2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aylin eesin eve senin şu sıraki hallerine,evdekilerin senden tırsar hallerine

isteriz,isteriz

teşekkür ederiz.

O halleri komik cidden, bişi yapıyorlar, sonra hemen dönüp bana bakıyorlar bişey diyecek miyim diye, ben de bazen gülüyorum, ama içimden :)

Fatma geri dönmedi mi hala çağrına? yemeğe gidince de mi aramadı? Bi de arnavutluk var mı beyinde

Sataşma kız

anacım tam yaglı biyaz peynir yemezmi eymen paşa oda krem gibim nede olsa

vee 2 ay sonrada keremço selinço ve mamurçonun 1.yaşlarını kutlayacasss

Hele bir gece suda bekletince aynı labne gibi oluyor...
Mamurço

biraz evle ilgileneyim..mamur kapuskayı cok sevdi..yemegide var..bugece kocim iş seyahatinde yine..annemkalıcak bende..dolayısıyla evimin düzeniyle ilgili agzından cıkacak o duyulası iğneleyici bi okadarda yerin dibine gecirici cümlelerine hazır degilim..en azından mutfagımı toparlayayım..

arkadaşlar her konu olduğu gibi labne olayı da muallak, ben gıdacı arkadaşımı dinledim ama sonuç olarak gıda kodeksine uygun olmayan hiçbişey satışa çıkamaz,bunu bizlerde yememeliyiz gibi bişey söylemiyorum ama bebikleri koruduğumuz için katkı maddelerinden, doğal olmayan şeylerden o günden sonra ben vermeyi kestim,şu da var verdiğimiz peynirleri de mandırada biz yapmıyoruz o da hazır

ay geçmişi oku oku bitiremedim vazgeçtim öğle yemeğine de mi gitmeyelim alla alla ya
BURCU dötüyle inatlaşan donuna mıçar derler diorum bilmiyomusun diorum
YAZGI maşallah alp kuzuya nice 10 aylara
AYLİN valla aynı durumdayız burdaki kocaları duyunca hırslanıp çemkiriyorum herife haliyle
Fisher Price Aktivite Masası Türkçe Konuşan Aktivite Masası Oyuncakdenizi.com
Fisher Price Eitici Aktivite Masas Mzikli Ikl | Fisher Price Bebek Oyuncaklar
bu iki masadan hangisini alayım oylamaya sunuyorum kullanan arkadaşlardan fikir bekliyorum aylin seninki 120 olan mı

Tamam tamam inandım... Sesini duyunca içine bi ferahlık geldi mi? Benim öyle olur (du) (eskiden) (sizin kadar yeniyken)...

Ayyy inşallah Allahım o günleri hepimize göstersin

Aminnnn

Hehe benim annem de öyle yapar, hatta duramayıp girer toplar, bi yandan da söylenir sataşır, ben de sen topluyosun nasıl olsa şekerim derim

Çok güzel lafmış, bilmiyordum ama öğrendim, sıklıkla kullanırım artık :)

Evet 1., 2. yi almayı düşünen varsa hiç ona para vermesin bile o ne be, hav hav miyav miyav için 60 tl verilir mi?
afiyet olsun,dolu,boş,fincan,sarı muz,kırmızı elma,mavi dut,ceee,teşekkür ederim,afedersiniz,kurabiye,kare,üçgen,daire,pizze,turuncu,yeşil hatırladığım kelimeler.ayrıca tüm harfler ve sayılar

AYŞEGÜL, hediyen geldi az evvel, çok teşekkür ederim İklim ve kendim adına, çok cici gerçekten, mağazada görüp elime alıp inceleyip geri bırakmıştım, kalbimiz birmiş, dönüp dolaşıp bize geldi yine, tekrar teşekkürler arkadaşım..

benzer hikayeler suya deniz de bayılıyor yaz bir gelsin bebek havuzu alcam ben ona burada hasta olma ihitmali yok doldurup koycam içine oynasın bütün gün

Kerodan önce annem evime geldiğinde aferin kızım bal dök yala evin derdi, Kero dan sonra evin yarısı kalk gidelim diyor yarısı mok yemeyin oturun diyor ve annem geldiğinde tek bir iş yapmadan sadece facete okey oynayıp çocuğu sevip gidiyor.

