2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ay afedersiniz yaa böyle daha kötü oldu üzüldüm (

yazıyorum işte ama çok uzamasını istemediğimden sadece merale gödnerdim oda başından beri biliyorya o yüzden dieğr arakdaşalrda kusura bakamsın lütfen ,, inanaın başka bi amacım yok ,, ki ne olabilir bilmiyorum ,,, ya çok karmaşığım bu ararlar gerçekten çok dağıldım halimi bi görseniz herhalde kızılcık sopasıyla döversiniz ne yaopıyrosun diye ,,, kopyalıyorum burayada tüm olup biteni,,, sizde görürsünüz ne halde olduğumu ,, karmaşamı,,,

eşimle şöyle barıştık bana artık hiç sevgisi kalmadığını söyledi kesin bir dille ,,,
eşim bana deli gibi bağlıydı tek derdi tek düşüncesi bendim ,,, beni hep bir annenin çocuğuna olan ilgisi sevgisi gibi sevdiğini felan anlatırdı öylede yaşatırdı bunu bana,,
ama ben ne yaptım sürekli onun yerine etrafı dinledim aman o tavrın ayıp aman şu duruşun yanlış aman faturaları takip etmedin beni tatile götürmedin yok şu yok bu derken bitirdim delirttim belki 50 sefer uyardı beni , beni kaybediyorsun yapma diye ,,, ve en sonunda patladık ,,, şimdi seni sadece karım olarak seviyorum öyle görüyorum başka bi durum yok aramızda diyor ,,,
öyle içten anlattı öyle gözyaşı döktüki son konuşmamızda attığın tokat seni bende bitirdi dedi ,,, ve ben bunları duyduğumda ölüyorum sandım ben hala eşimi seviyorum sanırım yada onun ilgisine öyle alıştım ki yokluğunu düşünemiyorum bana hep sendeki sevgi değil bağımlılıktan ibaret seven insan senin yaptıklarını yapmaz derdi,,, ha bunları anlatırken bende eşim için çook fedakarlık yaptım ama hep burnunda getirdim ben senin için yaptım yaptım diye diye ,,,

o akşam yalvardım resmen ona bana elini son kez uzat bak gör neler olacak ne olur bırakma kapılarını kapatma belki kimse beni senin sevdiğin kadar sevmediği için ben karşılık veremedim dedim ,,, ve şimdi bana cehennem azabı yaşatıyor evde resmen ,,, ama aldırmıyorum ,,, bi iyi bi kötü davranıyor ,,, belkide intikam alıyordur eski sevgisine geri döner mi dönmez mi bilmiyorum ,,, inşallah en azından o intikam duygusu geçerse güzel günler yaşarız yok geçmezse böyle çok fena bir hal olur ben biterim ,,, tabi bendeki pişmanlık duygusuda biryerde geçecek,,, benimde sabrımın taştığı durumlar olacak o zaman herşey çok daha kötü olur eminim,,,

dün selinin göğsünde minik bişi fark etmiş ' hayatıııımmm ' diye bağırdı koştum bak aşkım bu ne falan diye telaşla ağzından çıkanların farkında değildi ve bu şekilde konuşuyordu sonra doktoru aradık doktora gittik önemli bişi olmadığını anladık sakinleştik kendine geldi eve geldiğimizde sofra kurdum ona yedi ve kendi doyduğu anda ' kaldır ' dedi kalktı gitti önceden olsa eline sağlık hayatım demeden kalkamzdı o sofradan,,, yani böyle bir abukluk içinde ama oda kendine gelecek eminim erkeklerin intikamı acı olur biliyorum belki bi kavga bekliyor ve oda bana bir tokat atıp öyle rahatlayacak,,, ama ne yaparsa yapsın ben ondan vazgeçmeyeceğim ,,, bizimki çocukluk saçma sebepler cahillik kıymet bilmemezlik ama kesinlikle büyük sorunlar değil o yüzden selini asla o çocukların durumuna düşürmemek için elimden gelen herşeyi sonuna kadar yapacağım ,,,

belki anlattıklarıma gülüyorsundur fatmacım bunlar mıydı ve hala taktığın şeyler ne basit diyorsun ama bizde bu basitliklerden ne kavgalar ettik ne krizler geçirdik belki böylesi daha da zor elinde bi sebebin yokken bu hallere düşmek , bende bir kez evi terkettim ,, çok kez komşulara taştı kavgamız,,, ama gördüm ki kendime etmişim,,, şuan korkum şu acaba beni kızdırmak yormak gibi saçma düşünceler içinde dolanırken daha büyük bi hata aldatma felan olur mu ? çünki 2 hafta oldu ve hala uzak duruyor benden e şuan normal ama bu daha uzarsa bu kezde böyle bişeyden korkuyorum ,,,

ve ayrıca günlerdir eşimle uğraşmaktan kızım harap oldu ilgilenemedim ne gerek var ne suçu var yavrumun ,,, bundan sonra tek derdim kızım eşimin yaptıklarına aldırmayıp umursamayıp sadece onun için yaşıyacağım ve onu mümkün olduğunca o çatının altında mutlu bir yuvada yaşatmaya çalışacağım,,, he en sonunda baktım olmuyor ilk boşanan da bizler değiliz sonuçta benimde var yapabielceklerim ama bu en son düşüneceğim şey oalcak ,, bak şebnemde güzel bir örnek aslında bana ,,,

Yok, bu sefer baş başa buluşucaz dermişim, ikinci buluşma faciası çıkarmış

Hoşgeldin canım, Aylin'le buluşmanıza çok sevindik...

