- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.661
tamamen farklı bişi yazıyorum tamam :) rahatlattınız içimi :)
dün selin bana kafa attı ,,, benim gözümden yaş geldiğini görünce eliyle o yaşları sildi önce bende bakıyorum öyle masum masum ne yapacak diye veee ikinci hamle küt bi daha vurdu resmen nevrim döndü az daha duvara çarpıyordum onudeli kızım oyun sandı durumu yawww ,,, burnum hala acıyor ,,,
nurşahh canım kargo geldi mi oldu mu kuzuya
ben senin tokat attığını bilmiyodum,kaçırmışım orayıcanım benim hata ve pişmanlığım gece vakti neden dırdır ettim o kadar neden tetikeldim,,, ben sinirlenince davranışlarımı kontrol altıan alamıyorum ,,, adama vurulur mu yaa :):) resmen tokat attım herüfe çarpsa oda bi tane herhalde hastanede alırdım soluğu :) neyime güveniyorsam :):) ondan yana yoksa başka bi pişmanlığım yok ,,,
bu sabah dogum yaptıran dr uma gittim spiral taktırayım diye neyle korundun dedi bu zamana kadar Allah korudu dedim cok güldü , cocuk mu istiyosun dogumdan sonra tövbe ettiğini hatırlıyorum dedi istemiyorum tabiki dedim , neyse vajinal ult muayene etti hersey normal dedi spirali adet gördüğünde gel takarım .. cıktım birini nst ye baglamıslar kalp sesi geliyodu bebeğin cokkk güzeldi özendim sonra hemen kendime geldim
ay geçmişi oku oku bitiremedim vazgeçtim öğle yemeğine de mi gitmeyelim alla alla ya
BURCU dötüyle inatlaşan donuna mıçar derler diorum bilmiyomusun diorum
YAZGI maşallah alp kuzuya nice 10 aylara
AYLİN valla aynı durumdayız burdaki kocaları duyunca hırslanıp çemkiriyorum herife haliyle
Fisher Price Aktivite Masası Türkçe Konuşan Aktivite Masası Oyuncakdenizi.com
Fisher Price Eitici Aktivite Masas Mzikli Ikl | Fisher Price Bebek Oyuncaklar
bu iki masadan hangisini alayım oylamaya sunuyorum kullanan arkadaşlardan fikir bekliyorum aylin seninki 120 olan mı
ben buna katılmıyorum canım arkadaşım her evlilik kendince artılar ve eksilerle doludur ,,, 3 gün önce benim evliliğim sizlerin yorumu üzerine yazıyorum yanlış anlaşılmasın imrenilen birbirine uyumlu seviyeli süper bir çizgisi vardı ,,, ama olan bitene bakınca sanırım şimdi üstüne para evrsem kimse almaz kocamı :) o yüzden eşlerinizi öyle annenin seni arkadaşalrıyla kıyaslaması gibi değil kendi sevginizle kıyaslayın lütfenn ,,
ay bugün biri beni durdursun sürekli eşleri savunur oldummm,,,, hemde şu duurmumda ,,, :84:
Aylinden de Esinden de hiç duymadığım laflar öğreniyorum walla, siz nerden öğreniyosunuz ki bunları
bi görünüp bi kaçıyorum ama serhan izin vermiyo yaa bu çocuk çok ısırmaya başladı heryerimi ısırıyo hep babası yüzünden ıssır oğlum diye elini azına sokuyo oda ısırıyo olan bana oluyo sürekli beni kemiriyo çocuk
başım ağrıyo yine gözlerim sulanıyo neyse uyuyorken yemekleri yapayım barii öptüm yine güzeller
geçmişe bakamadım tabii bu arada maşallahınız var sayfalar uçuşmuşş bakarsam yemekleri yapamıycam
ay olmaz mı oldu yaa ,,, yeniy,z diye mi kendimi hiç öyle hissetmiyroum aslıdna ,,, çok yıpranmış gibiyim ,,,
ya tamam bizim yaşadıklarımız çok ayıpher evde olmaz
ama sizlerde de oldu mu hiç böyle bitti boşanacağım diyipte sonra sevgilerin anlaşıldığı ve geri dönüldüğü durumlar ,,, aylin ve esini biliyorumbak aylinler tekrar evlenmeyi bile başarmışlar ,,, bizde düzeltiriz değil mi ? eşim bu yaptıklarından pişman olur birdaha böyle davranmaz ,,, eski güzel günlerimize döneriz ,,, yani örnekleri var dimi ??
