- 20 Temmuz 2009
- 1.467
- 0
- 116
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.741
burda kim söyledi hatrlamıorum ..bebegi için ALLAH kaç diorum birrrr diye parmagını kaldırıyo demişti..ay bunu cok kıskandım..2 gündür ögretmeye calışıorum tık yok..sadece birrr yerine sankim bi ara dirrr cıktı agzından..yada ben böylemi duymak istedim acep:37:
seninkinin farklı bi versiyonu bende de var canım çokk seviyorum ama son gelişinde beni zan altında bıraktı gitti. neyse konuşamıyorum biliyorsunuzzzkayınvalide dedik madem altta kalmıyım ilk evlendiğimizde 6 ay birlikte yaşadık yemeğimi yapar bulaşığımı yıkar gerçi kadın geliyodu yardımcı kendi pek bişey yapmıyodu ama elimi sıcak sudan soğuk suya sokmaz çok da seviyorum der ama bişi oldu mu bana söylemek yerine beni esere şikayet eder bide kızıyla gerildik kızım haksız dedi yüzüme ama sonra hem arkamdan eseri gazladı hem kızına sen haklısın dedi yani iki yüzlü ama neticede eşimin annesidir saygıda kusur etmem sevmem diyemem ama bu yaptıklarını da hazmedemiyorum unutamıyorum
Seyhancım ilk arabam konusunda muhtelif görüşler var cnm. ben almadım ama alanlar arasında çok memnun olduğunu,bebğin oyalandığını söyleyenler olduğu gibi bebeğim yüzüne bile bakmadı diyenler de mevcut:)) karar senin
benim kızın favori oyuncağı ve evde turluyoruz artıkk elif emekliyo dört el denen tarzda ama işine gelmiyor ya ayakta sıralayacak yada asker gibi bütün evi talan edecekk
Yasemin bugün havandasın anlaşıldı cnm:)) dün ağzından laf alamıyoduk bakıyorum bugün fikir beyan edemeyeceğini anlatmak için bile epey döktürmüşsün
Güle güle Gülşan, Merti öp benim için.. Aman hasta falan olmaz inşallah..
Sümeyra hoşgeldin..
konuyla pek alakasız amma bişey soriciim.koltuğa mum damlarsa nasıl çıkartırsınız.elektrikler kesilince damlatmışım bayağıda var geçmiyo acil cvp ben çıkıyorum gelince bakıcam bakkk.
bu kadar mı peynir yapmak? 1 saat sonra dolaba mı koyuyorsun? ya limon suyu ya yoğurt demişsin ya o ne alaka?süte limon suyu dökünce kesiliyor mu?
kızlar naber?ya benim oğluş bir ara bir kaç kelime söylüyordu şimdi bir haftaddır nerdeyse h,iç birini duyamadım ağzından..konuşmaya niyeti yokmu acaba geçmi kalaçak yoksa...?
koptum kıymettBiri kayınvalide mi dedi??!!? :113:
Ben o meseleye girersem topik kilitlenir...
Ama şu kadarını söyleyeyim benimki iki görümcem, eşim ve kız kardeşiyle koloni halinde yaşarlar. Günde 500kez telefonda konuşup WCye gittiklerini fln birbirlerine hbr verirler... Bi yere gitmek, birilerinin yatak odasına girmek için davete gerek duymazlar.Siz WCdeyken her an üstünüze çat kapı girebilirler. Ayrıca size sabahın 8inde yada akşamın 9-10unda davetsiz gelmeleri için canlarının istemiş olması yeterli sebeptir.. vs vs vsTelefon görüşmelerinin en kısası 15dk sürer ve 'Daha daha nasılsın?' sorusunun 30sn de bir yinelenmesiyle sizinle konuştuğunu düşünür kendisi..
Yatıp kalkıp kendi kayınvalidenize şükrediyosunuz di mi..Ben de öyle düşünmüştüm...
:)) ebru ben demiştim canım biir demio tabi yani miii gibi bişiler cıkıo ama direk parmağını kaldırıp gösterio.)
koptum kıymett
eevvvveett sendin o dimi mervecim..yani melike bebecik..afferin kızıma..bende ögretmeye calışıorum..olcakkk...
Günaydın canlarım;
Ne diyeceğimi bilmiyorum Fatmacım olanları görünce üzüldüm ve sabah sabah ağlattın beni...Az mı Şafak saymadık onun için burda bu kadar çabuk mu bıkmış daha neler bekliyor hayatımızda bebeklerimiz daha çok küçük ama bunları da yaşamaya hakları yok sanki biz dünyaya getirdik onları sadece....Nefret ediyorum böyle erkek milletinden...
