2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

haklısın fatma düşündüm düşündüm kocamı kıyaslamicam bi daha neticede kendüsü kıyas kabul edemicek derecede meşeki şu anda çok sempati duyuyorum kendisine ama inkar edilemicek bişi var ki evlendikten sonra çok değişti özelliklede babasıyla çalışmaya başladıktan sonra işe olan tüm hıncını benden alıyo e bende altta kalamam bizim huzur bulmamız eserin işlerinin ii gitmesine bağlı yane

tmm kare aktivite masasını alıcam yada oğluma hediye almak isteyen birini bulucam anneanne olur dayı olur ben bi kardeşimi arıyım halini hatırını sorayım:89:

evet cnm elbette düzeleceksiniz Allahın izniyle, bu da size bi ders olmuş olacak, tartışmaları yok yere büyütmeyecek sınırları aşmayacaksınız artık. ben inanıyorum ki daha dingin ve huzurlu olacaksınız bundan sonra inş.

bizim bi genetik haritası çıkartmamız gerek neden bu kadar benziyoruz ,,, eşin şimdi şöyle düşünüyordur bu kadın milletine kötülük yarıyor ,,, bizimkide öyle düşünecek ,,, biliyorum ama ne yapayım selinle dün yatakta oynarken kapıya bakıp del bab dell diyor babasını arıyor gözleri daha 10 aylık ben ansıl bu çocuğu yarım bırakayım , onu çağırdım ben çıktım tabi odadan bu kez benim arkamdan ağlıyor yani çocuk avrsa çok öenmli bişi olmadıkça sağduyulu olmak duurmundayız ,, sevgi aşk grur düşünülmüyor ,,, eşimde artık bunun farkında ben sadece selin için o evdeyim,,, ve aramızın düzelemsi şart selin bizi bütün istiyor ,,, çok sevmesekte artık birbirimizi bir arada kalmalıyız ,,, ailece ,,,

tmm kare aktivite masasını alıcam yada oğluma hediye almak isteyen birini bulucam anneanne olur dayı olur ben bi kardeşimi arıyım halini hatırını sorayım:89:

çıkarcı seniii :82: bence anneannesi alacak :)

Yeni olmaktan ziyade, hala aşık olduğun içindir büyük ihtimalle :)

Yaşadıklarınızda ayıp bişey yok, bunu söyleyip durma, bir çoğu, hatta çok daha fazlası her evde olur. Eşin yaptıklarından pişman olmuştur bile, ama benim anladığım sen de pişman olacağın birşeyler yapmışsın, sen kendi adına telafi ettin sayılır, o da edecek ve siz eski güzel günlerinize döneceksiniz.

canım güle güle ii günlerde giysin beğendiğine sevindim umarım tam üstüne göre olur

Tam üstüne göre Ayşegülcüm, eve gidince hemen giydirecem, resmini de çekebilirsem face koyarım bakarsın, öptük seni kocaman..

Bu lafa çok güldüm, cidden çözmüşsün sen olayı Yurdanur, tebrik ediyorum, benimde aynı taktiği uyguladığım çok olur..

Fatmacan, al sana bir örnek, geçen yaz daha 2 aylık hamileyim, eşimle tartıştık ve eşim o sinirle beni evden kovdu, gurur abidesi ben, anında evi terk ettim, gitme diye yalvardı ama ağzından o laf çıkmadan önce düşünecektin dedim ve evden ayrıldım, 1 hafta annemlerde kaldım, boşanmaya karar verdim, eşim hergün defalarca arayıp özür diledi ve geri dön dedi, ailesi yazlıkta idi, kimsenin haberi yoktu, benim ailem biliyordu sadece olayı, sonra babası yazlıktan döndü ve eşim annemlere gelip beni aldı evimize getirdi, uzun uzun konuştuk tartıştık, hatta abarttık evde kırılmadık dökülmedik şey bırakmadık, öfkem kendimi bile aştı, günlerce aynı evin içinde iki yabancı gibi yaşadık, hiç konuşmadık, sonra birgün bu böyle gitmez dedik ve konuşmaya karar verdik, o konuyu kapattık ve hiç açılmadı bir daha, ailesi de bilsin diye babasına anlattım birgün, babası bana tek bir cümle kurdu ''ne olursa olsun evi terk eden sen olmayacaktın, bu seni haklı iken haksız yapar'' bu cümle beynimde döndü durdu, eğer ben geri dönmeseydim, resmen boşanacaktım ve ben suçlu olacaktım, tartışmanın içeriğine değil sonucuna bakıyorlar, o yüzden sana bir kez daha diyorum, asla evini terk etme, giden o olsun...
Ama inanıyorum ki böyle şeyler yaşamayacaksın ve eskisinden de daha mutlu olacaksın, benim yaşadığım bu olay, benim meşe palamudu kocama bile ders oldu ise senin İsmailin çok daha iyi bir şekilde bunun telafisini yapar ve olanları unutturur, biraz kocamı yermiş gibi oldum ama, sana teselli vermek için ne yazacağımı şaşırttın yaa.. Hadi bırak hüznü artık, üstüne gitme adamın, düzelecek herşey..

