- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.181
papyonludada 9 ay var.küçük gelmez mi?off böyle görmeden olmuyor ki yaa
çok beğendim sizede yazıyorum seviye tartışmalarında son nokta
Senin seviyene dusmem kusura bakma dedi , sen hic asagidan yukari dusen birsey gordun mu dedim..
Ben emrivaki yaptım,normal söyledim,duygu sömürüsü yaptım,aylarca her yolu denedim ama kardeşi tek günde halletti,görümceki tebrik ediyor o kocaya da bu akşam allahtan rahmet diliyorum zira elimde kalacak
bir toparlayayım anlatacağım valla bu konularda çok meraklıyım birçok arkadaşımın düğün ve doğum ,doğum günü organizasyonlarını hazırladım :)))
sen nerden almıştın canım,benim bulduklarım hep 3 yaş üstü diyor.
sevgi kelebeği konusunda yorumlarını bir önce yolladığım mesajda aylin e yazdığım bölümü oku,birdaha alayım
Huuuuuuu...
Sizi çenesi düşükler siziiii, iyi ki işim var dedim değil mi, işin varsa topiğe ne bakıyon dediniz, şimdi de kaynatmışsınız bir sürü, müdüre yakalanmadan yazdıklarınızı okuyacam diye canım çıktı..
Benim çok güzel fikirlerim var doğum günü ile ilgili, ne de olsa ilk kutlayanlardan biri biz olacaz, Şubat ayı yaklaştı, planladım bile ben herşeyi..
Huuuuuuu...
Sizi çenesi düşükler siziiii, iyi ki işim var dedim değil mi, işin varsa topiğe ne bakıyon dediniz, şimdi de kaynatmışsınız bir sürü, müdüre yakalanmadan yazdıklarınızı okuyacam diye canım çıktı..
Benim çok güzel fikirlerim var doğum günü ile ilgili, ne de olsa ilk kutlayanlardan biri biz olacaz, Şubat ayı yaklaştı, planladım bile ben herşeyi..
tüm uyku düzenimiz allak bullak cook sinirliyim cookk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dün gece 38.5 u buldu ateşi..hafifcede bi öksürük var ama devam etmiyo..gece soydum havalandrdım üstünü başını bol bol su içirdim ateş düşürücü şurubu verdim..biraz dindi..bugün de huysuzluk devam..1 attr ayagımda sallıorum yataga koymamla gözlerini dikti..
keza gece uykularımız 1 haftadr sallantıda..
umarım neden sadece dişlerdir..
öğleden sonra kontrolümüz var..
walla diş mi bilmiyorum,şu an uyudu uyandığında yine aynı sinirle uyanmaz inş. çünkü ben de sinirlenmeye başladım iyice
Doğumgününe gelenler hediye getirir be yaw onlara vermeyi de nerden çıkardınız şimdi:26: ama bebeklerle ilgili sürpriz hediyeler olabilir tabi. ben öyle parti gibi bişi düşünmüyorum açıkçası. benim ablamlar, bi de eltimler gelir tamam o kadar. birlikte yemek yer pasta keseriz
yaa niye herkes üstü kapalı yazıyor doğumgünü planlarını?
esinlenilse bile ne olur ki?hepsi birbirinden bağımsız
cokkkkkk uykusuzum gribimmmm... 1 saatlik uykuyla ayaktayım ama yıkılmadım..yarım saatte bi aglayarak uyandı yaaaaaa dr a götürdm yok bi şey diyo sadece hafif girp ...
Gülşan öğleden sonra bana laf yetiştirecek adam arıyorum diyodu ama gıkı çıkmıyo..çok işi olan Yasemin ve Burcu isee
Asıl soru şimdi ocak ayında niye d.günü konusu konuşulmaya başlandı
Bi halt çıkmamış kocada,kavganın 1.raundu mesajlarla başladı
Asıl soru şimdi ocak ayında niye d.günü konusu konuşulmaya başlandı
Bi halt çıkmamış kocada,kavganın 1.raundu mesajlarla başladı
burcu doruk unda kerem gibi aktivite masasına ilgisi yoğun mu?yaa ben sonunda alacağım galiba bunu.dün doktorda zeka gelişimine katkısı var dedi.ama eğer alınca oynamazsa kocam o masayı kaynatır,suyunu içirir bana:18:
canım yazdıklaını okurken geçmişe gittim sende kendimi gördüm kocandada ex kocayı bizde böyleydik sözlerin çoğu aynı biz 6 ay bu şekildeydik inişli çıkışlı dengemi bozmuştu benimde umarım sizde sonu güzel olur herşey yoluna girer ama ne olursa olsun unutma önemli olan kızının mutluluğu ve huzuru onun için hangisi doğruysa onu yap
merhablaaaarrr..
