2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

çok hoşmuş yaa, ben de öpüp sarıldı falan sandım başta

Fatma, kendini suçlayıp durma artık, akışına bırak biraz, düşünmemeye çalış, kendi kendine kafanı iyice karıştıracaksın, kafanda kurup kurup daha da büyüteceksin, olan oldu, yaşandı bitti, buda bir imtihan, yaşanması gerekiyormuş, öyle düşün..

Hem bir tokattan bişey olmaz, arada senden beklemediği tepkilerde alacağını bilsin, ben bırak tokadı yüzünü tırmalamıştım, haftalarca yüzünde tırnaklarımın izi ile gezdi, imzamı attım yüzüne diye dalga geçmiştim, üstünü başını parçaladım adamın, ohooo daha neler neler, anlatsam burdan köye yol olur deeerrrrmişimmm :))

ben senin tokat attığını bilmiyodum,kaçırmışım orayı vay beee düşünemiyorum hiç seni o halde kız adam korkmuştur senden ondan yaklaşamıyodur:18:
bizim evde kavga olsa kamilmi beni döver yoksa benmi onu bilmiyorum burdakilere sordum şimdi hep bir ağızdan sen döversin diyolar savunma sporlarını iyi yaparım korkulur benden:92:
neyse kaçıyorum ben ayrıca çok üşüdüm ellerim tutmuyo

yetişmek ne mümkün

illa ki alacaksan 120liği al diğerinin işlevini yapan 3-5 liralık dünya kadar oyuncak var piyasada

sevgisi sönmemiş eş davranışı

Aylinden de Esinden de hiç duymadığım laflar öğreniyorum walla, siz nerden öğreniyosunuz ki bunları

biri trakya biri arap-doğu kültürünü yansıtıyor çünkü

deniz de dün akşam beni ısırıp durdu biz öğretmediğimiz halde

geçer sıkma canını, belki kolay unutulmaz ama böyle de sürmez. çaba göstermek şart ama

GÜLŞAN şekerüm olmeyo bööle fikir beyan etmeden kaçanı dövüyoruz cevap verin len sorularıma
ooooooooooo topic kocasını döven hatunlarla dolu len bende döveyim akşama altta kalmayayaım yok biz hiiiiiiç o kadar ileri gitmeden küseriz henüz birbirimize hiç hakaret etmişliğimiz de yok onun yerine çok feci laf sokarız aptal muamelesi yaparız ki ben çok ii yaparım her seferinde teşekkür eder onu aptal gibi hissettirdiğim için:89:

OYYY OYYYY yaramazlar oyun zannediyor bizde haftasonu bi arkadaşımıza gittik üç yaşında kızı var sevicek sandım yanaştı yanaştı oğlumun suratını bi cimcikledi oan varya o çocuğu öldüresim geldi oracıkta tontişimin gözler kıpkırmızı on dakika ağladı yaaaaa anasıda diyorki alışsın bizimki çok yumruk yedi manyak yaaa kara listeye aldım onları bi daha görüşmicem ogün bugündür oğlum eline ne alsa kendi kafasına vuruyor üç dört kere yavrum oyun sanıyor nasıl vazgeçiriceğimi bilemedim bende

illa ki alıcam neden dersen kuzeninde va rbenzer bi oyuncak oturak şeklinde üzerine oturup totonla müzik yapıyosun çok eyleniyo onla oynarken ama ondan bulamadım bari bende bunu alayım dedim şimdi kurban arıyorum

ne çabuk doldu yine burnu temizledim uyuttum hırıl hırıl seslerle uyandı yine çocuk( şimdi ayağımda uyuyor:85:
Meral Duru'nunda burnu çok doluyo ya hasta da değil ama sürekli burnu tıkanıyo..aspiratörle aldırmıyo kıyamet kopuyooo

