- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.781
geçmiş olsun yağmura dolmadaki baharatlar midesini ağrıtmış olabilir bnce ebrucum..kızlar drmuz 8.ayında başlattı valla..bilosunuz bu konuda diğerleri gibi tartışmaya acık dr lar tarafından..birinin dediği diğerini tutmuyo..yani köy sütü de verebilirsin dedi illa hazır olucak diye bişey yok dedi..aylin o gün süt harici bi tek dolma verdim annemin yaptıgı..içinde bahartta vardı süt degilse eger nedeni bu baharatlar olabilirmi bilmiorum valla..bida denerim aynı şey olursa sütten kaynaklı düşünücem..
canmcm bence sütü bilinir kaliteli bi marka ver..yaw gerci bi yanım böyle diyo bi yanım amaaan cok ta ince elemeye gerek yok diyo.karışık gidiorum valla..
ceroşta hiç bişey yemiyo şebnem ya bugün tüm hazırladıklarım çöpe gitti yarısından çoğu...atanın huzursuzluğu sanırım dişten
bugün hiçbirşey yemedi biraz önce karnıbahar salatası yiyordum ondan verdim biraz serindi onu yedi sadece serin serin iyi geldi anlaşılan
şimdide jel sürmek istedim asla dokundurmuyo(
kızlar acil cevap !!!!!!
ata sürekli ağlıyo canı yanıyo
kulaklarının ikiside kıpkırmızı ve asla dokundurmuyo ne yapayım(
ateşi yok
calpol verdim onu kaç saatte bir verebilirim birde artık ölçek olarak ne kadar verebilirim
kızlar acil cevap !!!!!!
ata sürekli ağlıyo canı yanıyo
kulaklarının ikiside kıpkırmızı ve asla dokundurmuyo ne yapayım(
ateşi yok
calpol verdim onu kaç saatte bir verebilirim birde artık ölçek olarak ne kadar verebilirim
...we annem gelmedi
cengizin estetik cerrahta randewusu wardı gidemedi, kamyonun trafikle ilgili sornları wardı şubeye gitmesi gerekiodu gidemedi.. We bana başladı tabiAnası gelirmiş surat yaparmışım, babası gelirmiş surat yaparmışım, kendi anama kawga edermişim ortam baya gerildi ben sesimi çıkarmadım çıkarsam cerenin yanında kawga çıkardı..
menfaatçi anası para istemiş yine ona para gönderdi telde konuşurken duydum.. Ben aylardır bağkurumu ödeyemezken o onlara para gönderiyor haram zehir zıkkım olsun boğazlarından geçmesin dilerim.. Güya hastaneye gidecekmiş... Tabi bunlar ikiside emekli.. Neyse uzatmak istemiyorum
iyiki artık kawga etmiyoruz dedim ya demez olaydım hemen patlak werdi, şuan durumlar çok kötü
günaydın kızlarrrrrrr
çok sinirlyim çoookkk! çokda uykum warr delirecem(saç baş yolan smile) nazarınız mı değdi yaa maşallah demediniz mi yoksaa. uykusu düene girdi dediydim ay neerdende dedim hee dün zaten sabah ve öglen uykusu yarımşar saatti. akşam uyudu dedim heralde 9a kadar uyur. nerdeee. 6 bucukta dikildi zor kötek 7 bucuk gibi uyuttum sürnüyorum ama gittim yerime yattım amblans geçti uyandı!! uyumadı bidaada bende 20 dk uyumuş oldum. ambulans olunca bişi diyemiorm ama sabaan köründe ztn yollar boştur ne die bagırtıyosun ara sokakta be adam!! of yaa off offfffffff
Günaydın güzel anneler,,,
ilgilendiğiniz için hepinize teşekkürler ,, sorunum belli oldu egzama imiş ,,, kimdi biri yazmıştı ama hatırlamıyorumBilen arkadaşa tebrikler krem vedi kullanacağım 15 gün sonra gideceğim ,, kayınvalidem egzama düzelmez diyor doğrumu bilmem
