- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.801
Günaydın sabah şekerleri..
Benim kızım çişini oturağa yapıyor artık, inşallah yaza kadar çişini söylemeyi öğrenecek :))
Mervecan, her geceyi uykusuz geçirenleri düşün ve teselli et kendi kendini.. Sabah o saate kadar uyuması bile çok iyi, benim kızımda öyle olsa keşke, razıyım ama nerdeeee..
Burcu, kilosuna kafamızı takmayalım diyoruz ama yine takıyoruz, neden? Çünkü, bu kadar düzenli yedirmeye, özen göstermeye karşın neden kilo alamadı diye düşünüyoruz, şöyle düşün boyu uzamış Doruk un, her ay kilo almak yerine bazı aylarda boyuna veriyor, enine değilde boyuna almış diye düşün yani, sıkma canını, sağlıklı ve zeki bir çocuk Doruk, tombul olup zeki olmasa daha mı iyi, Allah korusun...
Fatma, eşine zaman ver arkadaşım, nereye kadar sürdürebilir ki, düşünsene öyle birgün gelecekki kendi bile farkına varmadan eski haline dönmüş olacak, kafanda senaryolar yazıp durma, sadece kendi canını sıkarsın, eşin belki seni deniyor belki de seni bu şekilde cezalandırıyor, üstüne gitme sakın ama farklı da davranma, eskiden nasıl davranıyorsan yine oyle ol ama çokda tavizkar olup, sulugöz aciz görünme, fedakar yönünü göster, şefkatli merhametli yönünü göster, hepsini de abartmadan yap.. Geçecek hepsi, yoluna girecek herşey, ben yürekten inanıyorum
Gülşancım, kaderdaşım, biz ne zaman deliksiz uyku uyuyacaz yaa, o günleri sabırsızlıkla bekliyorum, Mert nasıl, biraz daha iyi mi? İnek sütünü sulandırarak tattırabilirsin bence de..
Başka ne yazacaktım, unuttum yine, kimse alınmasın, uykusuzluğuma verin..
Ben buldum ben buldumegzama geçmez diye bişey yok sadece sıkıntı durumlarında tekrarlama ihtimali yüksek olan bir deri hastalığı.
Eşin lazdı di mi? bende de var bi laz bak bu konuda da kesin konuşuyorum sinirinin geçmesi biraz uzun sürecek ama dü-ze-le-cek, sen bırak onu zaman tanı,gez toz annenle,hayatın onun üstüne dayalı değilmiş gibi davran,o sırada o da aklını başına alacak korkma.
Pişşşt bu duruma çok kızdım ne demek ne çorba verebildim ne meyve, sen kızına herşeyi vereceksin o herşeyden önce,laz kafalı kocan kızın varken ilk 10a bile giremez,takma şu herifi artık yahuuu
Herkeslere günaydınnnnbugün çok olumlu olmak istiyorum lütfen bozmayın :82:
Günaydın canlarım;
Burcu ;canım bozma moralini Hilal bile 9 kg değil hoş ishal olduğundan 8900 'e düştü .6 dişimiz var azı dişlerimiz yolda damaklar şiş..doktorumuz bu bile normal değer diyor Hilal çok hareketli kg kaybı yaşadık...Onu dışında mama ,normal yemek meyva sebze püresi hep yiyoy iştah iyi ama kg almıyor biz bile 10 kg üzeri görmedik ama bunun için üzmüyorum kendi sende üzülme....
Fatma'cım; Geçmiş olsun korkulcak bişey yok egzama strese de bağlı oluyor birde hapı da var onun ben de de boynumda çıkmıştı strese bağladı doktor ve hap ve krem vermişti..
Şebnem; geçmiş olsun canım ATA'nın durumundan haber ver oldumu?
Yasemin; canım İKLİM kuzumu eve gidince öp oldumu dün akşam Face de baktım yerim ben onun kürklü yeleğini gündüzleri giremiyorum...Hilal'e toka takamıyorum hemen çıkarıyor...
