- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.781
pijamasının altını çıkarmış nasıl becerdiyse....
Fatmacım, daha iyi hissetmene sevindim, herşey çok güzel olacak diyorum.. Bu arada İklimde öpücük atmayı öğreneli çok oldu, ben yazmayacaktım Aylin in hevesi kursağında kalmasın diye, başladı yine kız anaları diyecek... :)))
Ebrucum, yerim ben o keyif yapan Emirhan ı, kıkırdak efendi, İklim hep ağlayarak uyanıyor, uyandığında birini göremezse feryat figan ağlıyor, konuşma konusuna gelince, İklimde öğrendiği birçok kelimeyi söylemez oldu, şu sıralar en favori kelimeleri anne, mama, emme, meme, bak...
Ayfercim, grip olmazsın inşallah, hiç çekilmez doğrusu şimdi.. Aboo diyor demek Hilal, yerim o aboo diyen ağzını onun..
Gülşancım, bende aynen uykusuzum yine, İklim zıvanadan çıkmış durumda, bu gidişe bir dur demek lazım ama nasıl...?
Aylincim, benim kız uyku tulumu giymiyor, her çeşidini aldım ama nafile, bu sabah Unnado da uyku geceliği gördüm, birde onu mu denesem diyorum ama paralar boşa gidiyor hep, uyku tulumunu uyumadan önce mi sonra mı nasıl giydireceğimi bile şaşırmış vaziyetteyim...
Hasret bir göründü kayboldu yine, Cery ile boğuşuyor sanırım :)))
Burcucum, 4 defa kalkmış Doruk, uykunu almışsın, sevindim, aramızda en azından birilerinin uykusunu almış olması da iyi bişey..
kullanıcı adımı nasıl değiştiriyorum bilen var mı ? bir arkadaşım var biliyordu buraya girdiğimi hatta oda hamileler arasında şimdi demin profilimi gezerken gördüm benim sayfama bakmış demekki kullanıcı adımı öğrenmiş ve bi defasında bizim sayfada bakınırken bulmuştum onun adını o yüzden değiştirmek istiyorum sonuçta benim buradaki paylaşımlarım çok özel oluyor ,,,
nasıl oluyorda giymiyor diyeceğim ayıp olur demiyorum ,, seline ben 96 cm almıştım ilk aldığmı yanlış almışım garibim yenisini alana akdar onu bile giydi :)) içinde kayboluyordu :)
Geçmiş olsun Elvin e, inşallah en kısa zamanda düzelir..
Ben işyerindeyim, o yüzden rahat girebiliyorum nete, evde olunca İklim rahat bırakmıyor, o zaman bende giremiyorum, girsem bile sadece okuyabiliyorum..
Sizin bu kaynatma kapasitenize yetişilmez vallaha... nasıl çocuklu kadınsınız kardeşim yahu!!!
elvin hasta öksürüyor kuum burnu tıkalıydı. dün doktora gittik grip olmuş. 3 günlük antibiyotik, şurup ve bir burun damlası vermiş. kullandık gece rahat uyudu ama sabah altıda öksürük krizi geldi. şu an hala uyuyor yavrum.
[/COLOR]
günaydın anneler hataydan bildiriyorum hava 13 derece parçalı bulutlu hafif rüzgarlı
benim oğluş öpmeyi ısırmak sanıyor o yüzden her yerim 4 adet diş izi koparıyo hatta ama sadece bana yapıyo başkasını öpmüyo
Şöyleki Fatmacım, uyku tulumunu giydirip o şekilde uyutmaya çalışırsam, tulumu giydirirken ağlıyor, çekiştirip çıkarmaya çalışıyor, uyuduktan sonra giydirmek istersem bu seferde uyanıp yine ağlıyor hatta uykusu açılıyor, ben bir fasıl yeniden uyutmaya çalışıyorum, uyku tulumuda kenarda bize bakıyor..
iki soru sordum kimse bilmiyor mu ??
1 = varis ile ilgili iyi bir doktor
2 = kullanıcı adımı nasıl değiştiririm
pleaseee ,,,
nacizane bir fikir vereyim,,, ben ilk aldığım tulumda da bu tulumdada üzerindeki ayıcıklar var onları severek işe başladım hatta şöyle söyliyeyim selin giyinmeyi hiç sevmiyor sürekli çıplak gezme derdinde ve ben ehr kıyafeti giydirirken önce onunla oynuyorum üzerinde ekdi varsa kedi taklidi yapıyorum ceee oynuyoruz felan derken bi bakıyorki giyinmiş :) tabi uyku tulumunuda uykuya yatırmadan 15-20 dakika önce giydiriyorum ,,, onu uyku tulumu değil normal bir kıyafet olarak görüyor ,,,
KEREEEEMMM yerim seniii nası bi öpücük o sonunda dayanamamış uzaktan öpmeye atmış kendini annesinin kollarına benimki nie öğrenmiyo bööle şeyler yaa bi by by yapmayı öğrettim o da kendisi gidiyosa yapıyo yoksa gidenin arkasından ağlıyo
Fatma, 1. sorunla ilgili bir fikrim yok..
2. soruna gelince, Kazen abiye söylemen lazım, o değiştiriyor.
Benimki de bay bay yapmayı öğrenemedi üzülme, erkekler akıllı bi canlı türü değil ne yazık ki, babaları ne ki oğulları ne olsun anca böyle iki ileri bir geri öğreniyorlar
günaydın hanımlar.........
Benimki de bay bay yapmayı öğrenemedi üzülme, erkekler akıllı bi canlı türü değil ne yazık ki, babaları ne ki oğulları ne olsun anca böyle iki ileri bir geri öğreniyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?