tamamen farklı bişi yazıyorum tamam :) rahatlattınız içimi :)
dün selin bana kafa attı ,,, benim gözümden yaş geldiğini görünce eliyle o yaşları sildi önce bende bakıyorum öyle masum masum ne yapacak diye veee ikinci hamle küt bi daha vurdu resmen nevrim döndü az daha duvara çarpıyordum onudeli kızım oyun sandı durumu yawww ,,, burnum hala acıyor ,,,
illa ki alıcam neden dersen kuzeninde va rbenzer bi oyuncak oturak şeklinde üzerine oturup totonla müzik yapıyosun çok eyleniyo onla oynarken ama ondan bulamadım bari bende bunu alayım dedim şimdi kurban arıyorum
yetişmek ne mümkün
illa ki alacaksan 120liği al diğerinin işlevini yapan 3-5 liralık dünya kadar oyuncak var piyasada
sevgisi sönmemiş eş davranışı
biri trakya biri arap-doğu kültürünü yansıtıyor çünkü
deniz de dün akşam beni ısırıp durdu biz öğretmediğimiz halde
geçer sıkma canını, belki kolay unutulmaz ama böyle de sürmez. çaba göstermek şart ama
Meral Duru'nunda burnu çok doluyo ya hasta da değil ama sürekli burnu tıkanıyo..aspiratörle aldırmıyo kıyamet kopuyooone çabuk doldu yine burnutemizledim uyuttum hırıl hırıl seslerle uyandı yine çocuk ( şimdi ayağımda uyuyor:85:
Valla aynen öyle benim annemde...Samimi söylüyorum herkes kaynanasından çekinir ben kendi annem geldiğinde dahada geriliyorum eve laf edicek diye..kayınvalidem gelince daha rahat davranıyorum valla...biraz evle ilgileneyim..mamur kapuskayı cok sevdi..yemegide var..bugece kocim iş seyahatinde yine..annemkalıcak bende..dolayısıyla evimin düzeniyle ilgili agzından cıkacak o duyulası iğneleyici bi okadarda yerin dibine gecirici cümlelerine hazır degilim..en azından mutfagımı toparlayayım..
Yetişemedim valla canım bende son muhabbete katılmak için konunun içeriğine göz attımBırak geçmişi sonra okursun, dal sende ucundan sohbete, bugün kalabalık burası, çenemizde düştü..
Canım az önce sana mail attım bende teşekkür içinnurşahh canım kargo geldi mi oldu mu kuzuya
Canım bir selam dedin sonra gittin tüh yetişemedim sana...ben senin tokat attığını bilmiyodum,kaçırmışım orayıvay beee düşünemiyorum hiç seni o halde kız adam korkmuştur senden ondan yaklaşamıyodur:18:
bizim evde kavga olsa kamilmi beni döver yoksa benmi onu bilmiyorumburdakilere sordum şimdi hep bir ağızdan sen döversin diyolar savunma sporlarını iyi yaparım korkulur benden :92:
neyse kaçıyorum ben ayrıca çok üşüdüm ellerim tutmuyo
teyseler acil cvp lütfennn
teyzesi ilk arabam alacakmış oğluma kullananlar memnunmusunuz
ne diyosunuz alsınmı;??
OYYY OYYYY yaramazlar oyun zannediyor bizde haftasonu bi arkadaşımıza gittik üç yaşında kızı var sevicek sandım yanaştı yanaştı oğlumun suratını bi cimcikledi oan varya o çocuğu öldüresim geldi oracıkta tontişimin gözler kıpkırmızı on dakika ağladı yaaaaa anasıda diyorki alışsın bizimki çok yumruk yedi manyak yaaa kara listeye aldım onları bi daha görüşmicem ogün bugündür oğlum eline ne alsa kendi kafasına vuruyor üç dört kere yavrum oyun sanıyor nasıl vazgeçiriceğimi bilemedim bende
Esincim, biz 2 ay önce İklime Koçtaş tan indirimden bir oto koltuğu aldık, 9-36 kg. olanlardan, markasını sorma hatırlamıyorum, iklimde çok sevdi, çocuk arabaya bindiğinde oturabilse çok mutlu olacak, zira babası oto koltuğunu bagajda gezdirmeyi tercih ediyor, İklim nasıl sevdi peki diyeceksin, ilk aldığımız gün evde oturmuştu çocuğum, birkez o gün görebildi ancak anlayacağın, koltuğun diğer özelliklerini bırak, rengini bile unuttum, bagajda mı hala koltuk ondan bile haberim yok, bunu niye anlatıyorsun peki diyebilirsin, sana bu konuda yardımcı olamayacağımı bildirmek için :))))
ne diyosunuz alsınmı;??
ne diyosunuz alsınmı;??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?