2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ohhh maşallah çok güzel düşünmüşsün cnm, eminim konukların çok mutlu ayrılacaklar o güzel partiden

sizi kavgacı topik halkı sizi ne gerek var bu durumda kavgaya?? senin de için rahatlamış oldu işte fena mı, sadece teessüflerini bildir yeter, bence kavgadan daha çok dokuncaktır ona

Benim içim dr.a gitmeden önce daha rahattı, en azından değerim var sanıyodum,bıdı bıdı laf sayıyo hala yok zorla götürdü de yok bilmemne,ne halin varsa gör umrumda değilsin dedim kapattım

geçmiş olsun canım.umarım sadece diştir.değilse bile girip falandır,üzülme.Allah beterinden korusun.güzel haberlerinizi bekliyoruz.

Ben daha düşünmedim, düşününce yazacam.

bekliyorum o vakit

doğru diyo,katılıorum

:13:

tamam ozaman ayarla,yerleştir fikirleri kafanda.bekliyoruz

Asıl soru şimdi ocak ayında niye d.günü konusu konuşulmaya başlandı
Bi halt çıkmamış kocada,kavganın 1.raundu mesajlarla başladı

valla bukadar ay bukadar çabuk geçtiyse şu önümüzdeki 1,5-2 ay nasıl geçer sen düşün artık.fikir olması açısından iyi oluyor konuşulması.gözünaydın.

iyi hissetmende bir nebze payımız varsa ne mutlu bize.
ıkostümü burcu nun kanatlarından alarak halledeceğim.akşam vereceğim siparişini.
aktivite masasıda tamam.halaşım alıyor oğluma doğumgünü hediyesi olarak.

Yaseminin bu anlattıklarının çoğunu ben de düşündüm,hatta takvimi sordum bile ama tek sayfalık takvimin bile tanesine 20 tl dedi çüşşş dedim vazgeçtim,anı defteri güzel fikir o aklıma gelmedi, 1 temalı bardak çardak da fiks oluyor zaten ilk doğumgünlerinde,bizim arkadaş kapıya kızının doğumgünüme hoşgeldniz yazan posterini asmış,bu da benden size fikir olsun.

sizi kavgacı topik halkı sizi ne gerek var bu durumda kavgaya?? senin de için rahatlamış oldu işte fena mı, sadece teessüflerini bildir yeter, bence kavgadan daha çok dokuncaktır ona

Çok naziksiniz Merolayn :)

Bayıldım ve büyük kısmını çaldım, bilginize

Benim içim dr.a gitmeden önce daha rahattı, en azından değerim var sanıyodum,bıdı bıdı laf sayıyo hala yok zorla götürdü de yok bilmemne,ne halin varsa gör umrumda değilsin dedim kapattım

Ben de konuşurum konuşurum, en sonunda ne halin varsa gör umrumda değilsin deyip suratına kapatırım :13:

meral çocuğun belki bir sorunu vardır ?? Hastadır yada biryeri ağrıyordur ,,,

çok beğendim sizede yazıyorum seviye tartışmalarında son nokta
senin seviyene dusmem kusura bakma dedi , sen hic asagidan yukari dusen birsey gordun mu dedim..

bendeeeee****

ben emrivaki yaptım,normal söyledim,duygu sömürüsü yaptım,aylarca her yolu denedim ama kardeşi tek günde halletti,görümceki tebrik ediyor o kocaya da bu akşam allahtan rahmet diliyorum zira elimde kalacak

ahhh ahhhh ,,,,

bir toparlayayım anlatacağım valla bu konularda çok meraklıyım birçok arkadaşımın düğün ve doğum ,doğum günü organizasyonlarını hazırladım :)))

bu işi meslek edinenler var biliyorsun değil mi ?? Güzelde parası var ?

evet çok konuşmuşlar ,,,

geçmiş olsun canımm,,

tamam güzel işte :) e birde hani hepbirlikte bişielr yapmaya çalışacaktık o ne oldu ??

cokkkkkk uykusuzum gribimmmm... 1 saatlik uykuyla ayaktayım ama yıkılmadım..yarım saatte bi aglayarak uyandı yaaaaaa dr a götürdm yok bi şey diyo sadece hafif girp ...

ayyy ayyy bizde girpte yok ama dün gece durum aynı idi tabi geçmiş oslun cnım sizede ,,

gülşan öğleden sonra bana laf yetiştirecek adam arıyorum diyodu ama gıkı çıkmıyo..çok işi olan yasemin ve burcu isee

evet gülşana ne oldu acepp ?? Anacım birde o girerse muahbebte topiğin hızına ghiç yetişilmeyecek :):) iyi iy böyle kafa dağıtıyor insan szide susunca kala kalıyorum ben burda :)

asıl soru şimdi ocak ayında niye d.günü konusu konuşulmaya başlandı
Bi halt çıkmamış kocada,kavganın 1.raundu mesajlarla başladı

e aslında bişi çıkammasına da sevin yiende onuda belirt laf soakrken,,,

güzel güzelll :):)

yasemin pastamız ve süslemelrimiz aynı olacak.tabisi şıklığımız,süsümüzde öyle.bunları seçmiştim zaten.
ama anı defteri fikrini çalıyorum.
bende Alp in doğduğu günkü ve 1.yaşındaki halini bir kartpostal yaptırıp üstüne hoş bir yazı yazacağım,gelenlere dağıtacağım.Allah nasip ederse tabi.birde küçük doğumgünü çerçeveleri var,onlardan alıp dağıtacağım.ben belki evde yapmayabilirim.benim ev 15-20 kişiyi zor alır çünkü.

