2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ooo bu sabah aşağısı kırmızı kırmızı parlıyor bütün prolar burda
bizim kızan artık üstünü örtmemeye başladı,şu tulum iyi mi ve bu tulumlardan giydirince üstünü örtmeye gerek yok mu?:44:
Baby Jem Uyku Tulumu - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bi de bu tuluma 0-2 yaş aralığı demiş, nasıl bir ölçüsü var ki yenidoğandan 2 yaşa kadar kullanılabiliyor?:26:
not:keremin öpücük atmayı öğrenmeye çalıştığı video facetedir,tebliğ ederim

canım daha erken sayılır sen ona kolay heceleri tekrarla bol bol alışır bi süre sonra tekrar... yani umarım

kıymet bitirdin beni:)))))))

valla hasretciğim sürekli bişeyler konuşuyorum ona..nerde anne nerde baba falan filan...ama gülüyor sadece...:))

senin hamileliğin nasıl gidiyor hasret ulaş bey nasıllar?

seninkidemi?başlarlar inşallah konuşmaya kısa zmanda...

canım günaydın..tulum güzel duruyor..onu giyince gerek yok üstünü örtmeye emirhanda kullanıyordum ben ..ama bir kaç gündür giydirdiğimde çok rahatsız oluyor...dün mesela onunla uyuyamadı..gece gece üstünü söymak zorunda kaldım..yerine üstüne yelek giydirdim..ondan sonra uyudu...0.dan 2 yaşa kadar kullanılamaz kız o..belki kaç bedene kadar olduğunu gösteriyordur sadece...

Videoyu izledim, çok güldüm, hele en sonunda sana doğru atlamasına bittim :)
Doruk tulum da giymiyor, hatta nefret ediyor, o bakımdan bişey diyemeyeceğim.

bi gittim yatak odasına emirhanın kıkırdamalarına..uyuyoerdu uyanmış..birde ne göreyim çıkarmış çorapları donu..çığlak çplak keyif yapıyor yatakta

Günaydın canlarım;
Grip olma durumum var hapşırıp duruyorum dün akşamdan beri havalar da çok soğuk......
Hilal kuzum aboo diyor(alo demek istiyor aslında) telefonu kulağına götürüyor....

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeslereeeeee uyku uyuyabilmek ne kadar güzel bişeymiş yaaaaaa fatmacımmm çok sevindim canım inşallah kısa zamanda dahada iyi olur

bakıyorum ama benim aldığım ıbulamıyorum ,,,terletmiyor yumuşacık ve çok pofuduk değil içinden çıakrdığımda bacakalrı kolları sıcasık oluyor ,,, içine ince bir pijama takımı daha gitdiriyorum ama ,,,

kanz marka 82 cm aldım ben ,,, internette bulamadım ama

bu arada selin öpücük atmaya hatta gelip dudaktan öpmeye başlayalı çok oldu

bi gittim yatak odasına emirhanın kıkırdamalarına..uyuyoerdu uyanmış..birde ne göreyim çıkarmış çorapları donu..çığlak çplak keyif yapıyor yatakta

Donu mu, ne donu ayol? Nasıl çıkarmış

O melek Selin durur tabi tulumun içinde, sen de anlatırsın böyle

Benim oğlum da yanaktan öpüyor, gıdıktan öpüyor, şimdi el öpme üzerine çalıştırıyorum :)

Sizin bu kaynatma kapasitenize yetişilmez vallaha... nasıl çocuklu kadınsınız kardeşim yahu!!!
elvin hasta öksürüyor kuum burnu tıkalıydı. dün doktora gittik grip olmuş. 3 günlük antibiyotik, şurup ve bir burun damlası vermiş. kullandık gece rahat uyudu ama sabah altıda öksürük krizi geldi. şu an hala uyuyor yavrum.

ohhh keyfini sevsinler paşanın
Videoyu izledim, çok güldüm, hele en sonunda sana doğru atlamasına bittim :)
Doruk tulum da giymiyor, hatta nefret ediyor, o bakımdan bişey diyemeyeceğim.

ben uyku tulumu kullanıyorum. bizimki kesinlikle örttürmüyor üstünü çünkü. giydiyoruz tulumu tepine tepine yatıyor bizimki.
aynı yorumu yazıyordum
gerçekten çok güzel koltuk ama çok pahalı ya ben bebekle şehir dışına çıkıyorum annemlere gidiyorum iyi bişey alıcam ama iiler hep çok pahalı naapsam ki

canım bence iyi araştır biz maxi cosi aldık. bilenler bilir her ürünü çok pahalı cosinin. 350 civarı bir şeye bulduk. çok rahat yatıyor falan. zaten oto koltuğunu ilk üreten maxi cosi imiş. o nedenle içim rahat.

konuyla pek alakasız amma bişey soriciim.koltuğa mum damlarsa nasıl çıkartırsınız.elektrikler kesilince damlatmışım bayağıda var geçmiyo acil cvp ben çıkıyorum gelince bakıcam bakkk.