Inek sütünü annem veriyordu seline hemde köyden gelen sütten kaynatıp veriyordu ama doktorumuz bir yaşından önce hayır dedi,, süt bal vermeyecekmişim ,,,bende vermiyorum ,,
evimizde hala huzur yok eşim eski günlere dönmemekte kararlı bana karşı ölesiye soğuk ,,, sadece evliliği devam ettiriyor o kadar ,, evde sadece selinni babası banada lütfedip bişielr söylüyor konuşuyor gün içinde asla aramıyor felan ,,, buda beni çok üzüyor çok yoruyor ,,, bakalım kısmetten öte köy yok mevlam yardımcımız olsun ,,,
selin geceleri hiç uyumuyor ve ben bitmiş haldeyim,,,
kızlar günaydın
uykusuz bir gecenin sabahı yine dimdik ayaktayımmert gece 3 e kadar uyumadı mızmızlandı bende babasına verdim o baktı ama yinede uyuyamadım:26:
inek sütünden bahsedilmiş,ben ara ara iki tatlı kaşığı inek sütünü sulandırıp gece tahıllı mamasına katmaya başladım haftada iki gün falan ama,çünkü etrafımdaki herkes tadını bilsin yoksa seneye inek sütü vermek istediğinde buseferde o almıycak dedi,mantıklı geldi
fatma sen hastaneye gittinmi,eğer gitmediysen elimden değilsede dilimden çekeceğin var
hasret bence hemen annenle barış,yoksa durumlar dahada karışacak canım
uykusuz merve aramıza hoş geldin canım,halbuki hep maaşallah diyoruz ama kendi nazarımız deyiyor demekki:44:
yarın denetlememiz var dosyaları kontrol edecem biraz işim var çok yazmayın haaa
günaydın kızlarrrrrrr
çok sinirlyim çoookkk! çokda uykum warr delirecem(saç baş yolan smile) nazarınız mı değdi yaa maşallah demediniz mi yoksaa. uykusu düene girdi dediydim ay neerdende dedim hee dün zaten sabah ve öglen uykusu yarımşar saatti. akşam uyudu dedim heralde 9a kadar uyur. nerdeee. 6 bucukta dikildi zor kötek 7 bucuk gibi uyuttum sürnüyorum ama gittim yerime yattım amblans geçti uyandı!! uyumadı bidaada bende 20 dk uyumuş oldum. ambulans olunca bişi diyemiorm ama sabaan köründe ztn yollar boştur ne die bagırtıyosun ara sokakta be adam!! of yaa off offfffffff
Günaydın canlarım,
Moralim bozuk bugün. Akşam doktor kontrolümüz vardı. Oğlumun sağlığı gayet yerinde çok şükür, doktorda yaptığı şovlar neticesinde zeka ve motor gelişiminin yaşıtlarından önde olduğu yorumunu yaptı hatta doktorumuz, sevindim. Fakat bu ay yine sadece 200 gr almış! Gerçi tartıda durmadı, kucağımızda tartalım dedik, o da çokgüvenilir sonuç veren bir yöntem değil ama 3 defa tarttı adam, üçünde de benzer sonuçlar çıktı. 10 aylık çocuk 9 kilo bile değil, deli oluyorum. Daha önce iki defa demirine bakılmıştı, takviyeye gerek yoktu ama ben çok takınca bir daha bakalım dedi doktor, bugün alacaz sonucunu. Bu ay diş çıkardı, çok da zorlandı, e emeklemeye başladı hareket arttı, bu kadar takma falan dedi ama canık sıkıldı tabi. Boyu bir ayda 2 cm uzamış, bu sağlıklı geliştiğinin kanıtı zaten dedi. 1 yaşını geçsin, çok gerekirse takviye ederiz ama şimdi sakın kilo aldırmaya yönelik şeyler verme, kilolu çocuk sağlıklı çocuk demek değildir dedi ısrarla...
