2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

tülbentin içinde iice sıkıyorsun o suyu döküyorsun sonra sert bir zemine düz bir tabağa olabilir tülbentle koyuyorsun üzerine su dolu tencereyi ağırlık yapsın içindeki su iyice çıksın diye koyuyorsun 1 saat bekliyorsun

Neee 750 mi,o nedir yahu,az daha ekler oğluma araba koltuğu değil hakiki araba alırım büyüyünce kullansın

aynı yorumu yazıyordum
gerçekten çok güzel koltuk ama çok pahalı ya ben bebekle şehir dışına çıkıyorum annemlere gidiyorum iyi bişey alıcam ama iiler hep çok pahalı naapsam ki

bu kadar mı peynir yapmak? 1 saat sonra dolaba mı koyuyorsun? ya limon suyu ya yoğurt demişsin ya o ne alaka?süte limon suyu dökünce kesiliyor mu?

aynı yorumu yazıyordum
gerçekten çok güzel koltuk ama çok pahalı ya ben bebekle şehir dışına çıkıyorum annemlere gidiyorum iyi bişey alıcam ama iiler hep çok pahalı naapsam ki

bencede çok pahalı ama taksitle aldık çocuk konu olunca korkuyorum ya allah korusun kaza olur bir şey olur sonra kendimi asla affetmem bu yüzden aldık .

kızlar ya bu tickerları nasıl ekliyorsunuz ben yapamadım

ivet çok gerçek,bizim bu yazki 3 günlük tatilciğimizde annesi bizim odada kaldı,halbuki biz o çocuğa bakar bizde gezeriz diyorduk ama o gezdi çocuğa biz baktık yine de çok severim kendisini

Aylin zannımca sen kayınvalidenin topiğimizi takip ettiğinden şüpheleniyosun, yoksa bu kadar sevgi normal değil

ivet çok gerçek,bizim bu yazki 3 günlük tatilciğimizde annesi bizim odada kaldı,halbuki biz o çocuğa bakar bizde gezeriz diyorduk ama o gezdi çocuğa biz baktık yine de çok severim kendisini

18 günlük yazlık maceramda, annemle ben bebek baktık, evi temizledik, sildik süpürdük, yemek, çamaşır, bulaşık işlerini yaptık, kocamla anası gezdi, bu modeller hep böyle demek ki, bende çok severim kendilerini, hatta bayılırım :)))

Filizcim bende de cvp aynı, buz koy cnm

Yazgı tamam evet haklısın yine vazgeçtim o masadan

Ben de bi dönem takipçisiydim itiraf.com'un da uzun süredir bakmıyorum hiç, güzel itirafmış ama

bu kadar mı peynir yapmak? 1 saat sonra dolaba mı koyuyorsun? ya limon suyu ya yoğurt demişsin ya o ne alaka?süte limon suyu dökünce kesiliyor mu?

ivet anacım bu kadar peynir yapmak tabi bunlar mayasız az dayanan bebekler için ideal peynirler 1 saat sonra dolaba koyuyorsun 4 gün sağlıklı bir şekilde tüketebilirsin tuz koyarsan 1 hafta dayanır içine çörek otu değişik otlar hatta meyve koyabilirsin ben öyle yapıyorum pekmezli bile yaptım ailece severek yiyoruz yani limon suyu da yoğurt da kesiyor sütü peynire dönüşüyor kesilir kesilmez kapa altını

burda kim söyledi hatrlamıorum ..bebegi için ALLAH kaç diorum birrrr diye parmagını kaldırıyo demişti..ay bunu cok kıskandım..2 gündür ögretmeye calışıorum tık yok..sadece birrr yerine sankim bi ara dirrr cıktı agzından..yada ben böylemi duymak istedim acep:37:

Aylin zannımca sen kayınvalidenin topiğimizi takip ettiğinden şüpheleniyosun, yoksa bu kadar sevgi normal değil

Yok ya gerçekten iyidir,annem mesela ameliyatından sonra kendini hiç üzmez yormaz bende iş yapmaz sıkıldım gidiyorum der ama annesi bi gelir yemekleri yapar ütüyü yapar toplar siler ben çalışıyorum diye ve çok kafa dengidir herşeyi konuşabilirsin,oğluna kızar ince değil diye,erkekler çok bencildir der,bir kere oğlunu savunmadı bana,ben bu kayınvalideye kötü dersem allah beni çarpar,tabiki sevmediğim huyları da var ama onları da kabullendim.

kayınvalide dedik madem altta kalmıyım ilk evlendiğimizde 6 ay birlikte yaşadık yemeğimi yapar bulaşığımı yıkar gerçi kadın geliyodu yardımcı kendi pek bişey yapmıyodu ama elimi sıcak sudan soğuk suya sokmaz çok da seviyorum der ama bişi oldu mu bana söylemek yerine beni esere şikayet eder bide kızıyla gerildik kızım haksız dedi yüzüme ama sonra hem arkamdan eseri gazladı hem kızına sen haklısın dedi yani iki yüzlü ama neticede eşimin annesidir saygıda kusur etmem sevmem diyemem ama bu yaptıklarını da hazmedemiyorum unutamıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…