Son düzenleme:
ben parti falan yapmam herhalde kendim bir pasta hazırlayıp eşim ben ve mert mum üfler hatıra resmi çeker sonrada gezmeye gideriz belki bakıcımız melek ve eşini çağırırım,ama şimdilik bi fikrim yok ama bende güzel bi kostüm almak istiyorum o gün için

saolun kızlar bazen düşünüyordum acaba benmi çok cadıyım diye ama tepkilerim normalmiş moral oldunuz valla iyiki varsınız

yok aslında hiç normal değil ,,, bence olmamalı erkeklerin akdınalra el kakldırması ne kadar anormal ise kadınalrınkide öyle,, eşit durum yani ,,, ama halimizde çok zor hepimiz biliyoruz birazda bi şekilde erkekler bielcek yardımcı oalcak,,, mümkün olduğunca sakin olmak gerek yinede canım yıpratamyın bak benim kaç gündür yaşadıkarlımı yazıyorum hep,,,

ayy ruhum daraldı, bitiremiyorum ben bu işleri... Ayın yarısında adam gibi ş yapmayıp size laf yetiştirirsem, kalan yarısında 1 aylık iş bitmez tabi. Ayrılıyorum gyri bu topikten, çalışmama mani oluyorsunuz, geveze kadınlar

Çok naziksiniz Merolayn :)

:80::89:

meral çocuğun belki bir sorunu vardır ?? Hastadır yada biryeri ağrıyordur ,,,

ya bilmiyorum bana pek öyle gibi gelmiyor, çünkü olmadık şeyler istiyor, yapamayacağım, ona veremeyeceğim şeyler gibi vermeyince deli gibi bağırıp ağlıyor, sinir hali var yani çocukta huysuzluktan ziyade
veeee uyandıı:18:

gecmiş olsun dilekleri için saolun canolar...

bu arada yasemin dogumgünü plan projene bende bayıldım diyebilirim..hatta burcu gibi bazılarını da caldım..
hediye verme olayı hariç tabii...
bu pastanın 1 şeklinde olma fikirlerimiz aynı..
evi balon ıvır zıvır envayi çeşit süs öcük bücükle donatıcam..
on numara bi dogumgünü hayalim var..inşallah....

slm millet
saatlerdir okuyorum bitiremedim bitmez de
oğluma oyuncak aldım bu gün birisi kafasına basınca hareket eden ve çarpmaya duyrlı... ama ne oldu benim oğlum onu ters çevirip tekerleklerini tuttu sihirli halkalara benzer biroyuncak aldım oğlum halkalarıöküyor ama dizmeye çalışırken hiç oralı olmuyor

fatma yazdıklarını okudum eşinin dalgınken söylediği çümleler sevgisinin bitmediğini gösteriyor ama çaba harcaman sağa sola değil sadece ona ve kendine bakmayı öğrenmen gerekiyor
allah kolaylık ve en kısa zamanda huzur versin

ben bu fikri çok beğendim

sizin sayenizde gayet iyiym canım yarın öğlende burda olucakmış

evet yürüyerek karşılayacak babasını tabiii görünce ne yapacak bilmiyorum bana doğrumu yürür babasına mı görücez :))

o sürpriz bir durum olacak

haketmiş vur gözüne

deniz de coştu bu ara uyku haram uyumuyor, gece kalkınca kucağımda uyumak ve uyumaya orada devam etmek istiyor beşiğine koyunca dayak yemiş gibi ağlıyor, yalandan ağlamayı öğrendi bir damla yaş akıtmadan arsız arsız bağırıyor :84:

çok beğendim sizede yazıyorum seviye tartışmalarında son nokta
Senin seviyene dusmem kusura bakma dedi , sen hic asagidan yukari dusen birsey gordun mu dedim..

bu ne lan hala devam mı ediyor o mevzu, niye ciddiye alıp muhatap oluyonuz ki, bence aşağıdaki misafirlerin kalabalık olma sebebi onlatrın varlığı zaten

çok geçmiş olsun ebrucuğum min ik kuzuya allah şifa versin

iyi ayrıl sen de ayrıl, zaten bugün bi terketme konusu gidiyo topikte:2:

işte buna bittim!!

Kızlar ben evde küçük şirin bir sandık yaptım, İklime hatıra olarak saklamak istediğim şeyleri onun içinde biriktiriyorum.

Bebiklerinizin doğduğu güne ait bir gazete alıp onu da saklayın, ben gazete de biriktirecem her yıl..

Aylincim, kapı süsü olarak benim de aklımda olan şeyler var ama dış kapıya asarsam öyle birşey, komşularımda gelir, gören gelir yani, o zaman ev çok kalabalık olur, ailenin dışında kimseyi istemediğim için o fikirden vazgeçtim..

1 temalı tabak-çanak almayacam ben sadece peçete hoşuma gitti ama duvarlara yazılar ve süsler kesin asarım..

Yazgı, bende birçok malzmeeyi o siteden alacam sanırsam, aynı yere bakmışız..

Takvim konusunda ise bir yerle anlaştım, çok sayıda yaptıracağım için indirim yaptı, zaten ben tasarladım her şeyi, o sadece basımını yapacak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…