2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

araba koltuğunun modeli aklında mı yazabilir misin canım

Ama o Selin, bu Doruk... Metrobüste Selin'in senin kucağında oturup etrafa baktığını, Doruk'un ise sürekli yere indiğini, kucağıma tırmandığını, oturduğunu, kalkıp zıpladığını hatırlatmak isterim. Allahım maaşallah diyeyim, nazarım değecek melek yavruya ya

Beterin beteri diyebiliriz kendisine

günaydın hanımlar.........

Günaydın Olcaycım, Asya nasıl oldu?

Benimki de bay bay yapmayı öğrenemedi üzülme, erkekler akıllı bi canlı türü değil ne yazık ki, babaları ne ki oğulları ne olsun anca böyle iki ileri bir geri öğreniyorlar

Bay bay'ı ben de öğretemdim hala...

Ihh bu vakitten sonra hiç de nick kullanamam, çok çikin oluyo :) Meral'e ne dicez mesela, mrl81 mi Ben nerde yazıştığımızı söylemiyorum, çok ısrar eden olursa, mailleşiyoruz diyorum :)))

kızlar siz bebişlerin odalarını ayırdınızmı..sanırım ben ipleri kaptırdım asya ya....artık beşiğinde de uyumuyo illaki ikimizin ortasında yatacak.yoksa 10 defa uyanıyo gece.oğlumda erken davranıp ayırmıştım hiç sorun yaşamadım....

sağol burcucum.asya çok kür iyileşti.eski iştahı yerine geldi...............aman herşey boş valla.sağlıktan ötesi yok.2 haftadır suratım yerlerde geziyordum üzüntüden.şimdi iyileşti kuzum ben de mutluyum

bugün çok işim var okuyamıyorum bile çok konuşmayın yaw susun azcık meraktan çatlıyorum burda ne konuşuyosunuz diye
ayrıca ankaradaki bi dr un önerisini uyguluyorum ben tavsiye ederim sizede: burun spreyleri oluya onun içini boşalttım,bi güzel yıkayıp kaynattım. içine 5 günlük kullanılan serum fizyolojikten(küçük şişede satılıyo adını unuttum) doldurdum,burnuna gece yatmadan önce sıkıyorum sonra burun pompasıyla burnunu temizliyorum rahat yatıyo yavrum,ama genede gece en az 10kere kalkıyo emmek için

Cevap yazdım ama ben.. Ayrıca 1. soruna İstanbulda olduğun için fikrim yok dedim, Ankarada olsan anında hallederim, ama İstanbuldaki ne hastaneleri nede doktorları tanımıyorum..

Meralcim, günaydın, Eymen paşa sinirli olmaz umarım büyüyünce, e sende üstünü değiştirmişsin çocuğun, tabi sinirlenir, bırak pasaklı gezsin, kendin kaşınmışsın :))

sağol canım iyiyim ....sen?

Sağolasın, bende iyiyim ama uykusuzum... Ne var ne yok, teneffüste miisn?

bu dersim boş...işim de yok yazılılarımı falan da okudum....bir bakayım napıyo kızlar dedim:82:

ay şu bimden neler buluyosunuz helal valla, öyle durumlarda geçen gün meralin haber verdiği gibi haber verin de bu garipler de faydalansın

benim evimde oda yapacak ek oda yok ne yapacağım bilemiyorum ama doğduğundan beri kendi beşiğinde yatıyor aramıza aldığımız gün sayısı bir elin parmaklarını geçmez

ebrruuuuuu naber canım.epeydir görüşemiyoruz senle..arada bir bakıp kaçıyorum ben.denk gelmedik senle....nasıllar çocuklar

Günaydın Meralcim... Nasıl yaa, o kadar saat sakinleşmedi mi, vay asabi bıdık vay...

Off ayıramadım... 6 aylıkken ayıracaktım, hala ayıracam. Ona hazırladığım oda bizim odaya göre epey soğuk oluyor ve Doruk üstünü çok açıyor, uyku tulumu giymiyor. Ayrıca gece 8-10 kez uyanıyor, bazen yanımdaki yataktan bile zor alıyorum. Velhasıl bir türlü beceremedim, ama Allah'tan aramızda yatmak için tutturmuyor.

Gözün aydın Olcaycım, çok sevindim. Onların hasta olması insanı yiyip bitiriyor resmen, Allah bi daha göstermesin.