Mervecim, uyumuyor dediğin çocuk, şu anlattığın haliyle bile en iyi uyuyanlardan biri, gece iki kere kalkmış yaw, maaşallah de :) Ama çok kudurdukları zaman uykuya zor daldıkları doğru, Doruk uykusunda bile tepiniyor bazen...
Kilo konusunda haklısın, katılıyorum sana, zaten benim derdim acaba yeteri kadar beslenmediği için mi kilo alamıyor? Çok iştahlı bir bebek değil çünkü, porsiyonları bir türlü arttıramıyorum mesela, hep aynı miktarda yiyor. o yüzden endişeleniyorum, yoksa öyle boğum boğum olsun gibi bi amacım yok :)
Fatmacım sağol canım... Bakalım, biraz daha devam edicez böyle, genetik öykü de çok iyi değil, baba da çok iştahsızmış ben de, ikimiz de zayıfmışız, Doruk'tan da mucize beklememek lazım tabi. İyi beslendiğinden emin olayım, şikayet etmeyecem söz :)
Canım benim, eşinle ilgili böyle düşünüyorsan, alıp karşına konuşacaksın. Ben hala biraz daha zaman ermen taraftarıyım. Ama o zaman geçiyor ve düzelmiyorsa, böyle evlilik olmaz, Selin için dedik ama bu durum Selin için de sağlıklı bir durum değil.
Ayfercim, İklimi senin için seve seve öperim, sende Hilali öp benim yerime, toka konusunda İklimde bazen inatçılık yapıyor ama sokak söz konusu ise sesini çıkarmıyor :))
Aylino, oturağı almıştım ya, önce gözünü alıştırdım çocuğun, sonra da kaka yaptığını anladığım an, altını açıp oturttum, baktı ki oturarak daha rahat yapıyor, hoşuna gitti zillinin, kaka kaka üfff diyo, elini de sallayıp üff kokmuş gibisinden hareketler yapıyor, meyili var yani benim kızın, bezine yaptığı zamanlarda kirli bezi dövüyor üff diye diye, bir süre böyle devam edecem, şimdilik sadece kaka yaparken oturuyor, bakalım zaman ne gösterecek, gelişmeleri yazarım..
ya az uyuyo genede uyuyarak büyicek bu sıpalar dün 8 bucukta yattığını söylemim o zmn:))
aylin dün kerem uyudumu okudum te onu burdan:)
yasemin haklısın ama kitap gibi olsun istiyorum uyusun yesinP
fatmacım eşinle konuşman lazım olmaz böle artizlik yapmasın
az önce kızım bulaşık makinesi deterjani yiyodu azcık yemiş hatta. şimdi gene kayboldu bi bakim be noff offf
Günaydın sabah şekerleri..
Benim kızım çişini oturağa yapıyor artık, inşallah yaza kadar çişini söylemeyi öğrenecek :))
Mervecan, her geceyi uykusuz geçirenleri düşün ve teselli et kendi kendini.. Sabah o saate kadar uyuması bile çok iyi, benim kızımda öyle olsa keşke, razıyım ama nerdeeee..
Burcu, kilosuna kafamızı takmayalım diyoruz ama yine takıyoruz, neden? Çünkü, bu kadar düzenli yedirmeye, özen göstermeye karşın neden kilo alamadı diye düşünüyoruz, şöyle düşün boyu uzamış Doruk un, her ay kilo almak yerine bazı aylarda boyuna veriyor, enine değilde boyuna almış diye düşün yani, sıkma canını, sağlıklı ve zeki bir çocuk Doruk, tombul olup zeki olmasa daha mı iyi, Allah korusun...
