2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Merhablaaaarrr..

sizler yine ohh ne güzel bulusabiliyorsunuz...ben napiyim Almanyadan kimse yok

Tugra uyuyor bende kanal degistirirken Seda Sayani gördüm...
Bakici dehseti ile ilgili birseyle gösteriyorlar...kisa kisa gösterdikleri seylerde bile kafayi yiyecektim...
Nasil kaldirip atiyorlar oraya buraya carpiyorlar minicik bebekleri...Allah belanizi versin sizin...

Fatma cım,canım üçkez yazdım,üçkez sildim.çünkü çok hassas bir konu,yorumlarında buna göre olması gerekiyor.sen elinden geleni yapıyorsun.inşaallah düzeleceksiniz.eşinin zamana ihtiyacı var,şuan kızgın,kırgın.ve şuan birçok hareketi sen bunu anla,üzül diye.geçecek,dilerim geçecek.
senin bukadar özveride bulunmana,hatalarını telafi çabana rağmen olmazsada demişsin ya,ilk siz olmayacaksınız,sen doğru adımlar atabilecek birisin.ama bunlar şimdi düşünülmesi gereken şeyler değil.sen kendini topla artık ve selin le ilgilen,o enbüyük desteğin.inşaallah eskiye döneceksiniz.

Yazgicim Tugrada gecen Cumadan beri onun basinda ayrilmiyor, diger oyuncaklarin yüzüne bile bakmiyor aktivite masasini aldigimzdan beri...

bizdede bazen bebekler dışında konuşulan konular oluyor gerçi şu ara 2. bebek müjdeleri var gündemde ve doğum günü hazırlıkları

Bizim topicte hamile dolu,hatta 2010 mart annesi olup şimdi de 2011 mart annesi olacak olan bile var
Doğumgünü hazırlıkları da önümüzdeki ay başlar bizim, çünkü aslında martta doğum yapması gerekip şubatta doğuran da bi sürü arkadaşımız var sizlerinki gibi, ama tabi şu an sen kafanda kurmuşsundur bile doğumgünü planını az kalmış bayağı.

Yazgicim Tugrada gecen Cumadan beri onun basinda ayrilmiyor, diger oyuncaklarin yüzüne bile bakmiyor aktivite masasini aldigimzdan beri...

Alp oyuncaklarla hiç ilgilenmiyor,hep böyleydi.şimdi bu az para değil sonuçta,kaldırıp atılacak bişey değil yani.ama yinede alacağım sanırım.sen,aylin olumlu konuşuyorsunuz zeliha cım.bakalım burcu,esin ve evlerinde bu oyuncak olan diğer annler ne diyecek?

Yemek yedim geldim... Aylin Hanım, bugün de dışarı çıkacaktım ama sizden çok ayrı kalmamak için çıkmadım.

Uyuma olayını dert etme, zaten buluşunca bebekler uyuyamıyor,çünkü biri ağlarken biri susuyor,bebeğinin huysuzluğuna ne kadar dayanabiliyorsan o kadar kalıyorsun buluşmada.

Mesela ben en zayıf halka çıktım son buluşmada... Ama Doruk kadar deliren bebik de yoktu zannımca...

evet birbirlerini uyutmuyorlar doğru ama benim oğlan uyuyamadımı çok huysuz oluyor belki oda alışır ama alışana kadar yapar yapacağını

Benimki gibi desene, hem uyumuyor, hem yemiyor, hem ağlıyor hem de kucağımdan inmiyor... Ama evde böyle değil, dışarda sapıtıyor.

