2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

:)) ebru ben demiştim canım biir demio tabi yani miii gibi bişiler cıkıo ama direk parmağını kaldırıp gösterio.)

seninkinin farklı bi versiyonu bende de var canım çokk seviyorum ama son gelişinde beni zan altında bıraktı gitti. neyse konuşamıyorum biliyorsunuzzz

Güle güle Gülşan, Merti öp benim için.. Aman hasta falan olmaz inşallah..

Sümeyra hoşgeldin..

hoşbulduk canım ya nurşahı görünce daldım sonrada çıkmak zorunda kaldım..
çok yoğunum

Biri kayınvalide mi dedi??!!? :113:
Ben o meseleye girersem topik kilitlenir...
Ama şu kadarını söyleyeyim benimki iki görümcem, eşim ve kız kardeşiyle koloni halinde yaşarlar. Günde 500kez telefonda konuşup WCye gittiklerini fln birbirlerine hbr verirler... Bi yere gitmek, birilerinin yatak odasına girmek için davete gerek duymazlar.Siz WCdeyken her an üstünüze çat kapı girebilirler. Ayrıca size sabahın 8inde yada akşamın 9-10unda davetsiz gelmeleri için canlarının istemiş olması yeterli sebeptir.. vs vs vs Telefon görüşmelerinin en kısası 15dk sürer ve 'Daha daha nasılsın?' sorusunun 30sn de bir yinelenmesiyle sizinle konuştuğunu düşünür kendisi..
Yatıp kalkıp kendi kayınvalidenize şükrediyosunuz di mi.. Ben de öyle düşünmüştüm...

kızlar naber?ya benim oğluş bir ara bir kaç kelime söylüyordu şimdi bir haftaddır nerdeyse h,iç birini duyamadım ağzından..konuşmaya niyeti yokmu acaba geçmi kalaçak yoksa...?

konuyla pek alakasız amma bişey soriciim.koltuğa mum damlarsa nasıl çıkartırsınız.elektrikler kesilince damlatmışım bayağıda var geçmiyo acil cvp ben çıkıyorum gelince bakıcam bakkk.

mum lekesinin üzerine gazete kağıdı ya da beyaz kağıt konulur, sıcak ütüyle kağıdın üzerinden güzelce ütülenir kağıtta yağ lekesi oluşur kağıt bir kaldırılır kumaş tertemiz
bu kadar mı peynir yapmak? 1 saat sonra dolaba mı koyuyorsun? ya limon suyu ya yoğurt demişsin ya o ne alaka?süte limon suyu dökünce kesiliyor mu?

esinin yaptığı çökelek ya da lor denilen şey normal peynir mayalamak için 10lt sütlazım en az yoksa mayası ayarlanamaz ve zehirlenirsiniz

kızlar naber?ya benim oğluş bir ara bir kaç kelime söylüyordu şimdi bir haftaddır nerdeyse h,iç birini duyamadım ağzından..konuşmaya niyeti yokmu acaba geçmi kalaçak yoksa...?

benimki de bir ara söyledi unuttu şimdi dada mama baba gibi anlamlı anlamsız sayıklıyor sonradan başlayacaklar kelime söylemeye telaşlanma

aylinnnn yakaladımmm!! içine merve kaçmışmışş:)) bi kaçarsam görürsü nsen o zamannP bu arada ewde misafirim war senin şu seviyeli mesajın yüzünden bütün geçmişi okudum!! ama bulamadımmm. gidiyorum ben. gündüz kaynatıcı oldunuz iyice yaa uff kaçırıorm herşeyii... 11 kilo cocuklar war maşş diorm yani bide pess:)

koptum kıymett
:)) ebru ben demiştim canım biir demio tabi yani miii gibi bişiler cıkıo ama direk parmağını kaldırıp gösterio.)

eevvvveett sendin o dimi mervecim..yani melike bebecik..afferin kızıma..bende ögretmeye calışıorum..olcakkk...

koptum kıymett

eevvvveett sendin o dimi mervecim..yani melike bebecik..afferin kızıma..bende ögretmeye calışıorum..olcakkk...

ewet canım. ananesi geçen izne gittiğimizden beri kızımın tepesindeydi allah biirr die die. melikede ögrendi. gerçii şunlada alakalı: parmaklarını tek tek kullanmayı ögrendikleri zmn başlıo melike işaret parmagını özellikle kullanmaya başladı bu aralar gösterio bişeyi ittirio onla. tutuo fln. ondan yani. bide baban gelsin duur dur ösylicem seni biir bir die dier elimin parmaklarını sayıyorum oda sayıyo yaa sıpalar iice tatlandılar maşş.

