- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.681
Esincim, biz 2 ay önce İklime Koçtaş tan indirimden bir oto koltuğu aldık, 9-36 kg. olanlardan, markasını sorma hatırlamıyorum, iklimde çok sevdi, çocuk arabaya bindiğinde oturabilse çok mutlu olacak, zira babası oto koltuğunu bagajda gezdirmeyi tercih ediyor, İklim nasıl sevdi peki diyeceksin, ilk aldığımız gün evde oturmuştu çocuğum, birkez o gün görebildi ancak anlayacağın, koltuğun diğer özelliklerini bırak, rengini bile unuttum, bagajda mı hala koltuk ondan bile haberim yok, bunu niye anlatıyorsun peki diyebilirsin, sana bu konuda yardımcı olamayacağımı bildirmek için :))))
OYYY OYYYY yaramazlar oyun zannediyor bizde haftasonu bi arkadaşımıza gittik üç yaşında kızı var sevicek sandım yanaştı yanaştı oğlumun suratını bi cimcikledi oan varya o çocuğu öldüresim geldi oracıkta tontişimin gözler kıpkırmızı on dakika ağladı yaaaaa anasıda diyorki alışsın bizimki çok yumruk yedi manyak yaaa kara listeye aldım onları bi daha görüşmicem ogün bugündür oğlum eline ne alsa kendi kafasına vuruyor üç dört kere yavrum oyun sanıyor nasıl vazgeçiriceğimi bilemedim bende
ay bende buna çok güldüm...OYYY OYYYY yaramazlar oyun zannediyor bizde haftasonu bi arkadaşımıza gittik üç yaşında kızı var sevicek sandım yanaştı yanaştı oğlumun suratını bi cimcikledi oan varya o çocuğu öldüresim geldi oracıkta tontişimin gözler kıpkırmızı on dakika ağladı yaaaaa anasıda diyorki alışsın bizimki çok yumruk yedi manyak yaaa kara listeye aldım onları bi daha görüşmicem ogün bugündür oğlum eline ne alsa kendi kafasına vuruyor üç dört kere yavrum oyun sanıyor nasıl vazgeçiriceğimi bilemedim bende
Noldu Burcu niye atıştınızGenel müdür sekteriyle, ki kendisi yakın arkadaşım olur, atıştık, canım sıkıldı, son muhabbetleri de kaçırdım.
Ama Yurdanur'un şimdiden klasik erkek annesi haline (kara listeye almış) ve Yasemin'in oto koltuğu hikayesine çook güldüm, neşem yerine geldi, iyi ki varsınız
tamamen farklı bişi yazıyorum tamam :) rahatlattınız içimi :)
dün selin bana kafa attı ,,, benim gözümden yaş geldiğini görünce eliyle o yaşları sildi önce bende bakıyorum öyle masum masum ne yapacak diye veee ikinci hamle küt bi daha vurdu resmen nevrim döndü az daha duvara çarpıyordum onudeli kızım oyun sandı durumu yawww ,,, burnum hala acıyor ,,,
Esincim, biz 2 ay önce İklime Koçtaş tan indirimden bir oto koltuğu aldık, 9-36 kg. olanlardan, markasını sorma hatırlamıyorum, iklimde çok sevdi, çocuk arabaya bindiğinde oturabilse çok mutlu olacak, zira babası oto koltuğunu bagajda gezdirmeyi tercih ediyor, İklim nasıl sevdi peki diyeceksin, ilk aldığımız gün evde oturmuştu çocuğum, birkez o gün görebildi ancak anlayacağın, koltuğun diğer özelliklerini bırak, rengini bile unuttum, bagajda mı hala koltuk ondan bile haberim yok, bunu niye anlatıyorsun peki diyebilirsin, sana bu konuda yardımcı olamayacağımı bildirmek için :))))
Ben tıkanınca gece 1-2 defa cold mixe devam edeceğim,diğer arkadaşları bilemem.Burun açıcıların zaten hepsinde 1 haftadan fazla kullanmayın yazar,Cold mixte de 3 günden sonra kullanmayın diyor çünkü burun buna alışıyor,bilimsel açıklamasını şu an hatırlayamıyorum, o sebeple ben 3-4 gün boyunca gecede1-2 defa kullanmakta sakınca bulmuyorum.