Daha da yazacaklarım var ama günün ilk mesajını çok uzatmayayım :)
Herkesler iyidir inşallah...
kızlar günaydın
uykusuz bir gecenin sabahı yine dimdik ayaktayımmert gece 3 e kadar uyumadı mızmızlandı bende babasına verdim o baktı ama yinede uyuyamadım:26:
inek sütünden bahsedilmiş,ben ara ara iki tatlı kaşığı inek sütünü sulandırıp gece tahıllı mamasına katmaya başladım haftada iki gün falan ama,çünkü etrafımdaki herkes tadını bilsin yoksa seneye inek sütü vermek istediğinde buseferde o almıycak dedi,mantıklı geldi
fatma sen hastaneye gittinmi,eğer gitmediysen elimden değilsede dilimden çekeceğin var
hasret bence hemen annenle barış,yoksa durumlar dahada karışacak canım
uykusuz merve aramıza hoş geldin canım,halbuki hep maaşallah diyoruz ama kendi nazarımız deyiyor demekki:44:
yarın denetlememiz var dosyaları kontrol edecem biraz işim var çok yazmayın haaa
Aramıza hoşgeldin :)
Uyur uyur, kızma hemen... Gece de mi çok uyandı?
Çok sevindim ciddi birşey olmamasına, gözün aydın Fatmacım...
Uykusuzluk kronikleşti artık hepimizde, napıcaz bilmiyorum.
Eşin bir geçiş döneminde, zaman vereceksin, sabır göstereceksin, ben seni denediğini bile düşünüyorum bazen.
Ben vermiyorum inek sütü, cesaret edemiyorum, iki ay kaldı zaten, beklerim herhalde...
Mert daha iyi mi Gülşancım? Belki hasta olduğu için uyuyamamıştır...
geçmiş olsun fatmacım ciddi bişi olmadığına sewindim.
burcu yok çok sık kalkmadı yani saate bakmadım ama 6 bucuga kadar iki kere kalktı. ama bilmiyorum uyumadımı uyumuo. biyerde okumuştum cocuklar uyudukca uyku düzenleri gelişir yorulsun iyi uyusun mantığı ynalış yorulan cocuk uyuyamaz dalamaz nasıl ki bizde bi iş yaptık mı ayaklarım agrıdı uyuyamadık deri .bebeklerde aynı öyledir dedi hakkatende öyle. inanıyorum ben uyumadımı uyumuuyor resmen.
melikede 8,5 kilo ben çok memnunum wala nie dersen alması gereken vitaminler ialıo iştahı yerinde yumurtası peyniri eti bakliyatı herşeyi yiyo maş ve çok şükür. kilo almıosa kudurukluğundandır besleniyo yeterli bi şekilde doktorda demiş sende takma lütfen ve şu ineksütündende korkmayın bu kadar kaçkere yazdım bilmiyorum ben 5,5 aylık olduğundan beri weriyorum 2 ay önce sonra bişi farketmez hem yağlı süt yarar çocuğa sütün yağı çok faydalı fatma sende kanma şu doktorlara yaa allerji yapıp yapmadığını 30 cc ye 200 cc sulandırıp deneyin bişi olmuyosa werin nolcak. melike çok sewio en az 50 cc içer kahvaltısı harici.
gülşancım kocanın ayaklaırnı yıka suyunu iç:) maşş ne güzel ilgileniyor kuduruk mertede afferim yani derdi neyse.
uykusuzluk çeneme wurdu:)
geçmiş olsun fatmacım ciddi bişi olmadığına sewindim.
burcu yok çok sık kalkmadı yani saate bakmadım ama 6 bucuga kadar iki kere kalktı. ama bilmiyorum uyumadımı uyumuo. biyerde okumuştum cocuklar uyudukca uyku düzenleri gelişir yorulsun iyi uyusun mantığı ynalış yorulan cocuk uyuyamaz dalamaz nasıl ki bizde bi iş yaptık mı ayaklarım agrıdı uyuyamadık deri .bebeklerde aynı öyledir dedi hakkatende öyle. inanıyorum ben uyumadımı uyumuuyor resmen.
