- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.201
Aşkolsun kızlar yaa, ben ne zaman fikirlerimi esirgedim sizden, daha geçenlerde yazdım doğum gününe gelenlere İklim in resimlerinden oluşan bir takvim yaptırıp hediye edecem diye, yazıyorum planımı programımı iyi okuyun, işim çok yoğun sorularınıza bugün cevap veremeyebilirim, bir kenara not alın sonra cevaplarım :))
Öncelikle parti gibi bişeyler düşündüğümü belirteyim ama çok kalabalık olmasını istemiyorum, 10-15 kişi en fazla 20 kişi olur, evde yapacam çünkü.
-Doğum günü pastasını 1 rakamı şeklinde düşündüm, araştırdım genelde böyle yapıyorlar, benimde hoşuma gitti, üzerine de yine 1 şeklinde mum alacam.
-Evi üzerinde 1 yazan balonlarla süsleyecem, doğum günü teması olan çeşitli süslemeler kullanacam.
-Kızıma peri kızı veya melek kostümü alacam.
-Süslü bir anı defteri hazırlayıp, ilk sayfasına ben kendim duygu ve düşüncelerimi yazacam, diğer konuklarada İklime hatıra olacak bir yazı yazın diye, (yazmak istemeseler bile zorla yazdıracam), anı defteri gibi olacak, saklayıp büyüyünce kızıma verecem..
- Açık büfe şeklinde pasta-börek ikramlarım olacak, masada 1 temalı peçeteler v.s. kullanacam.
-İklim in resimlerinden oluşan bir slayt gösterisi hazırlayacam ve lcd tv den konuklarıma izlettirecem.
-Bol bol resim ve video çekimi yapacam.
-Kızımın kostümlü resmini doğum gününden kısa bir süre önce stüdyo da çektirip çoğalttıracam ve gelen konuklara takvimle birlikte birer tanede çerçeveli fotoğrafını hediye edecem.
-Kız anası olarak kendimde gayet süslü olacam :)))))
Daha da aklıma gelen olursa paylaşırım, hepinizi öptüm..
sizi kavgacı topik halkı sizine gerek var bu durumda kavgaya?? senin de için rahatlamış oldu işte fena mı, sadece teessüflerini bildir yeter, bence kavgadan daha çok dokuncaktır ona
tüm uyku düzenimiz allak bullak cook sinirliyim cookk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
dün gece 38.5 u buldu ateşi..hafifcede bi öksürük var ama devam etmiyo..gece soydum havalandrdım üstünü başını bol bol su içirdim ateş düşürücü şurubu verdim..biraz dindi..bugün de huysuzluk devam..1 attr ayagımda sallıorum yataga koymamla gözlerini dikti..
keza gece uykularımız 1 haftadr sallantıda..
umarım neden sadece dişlerdir..
öğleden sonra kontrolümüz var..
Ben daha düşünmedim, düşününce yazacam.
doğru diyo,katılıorum
valla ben yazdım hediyeyi yazdım kostümü yazdım ama ne olduğunu bilmiyorum bir bulayım onlarıda yazacağım sizden ne saklayacağım herşeyi biliyorsunuz bir bumu kaldı gizli :))
üstelik esinlenmeniz mutlu eder beni :))
Asıl soru şimdi ocak ayında niye d.günü konusu konuşulmaya başlandı
Bi halt çıkmamış kocada,kavganın 1.raundu mesajlarla başladı
içirmez içirmez oğlun için denemeye değer di diyeceksin
beni çok iyi anlıyrosunuz ve ben sizlerle paylaşma alanım olmasından dolayı mevlaya şükrediyroum yoksa bu konu asla böyle atlatılamazdı diye inannıyorum ,,, burcunu ndediği gibi biriktirir düşünür kurar ve daha beter hale getirirdim,, sağduyulu davranmama sizlerin geçmişteki yorumları geliyro hep,,,
ben aktivite masası değilde aktivite oyuncağı aldım inanılmaz güzxel oynuyor belki masayıda alırım önümüzdeki ay ,,
bence kostüm al çok güzel olurr,,,
Benim içim dr.a gitmeden önce daha rahattı, en azından değerim var sanıyodum,bıdı bıdı laf sayıyo hala yok zorla götürdü de yok bilmemne,ne halin varsa gör umrumda değilsin dedim kapattım
sizi kavgacı topik halkı sizine gerek var bu durumda kavgaya?? senin de için rahatlamış oldu işte fena mı, sadece teessüflerini bildir yeter, bence kavgadan daha çok dokuncaktır ona
Aşkolsun kızlar yaa, ben ne zaman fikirlerimi esirgedim sizden, daha geçenlerde yazdım doğum gününe gelenlere İklim in resimlerinden oluşan bir takvim yaptırıp hediye edecem diye, yazıyorum planımı programımı iyi okuyun, işim çok yoğun sorularınıza bugün cevap veremeyebilirim, bir kenara not alın sonra cevaplarım :))
Öncelikle parti gibi bişeyler düşündüğümü belirteyim ama çok kalabalık olmasını istemiyorum, 10-15 kişi en fazla 20 kişi olur, evde yapacam çünkü.