Son düzenleme:
ya tamam bizim yaşadıklarımız çok ayıp her evde olmaz

ama sizlerde de oldu mu hiç böyle bitti boşanacağım diyipte sonra sevgilerin anlaşıldığı ve geri dönüldüğü durumlar ,,, aylin ve esini biliyorum bak aylinler tekrar evlenmeyi bile başarmışlar ,,, bizde düzeltiriz değil mi ? eşim bu yaptıklarından pişman olur birdaha böyle davranmaz ,,, eski güzel günlerimize döneriz ,,, yani örnekleri var dimi ?? [/QUOTE]

fatma ben varım arkadasımmmmm biz 3 yıllık evliliğimzde daha 2-3 .ayda ben bosanalım dedim ilk yılımızda kac kere bosanalım dedim hatırlamıyorum bile eşim cokkkkk bagımsız hovarda yasamıs biriydi ve biz cok asık olarak evlenmedik evlenmeden önce haftanın 6 günü her gece bara giden bi adamdı benim kocam ..ve bagımsızlıgını kaybetmesi ona cok koydu .. neyse zaman gectikce ben eve bagladım bunu ama ne kavgalar yasadık ... cok şükür şimdi evine baglı barlardan koptu .. ama bu sefer baska sebeblerden yine kavga cıkıyo en son egenin dogum günü yüzünden evi terketmeye kalktı hatırlarsan 2-3 hafta önce .. sonra 1 hafta gecince ben cok hızlı yasadım ama egeyle sen bana yetiyosunuz baska bişey istemiyorum diyo .. yani zamanla geçiyor be sen yeter ki dogru hamleler yap üstüne gitme sessiz kal biraz işine gücüne bak,olayı tekrar tekrar düşünme eminim o coktan pisman olmustur merak etme sen bak 1 hafta gecsin nasıl düzeliyorsunuz

Benim de artık durmam gerekiyor çünkü Kerem tencere kapaklarına plastik kaplara eğilim gösteriyor , sürekli mutfakta dolaplarla oynuyor,yatak odasına gidersek çekmeceyi açıp içindekileri örtüsü dahil dışarı fırlatıyor,bu aralar ben de almayacağım oyuncak,dün Meral e uydum koşa koşa Bime gittim ama ucuz bişi o,hem dün ilgisini çekti halkaları fırlatmak (dikkatinizi çekerim halkaları içine dizmek demiyorum)

bimden bende aldım o oyuncağı naptı ege ayının kafasını eline aldı sonra fırlattı ((((( emekledi gitti

Bizim kızanda ayının kafasını fırlattı halkaları ısırdı tepik attı,hatta mama sandalyesinde otururken elini verdim güm diye aşağı attı,halen çalışıyor gerçi

Fatmacım keşke olmasa ama her evlilikte kavgalar oluyor ama merak etme düzgün bir evlilikte şu yaşadığınız olay sık tekrarlamaz,sizinki biraz talihsiz olmuş bir daha adamı dövmeyeceğine söz ver
ayrıca ben de bir kere dövdüm,tişörtünü üstünde paraladım ve boşandık çünkü sürekli kötü gidiyordu herşey ama bizim durumumuz sizinkinden tamamen farklıydı,bizde ne yazık ki büyü gibi bir faktörde vardı,düşman gibiydik aynı evde,2. evliliğimizin bu sabah siz kocaların marifetlerini anlatana kadar maşşallahı vardı,ama bugünden itibaren ne olur bişey diyemem
Sen kalbini ferah tut ve bir daha sinirlerine hakim ol,haklıyken haksız duruma düşmüşsün,eğer vurmasaydın şu an o peşinde koşacaktı ve sen naza çeken taraf olacaktın,ama bu da düzelecek ve 3 gün sonra İso da böyle yapmıştı dediğimizde,hadi canım İso yapmadı o kadar abartmayın diyeceksin

ay nihayet oku oku bitirebildim
elektrikler gidiyo hızlıca cevaplayım bari
alpimin nice aylarını yıllarını görürüz inşallah canım

