- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.161
evet mihriban, o da almanyadandı di mi,zelihaaa almanyadan biri vardı ama 2.ye hamile,sonradan girmedi bi daha siteye
deryeee evet komik bi topiciz biz :78:
şebnem ex koca gelince napıcam diyodun ya, onlar atayla oynasın sen de bize takıl,dakika dakika gelişmeleri de yazarsın şöyle oldu böyle oldu diye,bizde acaba napıyolar şimdi diye merakta kalmayız
Hediye de mi verecez misafirlere? Onlar getirmicek miydi hediyeyi cücüklere? İş ve masraf çıkartmaktan men ediyorum hepinizi
sizin sayenizde gayet iyiym canım yarın öğlende burda olucakmış
evet yürüyerek karşılayacak babasını tabiii görünce ne yapacak bilmiyorum bana doğrumu yürür babasına mı görücez :))
YAZGI bnede henüz almamıştım ama doktor zeka gelişime faydası var dedi dedin ve şu anda veriyorum siparişi ayrıntıları yazarım bu arada ben çu bimdeki sihirli halkalardan aldım 2 gündür keyifle oynıyoruz müziği nasıl çaldırdığını keşfetti ama halkaları sokmakta pek başarılı değil
Ben 40 kere alın çok faydalı şöyle yapıyo böyle özelliği var deyince kem küm, ne idüğü belirsiz dr.un teki alın deyince aman koşun alalımsormayın bana bi daha bişey
Ben de hayatta lafımı önce sokup almıyoruz lafını duymadan almam
Gelenlere hediye verme fikrini hiç düşünmemiştim, küçük bi hatıra olabilir katılıyorum
canım senin yaşadıkların her evlilikte yaşanan şeyler bende zaman zaman tartışıyorum eşimle genelde benim yorgun ve uykusuz olduğum zamanlar oluyor hatta 3 gün önce tartıştık kızımın hasta olması uykusuzluğu huysuzluğu birinci sınıfa giden kızım ve 3 yaşındaki diğer kızım bende tahammül denen bişey kalmadı eşime çok yüklendim yok yemek yerken ağzını şapırdatıyosun yok evi pisletiyosun niye erken yatıyosun falan hele küçük kızım artık uyurkende benden ayrılmıyor koyun koyuna yatıyoz işte böle yorgun olduğum günlerden birgün bende çok sinirlenip eşimin bacağına yumruk indirdim ayyy yazarken bile utanıyorum ama oluyor işte 2 günlük küslükten sonra şimdi iyiyiz
Ben 40 kere alın çok faydalı şöyle yapıyo böyle özelliği var deyince kem küm, ne idüğü belirsiz dr.un teki alın deyince aman koşun alalımsormayın bana bi daha bişey
bende gelenlere vereceğim bişeyler ama bunlar alp le ilgili olacak tabi.aa size bir soru birde sizce Alp e kostüm mü alayım yoksa şu ikisinden birini mi?ben bunları düşünüyorum ama sizde bir bakın.
☞ Andywawa The Work Kravatl Gmlek Ve Yelek Takm; 10262-10266 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
☞ Andywawa Papyonlu Gmlek Ve Yelek; 10494-10491 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
yarın baba mı geliyor?bende buluşalım diyecektimsöyle gelmesin .
deseydim ki yoldan geçen adam söyledi,yararlıymış diye yine alacaktın.bahaneye bakıyordun canikom.
bende gelenlere vereceğim bişeyler ama bunlar alp le ilgili olacak tabi.aa size bir soru birde sizce Alp e kostüm mü alayım yoksa şu ikisinden birini mi?ben bunları düşünüyorum ama sizde bir bakın.
☞ Andywawa The Work Kravatl Gmlek Ve Yelek Takm; 10262-10266 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
☞ Andywawa Papyonlu Gmlek Ve Yelek; 10494-10491 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
yarın baba mı geliyor?bende buluşalım diyecektimsöyle gelmesin .
deseydim ki yoldan geçen adam söyledi,yararlıymış diye yine alacaktın.bahaneye bakıyordun canikom.
