- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #96.801
Sizin bu kaynatma kapasitenize yetişilmez vallaha... nasıl çocuklu kadınsınız kardeşim yahu!!!
elvin hasta öksürüyor kuum burnu tıkalıydı. dün doktora gittik grip olmuş. 3 günlük antibiyotik, şurup ve bir burun damlası vermiş. kullandık gece rahat uyudu ama sabah altıda öksürük krizi geldi. şu an hala uyuyor yavrum.
ohhh keyfini sevsinler paşanın
ben uyku tulumu kullanıyorum. bizimki kesinlikle örttürmüyor üstünü çünkü. giydiyoruz tulumu tepine tepine yatıyor bizimki.
canım bence iyi araştır biz maxi cosi aldık. bilenler bilir her ürünü çok pahalı cosinin. 350 civarı bir şeye bulduk. çok rahat yatıyor falan. zaten oto koltuğunu ilk üreten maxi cosi imiş. o nedenle içim rahat.
canım üzerine bir bez koy ütüle sonra da sil.
canım ben doktora sordum kullanmaın öyle şeyler dedi. bir damla verdi elvin gece rahat uyudu. ama 3-5 gün kullanılabiliyor.
ben söylemiştim. kulak burun boğaz uzmanı kesinlikle sıkmayın dedi doktoruma sordum doğruladı kılcal damarlara sprey zarar veriyor.
bence almaa.. ben şimdi bir damla kullanıyorum adı İliadin. gecemiz rahat geçti. bir de otri bebeyi tavsiye ederim. burun aspiratörü. serum fizyolojik sıktıktan sonra aspiratörle çekiyorsun sümüğü. çok rahatlıyor bebişler.
nacizane bir fikir vereyim,,, ben ilk aldığım tulumda da bu tulumdada üzerindeki ayıcıklar var onları severek işe başladım hatta şöyle söyliyeyim selin giyinmeyi hiç sevmiyor sürekli çıplak gezme derdinde ve ben ehr kıyafeti giydirirken önce onunla oynuyorum üzerinde ekdi varsa kedi taklidi yapıyorum ceee oynuyoruz felan derken bi bakıyorki giyinmiş :) tabi uyku tulumunuda uykuya yatırmadan 15-20 dakika önce giydiriyorum ,,, onu uyku tulumu değil normal bir kıyafet olarak görüyor ,,,
Burcucum, İklim e herşey vız gelip tırız gidiyor, artık deneyecek başka bişey kalmadı sanırsam, gözü kapalı ağzında emzik, gecenin saat 2-3 ü bu hanımefendioyun oynuyor, yatağın başlığına tırmanmaya çalışıyor, kendini yataktan aşağı atmaya çalışıyor, sürekli de mızzz mızz yada mırr mırrr sesler çıkarıyor, yorgan battaniye zaten hakgetire, üstümüz hep açık olacak, ayaklar havada sallanacak.. Sağa sola dönmeye çalışırken annesi yanında ise, annesinin kafasını gözünü yaracak.. Daha yazmayım, yoksa klavye bile ağlayacak halime...
günaydın hanımlar.........
Benimki de bay bay yapmayı öğrenemedi üzülme, erkekler akıllı bi canlı türü değil ne yazık ki, babaları ne ki oğulları ne olsun anca böyle iki ileri bir geri öğreniyorlar
teşekkürler arkadaşım ,,, hemen yazdım mesajımı ,,
bosna ,, canım benim aslında isimlerle hitap etmek bize çok güzel bir samimiyet kattı ama iyicede herbirimizi ortaya serdi e birde çenelerimiz durmuyor tabi :) sürekli herkese ay şöyle bi arkadaş grubum var ay böyle bir sayfada etkinliğim var derken orta malı ettik :):)
sonuçta burasıda farklı bir mekan işte ,, faydalı bilgi paylaşımlarıda olduğu için herkese açık oluyor halbuki sayfayı okumak isteyenler sayfadaki kişilerin onayı ile girebilse güzel olur ,,,
anaaa ne cahil hanımlarsınız :) bak nanköre :))
tamam canlar teşekkürler internetten araştırayım bakalım ,,, birini halelttim varis sorununua internetten araştırayım bakalım ,,,
teşekkürler canlar ,,,
Günaydın Türkiyeee muhtelif şehirlerden katılımcılarımız var di mi:))
Eymen efendi dün akşam 6 gibi üstünü değiştirmemle sinir krizine girdi ve saat 12'de yatana kadar da o krizden çıkamadıdeli etti tüm gece beni, sürekli bağırdı ağladı saçımı çekti yüzümü tırmaladı. neyse ki gece devam etmedi aynı sinir durumu
şimdi sabah muhabbetine gözatayım
sağol canım iyiyim....sen?
günaydınnn
kaynatın siz kaynatın bende sünüyüm burdan
aylin o tulum ne öle ince gibi geldi sanki büyütmedim gerçi. wala ben bimden almıştım %100 pamuk hafif kalın 10 tl ye benim cadı çok sevio ama sıcak gelio sanırım cunku bizim ew çok sıcak akşam 26 dereceydi üstünü asla örttürmüo uyku saatimiz geldi ben gider umarım herkes iidirr..
kızlar siz bebişlerin odalarını ayırdınızmı..sanırım ben ipleri kaptırdım asya ya....artık beşiğinde de uyumuyo illaki ikimizin ortasında yatacak.yoksa 10 defa uyanıyo gece.oğlumda erken davranıp ayırmıştım hiç sorun yaşamadım....