sizler yine ohh ne güzel bulusabiliyorsunuz...ben napiyimAlmanyadan kimse yok
tugra uyuyor bende kanal degistirirken seda sayani gördüm...
bakici dehseti ile ilgili birseyle gösteriyorlar...kisa kisa gösterdikleri seylerde bile kafayi yiyecektim...
nasil kaldirip atiyorlar oraya buraya carpiyorlar minicik bebekleri...allah belanizi versin sizin...
fatma cım,canım üçkez yazdım,üçkez sildim.çünkü çok hassas bir konu,yorumlarında buna göre olması gerekiyor.sen elinden geleni yapıyorsun.inşaallah düzeleceksiniz.eşinin zamana ihtiyacı var,şuan kızgın,kırgın.ve şuan birçok hareketi sen bunu anla,üzül diye.geçecek,dilerim geçecek.
senin bukadar özveride bulunmana,hatalarını telafi çabana rağmen olmazsada demişsin ya,ilk siz olmayacaksınız,sen doğru adımlar atabilecek birisin.ama bunlar şimdi düşünülmesi gereken şeyler değil.sen kendini topla artık ve selin le ilgilen,o enbüyük desteğin.inşaallah eskiye döneceksiniz.
:)))) siz çok yaşayın emi bu topik e bayılıyorum çok gülüyorum,hüzünleniyorum,seviniyorum,üzülüyorum gerçi çok fazla yazamıyorum ama hepinizi çok seviyorum :))
kızlar ben doğum günü için hazırlıklara başlasak diyorum. 14 marta daha çook var ama önceden bitsin istiyorum. Fikir verin lütfen... Misafirlere vermek için ne hediye almalıyım en çok onda takıldım
şebnemcim, nasılsın dünden beri? Gerginliğin geçti acıcık? Ne zaman geliyordu ata'nın babası?
babasını yürüyerek karşılayacakmış kuzucuk, hayırlı olsun, maaşallah
deryee, sağol canım... Biz de seni seviyoruz, ne kadar yakından tanıma imkanı bulamasak da...
hayatta sormam, gider alır, dannn diye koyarım önlerine işte aktivite masası bu diye, kaçan bana kaçar ama onlara da kapak olur...
o rehavet bana her yemekten sonra çöküyor, gel birer kahve içek...
hediye de mi verecez misafirlere? Onlar getirmicek miydi hediyeyi cücüklere? Iş ve masraf çıkartmaktan men ediyorum hepinizi
sizin sayenizde gayet iyiym canım yarın öğlende burda olucakmış
evet yürüyerek karşılayacak babasını tabiii görünce ne yapacak bilmiyorum bana doğrumu yürür babasına mı görücez :))
yazgı bnede henüz almamıştım ama doktor zeka gelişime faydası var dedi dedin ve şu anda veriyorum siparişi ayrıntıları yazarım bu arada ben çu bimdeki sihirli halkalardan aldım 2 gündür keyifle oynıyoruz müziği nasıl çaldırdığını keşfetti ama halkaları sokmakta pek başarılı değil
evet mihriban, o da almanyadandı di mi,zelihaaa almanyadan biri vardı ama 2.ye hamile,sonradan girmedi bi daha siteye
deryeee evet komik bi topiciz biz :78:
şebnem ex koca gelince napıcam diyodun ya, onlar atayla oynasın sen de bize takıl,dakika dakika gelişmeleri de yazarsın şöyle oldu böyle oldu diye,bizde acaba napıyolar şimdi diye merakta kalmayız
ben 40 kere alın çok faydalı şöyle yapıyo böyle özelliği var deyince kem küm, ne idüğü belirsiz dr.un teki alın deyince aman koşun alalımSormayın bana bi daha bişey
Ben de hayatta lafımı önce sokup almıyoruz lafını duymadan almam
Gelenlere hediye verme fikrini hiç düşünmemiştim, küçük bi hatıra olabilir katılıyorum
bende gelenlere vereceğim bişeyler ama bunlar alp le ilgili olacak tabi.aa size bir soru birde sizce alp e kostüm mü alayım yoksa şu ikisinden birini mi?ben bunları düşünüyorum ama sizde bir bakın.
