2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yok Mihriban Hollandada...Almanyadan benim bildigim kimse yokdu

Hediye de mi verecez misafirlere? Onlar getirmicek miydi hediyeyi cücüklere? İş ve masraf çıkartmaktan men ediyorum hepinizi

bende gelenlere vereceğim bişeyler ama bunlar alp le ilgili olacak tabi.aa size bir soru birde sizce Alp e kostüm mü alayım yoksa şu ikisinden birini mi?ben bunları düşünüyorum ama sizde bir bakın.
☞ Andywawa The Work Kravatl Gmlek Ve Yelek Takm; 10262-10266 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh
☞ Andywawa Papyonlu Gmlek Ve Yelek; 10494-10491 : BebeShop - Bebek Giyim, Bebek Kyafetleri, Uyku Tulumu, Bebek Odas, Chicco, Lansinoh

sizin sayenizde gayet iyiym canım yarın öğlende burda olucakmış

evet yürüyerek karşılayacak babasını tabiii görünce ne yapacak bilmiyorum bana doğrumu yürür babasına mı görücez :))

yarın baba mı geliyor?bende buluşalım diyecektimsöyle gelmesin.

deseydim ki yoldan geçen adam söyledi,yararlıymış diye yine alacaktın.bahaneye bakıyordun canikom.

benimde atanın doğum günüyle ilgili çok güzel planlarım var :)) umarım yapabilirim
zaten dğumgününe gelecek çok kişide yok zaten toplasan 10 kişi bile olamayız ama neyseki ata küçük çok fazla birşey farketmeyecek baş misafirimiz alp le güzel güzel oynayacaklar inş. :)))

ben gelen misafirler için atanın doğumundan bugüne kadar olan resimlerinden hazırlanmış bir hediye vericem ama ne olduğunu şimdi söylemem yapınca söyleyeceğim

Alıngan kuşum benim :) Alıngan leyleğim mi deseydim ki :26:
Alemsin Aylin, ben şimdi onlara alıyor musunuz dersem, sen sanıyor musun ki niyetleri yoksa bile almıyoruz diyecekler... Kem küm, alacaktık da, hangisi bilemedik, soğuktu gidemedik, sen al biz ödeyelim, hadi gidelim alalım falan filan, bi sürü hikaye... Ki ben yıllardır hepsini ezbere biliyorum o hikayelerin...

Kesinlikle katılıyorum, yorgunluk ve uykusuzluk adamlara saldırmamıza sebep oluyor, ben resmen hasta ve agresif oluyorum uykusuz olunca...
Bu arada sen bizim 3 katımız yorgunsun, değil bacağına yumruk atmak, tekmeleyerek bayıltsan adamı hakkındır, hiç utanacak bişi yok... Ayrıca da topik dişi amazon kaynıyor, helal valla

Ben 40 kere alın çok faydalı şöyle yapıyo böyle özelliği var deyince kem küm, ne idüğü belirsiz dr.un teki alın deyince aman koşun alalım sormayın bana bi daha bişey

laflara bak laflara
öyle alın deyince olmuyor işte şekerim,koca kişisi doktordan duydu da öyle yumuşadı biraz.buna rağmen hala dır dır ediyor.ayrıca doktorumuza ne idüğü belirsiz deme,biz memnunuz,seviyoruz onu.

ben kostüm alıcam kafamda tasarladım ve buldum bile ama şimdi o kostume uygun diğer şeyleri arıyorum peçete,balon,tabak vs. vs.

Yazgı 1. yi alamazsın en küçüğü 2 yaş ama ikisi de güzelmiş, ben de kanatları olan bişey istiyorum hani Burcu doruka diş buğdayında takmış ya öle bişi.

