- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.641
haklısın fatma düşündüm düşündüm kocamı kıyaslamicam bi daha neticede kendüsü kıyas kabul edemicek derecede meşeben buna katılmıyorum canım arkadaşım her evlilik kendince artılar ve eksilerle doludur ,,, 3 gün önce benim evliliğim sizlerin yorumu üzerine yazıyorum yanlış anlaşılmasın imrenilen birbirine uyumlu seviyeli süper bir çizgisi vardı ,,, ama olan bitene bakınca sanırım şimdi üstüne para evrsem kimse almaz kocamı :) o yüzden eşlerinizi öyle annenin seni arkadaşalrıyla kıyaslaması gibi değil kendi sevginizle kıyaslayın lütfenn ,,
ay bugün biri beni durdursun sürekli eşleri savunur oldummm,,,, hemde şu duurmumda ,,, :84:
ay olmaz mı oldu yaa ,,, yeniy,z diye mi kendimi hiç öyle hissetmiyroum aslıdna ,,, çok yıpranmış gibiyim ,,,
ya tamam bizim yaşadıklarımız çok ayıpher evde olmaz
ama sizlerde de oldu mu hiç böyle bitti boşanacağım diyipte sonra sevgilerin anlaşıldığı ve geri dönüldüğü durumlar ,,, aylin ve esini biliyorumbak aylinler tekrar evlenmeyi bile başarmışlar ,,, bizde düzeltiriz değil mi ? eşim bu yaptıklarından pişman olur birdaha böyle davranmaz ,,, eski güzel günlerimize döneriz ,,, yani örnekleri var dimi ??
slm arkadaşlarrr fatmam kader arkadaşım takma kafana dicem ama olmuyor biliyorum aynı kavgayı bizde yaşadık geçenlerde ne çirkinliğim kaldı ne çirkefliğim ama ben artık çözdüm bu koca kişilerini yaa resmen iki yüzlülük bekliyorlar onun istediği gibi davranıyormuş gibi yapıyorum ben bi haftadır falan ooo çok mutluyuz hiç bıdı bıdı etmiyorum ailesi hakkında polyannayı oynuyorum saftirik inanıyor işte artık onun istediği gibi oluyor herşey zannediyor ama alakası yok oğluşum için ayıya koca diyorum o kadarrrrrr cabbaz olucakmışız onu anladım bennnn :92:
tmm kare aktivite masasını alıcam yada oğluma hediye almak isteyen birini bulucam anneanne olur dayı olur ben bi kardeşimi arıyım halini hatırını sorayım:89:
ay olmaz mı oldu yaa ,,, yeniy,z diye mi kendimi hiç öyle hissetmiyroum aslıdna ,,, çok yıpranmış gibiyim ,,,
ya tamam bizim yaşadıklarımız çok ayıpher evde olmaz
ama sizlerde de oldu mu hiç böyle bitti boşanacağım diyipte sonra sevgilerin anlaşıldığı ve geri dönüldüğü durumlar ,,, aylin ve esini biliyorumbak aylinler tekrar evlenmeyi bile başarmışlar ,,, bizde düzeltiriz değil mi ? eşim bu yaptıklarından pişman olur birdaha böyle davranmaz ,,, eski güzel günlerimize döneriz ,,, yani örnekleri var dimi ??
tmm kare aktivite masasını alıcam yada oğluma hediye almak isteyen birini bulucam anneanne olur dayı olur ben bi kardeşimi arıyım halini hatırını sorayım:89:
canım güle güle ii günlerde giysin beğendiğine sevindim umarım tam üstüne göre olur
slm arkadaşlarrr fatmam kader arkadaşım takma kafana dicem ama olmuyor biliyorum aynı kavgayı bizde yaşadık geçenlerde ne çirkinliğim kaldı ne çirkefliğim ama ben artık çözdüm bu koca kişilerini yaa resmen iki yüzlülük bekliyorlar onun istediği gibi davranıyormuş gibi yapıyorum ben bi haftadır falan ooo çok mutluyuz hiç bıdı bıdı etmiyorum ailesi hakkında polyannayı oynuyorum saftirik inanıyor işte artık onun istediği gibi oluyor herşey zannediyor ama alakası yok oğluşum için ayıya koca diyorum o kadarrrrrr cabbaz olucakmışız onu anladım bennnn :92:
ay olmaz mı oldu yaa ,,, yeniy,z diyemi kendii hiç öyle hissetmiyroum alsıdna ,,, çok yıpranmış gibiyim ,,,
ya tamam bizim yaşadıkalrımız çok ayıp her evde olmaz ama sizlerde de oldu mu hiç böyle bitti boşanacağım diyipte sonra sevgielrin anlaşıldığı ve geri dönüldüğü durumlar ,,, aylin ve esini biliyorumbak aylinler tekrar evlenmeyi bile başarmışlar ,,, bizde düzeltiriz değil mi ? eşim bu yaptıkalrından pişman olur birdaha böyle davranmaz ,,, eski güzel günlerimize döneriz ,,, yani örnekleri var dimi ??
