2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Seyhancım ilk arabam konusunda muhtelif görüşler var cnm. ben almadım ama alanlar arasında çok memnun olduğunu,bebğin oyalandığını söyleyenler olduğu gibi bebeğim yüzüne bile bakmadı diyenler de mevcut:)) karar senin

Yasemin bugün havandasın anlaşıldı cnm:)) dün ağzından laf alamıyoduk bakıyorum bugün fikir beyan edemeyeceğini anlatmak için bile epey döktürmüşsün

kara listeden de sil yaw yazık daha 10 aylık bebek dayak yemekten daha güzel alışkanlıkalrı var onun deseydin yaa,,

Ben tıkanınca gece 1-2 defa cold mixe devam edeceğim,diğer arkadaşları bilemem.Burun açıcıların zaten hepsinde 1 haftadan fazla kullanmayın yazar,Cold mixte de 3 günden sonra kullanmayın diyor çünkü burun buna alışıyor,bilimsel açıklamasını şu an hatırlayamıyorum, o sebeple ben 3-4 gün boyunca gecede1-2 defa kullanmakta sakınca bulmuyorum.
Labne olayı ise benim arkadaşımdan çıktı,ona güvenirim o yüzden ben vermiyorum ama onda da çok kötü bir durum olduğunu sanmıyorum.

sağolun kızlar tavsiyeleriniz için oyun halısı konusunda sizidinlemekde geç kalmıştım ama bu sefer sizi dinleyeceğim yaramaz toplar'a bi bakayım netten mercii

ay bende buna çok güldüm...
Aylin güldüm demiş ya ben okurken ay dedim neresi komik acaba..tabii sonunu okurken koptum...

Noldu Burcu niye atıştınız

Yurdanur a ve kendi yazdığıma bende hala gülüyorum, şirkettekiler yan yan bakmaya başladılar bile bana, tutamadım kendimi ve pıııkkk diye ağzımdan bir gülücük kaçtı, aman ne yapayım, kaç günün acısını çıkarmam lazım, hep hüzün hep hüzün olmuyor ama değil mi..?

çok güldüm yaa.

tenk yu şekerim...

valla ben evde peynir yapıyorum her hafta çok basit tarifini yazayım sizede bide tuzsuz dil peyniri veriyorum çok seviyo
cold mix kaçak geliyomuş ondan bulunmuyomuş bizim eczacı bize tonimer baby sprey verdi çok memnunum bebek te daha az huzursuz oluyo bu spreyle ve sıktığın an o da sümkürüveriyor

Eymen de hasta değil ama kaç gündür burnu tıkalı cnm yaa(
walla ben labneye de cold mixe de devam, inşallah zararları yoktur

tüh kötü olmuş, acaba senin sinirler bozuk olunca mı öyle oldu? biz de seni seviyoruz ayrıca

Gülme krizine girdim sizin yüzünüzden...
Selin'in Fatma'ya kafa attığını okudım Yazgı'nın alıntısından ve koptum artık... Gözünden yaşları sildi de öptü fala diye beklerken ikinci kez kafa attığını okuyunca kahkaha attım valla yaa, yine rezil oldum.

ne olursa olsun ben kullanacaım cold mix çünkü benim oğlum burnunu kesinlikle elletmiyor nefes alması şart ayrıca her gün kullanacak değiliz özellikle geceleri ihtiyacı oluyor

şimdide araba koltuğu tavsiyesi bekliyorum ben bikaç tane baktım ama beğenemedim kumaşı güzel olsun istiyorum bide yatabilsin istiyorum tabi ki izofiksli olsun istiyorum

cnm biz comfort bebe aldık en çok yatanı buydu ve ödüllü yandan gelicek darbelere karşı izofiksli hemde via porttaki joker mağazasından aldık memnunuz

ayy tarifini yazsana canım yaaa
tonimer baby bende eşim söyliyim de alsın..damla şeklinde olanları damlatamıyorum çok ağlıyoo

Aynı Duru'da öyle nefes alamadığı için yemekte yemek istemiyo...

Aradı ama o sıra unutmuşum sanırsam, sonradan hatırladım :26:
Evet saatim geldi, bu anne küçük kuşuna sarılmaya gider
Öptüm hepinizi...

kızlar o burun spreyleri de zararlıymış ama, burda bi arkadaş söylemişti. burun mukozasına zarar veriyormuş, bilginize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…