Akşam bizim evde de soğuk rüzgarlar esecek çok sinirliyim,eşimin ayağında senelerdir bi geçen bi geçmeyen yaraya benzer bişiler çıkıyordu,1 aydır da elinde su toplamaları vardı 2-3 tane ve ben tüm ısrarlarıma rağmen dr.a götüremedim,kardeşi dün olayı öğrendi biraz önce aradım ki dr.a gidiyorlarmış.Beni kaale almayıp ablasını alan adamla eve gidince bakın nasıl kavga ediliyor

Papyonlu kostümü çok beğendim :)

AYLİN bak yazgı koydu teşhisi gaz bekliyomuşum demek ki minikbaby | Fisher Price Eitici Aktivite Masas (Trke) bunu aldımmmm

evet bugün kimse beni kaale almıyor sanırsam neyse en azından doğru masayı almışsın öbürü çok dandik görünüyordu

ben kostüm alıcam kafamda tasarladım ve buldum bile ama şimdi o kostume uygun diğer şeyleri arıyorum peçete,balon,tabak vs. vs.

Sende güzel fikirler var anlatta çalalım

Çok tatlı oluyorlar kanatlarla :)
Öncelikle geçmiş olsun. Ayrıca o dediğin adamla çok güzel kavga edilir, biliyorum, zira bizde de mevcut aynısından bir adet...

Papyonlu kostümü çok beğendim :)

ben dedimki uğurböceği kostümü alayım,kanatlarıyla beraber ama vazgeçtim.yelek giymekten nefret eden adam o kıyafeti nasıl giysin,hele o kanatlatı nasıl taksın?ama sadece kanat düşünüyorum hala.10 dk. taksa yeter.bedenlerine bakmamıştım Aylin söylediğin iyi oldu.papyonluyu alayım bari.
eşinede geçmiş olsun.belki kardeşi emrivaki yapmıştır yaa hemen kızma.hem sonuçta gidiyor yas boşver,gerisi boş.

delirmek üzereyim hatta delirdim Eymen efendi dün akşam da yine çok sinirliydi, bugün de öyle malesef. ama nasıl bi sinir bu yaa, sürekli bağırıyor kızıyor, ufff bunu alışkanlık haline getirmez umarım

çok beğendim sizede yazıyorum seviye tartışmalarında son nokta
Senin seviyene dusmem kusura bakma dedi , sen hic asagidan yukari dusen birsey gordun mu dedim..

Ben emrivaki yaptım,normal söyledim,duygu sömürüsü yaptım,aylarca her yolu denedim ama kardeşi tek günde halletti,görümceki tebrik ediyor o kocaya da bu akşam allahtan rahmet diliyorum zira elimde kalacak

Doruk aylar önce bile çok sıkılmıştı o kanatlardan ama en azından misafirlerin yanına öyle gidip fotoğraf çekecek kadar takmasını başarmıştık. Sadece kanat al o zaman, hem fiyatları da çok makul, ben öyle yapmıştım.
Koca konusundaki yoruma bakılırsa, bugün sevgi kelebeğiyiz :)

Diş olmasın? Belki sinir yapıyordur...

yerim ben onun siniriniasabi erkekim
:26:

Ben emrivaki yaptım,normal söyledim,duygu sömürüsü yaptım,aylarca her yolu denedim ama kardeşi tek günde halletti,görümceki tebrik ediyor o kocaya da bu akşam allahtan rahmet diliyorum zira elimde kalacak

:26zaman haklısın,sonuna dek arkandayız,kır kafasını,aksın beyni pekmez gibi

evet bugün kimse beni kaale almıyor sanırsam neyse en azından doğru masayı almışsın öbürü çok dandik görünüyordu

Sende güzel fikirler var anlatta çalalım

bir toparlayayım anlatacağım valla bu konularda çok meraklıyım birçok arkadaşımın düğün ve doğum ,doğum günü organizasyonlarını hazırladım :)))

sen nerden almıştın canım,benim bulduklarım hep 3 yaş üstü diyor.
sevgi kelebeği konusunda yorumlarını bir önce yolladığım mesajda aylin e yazdığım bölümü oku,birdaha alayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…