☞ andywawa the work kravatl gmlek ve yelek takm; 10262-10266 : Bebeshop - bebek giyim, bebek kyafetleri, uyku tulumu, bebek odas, chicco, lansinoh
☞ andywawa papyonlu gmlek ve yelek; 10494-10491 : Bebeshop - bebek giyim, bebek kyafetleri, uyku tulumu, bebek odas, chicco, lansinoh
yarın baba mı geliyor?bende buluşalım diyecektimsöyle gelmesin .
deseydim ki yoldan geçen adam söyledi,yararlıymış diye yine alacaktın.bahaneye bakıyordun canikom.
aylin bak yazgı koydu teşhisi gaz bekliyomuşum demek ki minikbaby | fisher price eitici aktivite masas (trke) bunu aldımmmm
benimde atanın doğum günüyle ilgili çok güzel planlarım var :)) umarım yapabilirim
zaten dğumgününe gelecek çok kişide yok zaten toplasan 10 kişi bile olamayız ama neyseki ata küçük çok fazla birşey farketmeyecek baş misafirimiz alp le güzel güzel oynayacaklar inş. :)))
ben gelen misafirler için atanın doğumundan bugüne kadar olan resimlerinden hazırlanmış bir hediye vericem ama ne olduğunu şimdi söylemem yapınca söyleyeceğim
alıngan kuşum benim :) alıngan leyleğim mi deseydim ki :26:
alemsin aylin, ben şimdi onlara alıyor musunuz dersem, sen sanıyor musun ki niyetleri yoksa bile almıyoruz diyecekler... Kem küm, alacaktık da, hangisi bilemedik, soğuktu gidemedik, sen al biz ödeyelim, hadi gidelim alalım falan filan, bi sürü hikaye... Ki ben yıllardır hepsini ezbere biliyorum o hikayelerin...
kesinlikle katılıyorum, yorgunluk ve uykusuzluk adamlara saldırmamıza sebep oluyor, ben resmen hasta ve agresif oluyorum uykusuz olunca...
bu arada sen bizim 3 katımız yorgunsun, değil bacağına yumruk atmak, tekmeleyerek bayıltsan adamı hakkındır, hiç utanacak bişi yok... Ayrıca da topik dişi amazon kaynıyor, helal valla
laflara bak laflara
öyle alın deyince olmuyor işte şekerim,koca kişisi doktordan duydu da öyle yumuşadı biraz.buna rağmen hala dır dır ediyor.ayrıca doktorumuza ne idüğü belirsiz deme,biz memnunuz,seviyoruz onu.
yazgı 1. Yi alamazsın en küçüğü 2 yaş ama ikisi de güzelmiş, ben de kanatları olan bişey istiyorum hani burcu doruka diş buğdayında takmış ya öle bişi.
Akşam bizim evde de soğuk rüzgarlar esecek çok sinirliyim,eşimin ayağında senelerdir bi geçen bi geçmeyen yaraya benzer bişiler çıkıyordu,1 aydır da elinde su toplamaları vardı 2-3 tane ve ben tüm ısrarlarıma rağmen dr.a götüremedim,kardeşi dün olayı öğrendi biraz önce aradım ki dr.a gidiyorlarmış.beni kaale almayıp ablasını alan adamla eve gidince bakın nasıl kavga ediliyor
çok tatlı oluyorlar kanatlarla :)
öncelikle geçmiş olsun. Ayrıca o dediğin adamla çok güzel kavga edilir, biliyorum, zira bizde de mevcut aynısından bir adet...
