- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.221
edirneye ilk tayin olduğumda ,polis merkezinde staj yapıyoduk, bitane adam geldi kafa göz yarılmış yüzünden kanlar akıyo biz trafik kazası sandık,meğer karısı dövmüşyok aslında hiç normal değil ,,, bence olmamalı erkeklerin akdınalra el kakldırması ne kadar anormal ise kadınalrınkide öyle,, eşit durum yani ,,, ama halimizde çok zor hepimiz biliyoruz birazda bi şekilde erkekler bielcek yardımcı oalcak,,, mümkün olduğunca sakin olmak gerek yinede canım yıpratamyın bak benim kaç gündür yaşadıkarlımı yazıyorum hep,,,
gitmeeeeayy ruhum daraldı, bitiremiyorum ben bu işleri... Ayın yarısında adam gibi ş yapmayıp size laf yetiştirirsem, kalan yarısında 1 aylık iş bitmez tabi. Ayrılıyorum gyri bu topikten, çalışmama mani oluyorsunuz, geveze kadınlar
niye böyle yapıyo bu çocuk ben anlamadım,ama mertte geçenlerde öyle bi asabi olmuştu bağırıyodu ağlıyodu saçma saçma, sonunda hastalığı çıktı,iki gün burnu tıkandı bugünde öksürüyo,hastalık belirtisi olmasın eymendede:26: ağrısını sızısını böyle anlatıyodur belki:44::80::89:
ya bilmiyorum bana pek öyle gibi gelmiyor, çünkü olmadık şeyler istiyor, yapamayacağım, ona veremeyeceğim şeyler gibi vermeyince deli gibi bağırıp ağlıyor, sinir hali var yani çocukta huysuzluktan ziyade
veeee uyandıı:18:
fatma diyorum aktivite masası diyorum nerden aldın ne kadara aldın diyorum yokmu bi link versene banada arkadaşım:84:
fatma diyorum aktivite masası diyorum nerden aldın ne kadara aldın diyorum yokmu bi link versene banada arkadaşım:84:
ben parti falan yapmam herhalde kendim bir pasta hazırlayıp eşim ben ve mert mum üfler hatıra resmi çeker sonrada gezmeye giderizbelki bakıcımız melek ve eşini çağırırım,ama şimdilik bi fikrim yok ama bende güzel bi kostüm almak istiyorum o gün için
Kızlar ben evde küçük şirin bir sandık yaptım, İklime hatıra olarak saklamak istediğim şeyleri onun içinde biriktiriyorum.
Bebiklerinizin doğduğu güne ait bir gazete alıp onu da saklayın, ben gazete de biriktirecem her yıl..
Aylincim, kapı süsü olarak benim de aklımda olan şeyler var ama dış kapıya asarsam öyle birşey, komşularımda gelir, gören gelir yani, o zaman ev çok kalabalık olur, ailenin dışında kimseyi istemediğim için o fikirden vazgeçtim..
1 temalı tabak-çanak almayacam ben sadece peçete hoşuma gitti ama duvarlara yazılar ve süsler kesin asarım..
Yazgı, bende birçok malzmeeyi o siteden alacam sanırsam, aynı yere bakmışız..
gurbettekilerin kutlaması ancak bukadar olur canımhoşbuldum gülşancığım :79:
ben de aynı şeyi planlıyorum çekirdek aile kutlaması
tamam ozamanbende şimdi sana gülşanım ben o oyuncağın markasını tam hatırlayamadım sitelerden baktım ama bulamadım diye yazacaktım ,,,
6 gen bir küp düşün her köşesinde ayrı bişi var ,,, telefon , araba direksiyonu , ev, televizyon , yazı yahtası gibi bişi , üstünde bir tane piyano felan akşam yazarım fırsat bulursam,,,
sağol yazgıcım yanlış yazmışım aktivite oyuncağı yazacaktımminikbaby | Fisher Price Eitici Aktivite Masas (Trke)
al canım istediğin link olsun.işi var demekki ben atayım.bahsi geçen bu.
mert bey artık kucağımızdayken elini uzatıp başparmağıyla gitmek istediği yeri gösteriyo hıh diyobabasının kucağındayken beni görüyo karşıdan eliyle gel gel yapıyo beni çağırıyo,gelincede kucağıma atlayıp sarılıyo
melek yeni bi oyun öğretmiş: iç içe geçen kovaları var mertin ters çevirince kule gibi dizebiliyon üstüste,onların en büyük ikitanesini alıyo küçük bi topu var bide onlarla bul topu al parayı oynuyokumara meyilli benim oğlum ilginç yanı topu buluyo herseferinde,bide takip edişini görseniz minicik gözleriyle
bide tarağıyla kendi saçlarını tarayabiliyo artık
kız anaları beğenmez şimdioho bizimki geçen ay yapıyodu bunları diyolardır
iyi ayrıl sen de ayrıl, zaten bugün bi terketme konusu gidiyo topikte:2:
Fikrim geldi, topicten ayrılmasın işten ayrılsın nası çözüm zaten çalışmayı sevmiyor
Yazgı verdiğin linkteki d.günü süslerine bayıldım, ben de burdan alırım kesin
Fikrim geldi, topicten ayrılmasın işten ayrılsın nası çözüm zaten çalışmayı sevmiyor
Yazgı verdiğin linkteki d.günü süslerine bayıldım, ben de burdan alırım kesin
Bitirdim geldim, önümüzdeki 40 dk boyunca yalnızca size aitim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?