2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

papyonludada 9 ay var.küçük gelmez mi?off böyle görmeden olmuyor ki yaa

9-12 mi yani? Gelebilir, kalıbına bağlı, riske girme bence...

çok beğendim sizede yazıyorum seviye tartışmalarında son nokta
Senin seviyene dusmem kusura bakma dedi , sen hic asagidan yukari dusen birsey gordun mu dedim..

Ben emrivaki yaptım,normal söyledim,duygu sömürüsü yaptım,aylarca her yolu denedim ama kardeşi tek günde halletti,görümceki tebrik ediyor o kocaya da bu akşam allahtan rahmet diliyorum zira elimde kalacak

böyleler anacım, anne de kız kardeş için paspas bile olurlar... biz de erkek anaları olarak çocuklarımız üzerinde böyle etkili olacak mıyız ya da olmalı mıyız acaba? benim kocam normalde saat 11 gibi sızar koltukta, 20 gündür her gece 2'ye 3'e kadar oturup muhabbet ediyor anası ve kardeşiyle, okey oynuyor, dizi izliyor ve gık demiyor! dün akşam avmye gittik, 8.30'da evdeydik, bütün gece inledi yoruldum diye...

bir toparlayayım anlatacağım valla bu konularda çok meraklıyım birçok arkadaşımın düğün ve doğum ,doğum günü organizasyonlarını hazırladım :)))

Süper o zaman, mart bebiklerinin doğum günü organizasyonu danışmanımızsın artık

Huuuuuuu...
Sizi çenesi düşükler siziiii, iyi ki işim var dedim değil mi, işin varsa topiğe ne bakıyon dediniz, şimdi de kaynatmışsınız bir sürü, müdüre yakalanmadan yazdıklarınızı okuyacam diye canım çıktı..

Benim çok güzel fikirlerim var doğum günü ile ilgili, ne de olsa ilk kutlayanlardan biri biz olacaz, Şubat ayı yaklaştı, planladım bile ben herşeyi..

sen nerden almıştın canım,benim bulduklarım hep 3 yaş üstü diyor.
sevgi kelebeği konusunda yorumlarını bir önce yolladığım mesajda aylin e yazdığım bölümü oku,birdaha alayım

Hee okudum, tamam...
Ben bunu almıştım canım:
Uur Bcei Kanad | kanat | Kostmcm Kostm | Hayallerinizi Gerekletirir | Kostm ve Kostm Aksesuarlar Sat Sitesi

öyle ayarladım deyip bırakmak yok :))

anlat bakalım

tüm uyku düzenimiz allak bullak cook sinirliyim cookk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dün gece 38.5 u buldu ateşi..hafifcede bi öksürük var ama devam etmiyo..gece soydum havalandrdım üstünü başını bol bol su içirdim ateş düşürücü şurubu verdim..biraz dindi..bugün de huysuzluk devam..1 attr ayagımda sallıorum yataga koymamla gözlerini dikti..
keza gece uykularımız 1 haftadr sallantıda..
umarım neden sadece dişlerdir..
öğleden sonra kontrolümüz var..

walla diş mi bilmiyorum,şu an uyudu uyandığında yine aynı sinirle uyanmaz inş. çünkü ben de sinirlenmeye başladım iyice

Doğumgününe gelenler hediye getirir be yaw onlara vermeyi de nerden çıkardınız şimdi:26: ama bebeklerle ilgili sürpriz hediyeler olabilir tabi. ben öyle parti gibi bişi düşünmüyorum açıkçası. benim ablamlar, bi de eltimler gelir tamam o kadar. birlikte yemek yer pasta keseriz

yaa niye herkes üstü kapalı yazıyor doğumgünü planlarını?
esinlenilse bile ne olur ki?hepsi birbirinden bağımsız

Oyy geçmiş olsun çokk Mamurço'ya...

İnşallah...
Oğluşun fotosunu fınfınlı bi şekle sokar dağıtırım, daha da hediye falan veremem...

Ben daha düşünmedim, düşününce yazacam.

cokkkkkk uykusuzum gribimmmm... 1 saatlik uykuyla ayaktayım ama yıkılmadım..yarım saatte bi aglayarak uyandı yaaaaaa dr a götürdm yok bi şey diyo sadece hafif girp ...

