2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben bişey yazamadan sayfalar uçmuş gitmiş.fatmacım bence herşeyi oluruna bırak dün okudum olanları inan çok üzüldüm yorum yapmak istemedim ısrarla ama tek bişey enazından meleğiniz için fedakarlık yapmak ikinizede düşer umarım herşey düzelir

Wuuu Esin hanım sizden beklemediğim bişi olmuş bu peynir yapımı,anlat bakalım nasıl yapıyosun

kızlar o burun spreyleri de zararlıymış ama, burda bi arkadaş söylemişti. burun mukozasına zarar veriyormuş, bilginize

bunu ben de söylemiştim ama esinin eczacısı bu öyle değil demiş.

kızlar naneruhu diye bişey var odanın içinde suya bir iki damla damlatın hem ferahlık vriyo hem burun açıcı süperrr bişey.

ne olursa olsun ben kullanacaım cold mix çünkü benim oğlum burnunu kesinlikle elletmiyor nefes alması şart ayrıca her gün kullanacak değiliz özellikle geceleri ihtiyacı oluyor

cnm biz comfort bebe aldık en çok yatanı buydu ve ödüllü yandan gelicek darbelere karşı izofiksli hemde via porttaki joker mağazasından aldık memnunuz
özel bi modeli var mı canım yazarsan sevinirim bide fiyatı nedir ayıptır sorması

ayy tarifini yazsana canım yaaa
tonimer baby bende eşim söyliyim de alsın..damla şeklinde olanları damlatamıyorum çok ağlıyoo
damlalardan bende memnun kalmadım bi işe de yaramıyolar PEYNİR TARİFİ 1 kg süt kaynatılır kaynadıktan sonra tercihe göre ya yarım limın suyu yada 3 büyük servis kaşığı yoğurt konur kaynatmaya devam edilir kesilince ocak kapatılır temiz bir tülbentin içine dökülür iyice sıkılır üzerine içi su dolu bir tencere konur 1 saat beklenir dolaba kaldırılır tuzsuz olduğundan uzun süre dayanmaz tuzlu yaparsanız daha uzun süre dayanır
kızlar o burun spreyleri de zararlıymış ama, burda bi arkadaş söylemişti. burun mukozasına zarar veriyormuş, bilginize
canım bu söylediğim sprey zarar vermiyomuş özel olarak sordum zaten çok hafif püskürtüyo doktorumuza da danıştım o da önerdi

ozicelcius 29, Kadın
Bodrum'a da gittik beraber, İstanbul'da da yaşadık, sorun şehirlerde değildi, annesinin de bizimle gelmesiydi... Nakarat kısmını hep birlikte tekrarlıyoruz...

itiraf.com dannnnn :))))

bende deniycem bu peynir yapımını
Duru uyandı çorba yediriyim geliyorum
Bizim yemek yememiz 1saat sürüyor genelde
görüşürüzzzz

sende hafıza kaybı başlıyor kanımca,daha geçen gün hanife söylemişti şekerim

bunu ben de söylemiştim ama esinin eczacısı bu öyle değil demiş.

ama sen banada tonimer dedin bende eşime aldırdım.sprey şeklinde.gerçi pek kullandığım yok ama:44:.

fatma canım nasıslsın dün akşam hep seni düşündüm dükkanı kapattktan sonra arayacaktım ama saat 10a geliyodu geç oldu die arayamadm da..
sen kendini suçlu mu hissediyorsun fatmacım.. ona wurdun die ama bu bir refleksti we onun sana el kaldırması sonucu yaşandı... sen kendini suçluyorsan bence haksızlık ediyorsun kendine..
böyle bir durumda gururunu hçe sayıp orda olman bile eşini pişman etmeye yeterli bir sebep değilse artık bişey demek istemiyorum.. dün akşam yazdıklarımı okudunmu?

meral hanım,meral hanım,
aktivite masası konusunda delete yapmıştık hani.oyunbozancılık yapıyorsun,sen alırsan bende alırım ozaman,hıhh

konuyla pek alakasız amma bişey soriciim.koltuğa mum damlarsa nasıl çıkartırsınız.elektrikler kesilince damlatmışım bayağıda var geçmiyo acil cvp ben çıkıyorum gelince bakıcam bakkk.

ama sen banada tonimer dedin bende eşime aldırdım.sprey şeklinde.gerçi pek kullandığım yok ama:44:.

Tamam bende tonimer kullanıyorum ama damla olanını,Esin sprey olanını kullanıyormuş

temiz bir tülbentin içine dökülür iyice sıkılır üzerine içi su dolu bir tencere konur 1 saat beklenir dolaba kaldırılır

Burayı anlamadım? üzerine içi su dolu tenecer konur ne demek neyin üzerine? sıktığında çıkan suyu napıyosun bi de?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…