Fatma, eşine zaman ver arkadaşım, nereye kadar sürdürebilir ki, düşünsene öyle birgün gelecekki kendi bile farkına varmadan eski haline dönmüş olacak, kafanda senaryolar yazıp durma, sadece kendi canını sıkarsın, eşin belki seni deniyor belki de seni bu şekilde cezalandırıyor, üstüne gitme sakın ama farklı da davranma, eskiden nasıl davranıyorsan yine oyle ol ama çokda tavizkar olup, sulugöz aciz görünme, fedakar yönünü göster, şefkatli merhametli yönünü göster, hepsini de abartmadan yap.. Geçecek hepsi, yoluna girecek herşey, ben yürekten inanıyorum
Gülşancım, kaderdaşım, biz ne zaman deliksiz uyku uyuyacaz yaa, o günleri sabırsızlıkla bekliyorum, Mert nasıl, biraz daha iyi mi? İnek sütünü sulandırarak tattırabilirsin bence de..
Başka ne yazacaktım, unuttum yine, kimse alınmasın, uykusuzluğuma verin..
Ben buldum ben buldumegzama geçmez diye bişey yok sadece sıkıntı durumlarında tekrarlama ihtimali yüksek olan bir deri hastalığı.
Eşin lazdı di mi? bende de var bi laz bak bu konuda da kesin konuşuyorum sinirinin geçmesi biraz uzun sürecek ama dü-ze-le-cek, sen bırak onu zaman tanı,gez toz annenle,hayatın onun üstüne dayalı değilmiş gibi davran,o sırada o da aklını başına alacak korkma.
canım üzülme ben doktora hak veriyorum bak mesela selin 10500 olmuş ya ben bu sıkıntılı dönemde hep mama verdim ne doğru düzgün çorba verebildim ne emzirebildim nede emyvesini yoğurdunu ama mama sayesinde kilo aldı şimdi selinin bu durumu sağlıklı mı ???
QUOTE]
Pişşşt bu duruma çok kızdım ne demek ne çorba verebildim ne meyve, sen kızına herşeyi vereceksin o herşeyden önce,laz kafalı kocan kızın varken ilk 10a bile giremez,takma şu herifi artık yahuuu
düzelecekte off ebn regliyim birde bu durum var yarına düzelirim bi kuför yaapcağım bakalım nasıl ilgisini çekecek :) aylin valla içimden biş igelmiyor annem saolsun o ne eridiyorsa o yani,,,
Günaydın canlarım;
Burcu ;canım bozma moralini Hilal bile 9 kg değil hoş ishal olduğundan 8900 'e düştü .6 dişimiz var azı dişlerimiz yolda damaklar şiş..doktorumuz bu bile normal değer diyor Hilal çok hareketli kg kaybı yaşadık...Onu dışında mama ,normal yemek meyva sebze püresi hep yiyoy iştah iyi ama kg almıyor biz bile 10 kg üzeri görmedik ama bunun için üzmüyorum kendi sende üzülme....
Fatma'cım; Geçmiş olsun korkulcak bişey yok egzama strese de bağlı oluyor birde hapı da var onun ben de de boynumda çıkmıştı strese bağladı doktor ve hap ve krem vermişti..
Şebnem; geçmiş olsun canım ATA'nın durumundan haber ver oldumu?
Yasemin; canım İKLİM kuzumu eve gidince öp oldumu dün akşam Face de baktım yerim ben onun kürklü yeleğini gündüzleri giremiyorum...Hilal'e toka takamıyorum hemen çıkarıyor...
bakalı mbugün siden kopabilirsmee ğer bi araştıracağım egzamanıns ebebplerini ,,, hap verdi evet ,,,
Fatmacım, geçmiş olsun yazmayı unutmuşum, zona olmadığına sevindim, egzama daha masum en azından, ama kayınvaliden doğru söylemiş, egzama da tekrarlıyor malesef, dikkatli ol..
evet canım bende çok sevindim ,,, hatta eşime telefonda benim için etmesende kızın için dua et bak dokunamayabilirmişim dedim ,, oda senin içinde dua ediyroum korkma dedi ,,, uyuuzz,z,,,
Yasemincim, maaşallah İklim'e, ne çabuk öğrendi, akıllı kızım benim...
Evet, Doruk'un boyunun uzamış olması iyi birşey, doktor da öyle dedi, bir gelişim problemi yok yani... Buna da şükür.
Fatma ile ilgili yazdıklarının hepsine katılıyorum...