Sanırsam bende alacam aktivite masasını, annem ve eşim yeter artık diye söylenecekler, dün akşam Bim den aldığım oyuncağa bile söylendiler, sanki oynayacakmış gibi alıyorsun diyorlar ama duramıyorum, kendimi tutamıyorum, eğitici öğretici olduğunu düşündüğüm herşeye atlıyorum, biri beni durdursuuunnn...
En çokta kızkardeşim içerleyecek bu duruma, 'sallanan atı aldırmıyorsun ama bu masayı almışsın'' diyecek, gönlü olsun diye ona mı aldırsam ki, hemde parasından da yırtmış olurum :)))
bimden bende aldım o oyuncağı naptı ege ayının kafasını eline aldı sonra fırlattı((((( emekledi gitti
alpimin nice aylarını yıllarını görürüz inşallah canımOĞLUM,KIPIRCANIM 10 aylık oldu
:44::111:
bir bulsam alcağım meral cim ama,bulamıyorumki
şöyle oluyor meral cim.bana yazacak bişey bulamıyor,başından savıştırmak için aklına ilk geleni yazıyor,ondan yani.
yakaladım bile bacım,kaçar mı benden:82:
Kuzunun iyileşmesine sevindim canım, geçmiş olsun, Allah tekrarından korusun...
saol canım benim.. Amin tüm bebişlerimiz korusun Allah.. bizi onlarla sınamasın
Aklıma gelmişken yazıyım kızlar.. geçen gün oğlumu fırının kulplarından tutunmuş ayakta yakaladım mutfakta ve ön ocaklardan birisinde çorba kaynıyordu:18:kaşla göz arasında dokunmaması gerekn ne varsa orda sıpalar artık.. bende fırının arka ocaklarına geçicem artık napimm.. daha ne tehlikeler bekliyor kimbilir..inanın 2dk boş bırakmaya gelmiyorlar artık...Allahım korusundikkat etmekte yetmiyo artık gözümün önünde deviriyo herşeyi bizimkisi
yav biz sadece iyi yönlerini yazdık buraya bide madalyonun öbür tarafı var,onuda kavga edince anlatırım artıkherkese merhaba dün girdim herkese bigüzel cvpyazdım tam gönderecekken elektrikler gitti tedaşı rahmetle andım bende...ay kız sizin kocalar melek valla ayli kullanıcısına katılıyorum bencede ayaklarını yıkıyıp suyunu için ben hergün bizimkini boşıyorum amma bitürlü uygulamaya geçiremedim kolay değil 8.seneye girdik ama bugün okuduklarımdan sonra 8 sne bir hiç oldu gözümde avukatımı arıyorum bi koşu..
valla dr kullanma diyo ama mecbur kalınca kullanıyorum arada,coldmix burda hiç yok zaten adını bile duymamışlar eczacılar:26: vicks kullanıyom arada topuğuna sürüyom ben iyi geliyo.Yazgı canım Alp paşanın 10. ayı kutlu olsun bol uykulu olsun da annesi biraz uyusun dinlensin inş.gerçi bu yazdığıma benim bile inanasım gelmiyor ama umut dünyası :) ne çabuk büyüdüler yaa...
Gülsan canım bende burda herkes kullandığı ve önerdiği için ilk gece kullanmıştım ertesi gün sabah dr a götürdük ve uyardı dr da.. bende bitek bizim dr karşı çıkıyor sanmıştım
simenay (Yasemin die hatırlıyorum:)) saol canım benim.. hepimiz için güzel bir sene olur inş..
arada kullanıyom zaten mecburenşeyma bak buna katılıyorumaraştrdım bu masa pahalı yaw bunun yerine iki üç oyuncak alınabilir..tabi ilgilenrse hanf...
gülşan amirim vicksi dr umuz hiçbi koşuldayasaklamadı..ben kullanıorum..biz bile vicksle büyüdük hem bu kadar incelemeyin yaww
sebebini unuttum ben hatırlayınca yazarım aylin ama prospektüsündede yazıyo zaten sanırım 6 yaşın altında kullanılmıyo diyeŞebnem 2 ay önce Kero da 100 gr vermiş ve uzamamıştı, olabiliyor yani,ayrıca senin kilo almamış çocuğun şu topicin yarısından daha toplu o yüzden maşş de (içime Merve kaçtı) sıkma canını
Benim arkadaşım gıda fabrikasında çalışıyor,peynir tesislerinde tek gezdirmedikleri yer labne yapılan bölümdür dediği günden beri labneyi kestim.