Evet öyle bişi dersen çıkar 2.facia bu sefer herkesi buluşmaya örgütleyip ben gelmeyeceğim, çıldırtsın sizi bebeler siz de iki kelime konuşamayın Meralle özel olarak

hoşgeldin akarahan ben esin
gittim şubat annelerine hataydan kimse yok nisan annelerine gittim onların da topiği yok kaldım yine yapayalnız

İskenderun diye sorsaydın belki hatay merkez yoktur. hem bana da dün çorludan yok dediler ama bak varmış,belki az yazan birisi vardır,umudunu kaybetme bulucaz

demir mevzusunu benim gittiğim tüm dr lar söylemişti bana ama siz biliyosunuzdur diye bişey demedim ben:78:

al sana sen yine de yazsaydın çok bilmiş gibi görünsek de deneyimsiz anneler grubuyuz biz.

evet evet katılıyroum sana ,,, bilgielri paylaşın lüğtfenn,,,

siz hiç buluştunuz mu aylin geldi mesela istanbula ??

yok canım ben daha kimseyle buluşamadım tekirdağdanda bir arkadaş var onunla buluşmak istedim oda aynı zamanlarda giremediğimizden bir türlü olmadı istanbulda buluşma vardı onada gidemedim ben oğlum biraz takınılı illa kendi evinde uyuyacak ona güvenebilsem giderdim

facede 2010 nisan babaları grubu buldum olmadı onlarla buluşurum artık napiyim

Ay çok güldüm bari Eser buluşsun onlarla sen niye buluşuyosun
Fatmacım inanki düzelecek hayatım bakma onun laz inadı tutmuş,benim eşimde aynısını yapıyor küsünce,ilk seneler çok üzülüyor kendimi kahrediyordum, artık kesinlikle ilk barışan ben olmuyorum, siniri geçene kadar bekliyorum,geçince o kendi geliyor barışmak için uğraşıyor.daha duuur evliliğiniz ne aşamalardan geçecek
Ayten gördüğün gibi bizim topic sizinkinden çok konuşur,bebekler hakkında konuştuğumuzdan daha fazlasını evlilik,hayat,iş üzerine, sorunlarımız üzerine konuşur paylaşırız

FATMACIM düzeleceğinize inancım tam kocan da atlatacak bunları sana olan aşkı yeniden alevlenecek üzme kendini daha iyiye gitmeye başlamış bence çok sürmez unutulmaz deme o tokat bile unutulur

gidip hastane kayıtlarını incelicem olmadı napiyim bulurum heralde martta doğan bir iki kafa dengi bebek

Okudum da, sen o arada topiğe kopyalamışsın zati... Ben yorumumu özelden göndermiş bulundum...

Ohhh, ellerine sağlık ve de ağzım sulandı...
Bizim doktor da ayakkabı vermiyor, zati Doruk da giymiyor, dün avm'de bile çorapla dolaştı...

ayyy çok fean yaa :) 2. kısımı yolaldım 10 dakiak sonra başı yolda burcuya 2. kısımı gödnerriken senide ekeldim ama anca öyle oluyor

O kadar çok çalıştım ki karnım acıktı, yemeğe gidiyorum, öğleden sonra full enerji ile burdayım :)))

Afiyet olsun :)

Yazgıım, Yasemin çok işim var bugün demişti, sonra sana anlat azıcık kız diye yazınca bi hevesle, ona dedim çok işi var diye, sana demedim :)

facede 2010 nisan babaları grubu buldum olmadı onlarla buluşurum artık napiyim

Uyuma olayını dert etme, zaten buluşunca bebekler uyuyamıyor,çünkü biri ağlarken biri susuyor,bebeğinin huysuzluğuna ne kadar dayanabiliyorsan o kadar kalıyorsun buluşmada.

bizdede bazen bebekler dışında konuşulan konular oluyor gerçi şu ara 2. bebek müjdeleri var gündemde ve doğum günü hazırlıkları

Uyuma olayını dert etme, zaten buluşunca bebekler uyuyamıyor,çünkü biri ağlarken biri susuyor,bebeğinin huysuzluğuna ne kadar dayanabiliyorsan o kadar kalıyorsun buluşmada.

evet birbirlerini uyutmuyorlar doğru ama benim oğlan uyuyamadımı çok huysuz oluyor belki oda alışır ama alışana kadar yapar yapacağını

burcu doruk unda kerem gibi aktivite masasına ilgisi yoğun mu?yaa ben sonunda alacağım galiba bunu.dün doktorda zeka gelişimine katkısı var dedi.ama eğer alınca oynamazsa kocam o masayı kaynatır,suyunu içirir bana:18:

canım yazdıklaını okurken geçmişe gittim sende kendimi gördüm kocandada ex kocayı bizde böyleydik sözlerin çoğu aynı biz 6 ay bu şekildeydik inişli çıkışlı dengemi bozmuştu benimde umarım sizde sonu güzel olur herşey yoluna girer ama ne olursa olsun unutma önemli olan kızının mutluluğu ve huzuru onun için hangisi doğruysa onu yap

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…