Valla aynen öyle benim annemde...Samimi söylüyorum herkes kaynanasından çekinir ben kendi annem geldiğinde dahada geriliyorum eve laf edicek diye..kayınvalidem gelince daha rahat davranıyorum valla...
Bırak geçmişi sonra okursun, dal sende ucundan sohbete, bugün kalabalık burası, çenemizde düştü..
Yetişemedim valla canım bende son muhabbete katılmak için konunun içeriğine göz attım

nurşahh canım kargo geldi mi oldu mu kuzuya
Canım az önce sana mail attım bende teşekkür için
Geldi geldi tekrar teşekkür ederiiiz teyzesiiii

Canım bir selam dedin sonra gittin tüh yetişemedim sana...

teyseler acil cvp lütfennn
teyzesi ilk arabam alacakmış oğluma kullananlar memnunmusunuz
ne diyosunuz alsınmı;??

ya olsada olur olmasada olur güde 15 dk oynuyo parkta kullandım orda oynamayı sevdi ama evde dikkatini çekmiyo pek bööle olacağını bilsem almazdım

Esincim, biz 2 ay önce İklime Koçtaş tan indirimden bir oto koltuğu aldık, 9-36 kg. olanlardan, markasını sorma hatırlamıyorum, iklimde çok sevdi, çocuk arabaya bindiğinde oturabilse çok mutlu olacak, zira babası oto koltuğunu bagajda gezdirmeyi tercih ediyor, İklim nasıl sevdi peki diyeceksin, ilk aldığımız gün evde oturmuştu çocuğum, birkez o gün görebildi ancak anlayacağın, koltuğun diğer özelliklerini bırak, rengini bile unuttum, bagajda mı hala koltuk ondan bile haberim yok, bunu niye anlatıyorsun peki diyebilirsin, sana bu konuda yardımcı olamayacağımı bildirmek için :))))

Bugün en çok buna güldüm hatta burdakilere belli etmeyeceğim diye kendimi kasmaktan gözümden yaş geldi

ya şincik biri beni aydınlatsın..Cold mixle labne peynir vermiyos mu bebişlere sonuç olarak
Ben labne veriyordum...Cold mix te alcaktım bugün eczaneden Duru hiç nefes alamıyo..Serum fizyoloji de pek bi işe yaramadı...Başka ne kullanalaım??

Fatma'cım Vay be Yerli Zeyna olmuşunn tokatlamışın adamı
Neyse işin şakası da inşallah düzeltirsiniz arayı...Sen ona desene sen gene gönüllü bi askere git böyle daha iyiydi ben seni biraz özliyim filan de :81:

Az öncekinden daha fazla güldüm,bugün herkes formunda,Yasemincim süpersin

ne diyosunuz alsınmı;??

selin ilkarabamla pek ilgilenmedi o daha kuduruk şeyleri seviyor yaramaz topalara bayıldı teyzesine onu tavsiye ederim,,, ilk arabam ile ya yürüyecek yada üzeridne oturacak o yüzden ilgisini çekemdi canım ,,, boşa gitti para:)

Seyhancım, benim kızım seviyor ve zevkle sürüyor ama senin kuzunun ilgisini çeker mi bilmem, yürüteç varsa buna gerek yok bence, para bağlamayın bu saatten sonra derim, onun yerine daha yararlı olabilecek bişey alırsınız...

ne diyosunuz alsınmı;??

cnm biz aldık heline ama pek kullanışlıı değil halıda normal gidiyo ama sürekli yanında olmak zorundasın parkede ise hızlanıyo tekerlekle plastik o yüzden pek kullanışlı değil

Genel müdür sekteriyle, ki kendisi yakın arkadaşım olur, atıştık, canım sıkıldı, son muhabbetleri de kaçırdım.
Ama Yurdanur'un şimdiden klasik erkek annesi haline (kara listeye almış) ve Yasemin'in oto koltuğu hikayesine çook güldüm, neşem yerine geldi, iyi ki varsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…