Gülşan öğleden sonra bana laf yetiştirecek adam arıyorum diyodu ama gıkı çıkmıyo..çok işi olan Yasemin ve Burcu isee

valla ben yazdım hediyeyi yazdım kostümü yazdım ama ne olduğunu bilmiyorum bir bulayım onlarıda yazacağım sizden ne saklayacağım herşeyi biliyorsunuz bir bumu kaldı gizli :))

üstelik esinlenmeniz mutlu eder beni :))

cokkkkkk uykusuzum gribimmmm... 1 saatlik uykuyla ayaktayım ama yıkılmadım..yarım saatte bi aglayarak uyandı yaaaaaa dr a götürdm yok bi şey diyo sadece hafif girp ...

Ege'ye de geçmiş olsun. Sana da diş olabilir diyecem Ayşegül, zira Doruk'un bütün çılgınlıkları diş çıkarırken başgösteriyor.

Gülşan öğleden sonra bana laf yetiştirecek adam arıyorum diyodu ama gıkı çıkmıyo..çok işi olan Yasemin ve Burcu isee

Valla da çalışıyorum. Şu an nakliye faturası giriyorum mesela...

Asıl soru şimdi ocak ayında niye d.günü konusu konuşulmaya başlandı
Bi halt çıkmamış kocada,kavganın 1.raundu mesajlarla başladı

Anca karar veririz diye olabilir belkim...
Hadi hayırlı başarılar, desteklerim seninle...

Asıl soru şimdi ocak ayında niye d.günü konusu konuşulmaya başlandı
Bi halt çıkmamış kocada,kavganın 1.raundu mesajlarla başladı

sizi kavgacı topik halkı sizi ne gerek var bu durumda kavgaya?? senin de için rahatlamış oldu işte fena mı, sadece teessüflerini bildir yeter, bence kavgadan daha çok dokuncaktır ona

Ehh be anacım bu ne çenedir böyle oku oku bitiremedim,,,

içirmez içirmez oğlun için denemeye değer di diyeceksin

evet haklısın ,, sen hep aklıma geliyorsun zaten :)

almanyada aslında böyle şeylere hevesli türk çok duyuyorum ben ama yinede soğuk bi memeleket orası garip gelir insanlara böyle şeyler,,,

beni çok iyi anlıyrosunuz ve ben sizlerle paylaşma alanım olmasından dolayı mevlaya şükrediyroum yoksa bu konu asla böyle atlatılamazdı diye inannıyorum ,,, burcunu ndediği gibi biriktirir düşünür kurar ve daha beter hale getirirdim,, sağduyulu davranmama sizlerin geçmişteki yorumları geliyro hep,,,

:)))) siz çok yaşayın emi bu topik e bayılıyorum çok gülüyorum,hüzünleniyorum,seviniyorum,üzülüyorum gerçi çok fazla yazamıyorum ama hepinizi çok seviyorum :))

bizde seni seviyoruz :)

kızlar ben doğum günü için hazırlıklara başlasak diyorum. 14 marta daha çook var ama önceden bitsin istiyorum. Fikir verin lütfen... Misafirlere vermek için ne hediye almalıyım en çok onda takıldım

amaannııınn ya hediyeyi gelenler getirecek bize niye amsraf çıkıyor şimdiii ??

şebnemcim, nasılsın dünden beri? Gerginliğin geçti acıcık? Ne zaman geliyordu ata'nın babası?
babasını yürüyerek karşılayacakmış kuzucuk, hayırlı olsun, maaşallah

belkide ona yürüyordur şimdiden :)

burcuda bu ara sağlam battı , baksana diş buğdayında bile hediye dağıtan hatun doğumgünnüde kaçıyor :):)

sizin sayenizde gayet iyiym canım yarın öğlende burda olucakmış

evet yürüyerek karşılayacak babasını tabiii görünce ne yapacak bilmiyorum bana doğrumu yürür babasına mı görücez :))

babasına yürüyecek üzgünümmm :):)

ben aktivite masası değilde aktivite oyuncağı aldım inanılmaz güzxel oynuyor belki masayıda alırım önümüzdeki ay ,,

tab icanım kesinn :):)

bence yeni icat çıkartmayın ,,,

bence kostüm al çok güzel olurr,,,

aylin bak yazgı koydu teşhisi gaz bekliyomuşum demek ki minikbaby | fisher price eitici aktivite masas (trke) bunu aldımmmm

evet iyi olan oymuşşş

sır yani ,,, çok ayııppp ,,, söyle bizde bilelim,,,

hakakten yawww bencede hiçç ama hiççç utanma :):) ben direk osmanlı girdim adama :):)

doktordamı okuyor sayfaları :):)

aylin bende çok kızardım böyle şeylere ama eskiden yıpratma adamı ,,, off aslıdan varya tamda yıpratmak değil kuyuya atıalcak emvzuu ama işte ben bu ara meleğim canım melek :):) bende ismaili şimdi varisleri için doktora götüremiyorum ama biliyroum ki anası git dediğinde gidecek