AYLİN bak yazgı koydu teşhisi gaz bekliyomuşum demek ki minikbaby | Fisher Price Eitici Aktivite Masas (Trke) bunu aldımmmm
ben kostüm alıcam kafamda tasarladım ve buldum bile ama şimdi o kostume uygun diğer şeyleri arıyorum peçete,balon,tabak vs. vs.
Yazgı 1. yi alamazsın en küçüğü 2 yaş ama ikisi de güzelmiş, ben de kanatları olan bişey istiyorum hani Burcu doruka diş buğdayında takmış ya öle bişi.
Akşam bizim evde de soğuk rüzgarlar esecek çok sinirliyim,eşimin ayağında senelerdir bi geçen bi geçmeyen yaraya benzer bişiler çıkıyordu,1 aydır da elinde su toplamaları vardı 2-3 tane ve ben tüm ısrarlarıma rağmen dr.a götüremedim,kardeşi dün olayı öğrendi biraz önce aradım ki dr.a gidiyorlarmış.Beni kaale almayıp ablasını alan adamla eve gidince bakın nasıl kavga ediliyor
ben kostüm alıcam kafamda tasarladım ve buldum bile ama şimdi o kostume uygun diğer şeyleri arıyorum peçete,balon,tabak vs. vs.
Yazgı 1. yi alamazsın en küçüğü 2 yaş ama ikisi de güzelmiş, ben de kanatları olan bişey istiyorum hani Burcu doruka diş buğdayında takmış ya öle bişi.
Akşam bizim evde de soğuk rüzgarlar esecek çok sinirliyim,eşimin ayağında senelerdir bi geçen bi geçmeyen yaraya benzer bişiler çıkıyordu,1 aydır da elinde su toplamaları vardı 2-3 tane ve ben tüm ısrarlarıma rağmen dr.a götüremedim,kardeşi dün olayı öğrendi biraz önce aradım ki dr.a gidiyorlarmış.Beni kaale almayıp ablasını alan adamla eve gidince bakın nasıl kavga ediliyor
Papyonlu kostümü çok beğendim :)
ben dedimki uğurböceği kostümü alayım,kanatlarıyla beraber ama vazgeçtim.yelek giymekten nefret eden adam o kıyafeti nasıl giysin,hele o kanatlatı nasıl taksın?ama sadece kanat düşünüyorum hala.10 dk. taksa yeter.bedenlerine bakmamıştım Aylin söylediğin iyi oldu.papyonluyu alayım bari.
eşinede geçmiş olsun.belki kardeşi emrivaki yapmıştır yaa hemen kızma.hem sonuçta gidiyor yas boşver,gerisi boş.
delirmek üzereyim hatta delirdimEymen efendi dün akşam da yine çok sinirliydi, bugün de öyle malesef. ama nasıl bi sinir bu yaa, sürekli bağırıyor kızıyor, ufff bunu alışkanlık haline getirmez umarım
delirmek üzereyim hatta delirdimEymen efendi dün akşam da yine çok sinirliydi, bugün de öyle malesef. ama nasıl bi sinir bu yaa, sürekli bağırıyor kızıyor, ufff bunu alışkanlık haline getirmez umarım
Ben emrivaki yaptım,normal söyledim,duygu sömürüsü yaptım,aylarca her yolu denedim ama kardeşi tek günde halletti,görümceki tebrik ediyor o kocaya da bu akşam allahtan rahmet diliyorum zira elimde kalacak
evet bugün kimse beni kaale almıyor sanırsamneyse en azından doğru masayı almışsın öbürü çok dandik görünüyordu
Sende güzel fikirler var anlatta çalalım
Doruk aylar önce bile çok sıkılmıştı o kanatlardan ama en azından misafirlerin yanına öyle gidip fotoğraf çekecek kadar takmasını başarmıştık. Sadece kanat al o zaman, hem fiyatları da çok makul, ben öyle yapmıştım.
Koca konusundaki yoruma bakılırsa, bugün sevgi kelebeğiyiz :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?