Labne olayı ise benim arkadaşımdan çıktı,ona güvenirim o yüzden ben vermiyorum ama onda da çok kötü bir durum olduğunu sanmıyorum.
ya şincik biri beni aydınlatsın..Cold mixle labne peynir vermiyos mu bebişlere sonuç olarak
Ben labne veriyordum...Cold mix te alcaktım bugün eczaneden Duru hiç nefes alamıyo..Serum fizyoloji de pek bi işe yaramadı...Başka ne kullanalaım??
Fatma'cım Vay be Yerli Zeyna olmuşunn tokatlamışın adamı
Neyse işin şakası da inşallah düzeltirsiniz arayı...Sen ona desene sen gene gönüllü bi askere git böyle daha iyiydi ben seni biraz özliyim filan de :81:
OYYY OYYYY yaramazlar oyun zannediyor bizde haftasonu bi arkadaşımıza gittik üç yaşında kızı var sevicek sandım yanaştı yanaştı oğlumun suratını bi cimcikledi oan varya o çocuğu öldüresim geldi oracıkta tontişimin gözler kıpkırmızı on dakika ağladı yaaaaa anasıda diyorki alışsın bizimki çok yumruk yedi manyak yaaa kara listeye aldım onları bi daha görüşmicem ogün bugündür oğlum eline ne alsa kendi kafasına vuruyor üç dört kere yavrum oyun sanıyor nasıl vazgeçiriceğimi bilemedim bende
Meral Duru'nunda burnu çok doluyo ya hasta da değil ama sürekli burnu tıkanıyo..aspiratörle aldırmıyo kıyamet kopuyooo
nur;16958771]ya şincik biri beni aydınlatsın..Cold mixle labne peynir vermiyos mu bebişlere sonuç olarak
Ben labne veriyordum...Cold mix te alcaktım bugün eczaneden Duru hiç nefes alamıyo..Serum fizyoloji de pek bi işe yaramadı...Başka ne kullanalaım??
Fatma'cım Vay be Yerli Zeyna olmuşunn tokatlamışın adamı
Neyse işin şakası da inşallah düzeltirsiniz arayı...Sen ona desene sen gene gönüllü bi askere git böyle daha iyiydi ben seni biraz özliyim filan de :81:
Genel müdür sekteriyle, ki kendisi yakın arkadaşım olur, atıştık, canım sıkıldı, son muhabbetleri de kaçırdım.
Ama Yurdanur'un şimdiden klasik erkek annesi haline (kara listeye almış) ve Yasemin'in oto koltuğu hikayesine çook güldüm, neşem yerine geldi, iyi ki varsınız
ya şincik biri beni aydınlatsın..Cold mixle labne peynir vermiyos mu bebişlere sonuç olarak
şimdide araba koltuğu tavsiyesi bekliyorum ben bikaç tane baktım ama beğenemedim kumaşı güzel olsun istiyorum bide yatabilsin istiyorum tabi ki izofiksli olsun istiyorum
ayy tarifini yazsana canım yaaa
valla ben evde peynir yapıyorum her hafta çok basit tarifini yazayım sizede bide tuzsuz dil peyniri veriyorum çok seviyo
cold mix kaçak geliyomuş ondan bulunmuyomuş bizim eczacı bize tonimer baby sprey verdi çok memnunum bebek te daha az huzursuz oluyo bu spreyle ve sıktığın an o da sümkürüveriyor
Yok Meralcim ya, ben bişi demedim zaten, o bana dedi...
Aynı Duru'da öyle nefes alamadığı için yemekte yemek istemiyo...
Eymen de hasta değil ama kaç gündür burnu tıkalı cnm yaa(
walla ben labneye de cold mixe de devam, inşallah zararları yoktur
tüh kötü olmuş, acaba senin sinirler bozuk olunca mı öyle oldu? biz de seni seviyoruz ayrıca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?