Bi alsam hep beraber görecez de, alamadım ki hala... Babaannesi biz alalım demişti, bekliyorum, tık yok, yarın ya da öbür gün gidiyorlar, almayacaklar herhalde, bugün internetten sipariş vereyim bari.

kimdi o aylin yaa?2011 mart annesi olacak olan.
hihh,unutkanlık banada bulaştı

Yemek sonrası nasıl rehavet çöktü anlatamam,10 sn kafamı bi yere yaslasam uyurum kesin
Dur Burcu hemen sipariş verme akşam sor bakalım,alıcam dediğiniz için almadım ama alıyor musunuz ben mi alayım de,bakalım ne diyecekler
Öfff bugün erken çıksam gidip evimi toplasam ne güzel olur:78:

Kızlar ben doğum günü için hazırlıklara başlasak diyorum. 14 marta daha çook var ama önceden bitsin istiyorum. Fikir verin lütfen... Misafirlere vermek için ne hediye almalıyım en çok onda takıldım

Şebnemcim, nasılsın dünden beri? Gerginliğin geçti acıcık? Ne zaman geliyordu Ata'nın babası?
Babasını yürüyerek karşılayacakmış kuzucuk, hayırlı olsun, maaşallah

Deryee, sağol canım... Biz de seni seviyoruz, ne kadar yakından tanıma imkanı bulamasak da...

Hayatta sormam, gider alır, dannn diye koyarım önlerine işte aktivite masası bu diye, kaçan bana kaçar ama onlara da kapak olur...
O rehavet bana her yemekten sonra çöküyor, gel birer kahve içek...

Kızlar ben doğum günü için hazırlıklara başlasak diyorum. 14 marta daha çook var ama önceden bitsin istiyorum. Fikir verin lütfen... Misafirlere vermek için ne hediye almalıyım en çok onda takıldım

Hediye de mi verecez misafirlere? Onlar getirmicek miydi hediyeyi cücüklere? İş ve masraf çıkartmaktan men ediyorum hepinizi

Şebnemcim, nasılsın dünden beri? Gerginliğin geçti acıcık? Ne zaman geliyordu Ata'nın babası?
Babasını yürüyerek karşılayacakmış kuzucuk, hayırlı olsun, maaşallah

sizin sayenizde gayet iyiym canım yarın öğlende burda olucakmış

evet yürüyerek karşılayacak babasını tabiii görünce ne yapacak bilmiyorum bana doğrumu yürür babasına mı görücez :))

YAZGI bnede henüz almamıştım ama doktor zeka gelişime faydası var dedi dedin ve şu anda veriyorum siparişi ayrıntıları yazarım bu arada ben çu bimdeki sihirli halkalardan aldım 2 gündür keyifle oynıyoruz müziği nasıl çaldırdığını keşfetti ama halkaları sokmakta pek başarılı değil

yazgıcığım yanlış hatırlamıyorsam mihriban mart annesi olucak

evet mihriban, o da almanyadandı di mi,zelihaaa almanyadan biri vardı ama 2.ye hamile,sonradan girmedi bi daha siteye
deryeee evet komik bi topiciz biz :78:
şebnem ex koca gelince napıcam diyodun ya, onlar atayla oynasın sen de bize takıl,dakika dakika gelişmeleri de yazarsın şöyle oldu böyle oldu diye,bizde acaba napıyolar şimdi diye merakta kalmayız

sizin sayenizde gayet iyiym canım yarın öğlende burda olucakmış

evet yürüyerek karşılayacak babasını tabiii görünce ne yapacak bilmiyorum bana doğrumu yürür babasına mı görücez :))

İyi ol
Sana doğru yürür diye tahmin ediyorum ama öbürü de baba nihayetinde, kan çekerse bilemem :)

Öğrenir Esincim, ben Doruk'a halkaları alalı 2 aydan fazla oluyor, ilk zamanlar o da takamıyordu ama şimdi görmen lazım, bir eliyle başka oyuncakla oynarken öbür eliyle halkaları takıyor, aştım ben bunları havalarında Ama alıp uzun uzun göstermen lazım, yardım etmen lazım falan, öyle hemen öğrenmiyorlar...

Oldu canım

Ben 40 kere alın çok faydalı şöyle yapıyo böyle özelliği var deyince kem küm, ne idüğü belirsiz dr.un teki alın deyince aman koşun alalım sormayın bana bi daha bişey

Ben de hayatta lafımı önce sokup almıyoruz lafını duymadan almam
Gelenlere hediye verme fikrini hiç düşünmemiştim, küçük bi hatıra olabilir katılıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…