- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.141
burcu doruk unda kerem gibi aktivite masasına ilgisi yoğun mu?yaa ben sonunda alacağım galiba bunu.dün doktorda zeka gelişimine katkısı var dedi.ama eğer alınca oynamazsa kocam o masayı kaynatır,suyunu içirir bana:18:
bizdede bazen bebekler dışında konuşulan konular oluyor gerçi şu ara 2. bebek müjdeleri var gündemde ve doğum günü hazırlıkları
Yazgicim Tugrada gecen Cumadan beri onun basinda ayrilmiyor, diger oyuncaklarin yüzüne bile bakmiyor aktivite masasini aldigimzdan beri...
Uyuma olayını dert etme, zaten buluşunca bebekler uyuyamıyor,çünkü biri ağlarken biri susuyor,bebeğinin huysuzluğuna ne kadar dayanabiliyorsan o kadar kalıyorsun buluşmada.
evet birbirlerini uyutmuyorlar doğru ama benim oğlan uyuyamadımı çok huysuz oluyor belki oda alışır ama alışana kadar yapar yapacağını
burcu doruk unda kerem gibi aktivite masasına ilgisi yoğun mu?yaa ben sonunda alacağım galiba bunu.dün doktorda zeka gelişimine katkısı var dedi.ama eğer alınca oynamazsa kocam o masayı kaynatır,suyunu içirir bana:18:
Bizim topicte hamile dolu,hatta 2010 mart annesi olup şimdi de 2011 mart annesi olacak olan bile var
Doğumgünü hazırlıkları da önümüzdeki ay başlar bizim, çünkü aslında martta doğum yapması gerekip şubatta doğuran da bi sürü arkadaşımız var sizlerinki gibi, ama tabi şu an sen kafanda kurmuşsundur bile doğumgünü planını az kalmış bayağı.
facede 2010 nisan babaları grubu buldum olmadı onlarla buluşurum artık napiyim
kimdi o aylin yaa?2011 mart annesi olacak olan.
hihh,unutkanlık banada bulaştı
yazgıcığım yanlış hatırlamıyorsam mihriban mart annesi olucak
Yemek sonrası nasıl rehavet çöktü anlatamam,10 sn kafamı bi yere yaslasam uyurum kesin
Dur Burcu hemen sipariş verme akşam sor bakalım,alıcam dediğiniz için almadım ama alıyor musunuz ben mi alayım de,bakalım ne diyecekler
Öfff bugün erken çıksam gidip evimi toplasam ne güzel olur:78:
Kızlar ben doğum günü için hazırlıklara başlasak diyorum. 14 marta daha çook var ama önceden bitsin istiyorum. Fikir verin lütfen... Misafirlere vermek için ne hediye almalıyım en çok onda takıldım
Şebnemcim, nasılsın dünden beri? Gerginliğin geçti acıcık? Ne zaman geliyordu Ata'nın babası?
Babasını yürüyerek karşılayacakmış kuzucuk, hayırlı olsun, maaşallah
yazgıcığım yanlış hatırlamıyorsam mihriban mart annesi olucak
sizin sayenizde gayet iyiym canım yarın öğlende burda olucakmış
evet yürüyerek karşılayacak babasını tabiii görünce ne yapacak bilmiyorum bana doğrumu yürür babasına mı görücez :))
YAZGI bnede henüz almamıştım ama doktor zeka gelişime faydası var dedi dedin ve şu anda veriyorum siparişi ayrıntıları yazarım bu arada ben çu bimdeki sihirli halkalardan aldım 2 gündür keyifle oynıyoruz müziği nasıl çaldırdığını keşfetti ama halkaları sokmakta pek başarılı değil
evet mihriban, o da almanyadandı di mi,zelihaaa almanyadan biri vardı ama 2.ye hamile,sonradan girmedi bi daha siteye
deryeee evet komik bi topiciz biz :78:
şebnem ex koca gelince napıcam diyodun ya, onlar atayla oynasın sen de bize takıl,dakika dakika gelişmeleri de yazarsın şöyle oldu böyle oldu diye,bizde acaba napıyolar şimdi diye merakta kalmayız
YAZGI bnede henüz almamıştım ama doktor zeka gelişime faydası var dedi dedin ve şu anda veriyorum siparişi ayrıntıları yazarım bu arada ben çu bimdeki sihirli halkalardan aldım 2 gündür keyifle oynıyoruz müziği nasıl çaldırdığını keşfetti ama halkaları sokmakta pek başarılı değil
Hayatta sormam, gider alır, dannn diye koyarım önlerine işte aktivite masası bu diye, kaçan bana kaçar ama onlara da kapak olur...
O rehavet bana her yemekten sonra çöküyor, gel birer kahve içek...