-Doğum günü pastasını 1 rakamı şeklinde düşündüm, araştırdım genelde böyle yapıyorlar, benimde hoşuma gitti, üzerine de yine 1 şeklinde mum alacam.
-Evi üzerinde 1 yazan balonlarla süsleyecem, doğum günü teması olan çeşitli süslemeler kullanacam.
-Süslü bir anı defteri hazırlayıp, ilk sayfasına ben kendim duygu ve düşüncelerimi yazacam, diğer konuklarada İklime hatıra olacak bir yazı yazın diye, (yazmak istemeseler bile zorla yazdıracam), anı defteri gibi olacak, saklayıp büyüyünce kızıma verecem..
- Açık büfe şeklinde pasta-börek ikramlarım olacak, masada 1 temalı peçeteler v.s. kullanacam.
-İklim in resimlerinden oluşan bir slayt gösterisi hazırlayacam ve lcd tv den konuklarıma izlettirecem.
-Kızımın kostümlü resmini doğum gününden kısa bir süre önce stüdyo da çektirip çoğalttıracam ve gelen konuklara takvimle birlikte birer tanede çerçeveli fotoğrafını hediye edecem.
Benim içim dr.a gitmeden önce daha rahattı, en azından değerim var sanıyodum,bıdı bıdı laf sayıyo hala yok zorla götürdü de yok bilmemne,ne halin varsa gör umrumda değilsin dedim kapattım
delirmek üzereyim hatta delirdimEymen efendi dün akşam da yine çok sinirliydi, bugün de öyle malesef. Ama nasıl bi sinir bu yaa, sürekli bağırıyor kızıyor, ufff bunu alışkanlık haline getirmez umarım
çok beğendim sizede yazıyorum seviye tartışmalarında son nokta
senin seviyene dusmem kusura bakma dedi , sen hic asagidan yukari dusen birsey gordun mu dedim..
ben emrivaki yaptım,normal söyledim,duygu sömürüsü yaptım,aylarca her yolu denedim ama kardeşi tek günde halletti,görümceki tebrik ediyor o kocaya da bu akşam allahtan rahmet diliyorum zira elimde kalacak
bir toparlayayım anlatacağım valla bu konularda çok meraklıyım birçok arkadaşımın düğün ve doğum ,doğum günü organizasyonlarını hazırladım :)))
huuuuuuu...
sizi çenesi düşükler siziiii, iyi ki işim var dedim değil mi, işin varsa topiğe ne bakıyon dediniz, şimdi de kaynatmışsınız bir sürü, müdüre yakalanmadan yazdıklarınızı okuyacam diye canım çıktı..
benim çok güzel fikirlerim var doğum günü ile ilgili, ne de olsa ilk kutlayanlardan biri biz olacaz, şubat ayı yaklaştı, planladım bile ben herşeyi..
dün gece 38.5 u buldu ateşi..hafifcede bi öksürük var ama devam etmiyo..gece soydum havalandrdım üstünü başını bol bol su içirdim ateş düşürücü şurubu verdim..biraz dindi..bugün de huysuzluk devam..1 attr ayagımda sallıorum yataga koymamla gözlerini dikti..
walla diş mi bilmiyorum,şu an uyudu uyandığında yine aynı sinirle uyanmaz inş. çünkü ben de sinirlenmeye başladım iyice
doğumgününe gelenler hediye getirir be yaw onlara vermeyi de nerden çıkardınız şimdi:26: Ama bebeklerle ilgili sürpriz hediyeler olabilir tabi. Ben öyle parti gibi bişi düşünmüyorum açıkçası. Benim ablamlar, bi de eltimler gelir tamam o kadar. Birlikte yemek yer pasta keseriz
cokkkkkk uykusuzum gribimmmm... 1 saatlik uykuyla ayaktayım ama yıkılmadım..yarım saatte bi aglayarak uyandı yaaaaaa dr a götürdm yok bi şey diyo sadece hafif girp ...
gülşan öğleden sonra bana laf yetiştirecek adam arıyorum diyodu ama gıkı çıkmıyo..çok işi olan yasemin ve burcu isee
asıl soru şimdi ocak ayında niye d.günü konusu konuşulmaya başlandı
Bi halt çıkmamış kocada,kavganın 1.raundu mesajlarla başladı
aşkolsun kızlar yaa, ben ne zaman fikirlerimi esirgedim sizden, daha geçenlerde yazdım doğum gününe gelenlere iklim in resimlerinden oluşan bir takvim yaptırıp hediye edecem diye, yazıyorum planımı programımı iyi okuyun, işim çok yoğun sorularınıza bugün cevap veremeyebilirim, bir kenara not alın sonra cevaplarım :))
öncelikle parti gibi bişeyler düşündüğümü belirteyim ama çok kalabalık olmasını istemiyorum, 10-15 kişi en fazla 20 kişi olur, evde yapacam çünkü.