tek cevap yazacağım
bunu yapma lütfen o canın günahına girme
sizin sorumsuzluğunuzun günahını o minicik atan kalp nasıl çekecek
öyle de böylede ömür boyu taşıyamacağın bir yükün altına sokacaksın madem kendini
en azından onunda yaşamasına izin ver
eşin istemesede onu ikna et

daha önce hasretin konusunda da yazmıştım bunu
benim babamda beni istememiş ve ben bir ailenin yedinci ve son çocuğuyum
ama annem doktora gittiğinde doktor almayayım yedi tane büyümüş bunuda büyütürsün demiş
babam nasıl aksi bir adam anlatsam aklın durur
ama annem babama karşın beni doğurmuş ne olmuş
bir buçuk sene konuşmamışlar ama sonra herşey düzelmiş

ve benim bunu bilmem bile benim için nasıl bir yara anlatamam

evet belki sıkıntı çekeceksin maddi ve manevi bir süreliğine
ama eğer vicdanın varsaki benim tanıdığım ayfer isen eğer var
aksini yaparsan daha çok üzülecek ve pişman olacaksın ömür boyu

öyle peşpeşe sezeryan olmaz diyenlere de inanma
benim ablam 20 sene önce birinci bebeği 6 aylıkken (sezeryanla) ve ikinci bebeğine hamile kaldı yani arada bir buçuk sene var ve yirmi sene öncenin şartlarında...

şimdi bu yazdıklarım seni üzmesin umarım doğru kararı alman için hayırlara vesile olsun kardeşim...

pc bozuk yarın öbür gün giremem ama senin doğru kararı alman yönünde dua edeceğim...

Günaydın canlarım,

Gece sadece 4 defa uyandığımız için, şu an itibaririyle uykusunu almış bir anneyim. Merak edenler için evde çok fazla terör estirmediğimi de belirtmek isterim.

Fatmacım, gece uyudum ama hep seni gördüm rüyamda bea, umarım iyisindir ve tabi diğer arkadaşlar da...

Günaydın ,,,

bugün biraz daha iyi hissediyorum kendimi ,,, kaynanamı aradım iyide oldu yarı objektif olabildi sadece ama iyi şeyler söyledi ,,, çok şükür eşimlede konuştuk herşey daha iyi oalcağına inanıyorum ,,, dün gece birlikte uyuduk ,,, tabi selinin izin verdiği kadar :)

bu konuyu tekrar yazmayacağım sorularada cevap vermeyeceğim :) ya yanlış anlamayın kafam yeterince karmaşık ve bişileri biryerlere oturtmaya çalışıyorum biraz zaman sonra ne olduğunu daha iyi anlar daha iyi anlatırım ,,,

şimdi farklı bir soru , varis hastalığını tedavi edecek iyi bir doktor var mı ???
Ismailin varisi var ve gece huzursuz uyumalarından yorgunluğunu artıran endenlerden biride bu ?? Sürekli ağrıyan bacakları ,,,

Son düzenleme:
herkeslere günaydın:)
ceryle boğuşma seansı 7de başladı şimdi babası uyutuyor bnde dükkanı açtım sewe sewe hemen size koştum:)
burcu hazır seni yakalamışken sorayım sen kocana nie küssün, yoksa kaynanalar kıı sizde geçirme kararı falan mı aldılar:26:

canım daha erken sayılır sen ona kolay heceleri tekrarla bol bol alışır bi süre sonra tekrar... yani umarım
kıymet bitirdin beni:)))))))

Günaydııınnnn..
Ankara dan bildiriyorum, hava çok soğuk ve kar yağması bekleniyor.. :)))

günaydınnn çorludan bildiriyorum hava buzzzzz ara ara kar yağışlı,gelmeyin bu taraflara donarsınız

O zaman ben de İstanbul'dan bildireyim, buzz gibi, bere bile taktım ama bişi yağmıyor...

Çok sevindim daha iyi olmana, daha da iyi olacak inşallah...

Canım, biriktire biriktire sinirlendim, kvalideler burda olduğu için de sakinleşemedim ama ben de detaya girmeyeyim diyorum, yoksa tam toparlamaya başlamışken yine tepem atacak.

günaydıınnnn uykusuz bir gecenin sabahı yine başım ağrıyor
burda hava idare eder,15 derece falan galiba:26:
hasret sabahları seni görmek güzelmiş cery ve ulaş iyidir inşallah, seni üzmüyolar dimi
fatma çok dua ettik sana tabi barışacaksınız hakkınızda hayırlısı olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…