- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.701
Amaaannn ne yapçaz doğal yoldan çözümü yokmu bunun...kızlar o burun spreyleri de zararlıymış ama, burda bi arkadaş söylemişti. burun mukozasına zarar veriyormuş, bilginize
Merocan, tam havamdayım valla, tutmayın beniii..
valla ben evde peynir yapıyorum her hafta çok basit tarifini yazayım sizede bide tuzsuz dil peyniri veriyorum çok seviyo
cold mix kaçak geliyomuş ondan bulunmuyomuş bizim eczacı bize tonimer baby sprey verdi çok memnunum bebek te daha az huzursuz oluyo bu spreyle ve sıktığın an o da sümkürüveriyor
kızlar o burun spreyleri de zararlıymış ama, burda bi arkadaş söylemişti. burun mukozasına zarar veriyormuş, bilginize
ya şincik biri beni aydınlatsın..Cold mixle labne peynir vermiyos mu bebişlere sonuç olarak
Ben labne veriyordum...Cold mix te alcaktım bugün eczaneden Duru hiç nefes alamıyo..Serum fizyoloji de pek bi işe yaramadı...Başka ne kullanalaım??
özel bi modeli var mı canım yazarsan sevinirim bide fiyatı nedir ayıptır sormasıcnm biz comfort bebe aldık en çok yatanı buydu ve ödüllü yandan gelicek darbelere karşı izofiksli hemde via porttaki joker mağazasından aldık memnunuz
damlalardan bende memnun kalmadım bi işe de yaramıyolar PEYNİR TARİFİ 1 kg süt kaynatılır kaynadıktan sonra tercihe göre ya yarım limın suyu yada 3 büyük servis kaşığı yoğurt konur kaynatmaya devam edilir kesilince ocak kapatılır temiz bir tülbentin içine dökülür iyice sıkılır üzerine içi su dolu bir tencere konur 1 saat beklenir dolaba kaldırılır tuzsuz olduğundan uzun süre dayanmaz tuzlu yaparsanız daha uzun süre dayanır
ayy tarifini yazsana canım yaaa
tonimer baby bende eşim söyliyim de alsın..damla şeklinde olanları damlatamıyorum çok ağlıyoo
canım bu söylediğim sprey zarar vermiyomuş özel olarak sordum zaten çok hafif püskürtüyo doktorumuza da danıştım o da önerdikızlar o burun spreyleri de zararlıymış ama, burda bi arkadaş söylemişti. burun mukozasına zarar veriyormuş, bilginize
bende deniycem bu peynir yapımınıözel bi modeli var mı canım yazarsan sevinirim bide fiyatı nedir ayıptır sorması
damlalardan bende memnun kalmadım bi işe de yaramıyolar PEYNİR TARİFİ 1 kg süt kaynatılır kaynadıktan sonra tercihe göre ya yarım limın suyu yada 3 büyük servis kaşığı yoğurt konur kaynatmaya devam edilir kesilince ocak kapatılır temiz bir tülbentin içine dökülür iyice sıkılır üzerine içi su dolu bir tencere konur 1 saat beklenir dolaba kaldırılır tuzsuz olduğundan uzun süre dayanmaz tuzlu yaparsanız daha uzun süre dayanır
canım bu söylediğim sprey zarar vermiyomuş özel olarak sordum zaten çok hafif püskürtüyo doktorumuza da danıştım o da önerdi
kızlar o burun spreyleri de zararlıymış ama, burda bi arkadaş söylemişti. burun mukozasına zarar veriyormuş, bilginize
bunu ben de söylemiştim ama esinin eczacısı bu öyle değil demiş.
fatma canım nasıslsın dün akşam hep seni düşündüm dükkanı kapattktan sonra arayacaktım ama saat 10a geliyodu geç oldu die arayamadm da..fikrim geldiiii ?? bence birbirine yakın olan anneler birer haftalık nöbetler halinde baksın kuzulara düşünsene 4 çocuk olsa ayın sadece bir haftası uykusuzsun diğe günlerde düzenli uyur hayatımızı normalleştiririz :):)aahhh aahhh yasemincim yapacak bişi yok o cadıdan bi tanede bende varr,,, meme kesinlikle ağzında duracak ve onun istediği pozisyonda oalcak,,,
tekirdağdaki o buuuzzzz gibi hava eşimin suratında ve davranışlarında da esiyor,, o kadar kararlı görünüyorki anlatamam ,,,
akşam giriyor içeri selin benim kucağımda ise ona bile bakmıyor , bıraktığımda seviyor selini , yemeği tabağa koyup getirdim salonda öyle yemeyi sever yorgunum diye masada fazla yiyemez ,,, yedi ikinci bir tabak daha kalkıp kendi aldı sonra tabağını hiç ses etmeden mutfak tezgahına bıraktı oturdu ,,, ne bileyim öyle uzun uzun anlatmayayım şimdi ama durum hep bu şekilde geçiyor ,,, benim çabalarım var ortada görünen ,,, başka bi gelişme yok bu sabah uyandırmak için aramadı mesela ,,, saati kurup yanıma bırakmış sadece ,,, garip oldum alışmıştım her sabah sesiyle uyanmayatabi kırgınlığım hatta kızgınlığım hala devame diyor bi yandan da
ozicelcius 29, Kadın
Bodrum'a da gittik beraber, İstanbul'da da yaşadık, sorun şehirlerde değildi, annesinin de bizimle gelmesiydi... Nakarat kısmını hep birlikte tekrarlıyoruz...
itiraf.com dannnnn :))))
bugün en çok buna güldüm hatta burdakilere belli etmeyeceğim diye kendimi kasmaktan gözümden yaş geldi
ama sen banada tonimer dedin bende eşime aldırdım.sprey şeklinde.gerçi pek kullandığım yok ama:44:.
temiz bir tülbentin içine dökülür iyice sıkılır üzerine içi su dolu bir tencere konur 1 saat beklenir dolaba kaldırılır
konuyla pek alakasız amma bişey soriciim.koltuğa mum damlarsa nasıl çıkartırsınız.elektrikler kesilince damlatmışım bayağıda var geçmiyo acil cvp ben çıkıyorum gelince bakıcam bakkk.
konuyla pek alakasız amma bişey soriciim.koltuğa mum damlarsa nasıl çıkartırsınız.elektrikler kesilince damlatmışım bayağıda var geçmiyo acil cvp ben çıkıyorum gelince bakıcam bakkk.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?