Kanımca Selin hasta olduğu için yedirememiş, kocayla ilgili durum yüzünden değil.. Sarışınsın yine bugün
Evet evet, ben de
Anaaam, Hilal de mi alamıyor, bak bunu bilmiyordum. Benim kerkenezgillerden kuzunun emsali çok var desen Ayfercim :) Rabbim sağlık versin, haklısın, ben de üzülmeyeyim...
burcum üzgünüm ama sarışınlık ne ayzıkki sende bu günuykusuzluktan olsa gerek :) bu arada aylin yeterince kızmış bide gelem sakın üstüme :):))
ya az uyuyo genede uyuyarak büyicek bu sıpalar dün 8 bucukta yattığını söylemim o zmn:))
az önce kızım bulaşık makinesi deterjani yiyodu azcık yemiş hatta. şimdi gene kayboldu bi bakim be noff offf
ya seni gelir döverim selin 10 da uyudu gündüz iki kez 20 dakika uyuyup kalkıyor gecede elli ekre mızıldıyor biberonu ağzına sürmüyor ve gözxleri kapalı ağlıyro hep,,, eşimde elini bile sürmüyor ,,,
Ayfercim, İklimi senin için seve seve öperim, sende Hilali öp benim yerime, toka konusunda İklimde bazen inatçılık yapıyor ama sokak söz konusu ise sesini çıkarmıyor :))
Aylino, oturağı almıştım ya, önce gözünü alıştırdım çocuğun, sonra da kaka yaptığını anladığım an, altını açıp oturttum, baktı ki oturarak daha rahat yapıyor, hoşuna gitti zillinin, kaka kaka üfff diyo, elini de sallayıp üff kokmuş gibisinden hareketler yapıyor, meyili var yani benim kızın, bezine yaptığı zamanlarda kirli bezi dövüyor üff diye diye, bir süre böyle devam edecem, şimdilik sadece kaka yaparken oturuyor, bakalım zaman ne gösterecek, gelişmeleri yazarım..
Egzama Nedir Deri Hastal Nedenleri Belirtileri Tedavisi Kiisel Salk:www.Umutdolu.com
fATMACIM EGZAMAN NEDİR DİYE YUKARIDA Kİ LİNKTE DETAYLI ANLATIYOR BAK BALIM
Yasemin şu çiş konusunda detaylara gir bakalım,nasıl başladın neler yaptın?
Burcu seni çok iyi anlıyorum,Kerem Doruk dan daha kilolu ama zayıf görünüyor ve ben 11 kiloları duydukça neden bu çocuk kilo almıyor diye çok takılıyorum kiii hem ben hem eşim çocukluk ve gençlik dönemlerimizde çiroz gibiymişiz eminim Kerem de ince uzun biri olacak,bunu bilmem de takılmama engel olmuyor.
Merve maşş diyeyim Melike'ye :)
Gülşan senin oğlunun kudurma ve gece uyumama hakkı var çünkü babası da bakıyor, ama yardımcı olmayan babaların çocukları uyanmasın nüffffeeen
burcu melikeye söylediklerine katılyıorum gerçekten selin okadar az uyansa ooo süper der ayakalrını öperim prensesimin,,,
eğer sizde zayıfsanız bence zorlama zaten anneannelerde emin ol çok faydalı şeyler yedirmeye çalışıyorlar hep ,,, düşünsene ben lise birde 39 kilo idim boy dersen 173 felandı sanırım yani safianz derlerdi bana şimdi oldum duba,,, gerçi bu aralar biraz daha inceldiğimi düşünüyorum kumaşlarımada girmeye başladım :)
eşime bi bakıyorum offf diye tepki veriyor asla sarılmıyor öpmelerime duvar gibi duruyor ,,, sıkıyorum sanırım pardon diyip geri çekildiğimde yok alakası yok diyor ,, içimden biş igelmiyor ama sıkılmak felan da yok diyor ,,, gözleri donuk donuk bakıyor ,,, sanki başka bi boyutta çok garip yaa :)