Benim durumumda son noktayı koydum artık Perşembe gidiyoruz artık ve ona SON SÖZÜMÜ de söyledim...Günahı senin boynuna dedim benim içim kan ağlaya ağlaya gidicem benim psikolojim ne olacak hiç düşünmedin dedim....Hilal'e kardeş düşünmüyorum bundan sonra da asla olmaz dedim...Bu mübarek aylarda yaşadığım sıkıntım inşallah yuvamızı bozmaz dedim.Ama sen ailene bile demedin belki onlar destek olurlardı dedim ama yok Sen kızkardeşinin bile ağzına baktın dedim.Ya konuştun ya konuşmadın ama ikinizin düşünceleri de aynı ve benim aileme müdahale etmeye hakkı da yok dedim...Ablam bile çok üzüldü dedim.En büyük ablam bilse çok üzülürdü dedim ....Maaşını aldın tamam Perşembe gidiyoruz dedim....Hiç birşey demedi sadece Randevunu al dedi...Başladım ağlamaya hala kararlısın tamam dedim....
Ben eşimden baba olma yönünde Hilal'e olan bağlılığını biliyorum ama ne var ki çok erken diye istemiyor maddi manevi yönünü düşünüyor bana göre onun Prim usulu maaşıyla olmaz zaten geçinemeyiz..Ama ilerde de Hilal'e kardeş düşünmüyor ona da söyledim...
buranında eksik kalır yanı yok sıkma canını aylincim:2:günaydınnn çorludan bildiriyorum hava buzzzzz ara ara kar yağışlı,gelmeyin bu taraflara donarsınız
canım daha erken sayılır sen ona kolay heceleri tekrarla bol bol alışır bi süre sonra tekrar... yani umarımkızlar naber?ya benim oğluş bir ara bir kaç kelime söylüyordu şimdi bir haftaddır nerdeyse h,iç birini duyamadım ağzından..konuşmaya niyeti yokmu acaba geçmi kalaçak yoksa...?
kıymet bitirdin beni:)))))))Biri kayınvalide mi dedi??!!? :113:
Ben o meseleye girersem topik kilitlenir...
Ama şu kadarını söyleyeyim benimki iki görümcem, eşim ve kız kardeşiyle koloni halinde yaşarlar. Günde 500kez telefonda konuşup WCye gittiklerini fln birbirlerine hbr verirler... Bi yere gitmek, birilerinin yatak odasına girmek için davete gerek duymazlar.Siz WCdeyken her an üstünüze çat kapı girebilirler. Ayrıca size sabahın 8inde yada akşamın 9-10unda davetsiz gelmeleri için canlarının istemiş olması yeterli sebeptir.. vs vs vsTelefon görüşmelerinin en kısası 15dk sürer ve 'Daha daha nasılsın?' sorusunun 30sn de bir yinelenmesiyle sizinle konuştuğunu düşünür kendisi..
Yatıp kalkıp kendi kayınvalidenize şükrediyosunuz di mi..Ben de öyle düşünmüştüm...
Günaydııınnnn..
Ankara dan bildiriyorum, hava çok soğuk ve kar yağması bekleniyor.. :)))
günaydınnn çorludan bildiriyorum hava buzzzzz ara ara kar yağışlı,gelmeyin bu taraflara donarsınız
Günaydın ,,,
bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi ,,, kaynanamı aradım iyide oldu yarı objektif olabildi sadece ama iyi şeyler söyledi ,,, çok şükür eşimlede konuştuk herşey daha iyi oalcağına inanıyorum ,,, dün gece birlikte uyuduk ,,, tabi selinin izin verdiği kadar :)
bu konuyu tekrar yazmayacağım sorularada cevap vermeyeceğim :) ya yanlış anlamayın kafam yeterince karmaşık ve bişileri biryerlere oturtmaya çalışıyorum biraz zaman sonra ne olduğunu daha iyi anlar daha iyi anlatırım ,,,
şimdi farklı bir soru , varis hastalığını tedavi edecek iyi bir doktor var mı ???
Ismailin varisi var ve gece huzursuz uyumalarından yorgunluğunu artıran endenlerden biride bu ?? Sürekli ağrıyan bacakları ,,,
herkeslere günaydın:)
ceryle boğuşma seansı 7de başladı şimdi babası uyutuyor bnde dükkanı açtım sewe sewe hemen size koştum:)
burcu hazır seni yakalamışken sorayım sen kocana nie küssün, yoksa kaynanalar kıı sizde geçirme kararı falan mı aldılar:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?