- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.621
aylin eesin e ve senin şu sıraki hallerine,evdekilerin senden tırsar hallerine
isteriz,isteriz
teşekkür ederiz.
Fatma geri dönmedi mi hala çağrına? yemeğe gidince de mi aramadı? Bi de arnavutluk var mı beyinde
anacım tam yaglı biyaz peynir yemezmi eymen paşa oda krem gibim nede olsa
vee 2 ay sonrada keremço selinço ve mamurçonun 1.yaşlarını kutlayacasss
benimkinde lazlık var canım :
toplantıdayım diye mesaj attı sonra aradı ben yetişemedim selinle ilgileniyordum annemin cebinden aradı açtım söyledim derdimi tamam sorun değil hallederiz dedi ,,,
selinle boğuşurken cebimde tekrar aramışım ( burcu gerçekten bilerek aramadım) ama sleinlwe boğuşuyordum ne o beni ne ben onu anlamadım efendim dedi msne aradın dedi pardon yanlış oldu dedim tabi selinin çığlıkalrı rasıdna idi tamam tamam sen işine bak sorun deği ldedi kapattık ,,,
meralcim daha fazla incik cıncık etmeyeceğim ,,,
sanırı mtahmin ettiğimiz gibi yavaş yavaş düzelecek ,,,
Ayyy inşallah Allahım o günleri hepimize göstersin
biraz evle ilgileneyim..mamur kapuskayı cok sevdi..yemegide var..bugece kocim iş seyahatinde yine..annemkalıcak bende..dolayısıyla evimin düzeniyle ilgili agzından cıkacak o duyulası iğneleyici bi okadarda yerin dibine gecirici cümlelerine hazır degilim..en azından mutfagımı toparlayayım..
ay geçmişi oku oku bitiremedim vazgeçtim öğle yemeğine de mi gitmeyelim alla alla ya
BURCU dötüyle inatlaşan donuna mıçar derler diorum bilmiyomusun diorum
YAZGI maşallah alp kuzuya nice 10 aylara
AYLİN valla aynı durumdayız burdaki kocaları duyunca hırslanıp çemkiriyorum herife haliyle
Fisher Price Aktivite Masası Türkçe Konuşan Aktivite Masası Oyuncakdenizi.com
Fisher Price Eitici Aktivite Masas Mzikli Ikl | Fisher Price Bebek Oyuncaklar
bu iki masadan hangisini alayım oylamaya sunuyorum kullanan arkadaşlardan fikir bekliyorum aylin seninki 120 olan mı
ay geçmişi oku oku bitiremedim vazgeçtim öğle yemeğine de mi gitmeyelim alla alla ya
BURCU dötüyle inatlaşan donuna mıçar derler diorum bilmiyomusun diorum
YAZGI maşallah alp kuzuya nice 10 aylara
AYLİN valla aynı durumdayız burdaki kocaları duyunca hırslanıp çemkiriyorum herife haliyle
Fisher Price Aktivite Masası Türkçe Konuşan Aktivite Masası Oyuncakdenizi.com
Fisher Price Eitici Aktivite Masas Mzikli Ikl | Fisher Price Bebek Oyuncaklar
bu iki masadan hangisini alayım oylamaya sunuyorum kullanan arkadaşlardan fikir bekliyorum aylin seninki 120 olan mı
slm güzel anneler oglummm cok fena mızl mızıl bi çocuk oldu çıktı.böle deildi bu nazarmı değdi noldu oturamıyo 2 dk oturmadan evin her tarafını geziyo bana inanılmaz düşkün tamam istiyodum cok düşkün olsun diye ama bu kadar da deil yaw.. en büyük eglencesi banyoya gidip küvetin üstüne cıkıp (benim yardımımla ) su oynaması
Hem de ne tehlike... Dün 30 sn bıraktım salonda, mutfaktan suluğunu alıp döndüm, yok... Önce sakin bi sesle aramaya başladım salonda, yok... Telaşlandım, sesim titredi, sesleniyorum, oyun yapıyorum, şarkı söylüyorum, yok, nefesim bitti resmen... Sonra balkon kapısı oynadı biraz, hemen koştum, evden biri kapıyı aralık bırakmış, bu yer cücesi de açıp balkona çıkmış, dolaba sığmadığı için balkona koyduğum yıkanmamış meyveleri kemiriyordu. Bulana kadar son nefesimi vermedim ya, daha da kolay vermem...