önceki akşam bilgisayarda bişi izliyordu beraber bakalım dedim offf dedi kalktım yanından içeri gittim bi sigara içtim geldim ne yaprsan yap sıkılmadan vazgeçemyeceğim ben seni çok seviyorum felan dedim bişi yaptığım yok hayatım gerçekten dedi ,, sonra kucağıam aytırdım gülerek keyifle bi film izledik sonra beni yanına çağırdı izlediği şeyi izletti bana sonra ayttık sarılmak yok tabi kesinlikle ,, buz gibi ben sarılıyorum elini bile atmıyor belime,,, gece selinden fırsat buldum bidöndüm arkamı bana doğru dönmüş sarıldı belim ifelan sardı böyle ,,, sabah kalktığında gene buz gibi duvar ve telefonalrda konuşmalrında arıyorum telefonu söyle diye açıyor ,,, offf delireceğimmmmm,,,,
ÖNEMLİ OLAN SAĞLIKLI OLMALARI BİZİMKİSİ ŞU ARALAR İSHAL AMA DEDİM YAA SANA DOKTORUMUZ NORMAL GİDİYOR DİYOR BUNDAN SONRA DA ZATEN AŞIRI KİLO ALIMI BEKLEMENİZ BİLE YALNIŞ DİYOR ...1,5 AY ÖNCEYLE ALDIĞI KİLO 9 KGDAN FAZLAYSA HASTALANMADAN ÖNCE SANIRIM BİR YARIM KİLO VERDİ GÖBEK GİTTİ YÜZÜ UFALDI KUZUMUN ...VİTAMİNLER ,PEKMEZLER ZATEN ALIYOR BU TAMAMEN BÜNYEYLE ALAKALI ÇOK HAREKETLİ KUZUM...
Bence de söyleme seni topa tutmasınlar, hatta kötü içerik diye şikayet bile edebilirler
Uyudu 10 gibi, çorba içmişti ama hadi birazda mama yapayım dedim 90 cc kadar içti sonra uyudu,okuduğun için sağol arkadaşım
Deterjan falan aman haa yemesin yahu,sakla onları bi yerlere, bana da dün Yaseminin koçtaştan aldığı kapı stoperleri geldi onları taktım en azından eli kapıya sıkışmaz,cuma akşamları da çekmeceleri kurdelelerle bağlayacağım.
Burcu hayır deme olayına ne dedi doktor, bi de sordun mu aylin sehpayı kaldırsın mı diye
canım ben alışamıyorum aslında bizim evde böyle durumalr en fazla iki gün bile sürmezdi son dönemelrde uzamaya başaldı ama bu 10 gün oldu yawwwevde huzursuzluk olunca insanın kafası başka bieşye absmıyor napıyım birde ben bu adamı çok seviyorum yaww gittikçe daha iyi anlıyroum
düzelecekte off ebn regliyim birde bu durum var yarına düzelirim bi kuför yaapcağım bakalım nasıl ilgisini çekecek :) aylin valla içimden biş igelmiyor annem saolsun o ne eridiyorsa o yani,,,
bakalı mbugün siden kopabilirsmee ğer bi araştıracağım egzamanıns ebebplerini ,,, hap verdi evet ,,,
evet canım bende çok sevindim ,,, hatta eşime telefonda benim için etmesende kızın için dua et bak dokunamayabilirmişim dedim ,, oda senin içinde dua ediyroum korkma dedi ,,, uyuuzz,z,,,
burcum üzgünüm ama sarışınlık ne ayzıkki sende bu günuykusuzluktan olsa gerek :) bu arada aylin yeterince kızmış bide gelem sakın üstüme :):))
ya seni gelir döverim selin 10 da uyudu gündüz iki kez 20 dakika uyuyup kalkıyor gecede elli ekre mızıldıyor biberonu ağzına sürmüyor ve gözxleri kapalı ağlıyro hep,,, eşimde elini bile sürmüyor ,,,
günaydın anneler işyerinde ve evde berbat ünler geçiriyorum çok da yoğunum bişi yazamıyorum umarım herkes iidir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?