Hehe, ben de öyle oluyorum, kafayı yiyorum resmen

Cevap yazdım ama ben.. Ayrıca 1. soruna İstanbulda olduğun için fikrim yok dedim, Ankarada olsan anında hallederim, ama İstanbuldaki ne hastaneleri nede doktorları tanımıyorum..
?

teşekkürler canım ,, evet ankarada bende bulurum doktor tanıdığım bile var ama istanbul çok karmaşık her yer hastane heryer doktor hepsinin ayrı bi bildiği var kimisi hiç bişi bilmiyor sanki ,,, neyse bulacağım ama ,,, :)

çok geçmiş olsun canım ,,, evet bebekelrin hastalığı hele hepsinden önemli ,,,

ben 12 de 120cc mama veriyorum sonra gece bi kez daha veriyorum ama selin yinede koynumda ve ağzı memeye yapışık uyuyor ,,,

bak çok zekice ,, ben çok safım zati yaww :) merl81 süpermiş :)
canım ben doruk için hiç düşünmemiştim bu öneriyi ama gördümki yasmincim daha dertli çıktı :):) sende öpte tepene koy paşamı :)

mrl81 günaydın canım

ya bütün akşam uğraşıyorum bişey öğretmek için zaten yorgun oluyo zor öğreniyo sonra hemencecik unutuyo çok üzülüyorum

hepisi öyle çok çabuk unutuyorlar ,,, amaaaa aslında hiç bişeyi unutmuyorlar hafızaalrında arka planda tutuyorlar,,, örneğini çok yaşadım,,,

Bugün izninizle gündem konusu şu olsun:
Bebeklere yatırım için bişeyler yapmaya başlayan,yapmayı düşünen var mı? sigorta yaptıran,bankada hesap açan var mı?
allianz sigortanın büyüyen çocuk sigortasını inceledim çok hoşuma gitti, ayda 100 ödüyorsun 20 yaşında bugünün parasıyla en düşük 34.000 tl si olacakmış,ayrıca allah korusun ama diyelimki biz öldük o zaman da o çocuğa 20 yaşına kadar aylık bağlayacaklarmış.

SEYYALTANER kullanıcısı sana da günaydın cnm:)) durumların düzelmesine çok sevindim, sorular hakkında fikrim yok

Walla çıkamadı o sinirde Burcucum, o andan sonra herşeye kızdı. Oynatmama ramak kalmıştı yani ama şu an pek sevimli pıtırcığım

Yasemin sen ve ben müzmin gececilerdeniz sanırım cnm, bizimkiler kolay kolay düzelmez malesef

Aylin video çok şeker, senin "lütfen bu video ile ilgili bişeyler yazın.." notun daha şeker:))

Gülşan kolay gelsin

Olcay selamlar cnm

Aman ne zekica olcak, kirli çamaşırım çok olduğu için düşünmek zorundayım bunları
Evet öptüm koydum, dedim ya beterin beteri var diye :)

Çok düzenli olmamakla birlikte, elime geçen her parayı bir ktuya atıyor ve her ayın sonunda banka hesabına yatırıyorum. Bu iktar 10 lira da olabiliyor, 100 lira da. Ama senin dediğin gibi, düzenli ve ilerisi için garanti sağlayacak bişeylere yönelmekte fayda var. Ben de bi inceleyeyim...

aylin bugün öyle şeyler konuşmayacaktım ama sordun söyliyeyim ,,, ben daha geçenlerde burada yazmıştım ya şöyle şöyle güne girdim birikim olacak felan diye ? daha başlamadan vazgeçtim ben dedi ... hayırlısı olsun ne diyim ,,, hayırlısı olsun :)

ben ve eşim polsana üyeyiz,ayrıca bireysel emeklilik sigortamız var,ben mertede düşünüyorum ama gerek yok dedi eşim çünkü polsan(polis sandığı) ben yada eşim vefat ederse ecelimizle bile,koşulsuz 25bin tl yardım veriyo. ben bireysel emekliliğimi mert üniv. başlayınca ona vermeyi düşünüyorum(20 yıl sonra aylık maaaş olarak kullanmayı düşünüyorum) yinede belki eşimi ikna edip onada bireysel emeklilik yaptırabiliriz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…