Hediye de mi verecez misafirlere? Onlar getirmicek miydi hediyeyi cücüklere? İş ve masraf çıkartmaktan men ediyorum hepinizi
ay afedersiniz yaa böyle daha kötü oldu üzüldüm(
yazıyorum işte ama çok uzamasını istemediğimden sadece merale gödnerdim oda başından beri biliyorya o yüzdendieğr arakdaşalrda kusura bakamsın lütfen ,, inanaın başka bi amacım yok ,, ki ne olabilir bilmiyorum ,,, ya çok karmaşığım bu ararlar gerçekten çok dağıldım halimi bi görseniz herhalde kızılcık sopasıyla döversiniz ne yaopıyrosun diye ,,, kopyalıyorum burayada tüm olup biteni,,, sizde görürsünüz ne halde olduğumu ,, karmaşamı,,,
eşimle şöyle barıştık bana artık hiç sevgisi kalmadığını söyledi kesin bir dille ,,,
eşim bana deli gibi bağlıydı tek derdi tek düşüncesi bendim ,,, beni hep bir annenin çocuğuna olan ilgisi sevgisi gibi sevdiğini felan anlatırdı öylede yaşatırdı bunu bana,,
ama ben ne yaptım sürekli onun yerine etrafı dinledim aman o tavrın ayıp aman şu duruşun yanlış aman faturaları takip etmedin beni tatile götürmedin yok şu yok bu derken bitirdim delirttim belki 50 sefer uyardı beni , beni kaybediyorsun yapma diye ,,, ve en sonunda patladık ,,, şimdi seni sadece karım olarak seviyorum öyle görüyorum başka bi durum yok aramızda diyor ,,,
öyle içten anlattı öyle gözyaşı döktüki son konuşmamızda attığın tokat seni bende bitirdi dedi ,,, ve ben bunları duyduğumda ölüyorum sandım ben hala eşimi seviyorum sanırım yada onun ilgisine öyle alıştım ki yokluğunu düşünemiyorum bana hep sendeki sevgi değil bağımlılıktan ibaret seven insan senin yaptıklarını yapmaz derdi,,, ha bunları anlatırken bende eşim için çook fedakarlık yaptım ama hep burnunda getirdim ben senin için yaptım yaptım diye diye ,,,
o akşam yalvardım resmen ona bana elini son kez uzat bak gör neler olacak ne olur bırakma kapılarını kapatma belki kimse beni senin sevdiğin kadar sevmediği için ben karşılık veremedim dedim ,,, ve şimdi bana cehennem azabı yaşatıyor evde resmen ,,, ama aldırmıyorum ,,, bi iyi bi kötü davranıyor ,,, belkide intikam alıyordur eski sevgisine geri döner mi dönmez mi bilmiyorum ,,, inşallah en azından o intikam duygusu geçerse güzel günler yaşarız yok geçmezse böyle çok fena bir hal olur ben biterim ,,, tabi bendeki pişmanlık duygusuda biryerde geçecek,,, benimde sabrımın taştığı durumlar olacak o zaman herşey çok daha kötü olur eminim,,,
dün selinin göğsünde minik bişi fark etmiş ' hayatıııımmm ' diye bağırdı koştum bak aşkım bu ne falan diye telaşla ağzından çıkanların farkında değildi ve bu şekilde konuşuyordu sonra doktoru aradık doktora gittik önemli bişi olmadığını anladık sakinleştik kendine geldi eve geldiğimizde sofra kurdum ona yedi ve kendi doyduğu anda ' kaldır ' dedi kalktı gitti önceden olsa eline sağlık hayatım demeden kalkamzdı o sofradan,,, yani böyle bir abukluk içinde ama oda kendine gelecek eminim erkeklerin intikamı acı olur biliyorum belki bi kavga bekliyor ve oda bana bir tokat atıp öyle rahatlayacak,,, ama ne yaparsa yapsın ben ondan vazgeçmeyeceğim ,,, bizimki çocukluk saçma sebepler cahillik kıymet bilmemezlik ama kesinlikle büyük sorunlar değil o yüzden selini asla o çocukların durumuna düşürmemek için elimden gelen herşeyi sonuna kadar yapacağım ,,,
belki anlattıklarıma gülüyorsundur fatmacım bunlar mıydı ve hala taktığın şeyler ne basit diyorsun ama bizde bu basitliklerden ne kavgalar ettik ne krizler geçirdik belki böylesi daha da zor elinde bi sebebin yokken bu hallere düşmek , bende bir kez evi terkettim ,, çok kez komşulara taştı kavgamız,,, ama gördüm ki kendime etmişim,,, şuan korkum şu acaba beni kızdırmak yormak gibi saçma düşünceler içinde dolanırken daha büyük bi hata aldatma felan olur mu ? çünki 2 hafta oldu ve hala uzak duruyor benden e şuan normal ama bu daha uzarsa bu kezde böyle bişeyden korkuyorum ,,,
ve ayrıca günlerdir eşimle uğraşmaktan kızım harap oldu ilgilenemedim ne gerek var ne suçu var yavrumun ,,, bundan sonra tek derdim kızım eşimin yaptıklarına aldırmayıp umursamayıp sadece onun için yaşıyacağım ve onu mümkün olduğunca o çatının altında mutlu bir yuvada yaşatmaya çalışacağım,,, he en sonunda baktım olmuyor ilk boşanan da bizler değiliz sonuçta benimde var yapabielceklerim ama bu en son düşüneceğim şey oalcak ,, bak şebnemde güzel bir örnek aslında bana ,,,
[/QU canım senin yaşadıkların her evlilikte yaşanan şeyler bende zaman zaman tartışıyorum eşimle genelde benim yorgun ve uykusuz olduğum zamanlar oluyor hatta 3 gün önce tartıştık kızımın hasta olması uykusuzluğu huysuzluğu birinci sınıfa giden kızım ve 3 yaşındaki diğer kızım bende tahammül denen bişey kalmadı eşime çok yüklendim yok yemek yerken ağzını şapırdatıyosun yok evi pisletiyosun niye erken yatıyosun falan hele küçük kızım artık uyurkende benden ayrılmıyor koyun koyuna yatıyoz işte böle yorgun olduğum günlerden birgün bende çok sinirlenip eşimin bacağına yumruk indirdim ayyy yazarken bile utanıyorum ama oluyor işte 2 günlük küslükten sonra şimdi iyiyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?