- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.761
canım daha erken sayılır sen ona kolay heceleri tekrarla bol bol alışır bi süre sonra tekrar... yani umarım
kıymet bitirdin beni:)))))))
mum lekesinin üzerine gazete kağıdı ya da beyaz kağıt konulur, sıcak ütüyle kağıdın üzerinden güzelce ütülenir kağıtta yağ lekesi oluşur kağıt bir kaldırılır kumaş tertemiz
esinin yaptığı çökelek ya da lor denilen şey normal peynir mayalamak için 10lt sütlazım en az yoksa mayası ayarlanamaz ve zehirlenirsiniz
benimki de bir ara söyledi unuttu şimdi dada mama baba gibi anlamlı anlamsız sayıklıyor sonradan başlayacaklar kelime söylemeye telaşlanma
ooo bu sabah aşağısı kırmızı kırmızı parlıyor bütün prolar burda
bizim kızan artık üstünü örtmemeye başladı,şu tulum iyi mi ve bu tulumlardan giydirince üstünü örtmeye gerek yok mu?:44:
Baby Jem Uyku Tulumu - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!
bi de bu tuluma 0-2 yaş aralığı demiş, nasıl bir ölçüsü var ki yenidoğandan 2 yaşa kadar kullanılabiliyor?:26:
not:keremin öpücük atmayı öğrenmeye çalıştığı video facetedir,tebliğ ederim
bizim kızan artık üstünü örtmemeye başladı,şu tulum iyi mi ve bu tulumlardan giydirince üstünü örtmeye gerek yok mu?:44:
bi de bu tuluma 0-2 yaş aralığı demiş, nasıl bir ölçüsü var ki yenidoğandan 2 yaşa kadar kullanılabiliyor?:26:
bi gittim yatak odasına emirhanın kıkırdamalarına..uyuyoerdu uyanmış..birde ne göreyim çıkarmış çorapları donu..çığlak çplak keyif yapıyor yatakta
bakıyorum ama benim aldığım ıbulamıyorum ,,,terletmiyor yumuşacık ve çok pofuduk değil içinden çıakrdığımda bacakalrı kolları sıcasık oluyor ,,, içine ince bir pijama takımı daha gitdiriyorum ama ,,,
kanz marka 82 cm aldım ben ,,, internette bulamadım ama
bu arada selin öpücük atmaya hatta gelip dudaktan öpmeye başlayalı çok oldu
pijamasının altını çıkarmış nasıl becerdiyse....Donu mu, ne donu ayol? Nasıl çıkarmış
O melek Selin durur tabi tulumun içinde, sen de anlatırsın böyle
Benim oğlum da yanaktan öpüyor, gıdıktan öpüyor, şimdi el öpme üzerine çalıştırıyorum :)
Donu mu, ne donu ayol? Nasıl çıkarmış
O melek Selin durur tabi tulumun içinde, sen de anlatırsın böyle
Benim oğlum da yanaktan öpüyor, gıdıktan öpüyor, şimdi el öpme üzerine çalıştırıyorum :)
bi gittim yatak odasına emirhanın kıkırdamalarına..uyuyoerdu uyanmış..birde ne göreyim çıkarmış çorapları donu..çığlak çplak keyif yapıyor yatakta
Videoyu izledim, çok güldüm, hele en sonunda sana doğru atlamasına bittim :)
Doruk tulum da giymiyor, hatta nefret ediyor, o bakımdan bişey diyemeyeceğim.
aynı yorumu yazıyordum
gerçekten çok güzel koltuk ama çok pahalı ya ben bebekle şehir dışına çıkıyorum annemlere gidiyorum iyi bişey alıcam ama iiler hep çok pahalı naapsam ki
konuyla pek alakasız amma bişey soriciim.koltuğa mum damlarsa nasıl çıkartırsınız.elektrikler kesilince damlatmışım bayağıda var geçmiyo acil cvp ben çıkıyorum gelince bakıcam bakkk.
ne olursa olsun ben kullanacaım cold mix çünkü benim oğlum burnunu kesinlikle elletmiyor nefes alması şart ayrıca her gün kullanacak değiliz özellikle geceleri ihtiyacı oluyor
kızlar o burun spreyleri de zararlıymış ama, burda bi arkadaş söylemişti. burun mukozasına zarar veriyormuş, bilginize
ayy tarifini yazsana canım yaaa
tonimer baby bende eşim söyliyim de alsın..damla şeklinde olanları damlatamıyorum çok ağlıyoo
Fatmacım, daha iyi hissetmene sevindim, herşey çok güzel olacak diyorum.. Bu arada İklimde öpücük atmayı öğreneli çok oldu, ben yazmayacaktım Aylin in hevesi kursağında kalmasın diye, başladı yine kız anaları diyecek... :)))
Ebrucum, yerim ben o keyif yapan Emirhan ı, kıkırdak efendi, İklim hep ağlayarak uyanıyor, uyandığında birini göremezse feryat figan ağlıyor, konuşma konusuna gelince, İklimde öğrendiği birçok kelimeyi söylemez oldu, şu sıralar en favori kelimeleri anne, mama, emme, meme, bak...
Ayfercim, grip olmazsın inşallah, hiç çekilmez doğrusu şimdi.. Aboo diyor demek Hilal, yerim o aboo diyen ağzını onun..
Gülşancım, bende aynen uykusuzum yine, İklim zıvanadan çıkmış durumda, bu gidişe bir dur demek lazım ama nasıl...?
Aylincim, benim kız uyku tulumu giymiyor, her çeşidini aldım ama nafile, bu sabah Unnado da uyku geceliği gördüm, birde onu mu denesem diyorum ama paralar boşa gidiyor hep, uyku tulumunu uyumadan önce mi sonra mı nasıl giydireceğimi bile şaşırmış vaziyetteyim...
Hasret bir göründü kayboldu yine, Cery ile boğuşuyor sanırım :)))
Burcucum, 4 defa kalkmış Doruk, uykunu almışsın, sevindim, aramızda en azından birilerinin uykusunu almış olması da iyi bişey..
Sizin bu kaynatma kapasitenize yetişilmez vallaha... nasıl çocuklu kadınsınız kardeşim yahu!!!
elvin hasta öksürüyor kuum burnu tıkalıydı. dün doktora gittik grip olmuş. 3 günlük antibiyotik, şurup ve bir burun damlası vermiş. kullandık gece rahat uyudu ama sabah altıda öksürük krizi geldi. şu an hala uyuyor yavrum.
Geçmiş olsun Elvin e, inşallah en kısa zamanda düzelir..
Ben işyerindeyim, o yüzden rahat girebiliyorum nete, evde olunca İklim rahat bırakmıyor, o zaman bende giremiyorum, girsem bile sadece okuyabiliyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?