2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Şöyleki Fatmacım, uyku tulumunu giydirip o şekilde uyutmaya çalışırsam, tulumu giydirirken ağlıyor, çekiştirip çıkarmaya çalışıyor, uyuduktan sonra giydirmek istersem bu seferde uyanıp yine ağlıyor hatta uykusu açılıyor, ben bir fasıl yeniden uyutmaya çalışıyorum, uyku tulumuda kenarda bize bakıyor..

pijamasının altını çıkarmış nasıl becerdiyse....

Yerim onu ben, aferin valla, nasıl becermiş :)))

Yasemincim uyku düzenleyici şurup işe yarar gibi demiştin, onu da mı madara etti senin kız ?

Hiç bilmiyorum, ama ben de Doruk'un fotosunu kaldıracam, deşifre olmak istemiyorum. Gerçi kaldırsam nolur, yazdıklarımdan benim ben olduğumu herkes anlar ama olsun :)

nasıl oluyorda giymiyor diyeceğim ayıp olur demiyorum ,, seline ben 96 cm almıştım ilk aldığmı yanlış almışım garibim yenisini alana akdar onu bile giydi :)) içinde kayboluyordu :)

Nasıl nasıl oluyor yaw, ağlıyor, tepiniyor, bir kolunu giydirirken öbürünü çıkarıyor, kazara giydirmeyi becerirsem fermuarını açıyor, çekiştire çekiştire ağlıyor, zıpır işte...

Geçmiş olsun Elvin e, inşallah en kısa zamanda düzelir..
Ben işyerindeyim, o yüzden rahat girebiliyorum nete, evde olunca İklim rahat bırakmıyor, o zaman bende giremiyorum, girsem bile sadece okuyabiliyorum..

Evden girebilmişliğim sayılıdır, yazmışlığım sayılı bile değildir, işe başlamasam şimdi esamem okunmazdı buralarda :)

Çok geçmiş olsun Elvin kuzuya, kıyamam, o minicik bedenleriyle öksürmüyorlar mı, çok üzülüyorum...

Herkesi öpüyor sırnaşık velet :) Ama bi tek beni ısırıyor, o daha samimi ve özel bişey olsa gerek :26:

nacizane bir fikir vereyim,,, ben ilk aldığım tulumda da bu tulumdada üzerindeki ayıcıklar var onları severek işe başladım hatta şöyle söyliyeyim selin giyinmeyi hiç sevmiyor sürekli çıplak gezme derdinde ve ben ehr kıyafeti giydirirken önce onunla oynuyorum üzerinde ekdi varsa kedi taklidi yapıyorum ceee oynuyoruz felan derken bi bakıyorki giyinmiş :) tabi uyku tulumunuda uykuya yatırmadan 15-20 dakika önce giydiriyorum ,,, onu uyku tulumu değil normal bir kıyafet olarak görüyor ,,,

iki soru sordum kimse bilmiyor mu ??

1 = varis ile ilgili iyi bir doktor

2 = kullanıcı adımı nasıl değiştiririm

pleaseee ,,,

Cevabını bildiğim hiçbir soruya atlamamazlık yapmıyorum arkidişim,ikisi hakkında da en ufak fikrim yok
o yüzden bilmiyosan sus adam sansınlar lafını uyguluyorum

Keroda giyinmeyi sevmiyor anlattığın taktik mantıklı deneyeyim

KEREEEEMMM yerim seniii nası bi öpücük o sonunda dayanamamış uzaktan öpmeye atmış kendini annesinin kollarına benimki nie öğrenmiyo bööle şeyler yaa bi by by yapmayı öğrettim o da kendisi gidiyosa yapıyo yoksa gidenin arkasından ağlıyo

Burcucum, İklim e herşey vız gelip tırız gidiyor, artık deneyecek başka bişey kalmadı sanırsam, gözü kapalı ağzında emzik, gecenin saat 2-3 ü bu hanımefendioyun oynuyor, yatağın başlığına tırmanmaya çalışıyor, kendini yataktan aşağı atmaya çalışıyor, sürekli de mızzz mızz yada mırr mırrr sesler çıkarıyor, yorgan battaniye zaten hakgetire, üstümüz hep açık olacak, ayaklar havada sallanacak.. Sağa sola dönmeye çalışırken annesi yanında ise, annesinin kafasını gözünü yaracak.. Daha yazmayım, yoksa klavye bile ağlayacak halime...

Benimki de bay bay yapmayı öğrenemedi üzülme, erkekler akıllı bi canlı türü değil ne yazık ki, babaları ne ki oğulları ne olsun anca böyle iki ileri bir geri öğreniyorlar

Fatma, 1. sorunla ilgili bir fikrim yok..
2. soruna gelince, Kazen abiye söylemen lazım, o değiştiriyor.

teşekkürler arkadaşım ,,, hemen yazdım mesajımı ,,

bosna ,, canım benim aslında isimlerle hitap etmek bize çok güzel bir samimiyet kattı ama iyicede herbirimizi ortaya serdi e birde çenelerimiz durmuyor tabi :) sürekli herkese ay şöyle bi arkadaş grubum var ay böyle bir sayfada etkinliğim var derken orta malı ettik :):)

sonuçta burasıda farklı bir mekan işte ,, faydalı bilgi paylaşımlarıda olduğu için herkese açık oluyor halbuki sayfayı okumak isteyenler sayfadaki kişilerin onayı ile girebilse güzel olur ,,,

Son düzenleme:
asya da giyinene kadar çığlıklar atıyor.hiç sevmiyor....
benim oğluşta kızçe de çok açıyorlar üstünü.gece üst denetlemesi yapıyorum 2-3 defa.hem oğluşu hem kızçeyi.çoğunlukla ikisi de üstü açık yatıyo oluyo

günaydınnn
kaynatın siz kaynatın bende sünüyüm burdan
aylin o tulum ne öle ince gibi geldi sanki büyütmedim gerçi. wala ben bimden almıştım %100 pamuk hafif kalın 10 tl ye benim cadı çok sevio ama sıcak gelio sanırım cunku bizim ew çok sıcak akşam 26 dereceydi üstünü asla örttürmüo uyku saatimiz geldi ben gider umarım herkes iidirr..

Benimki de bay bay yapmayı öğrenemedi üzülme, erkekler akıllı bi canlı türü değil ne yazık ki, babaları ne ki oğulları ne olsun anca böyle iki ileri bir geri öğreniyorlar

ya bütün akşam uğraşıyorum bişey öğretmek için zaten yorgun oluyo zor öğreniyo sonra hemencecik unutuyo çok üzülüyorum

anaaa ne cahil hanımlarsınız :) bak nanköre :))

tamam canlar teşekkürler internetten araştırayım bakalım ,,, birini halelttim varis sorununua internetten araştırayım bakalım ,,,

teşekkürler canlar ,,,

Günaydın Türkiye ee muhtelif şehirlerden katılımcılarımız var di mi:))

Eymen efendi dün akşam 6 gibi üstünü değiştirmemle sinir krizine girdi ve saat 12'de yatana kadar da o krizden çıkamadı deli etti tüm gece beni, sürekli bağırdı ağladı saçımı çekti yüzümü tırmaladı. neyse ki gece devam etmedi aynı sinir durumu

şimdi sabah muhabbetine gözatayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…