- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.761
Bende okuyorum ara ara o topikleri, arada geçmişe dönmek iyidir, ne yollardan geçtik yaa..
yok balon değil okumuştum ben de burda sevmiyor bebeler diye...bu omuzları çıt çıtlı yandan fermuarlı battaniye gibi...dışı kadife içi penye yazıyor arada da elyaf varmış..çok mu sıcak olur ki??
maşallah annesi..ben de ölçtüğümde 75ti doğru ölçebildiysem tabi...ben kısayım baba kısa benim kızım halalarına benzerse boy konusunda(inşallah benzer biz de hanmlar çok kısa)zaten en fazla 1.65 olur:))
göğüslerimdeki kızarıklıkalr mantar değil miş ??
doktor geciktirme gel dedi ,,, tekrar test yapacakmış ve tekrar bakacakmış,,,
içim tedirgin oldu yaa,,,
sizlerde oldu mu hiç emziren annelerde ??
önce hafif hafif çatlaklarla başladı sonra pul pul olup aşağı doğru yayıldı şimdi sağ göğsümün yarısı kırmızı soyulmuş bir halde sık sık böyle kabarıp soyuluyor ,,, sol göğsümde diğerinin yarısı kadar bu halde ??
hiç böyle bişi yaşayan var mı aranızda ??
selam dostlar..anca fırsat bulabildim..
1 -2 gün önce karnı ve sırtında kırmızı benekler cıktı yagmur un..alerji sanırım..inek sütünden sonra oldu çünki..pastorize degildi verdiğim süt..bugün götircektim ama gecmiş benekler..dünü zehir etti bana ve babasına..bugün keyfi yerinde şükür..zavallı adamın 1 gün tatili var her pazar aynı yaramazlıgı yapıo kızım..bu seferki dişler fena zorluyo..
bi ara bakabildim yazamadan cıktım bizimde 10.ayımız bugün....
yasemin teşekkür edrim canm..
bu arada fatma gecmiş olsun..ihmal etme..
tenks tenks yazcan teezesi..Kerem in,Selin in,Yağmur un,
10.ayını kutluyorum.daha nice 10 aylara,yıllara.
Allah sağlıklı,hayırlı uzun ömürler versin.
geçmiş olsun canım ama ne sütü bu sadece içmek için mi yoksa yoğurt mu?
yogurt degil cnm inek sütü bildiğin..pastorize olmayan..
bende gecen gün eskileri okudum gecen sene bugünlerde neler konuşulmuş diye :)
çok ilginç ve mutluluk verici
bn aylardır weriorum ara ara.. demir açısından mamadan fakir olduğu için önerilmiyor başkada sebeb,i yok, inek sütüne alerjide 100de kaç bebekte çıkar ki yani abartı bnceBen de başlasam mı inek sütüne diyorum,mesela kek veriyorum yanına su verene kadar ılık yapayım suluğuna koyayım süt içmiş olsun, ya da kahvaltı ederken süt içsin,nasıl olsa 10 aylık oldular 1 yaşına 2 ay kaldı,ayrıca içenler de var bişey olacağını sanmam,
Ebru süt alerjisi öyle olmuyor, ağzının kenarı kızarıyor ve karnında kramplar oluyor,Yağmur da ağlama krizi gibi bişey olmadıysa süt alerjisi değil.
ewet bn kendimle ilgili neyin iyi olduğunu söylersem, yada düşünürsem hemen bi kaç saat sonra burnumdan gelior.. bu gerginlk kolay kolay geçmeyecek gibi.. kafamdan yine değişik değişik şeyler geçiyorBen ne zaman eşim için aramız iyi desem birine o akşam hiç sekmez kavga ederiz:)
Ebru, geçmiş olsun Mamura, pastorize olmayan sütü nasıl verdin, ondan olmuş olabilir evet, aman dikkat et, verme bir daha, ben daha pastorize olanı bile vermedim, cesaret edemiyorum, 1 yaşını geçmesini bekliyorum..
kızlar drmuz 8.ayında başlattı valla..bilosunuz bu konuda diğerleri gibi tartışmaya acık dr lar tarafından..birinin dediği diğerini tutmuyo..yani köy sütü de verebilirsin dedi illa hazır olucak diye bişey yok dedi..aylin o gün süt harici bi tek dolma verdim annemin yaptıgı..içinde bahartta vardı süt degilse eger nedeni bu baharatlar olabilirmi bilmiorum valla..bida denerim aynı şey olursa sütten kaynaklı düşünücem..Ben de başlasam mı inek sütüne diyorum,mesela kek veriyorum yanına su verene kadar ılık yapayım suluğuna koyayım süt içmiş olsun, ya da kahvaltı ederken süt içsin,nasıl olsa 10 aylık oldular 1 yaşına 2 ay kaldı,ayrıca içenler de var bişey olacağını sanmam,
Ebru süt alerjisi öyle olmuyor, ağzının kenarı kızarıyor ve karnında kramplar oluyor,Yağmur da ağlama krizi gibi bişey olmadıysa süt alerjisi değil.
Aylincim, sulandırarak vermeye başla istersen, ben öyle yapmayı düşünüyorum, birde keçi sütü ile günlük sütü dönüşümlü olarak vermeye karar verdim, aptamil junior ve hipp in sütünü severek içti, birde bim de dost marka üzerinde devam sütü yazan kutuda pastörize süt gördüm, onu da mı denesek acaba..
Hanife, bir dönem o tür seslerden korkuyorlar ama sonra geçiyor, benim kızımda elk. süpürgeden çok korkuyordu, elini dokundurdum, yanında çalıştırdım, ''bak bununla evimizi süpürüyoruz bu korkulacak bişey değil'' diye anlattım, anladı mı bilmiyorum, artık korkmuyor, şimdi hayretle izliyor :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?