çok tatlı oluyorlar kanatlarla :)
öncelikle geçmiş olsun. Ayrıca o dediğin adamla çok güzel kavga edilir, biliyorum, zira bizde de mevcut aynısından bir adet...

eveeettt çok şekerdiii,,,

Aşkolsun kızlar yaa, ben ne zaman fikirlerimi esirgedim sizden, daha geçenlerde yazdım doğum gününe gelenlere İklim in resimlerinden oluşan bir takvim yaptırıp hediye edecem diye, yazıyorum planımı programımı iyi okuyun, işim çok yoğun sorularınıza bugün cevap veremeyebilirim, bir kenara not alın sonra cevaplarım :))

Öncelikle parti gibi bişeyler düşündüğümü belirteyim ama çok kalabalık olmasını istemiyorum, 10-15 kişi en fazla 20 kişi olur, evde yapacam çünkü.
-Doğum günü pastasını 1 rakamı şeklinde düşündüm, araştırdım genelde böyle yapıyorlar, benimde hoşuma gitti, üzerine de yine 1 şeklinde mum alacam.
-Evi üzerinde 1 yazan balonlarla süsleyecem, doğum günü teması olan çeşitli süslemeler kullanacam.
-Kızıma peri kızı veya melek kostümü alacam.
-Süslü bir anı defteri hazırlayıp, ilk sayfasına ben kendim duygu ve düşüncelerimi yazacam, diğer konuklarada İklime hatıra olacak bir yazı yazın diye, (yazmak istemeseler bile zorla yazdıracam), anı defteri gibi olacak, saklayıp büyüyünce kızıma verecem..
- Açık büfe şeklinde pasta-börek ikramlarım olacak, masada 1 temalı peçeteler v.s. kullanacam.
-İklim in resimlerinden oluşan bir slayt gösterisi hazırlayacam ve lcd tv den konuklarıma izlettirecem.
-Bol bol resim ve video çekimi yapacam.
-Kızımın kostümlü resmini doğum gününden kısa bir süre önce stüdyo da çektirip çoğalttıracam ve gelen konuklara takvimle birlikte birer tanede çerçeveli fotoğrafını hediye edecem.
-Kız anası olarak kendimde gayet süslü olacam :)))))

Daha da aklıma gelen olursa paylaşırım, hepinizi öptüm..

saolun kızlar bazen düşünüyordum acaba benmi çok cadıyım diye ama tepkilerim normalmiş moral oldunuz valla iyiki varsınız

yok canım mardinden yok anteple arası ne kadar bilmiyorum ama antepte var bir arkadaşımız
uzaaaak

fatma sana ayrıca cevap yazıcam kafamı toplamam lazıh önce

:78: çoook özür diliyorum anladım canolar hatamı bidaha ne duyarsam 10. baskı bile olsa hemen yazcam buraya

facede 2010 nisan babaları grubu buldum olmadı onlarla buluşurum artık napiyim

:)))) siz çok yaşayın emi bu topik e bayılıyorum çok gülüyorum,hüzünleniyorum,seviniyorum,üzülüyorum gerçi çok fazla yazamıyorum ama hepinizi çok seviyorum :))
seni ilk kez görüyorum ama kanım kaynadı sana bende seni seviyorum

katılıyorum uykusuzluk katil bile yapar adamı 10 gündür uyumuyorum sonuç olarak mert hasta:26: ben hala dimdik nası oluyosa

vuuuuw polis lazım olursa burdayım senin için değil kocan için dedim yalnız senden korkulur
Merolayn diş olabilir gerçekten ya da herhangi ağrıyan bir yeri vardır,çocuğun canı yanmasa ne derdi olacak ki sinir yapacak
katılıyorum

geçmiş olsun canım,banada diş gibi geldi

geçmiş olsun
arkadaşım geldi dedikodu yapıyoduk yaw sizde coşmuşsunuz buarada. anca okudum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…