Merhaba arkadaşlaaarr
Herkese iyi seneleeeerrrr...
Duru uyurken fırsat buldum da bir bakıyım dedim...
Nasılsınız??
Ben bu arada geçmişi takip etmeye çalışıyım neler olmuş bakalım...

cidden arkadaşlar tecrübeyle sabittir eğer çocuklarımız için katlanıyorsak artık dansöz olucaz işte o anki havaya göre bi oraya bi buraya ben bunu çözdüğümden beri hiç tartışmadık rekor yani değilse erkekler ya söz geçirecekler heyyyyyyy sen cevap verince senden kötüsü yok ailesi pırlantaaaa ama bizler hep kötüyüz şu dünyada ama dansöz olunca süt liman neden biz bunları evlenmeden çözemedikki allahım ya ne kadar körmüşüzzzz bu arada arkadaşlar feca açıcam kendimi haberiniz olsun talep gönderirim :))

oğluş çok huzursuzdu öğlen yedirdim yemedi şimdi aradım daha da huzursuzmuş hiçbişey yemiyomuş yine hasta olduk ailece

FATMA CIM sürekli kendini suçlayıp durmasan artık.hayatım evet sen vurdun ama durup dururken yapmadınki.küfür işittin,oda sana el kaldırdı.sende sinirlerine hakim olamadın,tek suçlu sen değilsin.yaşadıklarınıza ayıp gözüyle bakma lütfen.şunu söyleyeyim benim evlilikte küfür,el kaldırma bunlara asla tahammülüm yok.ama böyle birşey yaşasam,senin yaşadıklarını yaşasam,senin verdiğin tepkileri verirdim tatlım.siz bir sınavdan geçiyorsunuz.umarım sonunda herşeyi atlatacaksınız.ama bu senin başına gelen bir çok evlilikte yaşanan şeyler,üstelik bazılarının her kavgası böyle.herkes neleri atlatıyor fatma cım,duyunca ağzım açık kalıyor bazen,bu neki?olmasaydı iyiydi ama oldu.şimdi yapılacak şey zamanla biribirinizi onarmak ve kaldığınız yerden devam etmek.

Merhaba arkadaşlaaarr
Nasılsınız??

Bırak geçmişi sonra okursun, dal sende ucundan sohbete, bugün kalabalık burası, çenemizde düştü..

şimdide araba koltuğu tavsiyesi bekliyorum ben bikaç tane baktım ama beğenemedim kumaşı güzel olsun istiyorum bide yatabilsin istiyorum tabi ki izofiksli olsun istiyorum

canım benim hata ve pişmanlığım gece vakti neden dırdır ettim o kadar neden tetikeldim,,, ben sinirlenince davranışlarımı kontrol altıan alamıyorum ,,, adama vurulur mu yaa :):) resmen tokat attım herüfe çarpsa oda bi tane herhalde hastanede alırdım soluğu :) neyime güveniyorsam :):) ondan yana yoksa başka bi pişmanlığım yok ,,,

bu şeytan sana değil ismaiel :):) yanlış anlama =:)

Son düzenleme:
bimden bende aldım o oyuncağı naptı ege ayının kafasını eline aldı sonra fırlattı ((((( emekledi gitti

Merhaba arkadaşlaaarr
Nasılsınız??
selam

oğluş çok huzursuzdu öğlen yedirdim yemedi şimdi aradım daha da huzursuzmuş hiçbişey yemiyomuş yine hasta olduk ailece
mertte bugün hasta olur sanırım elektrikler yok sabahtan beri burda

şimdide araba koltuğu tavsiyesi bekliyorum ben bikaç tane baktım ama beğenemedim kumaşı güzel olsun istiyorum bide yatabilsin istiyorum tabi ki izofiksli olsun istiyorum

ohoooooo herşeyi devletten bekliyosun bakıyorum bugün
ben kaçıyorum hepinizi öptüm kızlar

tamamen farklı bişi yazıyorum tamam :) rahatlattınız içimi :)

dün selin bana kafa attı ,,, benim gözümden yaş geldiğini görünce eliyle o yaşları sildi önce bende bakıyorum öyle masum masum ne yapacak diye veee ikinci hamle küt bi daha vurdu resmen nevrim döndü az daha duvara çarpıyordum onu deli kızım oyun sandı durumu yawww ,,, burnum hala acıyor ,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…