uzaaaakyok canım mardinden yok anteple arası ne kadar bilmiyorum ama antepte var bir arkadaşımız
Evet öyle bişi dersen çıkar 2.faciabu sefer herkesi buluşmaya örgütleyip ben gelmeyeceğim, çıldırtsın sizi bebeler siz de iki kelime konuşamayın Meralle özel olarak
İskenderun diye sorsaydın belki hatay merkez yoktur. hem bana da dün çorludan yok dediler ama bak varmış,belki az yazan birisi vardır,umudunu kaybetme bulucaz
al sanasen yine de yazsaydın çok bilmiş gibi görünsek de deneyimsiz anneler grubuyuz biz.
facede 2010 nisan babaları grubu buldum olmadı onlarla buluşurum artık napiyim
FATMACIM düzeleceğinize inancım tam kocan da atlatacak bunları sana olan aşkı yeniden alevlenecek üzme kendini daha iyiye gitmeye başlamış bence çok sürmez unutulmaz deme o tokat bile unutulur
gidip hastane kayıtlarını incelicem olmadı napiyim bulurum heralde martta doğan bir iki kafa dengi bebek
seni ilk kez görüyorum ama kanım kaynadı sana bende seni seviyorum:)))) siz çok yaşayın emi bu topik e bayılıyorum çok gülüyorum,hüzünleniyorum,seviniyorum,üzülüyorum gerçi çok fazla yazamıyorum ama hepinizi çok seviyorum :))
katılıyorum uykusuzluk katil bile yapar adamıAlıngan kuşum benim :) Alıngan leyleğim mi deseydim ki :26:
Alemsin Aylin, ben şimdi onlara alıyor musunuz dersem, sen sanıyor musun ki niyetleri yoksa bile almıyoruz diyecekler... Kem küm, alacaktık da, hangisi bilemedik, soğuktu gidemedik, sen al biz ödeyelim, hadi gidelim alalım falan filan, bi sürü hikaye... Ki ben yıllardır hepsini ezbere biliyorum o hikayelerin...
Kesinlikle katılıyorum, yorgunluk ve uykusuzluk adamlara saldırmamıza sebep oluyor, ben resmen hasta ve agresif oluyorum uykusuz olunca...
Bu arada sen bizim 3 katımız yorgunsun, değil bacağına yumruk atmak, tekmeleyerek bayıltsan adamı hakkındır, hiç utanacak bişi yok... Ayrıca da topik dişi amazon kaynıyor, helal valla
vuuuuw polis lazım olursa burdayımYazgı 1. yi alamazsın en küçüğü 2 yaş ama ikisi de güzelmiş, ben de kanatları olan bişey istiyorum hani Burcu doruka diş buğdayında takmış ya öle bişi.
Akşam bizim evde de soğuk rüzgarlar esecek çok sinirliyim,eşimin ayağında senelerdir bi geçen bi geçmeyen yaraya benzer bişiler çıkıyordu,1 aydır da elinde su toplamaları vardı 2-3 tane ve ben tüm ısrarlarıma rağmen dr.a götüremedim,kardeşi dün olayı öğrendi biraz önce aradım ki dr.a gidiyorlarmış.Beni kaale almayıp ablasını alan adamla eve gidince bakın nasıl kavga ediliyor
katılıyorumMerolayn diş olabilir gerçekten ya da herhangi ağrıyan bir yeri vardır,çocuğun canı yanmasa ne derdi olacak ki sinir yapacak
geçmiş olsun canım,banada diş gibi gelditüm uyku düzenimiz allak bullak cook sinirliyim cookk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dün gece 38.5 u buldu ateşi..hafifcede bi öksürük var ama devam etmiyo..gece soydum havalandrdım üstünü başını bol bol su içirdim ateş düşürücü şurubu verdim..biraz dindi..bugün de huysuzluk devam..1 attr ayagımda sallıorum yataga koymamla gözlerini dikti..
keza gece uykularımız 1 haftadr sallantıda..
umarım neden sadece dişlerdir..
öğleden sonra kontrolümüz var..
geçmiş olsuncokkkkkk uykusuzum gribimmmm... 1 saatlik uykuyla ayaktayım ama yıkılmadım..yarım saatte bi aglayarak uyandı yaaaaaa dr a götürdm yok bi şey diyo sadece hafif girp ...
Gülşan öğleden sonra bana laf yetiştirecek adam arıyorum diyodu ama gıkı çıkmıyo..çok işi olan Yasemin ve Burcu isee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?