-doğum günü pastasını 1 rakamı şeklinde düşündüm, araştırdım genelde böyle yapıyorlar, benimde hoşuma gitti, üzerine de yine 1 şeklinde mum alacam.
-evi üzerinde 1 yazan balonlarla süsleyecem, doğum günü teması olan çeşitli süslemeler kullanacam.
-kızıma peri kızı veya melek kostümü alacam.
-süslü bir anı defteri hazırlayıp, ilk sayfasına ben kendim duygu ve düşüncelerimi yazacam, diğer konuklarada iklime hatıra olacak bir yazı yazın diye, (yazmak istemeseler bile zorla yazdıracam), anı defteri gibi olacak, saklayıp büyüyünce kızıma verecem..
- açık büfe şeklinde pasta-börek ikramlarım olacak, masada 1 temalı peçeteler v.s. Kullanacam.
-iklim in resimlerinden oluşan bir slayt gösterisi hazırlayacam ve lcd tv den konuklarıma izlettirecem.
-bol bol resim ve video çekimi yapacam.
-kızımın kostümlü resmini doğum gününden kısa bir süre önce stüdyo da çektirip çoğalttıracam ve gelen konuklara takvimle birlikte birer tanede çerçeveli fotoğrafını hediye edecem.
-kız anası olarak kendimde gayet süslü olacam :)))))
daha da aklıma gelen olursa paylaşırım, hepinizi öptüm..
ben parti falan yapmam herhalde kendim bir pasta hazırlayıp eşim ben ve mert mum üfler hatıra resmi çeker sonrada gezmeye giderizAşkolsun kızlar yaa, ben ne zaman fikirlerimi esirgedim sizden, daha geçenlerde yazdım doğum gününe gelenlere İklim in resimlerinden oluşan bir takvim yaptırıp hediye edecem diye, yazıyorum planımı programımı iyi okuyun, işim çok yoğun sorularınıza bugün cevap veremeyebilirim, bir kenara not alın sonra cevaplarım :))
saolun kızlar bazen düşünüyordum acaba benmi çok cadıyım diye ama tepkilerim normalmiş moral oldunuz valla iyiki varsınız
Çok naziksiniz Merolayn :)
meral çocuğun belki bir sorunu vardır ?? Hastadır yada biryeri ağrıyordur ,,,
evet mihriban, o da almanyadandı di mi,zelihaaa almanyadan biri vardı ama 2.ye hamile,sonradan girmedi bi daha siteye
deryeee evet komik bi topiciz biz :78:
şebnem ex koca gelince napıcam diyodun ya, onlar atayla oynasın sen de bize takıl,dakika dakika gelişmeleri de yazarsın şöyle oldu böyle oldu diye,bizde acaba napıyolar şimdi diye merakta kalmayız
sizin sayenizde gayet iyiym canım yarın öğlende burda olucakmış
evet yürüyerek karşılayacak babasını tabiii görünce ne yapacak bilmiyorum bana doğrumu yürür babasına mı görücez :))
Yazgı 1. yi alamazsın en küçüğü 2 yaş ama ikisi de güzelmiş, ben de kanatları olan bişey istiyorum hani Burcu doruka diş buğdayında takmış ya öle bişi.
Akşam bizim evde de soğuk rüzgarlar esecek çok sinirliyim,eşimin ayağında senelerdir bi geçen bi geçmeyen yaraya benzer bişiler çıkıyordu,1 aydır da elinde su toplamaları vardı 2-3 tane ve ben tüm ısrarlarıma rağmen dr.a götüremedim,kardeşi dün olayı öğrendi biraz önce aradım ki dr.a gidiyorlarmış.Beni kaale almayıp ablasını alan adamla eve gidince bakın nasıl kavga ediliyor
delirmek üzereyim hatta delirdimEymen efendi dün akşam da yine çok sinirliydi, bugün de öyle malesef. ama nasıl bi sinir bu yaa, sürekli bağırıyor kızıyor, ufff bunu alışkanlık haline getirmez umarım
çok beğendim sizede yazıyorum seviye tartışmalarında son nokta
Senin seviyene dusmem kusura bakma dedi , sen hic asagidan yukari dusen birsey gordun mu dedim..
ayy ruhum daraldı, bitiremiyorum ben bu işleri... Ayın yarısında adam gibi ş yapmayıp size laf yetiştirirsem, kalan yarısında 1 aylık iş bitmez tabi. Ayrılıyorum gyri bu topikten, çalışmama mani oluyorsunuz, geveze kadınlar
Yaseminin bu anlattıklarının çoğunu ben de düşündüm,hatta takvimi sordum bile ama tek sayfalık takvimin bile tanesine 20 tl dedi çüşşş dedim vazgeçtim,anı defteri güzel fikir o aklıma gelmedi, 1 temalı bardak çardak da fiks oluyor zaten ilk doğumgünlerinde,bizim arkadaş kapıya kızının doğumgünüme hoşgeldniz yazan posterini asmış,bu da benden size fikir olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?