Eymen efendi dün akşam 6 gibi üstünü değiştirmemle sinir krizine girdi ve saat 12'de yatana kadar da o krizden çıkamadıdeli etti tüm gece beni, sürekli bağırdı ağladı saçımı çekti yüzümü tırmaladı. neyse ki gece devam etmedi aynı sinir durumu
kızlar siz bebişlerin odalarını ayırdınızmı..sanırım ben ipleri kaptırdım asya ya....artık beşiğinde de uyumuyo illaki ikimizin ortasında yatacak.yoksa 10 defa uyanıyo gece.oğlumda erken davranıp ayırmıştım hiç sorun yaşamadım....
sağol burcucum.asya çok kür iyileşti.eski iştahı yerine geldi...............aman herşey boş valla.sağlıktan ötesi yok.2 haftadır suratım yerlerde geziyordum üzüntüden.şimdi iyileşti kuzum ben de mutluyum
bugün çok işim var okuyamıyorum bileçok konuşmayın yaw susun azcık meraktan çatlıyorum burda ne konuşuyosunuz diye
ayrıca ankaradaki bi dr un önerisini uyguluyorum ben tavsiye ederim sizede: burun spreyleri oluya onun içini boşalttım,bi güzel yıkayıp kaynattım. içine 5 günlük kullanılan serum fizyolojikten(küçük şişede satılıyo adını unuttum) doldurdum,burnuna gece yatmadan önce sıkıyorum sonra burun pompasıyla burnunu temizliyorum rahat yatıyo yavrum,ama genede gece en az 10kere kalkıyo emmek için
Cevap yazdım ama ben.. Ayrıca 1. soruna İstanbulda olduğun için fikrim yok dedim, Ankarada olsan anında hallederim, ama İstanbuldaki ne hastaneleri nede doktorları tanımıyorum..
?
sağol burcucum.asya çok kür iyileşti.eski iştahı yerine geldi...............aman herşey boş valla.sağlıktan ötesi yok.2 haftadır suratım yerlerde geziyordum üzüntüden.şimdi iyileşti kuzum ben de mutluyum
bugün çok işim var okuyamıyorum bileçok konuşmayın yaw susun azcık meraktan çatlıyorum burda ne konuşuyosunuz diye
ayrıca ankaradaki bi dr un önerisini uyguluyorum ben tavsiye ederim sizede: burun spreyleri oluya onun içini boşalttım,bi güzel yıkayıp kaynattım. içine 5 günlük kullanılan serum fizyolojikten(küçük şişede satılıyo adını unuttum) doldurdum,burnuna gece yatmadan önce sıkıyorum sonra burun pompasıyla burnunu temizliyorum rahat yatıyo yavrum,ama genede gece en az 10kere kalkıyo emmek için
Ama o Selin, bu Doruk... Metrobüste Selin'in senin kucağında oturup etrafa baktığını, Doruk'un ise sürekli yere indiğini, kucağıma tırmandığını, oturduğunu, kalkıp zıpladığını hatırlatmak isterim. Allahım maaşallah diyeyim, nazarım değecek melek yavruya ya
Ihh bu vakitten sonra hiç de nick kullanamam, çok çikin oluyo :) Meral'e ne dicez mesela, mrl81 miBen nerde yazıştığımızı söylemiyorum, çok ısrar eden olursa, mailleşiyoruz diyorum :)))
ya bütün akşam uğraşıyorum bişey öğretmek için zaten yorgun oluyo zor öğreniyo sonra hemencecik unutuyo çok üzülüyorum
teşekkürler canım ,, evet ankarada bende bulurum doktor tanıdığım bile var ama istanbul çok karmaşık her yer hastane heryer doktor hepsinin ayrı bi bildiği var kimisi hiç bişi bilmiyor sanki ,,, neyse bulacağım ama ,,, :)
çok geçmiş olsun canım ,,, evet bebekelrin hastalığı hele hepsinden önemli ,,,
ben 12 de 120cc mama veriyorum sonra gece bi kez daha veriyorum ama selin yinede koynumda ve ağzı memeye yapışık uyuyor ,,,
bak çok zekice ,, ben çok safım zati yaww :) merl81 süpermiş :)
canım ben doruk için hiç düşünmemiştim bu öneriyi ama gördümki yasmincim daha dertli çıktı :):) sende öpte tepene koy paşamı :)
mrl81 günaydın canım
hepisi öyle çok çabuk unutuyorlar ,,, amaaaa aslında hiç bişeyi unutmuyorlar hafızaalrında arka planda tutuyorlar,,, örneğini çok yaşadım,,,
Bugün izninizle gündem konusu şu olsun:
Bebeklere yatırım için bişeyler yapmaya başlayan,yapmayı düşünen var mı? sigorta yaptıran,bankada hesap açan var mı?
allianz sigortanın büyüyen çocuk sigortasını inceledim çok hoşuma gitti, ayda 100 ödüyorsun 20 yaşında bugünün parasıyla en düşük 34.000 tl si olacakmış,ayrıca allah korusun ama diyelimki biz öldük o zaman da o çocuğa 20 yaşına kadar aylık bağlayacaklarmış.
Aylin video çok şeker, senin "lütfen bu video ile ilgili bişeyler yazın.." notun daha şeker:))
Bebeklere yatırım için bişeyler yapmaya başlayan,yapmayı düşünen var mı? sigorta yaptıran,bankada hesap açan var mı?
allianz sigortanın büyüyen çocuk sigortasını inceledim çok hoşuma gitti, ayda 100 ödüyorsun 20 yaşında bugünün parasıyla en düşük 34.000 tl si olacakmış,ayrıca allah korusun ama diyelimki biz öldük o zaman da o çocuğa 20 yaşına kadar aylık bağlayacaklarmış.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?