2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Yazdıklarınızı ara ara okuyorum ama ayrıntılı cevap yazamıyorum, topluca yazayım en iyisi,
dertlere deva hastalara şifa diliyorum...

edirneye ilk tayin olduğumda ,polis merkezinde staj yapıyoduk, bitane adam geldi kafa göz yarılmış yüzünden kanlar akıyo biz trafik kazası sandık,meğer karısı dövmüş kadını getirdiler mazlum bişey artık kocası olcak denyo naaptıysa kadını çileden çıkartmış,barıştırıp eve yolladılar

gitmeeee

niye böyle yapıyo bu çocuk ben anlamadım,ama mertte geçenlerde öyle bi asabi olmuştu bağırıyodu ağlıyodu saçma saçma, sonunda hastalığı çıktı,iki gün burnu tıkandı bugünde öksürüyo,hastalık belirtisi olmasın eymendede:26: ağrısını sızısını böyle anlatıyodur belki:44:

şeyma hoşgeldin

kızım yazmama izin wermioooo meral sen eymen'i napıosun burda dururken. yasemin doğum günü fikirlerini özelden bana msj atcaksın bananeee içim kaldı wala ama nerde yazdın allah bilir bulamam şimdi bende güzel bi doğum günü düşünüyorum babasının büttüüüüüünnn karşı çıkmalarına rağmen!! milleti toplicam ohhh

fatma diyorum aktivite masası diyorum nerden aldın ne kadara aldın diyorum yokmu bi link versene banada arkadaşım:84:

fatma diyorum aktivite masası diyorum nerden aldın ne kadara aldın diyorum yokmu bi link versene banada arkadaşım:84:

bende şimdi sana gülşanım ben o oyuncağın markasını tam hatırlayamadım sitelerden baktım ama bulamadım diye yazacaktım ,,,

6 gen bir küp düşün her köşesinde ayrı bişi var ,,, telefon , araba direksiyonu , ev, televizyon , yazı yahtası gibi bişi , üstünde bir tane piyano felan akşam yazarım fırsat bulursam,,,

hoşbuldum gülşancığım :79:

ben de aynı şeyi planlıyorum çekirdek aile kutlaması

mert bey artık kucağımızdayken elini uzatıp başparmağıyla gitmek istediği yeri gösteriyo hıh diyo babasının kucağındayken beni görüyo karşıdan eliyle gel gel yapıyo beni çağırıyo,gelincede kucağıma atlayıp sarılıyo
melek yeni bi oyun öğretmiş: iç içe geçen kovaları var mertin ters çevirince kule gibi dizebiliyon üstüste,onların en büyük ikitanesini alıyo küçük bi topu var bide onlarla bul topu al parayı oynuyo kumara meyilli benim oğlum ilginç yanı topu buluyo herseferinde,bide takip edişini görseniz minicik gözleriyle
bide tarağıyla kendi saçlarını tarayabiliyo artık
kız anaları beğenmez şimdi oho bizimki geçen ay yapıyodu bunları diyolardır

yasemn sen yazmaya devam et bende çalmaya
bu süsü dış kapıya degilde yapacagın odanın kapısınada asabilirsin:)
yiterki istee

hoşbuldum gülşancığım :79:

ben de aynı şeyi planlıyorum çekirdek aile kutlaması
gurbettekilerin kutlaması ancak bukadar olur canım davet edecek bebekli tanıdık bile yokki

tamam ozaman:78:

minikbaby | Fisher Price Eitici Aktivite Masas (Trke)
al canım istediğin link olsun.işi var demekki ben atayım.bahsi geçen bu.
sağol yazgıcım yanlış yazmışım aktivite oyuncağı yazacaktım:78: senin dediğini biliyom zaten iki gündür inceleye inceleye ezberledim almış kadar oldum zaten kocişe alıştıra alıştıra söylüycem bunu alalım diye,yoksa nee bi oyuncağa 120 lira verilirmi diye başlar,ama yavaş yavaş çok güzelmiş zeka geliştiriyomuş falan diye alıştırınca kendi veriyo siparişi

ha şunu bileydin amirim
afferin mert paşama..

aktivite masasına takılmadım degil şeytan dürtüklüyor al al fekat araba gibi hüsrana ugramaktan cekiniorum yaffffff:44:
nok mamucoya masa kasa...yemek masasıyla idare etsin

kızlar bu arada benim topuğum hala çok ağrıyo basamıyorum üzerine offf offff yine doktor yolu gözüküyo nerden çıktı şimdi bu (

ağrı kesici içince geçiyo sonra yine başlıyo off yaa bu galiba çogu kişinin dediği gibi topuk dikeni galiba (

Kızlar benden bugünlük bu kadar, herkesi öpüyorum. Eymen beyi sinirlendirmemem gerek, bi kızdı mı tüm geceyi burnumdan getiriyo:18: sayfa açık kalsın arada okurum belki. byby

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…