melikede 8,5 kilo ben çok memnunum wala nie dersen alması gereken vitaminler ialıo iştahı yerinde yumurtası peyniri eti bakliyatı herşeyi yiyo maş ve çok şükür. kilo almıosa kudurukluğundandır besleniyo yeterli bi şekilde doktorda demiş sende takma lütfen ve şu ineksütündende korkmayın bu kadar kaçkere yazdım bilmiyorum ben 5,5 aylık olduğundan beri weriyorum 2 ay önce sonra bişi farketmez hem yağlı süt yarar çocuğa sütün yağı çok faydalı fatma sende kanma şu doktorlara yaa allerji yapıp yapmadığını 30 cc ye 200 cc sulandırıp deneyin bişi olmuyosa werin nolcak. melike çok sewio en az 50 cc içer kahvaltısı harici.
gülşancım kocanın ayaklaırnı yıka suyunu iç:) maşş ne güzel ilgileniyor kuduruk mertede afferim yani derdi neyse.
uykusuzluk çeneme wurdu:)
canım maşşallah tabi , ama çocuk bu belkide dişi sorun uvardır bak mesela selin azdı iyice dur hemen abartma durumu,,,
canım üzülme ben doktora hak veriyorum bak mesela selin 10500 olmuş ya ben bu sıkıntılı dönemde hep mama verdim ne doğru düzgün çorba verebildim ne emzirebildim nede emyvesini yoğurdunu ama mama sayesinde kilo aldı şimdi selinin bu durumu sağlıklı mı ???
sen doruğa sürekli besleyici bir tablo izliyorsun ve doruk çok zeki bir çocuk önemli olan bu boşver,,, takılma öyle,,,
canım bence içeceği varsa içer zaten acele etmeyelim iki ay kaldı şunun şurasında ,,
ebru da çok korkmuş üzüldüm geçmiş olsun kuzuyada
eşim düzelmeyecek canım çünki halinden anladığım kadarı ile kesinlikle bi tavır deneme felan değil bundan sonra böyle diyor ,,, bena rtık sevmiyorum diye ısrarla gösteriyor ,,, buda beni çok kırıyor ben enelrini yaşadım onunla nelere göğüs fgerdim bu mudur yani bir ahta mıdır yada her akdın yapıyor benim yaptıklarımı
Günaydın güzel anneler,,,
ilgilendiğiniz için hepinize teşekkürler ,, sorunum belli oldu egzama imiş ,,, kimdi biri yazmıştı ama hatırlamıyorumBilen arkadaşa tebrikler krem vedi kullanacağım 15 gün sonra gideceğim ,, kayınvalidem egzama düzelmez diyor doğrumu bilmem
Inek sütünü annem veriyordu seline hemde köyden gelen sütten kaynatıp veriyordu ama doktorumuz bir yaşından önce hayır dedi,, süt bal vermeyecekmişim ,,,bende vermiyorum ,,
evimizde hala huzur yok eşim eski günlere dönmemekte kararlı bana karşı ölesiye soğuk ,,, sadece evliliği devam ettiriyor o kadar ,, evde sadece selinni babası banada lütfedip bişielr söylüyor konuşuyor gün içinde asla aramıyor felan ,,, buda beni çok üzüyor çok yoruyor ,,, bakalım kısmetten öte köy yok mevlam yardımcımız olsun ,,,
selin geceleri hiç uyumuyor ve ben bitmiş haldeyim,,,
canım üzülme ben doktora hak veriyorum bak mesela selin 10500 olmuş ya ben bu sıkıntılı dönemde hep mama verdim ne doğru düzgün çorba verebildim ne emzirebildim nede emyvesini yoğurdunu ama mama sayesinde kilo aldı şimdi selinin bu durumu sağlıklı mı ???
QUOTE]
Pişşşt bu duruma çok kızdım ne demek ne çorba verebildim ne meyve, sen kızına herşeyi vereceksin o herşeyden önce,laz kafalı kocan kızın varken ilk 10a bile giremez,takma şu herifi artık yahuuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?