benimki de geçen gün gözümün önünde çekyatın kolundan kafa üstü attı kendinikendilerini sakatlamadan büyüselerdi :18:
Aylin biz seviyesizler hala senbin seviyesiz msjını bekliyoruz, ama çok abartılı seviyesiz değilse tabi
katılıyordum ama vakti geçmiş :26:
Şeymacım, Denizin oyuncakları hayırlı olsun, güle güle oynasın, bizimde teyzemiz at almak istiyor ama ben evde oyuncaklar yüzünden oturacak yer dahi bulamadığım için istemiyorum, o da aynı şeyi söylüyor, küçükken imrenirdik bizim hiç olmadı İklim in olsun diye ama ıııhhh evde yer yok istemiyorum, birde mama sandalyesini almasaydın keşke diyecem, sana ne diyebilirsin belki ama bu aydan sonra çok fazla oturacağını sanmam, benim kızım 5 aylıkken oturmaya başladı mama sandalyesine şu an çok sıkılıyor, oturmak istemiyor, üstünde ayağa kalkıp yere atlamaya çalışıyor, ve en sevdiği şey büyük adam gibi bizim oturduğumuz sandalyelerde oturmak, benim şimdiki aklım olsa o kadar parayı bağlamazdım açıkçası, İklim mama sandalyesine oturmak istemediğinde normal sandalyeye oturtup büyükçe bir çarşafla da belinden sandalyeye bağlıyordum, süper bir mama sandalyesi oluyordu.. :)))
söylediklerinde haklısın hepsine katılıyorum da ben de tablalı haliyle durmazsa tablayı çıkarır sandalye yerine kullanırım ona diye heveslendim biraz, yemek yedirmiyor hiç bize o da masada olacakmış yüksekliğini ayarlar ikimizin arasına oturturum diye düşündüm ne bileyim şansımı deneyeyim denemedim demem hiç değilse belki bir iki yudum fazla yer bizimle oturunca :26: aslında at için benim de yerim var sayılmaz ev klimayla ısınıyor her odaya rahatça girip çıkılmıyor ama ne yapayım üzerinden atlarız gelir geçerken
cidden bu ne kalabalık yaw
burcu dötüyle inatlaşan donuna mıçar derler diorum bilmiyomusun diorum
yazgı maşallah alp kuzuya nice 10 aylara
aylin valla aynı durumdayız burdaki kocaları duyunca hırslanıp çemkiriyorum herife haliyle
fisher price aktivite masası türkçe konuşan aktivite masası oyuncakdenizi.com
fisher price eitici aktivite masas mzikli ıkl | fisher price bebek oyuncaklar
Evet 1., 2. yi almayı düşünen varsa hiç ona para vermesin bile o ne be, hav hav miyav miyav için 60 tl verilir mi?
afiyet olsun,dolu,boş,fincan,sarı muz,kırmızı elma,mavi dut,ceee,teşekkür ederim,afedersiniz,kurabiye,kare,üçgen,daire,pizze,turuncu,yeşil hatırladığım kelimeler.ayrıca tüm harfler ve sayılar
benzer hikayelersuya deniz de bayılıyor yaz bir gelsin bebek havuzu alcam ben ona burada hasta olma ihitmali yok doldurup koycam içine oynasın bütün gün
benimki de geçen gün gözümün önünde çekyatın kolundan kafa üstü attı kendinikendilerini sakatlamadan büyüselerdi :18:
katılıyordum ama vakti geçmiş :26:
söylediklerinde haklısın hepsine katılıyorum da ben de tablalı haliyle durmazsa tablayı çıkarır sandalye yerine kullanırım ona diye heveslendim biraz, yemek yedirmiyor hiç bize o da masada olacakmış yüksekliğini ayarlar ikimizin arasına oturturum diye düşündüm ne bileyim şansımı deneyeyim denemedim demem hiç değilse belki bir iki yudum fazla yer bizimle oturunca :26: aslında at için benim de yerim var sayılmaz ev klimayla ısınıyor her odaya rahatça girip çıkılmıyor ama ne yapayım üzerinden atlarız gelir geçerken
cidden bu ne kalabalık yaw
Ben tam dediğin gibi yapıyorum, masa kısmını çıkardım, sandalye olarak kullanıyoruz, masada bizimle oturuyor, iyice yaklaştırıyorum masaya, adam sırasına girdim sanıyor kendini, mamayı bitirene kadar oturuyor, doyduğu ya da sıkıldığı an atlamaya çalışıyor. Aman kemerlerini bağlamadan oturtma...
Kerodan önce annem evime geldiğinde aferin kızım bal dök yala evin derdi, Kero dan sonra evin yarısı kalk gidelim diyor yarısı mok yemeyin oturun diyor ve annem geldiğinde tek bir iş yapmadan sadece facete okey oynayıp çocuğu sevip gidiyor.
Benim annem temizlik maynağı olduğu için, benim evim pis olunca huzuru kaçıyormuş. Eve kadın gelese bütün gün oturup temizler eminim, ben de ona sinir oluyorum.
AYŞEGÜL, hediyen geldi az evvel, çok teşekkür ederim İklim ve kendim adına, çok cici gerçekten, mağazada görüp elime alıp inceleyip geri bırakmıştım, kalbimiz birmiş, dönüp dolaşıp bize geldi yine, tekrar teşekkürler arkadaşım..
Tamam tamam inandım... Sesini duyunca içine bi ferahlık geldi mi? Benim öyle olur (du) (eskiden) (sizin kadar yeniyken)...
:)
Sanırsam bende alacam aktivite masasını, annem ve eşim yeter artık diye söylenecekler, dün akşam Bim den aldığım oyuncağa bile söylendiler, sanki oynayacakmış gibi alıyorsun diyorlar ama duramıyorum, kendimi tutamıyorum, eğitici öğretici olduğunu düşündüğüm herşeye atlıyorum, biri beni durdursuuunnn...
En çokta kızkardeşim içerleyecek bu duruma, 'sallanan atı aldırmıyorsun ama bu masayı almışsın'' diyecek, gönlü olsun diye ona mı aldırsam ki, hemde parasından da yırtmış olurum :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?