üçüncüye ses etmeyin lafına çok güldüm,güle güle kullan o zaman Şeymacım
Vicksi burna sürmek niye zararlı?
Cold mixi 24 saat sürün demiyoruz zaten,sadece gece rahat uyuyabilmeleri için 1-2 defa damlatın
Başım çok ağriyy midem bulaniyyy
yerim o kuduruğu benHem de ne tehlike... Dün 30 sn bıraktım salonda, mutfaktan suluğunu alıp döndüm, yok... Önce sakin bi sesle aramaya başladım salonda, yok... Telaşlandım, sesim titredi, sesleniyorum, oyun yapıyorum, şarkı söylüyorum, yok, nefesim bitti resmen... Sonra balkon kapısı oynadı biraz, hemen koştum, evden biri kapıyı aralık bırakmış, bu yer cücesi de açıp balkona çıkmış, dolaba sığmadığı için balkona koyduğum yıkanmamış meyveleri kemiriyordu. Bulana kadar son nefesimi vermedim ya, daha da kolay vermem...
Güle güle kullansın hepsini, severek oynar umarım...
Şebnem 2 ay önce Kero da 100 gr vermiş ve uzamamıştı, olabiliyor yani,ayrıca senin kilo almamış çocuğun şu topicin yarısından daha toplu o yüzden maşş de (içime Merve kaçtı) sıkma canını
Benim arkadaşım gıda fabrikasında çalışıyor,peynir tesislerinde tek gezdirmedikleri yer labne yapılan bölümdür dediği günden beri labneyi kestim.
üçüncüye ses etmeyin lafına çok güldüm,güle güle kullan o zaman Şeymacım
canım benim oğlum o gece hiç nefes alamıyordu burnu genzi tamamen tıkalıydı.. bende ne yalan söyleyeyim kaloriferin üstüne su koyup içine iki damla damlattım vegerektikçe yineledim geceyi atlatmak için..ama bundan sonra çok gerekmedikçe kullnamayı düşünmüyorum..ben bunu bilmiyordum mertte bayılıyo labneye:44:
düzelecek inşallah canım üzülme artıkbenimkinde lazlık var canım :
toplantıdayım diye mesaj attı sonra aradı ben yetişemedim selinle ilgileniyordum annemin cebinden aradı açtım söyledim derdimi tamam sorun değil hallederiz dedi ,,,
selinle boğuşurken cebimde tekrar aramışım ( burcu gerçekten bilerek aramadım) ama sleinlwe boğuşuyordum ne o beni ne ben onu anlamadım efendim dedi msne aradın dedi pardon yanlış oldu dedim tabi selinin çığlıkalrı rasıdna idi tamam tamam sen işine bak sorun deği ldedi kapattık ,,,
meralcim daha fazla incik cıncık etmeyeceğim ,,,
sanırı mtahmin ettiğimiz gibi yavaş yavaş düzelecek ,,,ayrıca butür tartışmalar aşkı alevlendirir kıymetini artırır,inşallah eskisindende iyi olur aranız hep dua ediyorum senin için ve selin için
Merhaba arkadaşlaaarr
Herkese iyi seneleeeerrrr...
Duru uyurken fırsat buldum da bir bakıyım dedim...
Nasılsınız??
Ben bu arada geçmişi takip etmeye çalışıyım neler olmuş bakalım...
Yeni olmaktan ziyade, hala aşık olduğun içindir büyük ihtimalle :)
Yaşadıklarınızda ayıp bişey yok, bunu söyleyip durma, bir çoğu, hatta çok daha fazlası her evde olur. Eşin yaptıklarından pişman olmuştur bile, ama benim anladığım sen de pişman olacağın birşeyler yapmışsın, sen kendi adına telafi ettin sayılır, o da edecek ve siz eski güzel günlerinize döneceksiniz.
bimden bende aldım o oyuncağı naptı ege ayının kafasını eline aldı sonra fırlattı((((( emekledi gitti
selamMerhaba arkadaşlaaarr
Herkese iyi seneleeeerrrr...
Duru uyurken fırsat buldum da bir bakıyım dedim...
Nasılsınız??
Ben bu arada geçmişi takip etmeye çalışıyım neler olmuş bakalım...
oğluş çok huzursuzdu öğlen yedirdim yemedi şimdi aradım daha da huzursuzmuş hiçbişey yemiyomuş yine hasta olduk ailece
şimdide araba koltuğu tavsiyesi bekliyorum ben bikaç tane baktım ama beğenemedim kumaşı güzel olsun istiyorum bide yatabilsin istiyorum tabi ki izofiksli olsun istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?