şu aktivite masasını sonunda bana da aldırtacaksınız çok yer kaplıyor mu peki? uff ben de o konuda takıntılıyım, evde yer yok walla

ben buna katılmıyorum canım arkadaşım her evlilik kendince artılar ve eksilerle doludur ,,, 3 gün önce benim evliliğim sizlerin yorumu üzerine yazıyorum yanlış anlaşılmasın imrenilen birbirine uyumlu seviyeli süper bir çizgisi vardı ,,, ama olan bitene bakınca sanırım şimdi üstüne para evrsem kimse almaz kocamı :) o yüzden eşlerinizi öyle annenin seni arkadaşalrıyla kıyaslaması gibi değil kendi sevginizle kıyaslayın lütfenn ,,

ay bugün biri beni durdursun sürekli eşleri savunur oldummm,,,, hemde şu duurmumda ,,, :84:

Sanırsam bende alacam aktivite masasını, annem ve eşim yeter artık diye söylenecekler, dün akşam Bim den aldığım oyuncağa bile söylendiler, sanki oynayacakmış gibi alıyorsun diyorlar ama duramıyorum, kendimi tutamıyorum, eğitici öğretici olduğunu düşündüğüm herşeye atlıyorum, biri beni durdursuuunnn...
En çokta kızkardeşim içerleyecek bu duruma, 'sallanan atı aldırmıyorsun ama bu masayı almışsın'' diyecek, gönlü olsun diye ona mı aldırsam ki, hemde parasından da yırtmış olurum :)))

Bu kadar lafı ben bile söyleyemiyorum bea, iyimiş ... Babaannesi biz alalım dediydi ama tık yok, ben alıyım bari...

canım güle güle ii günlerde giysin beğendiğine sevindim umarım tam üstüne göre olur

slm arkadaşlarrr fatmam kader arkadaşım takma kafana dicem ama olmuyor biliyorum aynı kavgayı bizde yaşadık geçenlerde ne çirkinliğim kaldı ne çirkefliğim ama ben artık çözdüm bu koca kişilerini yaa resmen iki yüzlülük bekliyorlar onun istediği gibi davranıyormuş gibi yapıyorum ben bi haftadır falan ooo çok mutluyuz hiç bıdı bıdı etmiyorum ailesi hakkında polyannayı oynuyorum saftirik inanıyor işte artık onun istediği gibi oluyor herşey zannediyor ama alakası yok oğluşum için ayıya koca diyorum o kadarrrrrr cabbaz olucakmışız onu anladım bennnn :92:

bi görünüp bi kaçıyorum ama serhan izin vermiyo yaa bu çocuk çok ısırmaya başladı heryerimi ısırıyo hep babası yüzünden ıssır oğlum diye elini azına sokuyo oda ısırıyo olan bana oluyo sürekli beni kemiriyo çocuk
başım ağrıyo yine gözlerim sulanıyo neyse uyuyorken yemekleri yapayım barii öptüm yine güzeller
geçmişe bakamadım tabii bu arada maşallahınız var sayfalar uçuşmuşş bakarsam yemekleri yapamıycam

Tamam tamam inandım... Sesini duyunca içine bi ferahlık geldi mi? Benim öyle olur (du) (eskiden) (sizin kadar yeniyken)...

:)

ay olmaz mı oldu yaa ,,, yeniy,z diye mi kendimi hiç öyle hissetmiyroum aslıdna ,,, çok yıpranmış gibiyim ,,,

ya tamam bizim yaşadıklarımız çok ayıp her evde olmaz

ama sizlerde de oldu mu hiç böyle bitti boşanacağım diyipte sonra sevgilerin anlaşıldığı ve geri dönüldüğü durumlar ,,, aylin ve esini biliyorum bak aylinler tekrar evlenmeyi bile başarmışlar ,,, bizde düzeltiriz değil mi ? eşim bu yaptıklarından pişman olur birdaha böyle davranmaz ,,, eski güzel günlerimize döneriz ,,, yani örnekleri var dimi ??

bimden bende aldım o oyuncağı naptı ege ayının kafasını eline aldı sonra fırlattı ((((( emekledi gitti

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…