... dibine gelmeden yapmaz (ilk yağmur yağmadam(ilk yağmur 20 gün önce yağdı) sobayı kurmadı mesela), eli fazla açıktır herkese mümkün olduğu kadar destek olmaya çalışır biz birikim
ne oldu
bizimkide sorumlulukalrını bilmez hatırlatınca kızar
Kuzunun iyileşmesine sevindim canım, geçmiş olsun, Allah tekrarından korusun...saol canım benim.. Amin tüm bebişlerimiz korusun Allah.. bizi onlarla sınamasın
Aklıma gelmişken yazıyım kızlar.. geçen gün oğlumu fırının kulplarından tutunmuş ayakta yakaladım mutfakta ve ön ocaklardan birisinde çorba kaynıyordu:18:kaşla göz arasında dokunmaması gerekn ne varsa orda sıpalar artık.. bende fırının arka ocaklarına geçicem artık napimm.. daha ne tehlikeler bekliyor kimbilir..inanın 2dk boş bırakmaya gelmiyorlar artık...Allahım korusun
oyy oyy sen bide biizmkini gör,, ayaklı facia,,, annemerlin tv eski model onu açığ kapatmayı öğrenmiş düğmesine basıyor nasılda gücü yetiyor ,, tabi o ona absarken tv salalnınca biizm yürekler ağızda ,,, gücüm yetse anenmlere bi lcd alıp duvara asacağım,,,
okudum.okurken üzüldüm,kızdım ve çok güldüm.şimdik cvp vereyim.
FATMA cım dün sana yorumumu yazmıştım zaten gördün mü bilmem.bugünde genel olarak Meral in söylediklerine katılıyorum.ve zaman diyorum.inşaallah düzeleceksiniz.
BURCU sende gavurluk var mı?yahu kadın bu ne inat?kocanı çok yıpratıyorsun gibime geliyor.senin içinde annene sonuna kadar katılıyorum.gavurluk kelimesini yanlış anlamayın.burda inatçılar için kullanılan bir terim.
AYLİN o cevabı yaz,merak ettim.şuan seviye olarak eşit insanlar var nasılsa.
koca mevzusuna gelince benim kocamın 2 tane kötü yanı var.biri:siniri ve sinirlenince söylediğini bilmemesi.ikincisi:AİLESİ.ikincisi çok vahim:86nun dışında seviyor,bunu belli etmekten kaçınmıyor,boş zamanları hep bizle geçiriyor,bizim için çok sevdiği şeyleri feda edebiliyor,istediğimde ev işinde yardımda ediyor ama kendi çapında.oyy iyidir benim kocam,odunluk var azcık ama iyidir
birde dikkatimi çekti,herkes genel olarak topiktekilerin evliliği ilgili kafalarında bir analiz yapmış,bende dahil.
canım dünde okudum yorumunu o kadar çok yorum yaptım okudum düşündüm karşıalştırdım ki analatamam,,, dua ediyroum emvlam iyilik versin evimize diye ,,, ve birdaha asla bu duurmalra düşmeyelim diye ,,,
canım benim oğlum o gece hiç nefes alamıyordu burnu genzi tamamen tıkalıydı.. bende ne yalan söyleyeyim kaloriferin üstüne su koyup içine iki damla damlattım vegerektikçe yineledim geceyi atlatmak için..ama bundan sonra çok gerekmedikçe kullnamayı düşünmüyorum..
Ya bişey olmaz korkma o kadardan, alt tarafı 1 gece nolcak, cold mix denilen şey okalüptüs yani bildiğin mentollü bi bitki, gece rahat uyuması bence daha önemli.
Aylin biz seviyesizler hala senbin seviyesiz msjını bekliyoruz, ama çok abartılı seviyesiz değilse tabi
Cıks geçti artık bi esprisi kalmadı.
Aboooovvv..
Oku oku yetişemedim hızınıza yahuu, bu ne hız anacım, birden çeneniz düştü..
Ebru, bende Labne veriyorum İklime, hemde 5 aylık vermeye başladım, doktorumuza da sormuştum, verebilirsin demişti, bu aralar birde Pınar ın Beyaz peynirini yiyor benim zilli, kendi kaşığına koyuyorum, yalana yalana yiyor, doktorunuza da sor gerçi ama Labne den bişey olmaz verebilirsin..
Şeymacım, Denizin oyuncakları hayırlı olsun, güle güle oynasın, bizimde teyzemiz at almak istiyor ama ben evde oyuncaklar yüzünden oturacak yer dahi bulamadığım için istemiyorum, o da aynı şeyi söylüyor, küçükken imrenirdik bizim hiç olmadı İklim in olsun diye ama ıııhhh evde yer yok istemiyorum, birde mama sandalyesini almasaydın keşke diyecem, sana ne diyebilirsin belki ama bu aydan sonra çok fazla oturacağını sanmam, benim kızım 5 aylıkken oturmaya başladı mama sandalyesine şu an çok sıkılıyor, oturmak istemiyor, üstünde ayağa kalkıp yere atlamaya çalışıyor, ve en sevdiği şey büyük adam gibi bizim oturduğumuz sandalyelerde oturmak, benim şimdiki aklım olsa o kadar parayı bağlamazdım açıkçası, İklim mama sandalyesine oturmak istemediğinde normal sandalyeye oturtup büyükçe bir çarşafla da belinden sandalyeye bağlıyordum, süper bir mama sandalyesi oluyordu.. :)))
Mama sandalyesi düşüncene katılıyorum dün de söylemiştik. Sandalyeye oturtup çocuğu çarşafla bağlamana çok güldüm.Ben de kardeşimi ellerinden bağlardım sandalyeye zorla yedirirdim annem yokkenneee biri psiko mu dedi?
Sen de mi Arnavutsun peki
Hangisine güldün mesela
du bakalım :44:
Nasıl ya, bunu bilmiyordum hiç? Kestim gitti, tuzu alınmış beyaz peynir yiyecek gayri..
Hangisine güldün mesela
Aylin biz seviyesizler hala senbin seviyesiz msjını bekliyoruz, ama çok abartılı seviyesiz değilse tabi
Hee evet midem bulaniyyy ama benim başım şiddetli ağrıdığında genelde bulanır o yüzden don't panic
Alp'e nice nice aylar. Bizde 6 gün sonra Yağmur ve Selin'le 10. ayımızı kutlıycaz
yaw bu labne konusunda iyiced kafamı karıştırmaya başladılar. Eyonun severek yediği nadide şeylerden, hatta khvaltısını bi labne bi karışık şeklinde anca yedirebiliyorum. kesemem onu, bi daha labneyi kötülemeyi yasaklıyorum
anacım tam yaglı biyaz peynir yemezmi eymen paşa oda krem gibim nede olsa
Aylin kullanıcısı cevap veriyor
Tek değilsin anacım geç sıraya
Hee evet midem bulaniyyy ama benim başım şiddetli ağrıdığında genelde bulanır o yüzden don't panic
Alp'e nice nice aylar. Bizde 6 gün sonra Yağmur ve Selin'le 10. ayımızı kutlıycaz
vee 2 ay sonrada keremço selinço ve mamurçonun 1.yaşlarını kutlayacasss
Fatma geri dönmedi mi hala çağrına? yemeğe gidince de mi aramadı? Bi de arnavutluk var mı beyinde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?