- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.721
cnm biz comfort bebe aldık en çok yatanı buydu ve ödüllü yandan gelicek darbelere karşı izofiksli hemde via porttaki joker mağazasından aldık memnunuz
Tamam bende tonimer kullanıyorum ama damla olanını,Esin sprey olanını kullanıyormuş
Burayı anlamadım? üzerine içi su dolu tenecer konur ne demek neyin üzerine? sıktığında çıkan suyu napıyosun bi de?
Joker - oyuncak, bebek, anne, hamile, çocuk, puset, hediye, mama ürünleri
cnm linki yukarıda 550 benim aldığım isofixli 750 ismini yanlış yazmışım :)
Neee 750 mi,o nedir yahu,az daha ekler oğluma araba koltuğu değil hakiki araba alırım büyüyünce kullansın
tülbentin içinde iice sıkıyorsun o suyu döküyorsun sonra sert bir zemine düz bir tabağa olabilir tülbentle koyuyorsun üzerine su dolu tencereyi ağırlık yapsın içindeki su iyice çıksın diye koyuyorsun 1 saat bekliyorsun
aynı yorumu yazıyordum
gerçekten çok güzel koltuk ama çok pahalı ya ben bebekle şehir dışına çıkıyorum annemlere gidiyorum iyi bişey alıcam ama iiler hep çok pahalı naapsam ki
Ayşegül, itiraf.com daki itirafa çok güldüm, komik ve bir o kadarda gerçek :)))
ivet çok gerçek,bizim bu yazki 3 günlük tatilciğimizde annesi bizim odada kaldı,halbuki biz o çocuğa bakar bizde gezeriz diyorduk ama o gezdi çocuğa biz baktıkyine de çok severim kendisini
ivet çok gerçek,bizim bu yazki 3 günlük tatilciğimizde annesi bizim odada kaldı,halbuki biz o çocuğa bakar bizde gezeriz diyorduk ama o gezdi çocuğa biz baktıkyine de çok severim kendisini
bu kadar mı peynir yapmak? 1 saat sonra dolaba mı koyuyorsun? ya limon suyu ya yoğurt demişsin ya o ne alaka?süte limon suyu dökünce kesiliyor mu?
Aylin zannımca sen kayınvalidenin topiğimizi takip ettiğinden şüpheleniyosun, yoksa bu kadar sevgi normal değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?