canım üzerine bir bez koy ütüle sonra da sil.
ne olursa olsun ben kullanacaım cold mix çünkü benim oğlum burnunu kesinlikle elletmiyor nefes alması şart ayrıca her gün kullanacak değiliz özellikle geceleri ihtiyacı oluyor

canım ben doktora sordum kullanmaın öyle şeyler dedi. bir damla verdi elvin gece rahat uyudu. ama 3-5 gün kullanılabiliyor.
kızlar o burun spreyleri de zararlıymış ama, burda bi arkadaş söylemişti. burun mukozasına zarar veriyormuş, bilginize

ben söylemiştim. kulak burun boğaz uzmanı kesinlikle sıkmayın dedi doktoruma sordum doğruladı kılcal damarlara sprey zarar veriyor.

ayy tarifini yazsana canım yaaa
tonimer baby bende eşim söyliyim de alsın..damla şeklinde olanları damlatamıyorum çok ağlıyoo

bence almaa.. ben şimdi bir damla kullanıyorum adı İliadin. gecemiz rahat geçti. bir de otri bebeyi tavsiye ederim. burun aspiratörü. serum fizyolojik sıktıktan sonra aspiratörle çekiyorsun sümüğü. çok rahatlıyor bebişler.

Fatmacım, daha iyi hissetmene sevindim, herşey çok güzel olacak diyorum.. Bu arada İklimde öpücük atmayı öğreneli çok oldu, ben yazmayacaktım Aylin in hevesi kursağında kalmasın diye, başladı yine kız anaları diyecek... :)))

Ebrucum, yerim ben o keyif yapan Emirhan ı, kıkırdak efendi, İklim hep ağlayarak uyanıyor, uyandığında birini göremezse feryat figan ağlıyor, konuşma konusuna gelince, İklimde öğrendiği birçok kelimeyi söylemez oldu, şu sıralar en favori kelimeleri anne, mama, emme, meme, bak...

Ayfercim, grip olmazsın inşallah, hiç çekilmez doğrusu şimdi.. Aboo diyor demek Hilal, yerim o aboo diyen ağzını onun..

Gülşancım, bende aynen uykusuzum yine, İklim zıvanadan çıkmış durumda, bu gidişe bir dur demek lazım ama nasıl...?

Aylincim, benim kız uyku tulumu giymiyor, her çeşidini aldım ama nafile, bu sabah Unnado da uyku geceliği gördüm, birde onu mu denesem diyorum ama paralar boşa gidiyor hep, uyku tulumunu uyumadan önce mi sonra mı nasıl giydireceğimi bile şaşırmış vaziyetteyim...

Hasret bir göründü kayboldu yine, Cery ile boğuşuyor sanırım :)))

Burcucum, 4 defa kalkmış Doruk, uykunu almışsın, sevindim, aramızda en azından birilerinin uykusunu almış olması da iyi bişey..

kullanıcı adımı nasıl değiştiriyorum bilen var mı ? bir arkadaşım var biliyordu buraya girdiğimi hatta oda hamileler arasında şimdi demin profilimi gezerken gördüm benim sayfama bakmış demekki kullanıcı adımı öğrenmiş ve bi defasında bizim sayfada bakınırken bulmuştum onun adını o yüzden değiştirmek istiyorum sonuçta benim buradaki paylaşımlarım çok özel oluyor ,,,

nasıl oluyorda giymiyor diyeceğim ayıp olur demiyorum ,, seline ben 96 cm almıştım ilk aldığmı yanlış almışım garibim yenisini alana akdar onu bile giydi :)) içinde kayboluyordu :)

ooo nası becermiş de çıkarmış aferin ona,eğer bir bebek bişeyi yapamıyor ama başka bişeyi yapıyorsa ona kanalize olduğu içinmiş,seninki de konuşmuyor ama hareket kabiliyeti ve parmaklarını kullanmasını geliştiriyor sürekli demek ki,konuşma geri planda şu an,ayrıca erkek çocukları zaten geç konuşur bizden daha iyi biliyorsun

Geçmiş olsun Elvin e, inşallah en kısa zamanda düzelir..
Ben işyerindeyim, o yüzden rahat girebiliyorum nete, evde olunca İklim rahat bırakmıyor, o zaman bende giremiyorum, girsem bile sadece okuyabiliyorum..

Geçmiş olsun Elvin e, inşallah en kısa zamanda düzelir..
Ben işyerindeyim, o yüzden rahat girebiliyorum nete, evde olunca İklim rahat bırakmıyor, o zaman bende giremiyorum, girsem bile sadece okuyabiliyorum..

sapol canım teşekkür ederim.
aman birileri girsin de biz de en azından okuyalım. yoksa bu tempo ve ufaklıklarla zor biraz. :78:

günaydın anneler hataydan bildiriyorum hava 13 derece parçalı bulutlu hafif rüzgarlı
benim oğluş öpmeyi ısırmak sanıyor o yüzden her yerim 4 adet diş izi koparıyo hatta ama sadece bana yapıyo başkasını öpmüyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…