2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Evinin sıcaklığını bilmiyorum ama bence terletir

Yaşamadım ama egzama olduğunu tahmin ediyorum anlattıklarından,korkma merhem verir geçer

Limandaydım denetim vardı uzak kaldım,giderken haber veremedim kusura bakmayın

selam dostlar..anca fırsat bulabildim..

1 -2 gün önce karnı ve sırtında kırmızı benekler cıktı yagmur un..alerji sanırım..inek sütünden sonra oldu çünki..pastorize degildi verdiğim süt..bugün götircektim ama gecmiş benekler..dünü zehir etti bana ve babasına..bugün keyfi yerinde şükür..zavallı adamın 1 gün tatili var her pazar aynı yaramazlıgı yapıo kızım..bu seferki dişler fena zorluyo..
bi ara bakabildim yazamadan cıktım bizimde 10.ayımız bugün....
yasemin teşekkür edrim canm..
bu arada fatma gecmiş olsun..ihmal etme..

geçmiş olsun canım ama ne sütü bu sadece içmek için mi yoksa yoğurt mu?

Ebru, geçmiş olsun Mamura, pastorize olmayan sütü nasıl verdin, ondan olmuş olabilir evet, aman dikkat et, verme bir daha, ben daha pastorize olanı bile vermedim, cesaret edemiyorum, 1 yaşını geçmesini bekliyorum..

Ben de başlasam mı inek sütüne diyorum,mesela kek veriyorum yanına su verene kadar ılık yapayım suluğuna koyayım süt içmiş olsun, ya da kahvaltı ederken süt içsin,nasıl olsa 10 aylık oldular 1 yaşına 2 ay kaldı,ayrıca içenler de var bişey olacağını sanmam,
Ebru süt alerjisi öyle olmuyor, ağzının kenarı kızarıyor ve karnında kramplar oluyor,Yağmur da ağlama krizi gibi bişey olmadıysa süt alerjisi değil.

mrb kızlar emirhan buğün pek bişey yemedi dişimiz çıkıyor galiba gene huysuz değil ama
bende süpürdüm banyo temizledim ortalık topladım buğünlük bu kadar yeter
ya kzılar bişey sorucam emirhan süpürge sesinden veya şöyle diyim elektronik ses çıkaran aletlerin gürültüsünden çok korkuyor o yokken evde süpürge çalıştırıyoruml çözemedim

şimdi yemek yapmaya girişmem lazım hoşçakalın

Aylincim, sulandırarak vermeye başla istersen, ben öyle yapmayı düşünüyorum, birde keçi sütü ile günlük sütü dönüşümlü olarak vermeye karar verdim, aptamil junior ve hipp in sütünü severek içti, birde bim de dost marka üzerinde devam sütü yazan kutuda pastörize süt gördüm, onu da mı denesek acaba..

Hanife, bir dönem o tür seslerden korkuyorlar ama sonra geçiyor, benim kızımda elk. süpürgeden çok korkuyordu, elini dokundurdum, yanında çalıştırdım, ''bak bununla evimizi süpürüyoruz bu korkulacak bişey değil'' diye anlattım, anladı mı bilmiyorum, artık korkmuyor, şimdi hayretle izliyor :))

...we annem gelmedi
cengizin estetik cerrahta randewusu wardı gidemedi, kamyonun trafikle ilgili sornları wardı şubeye gitmesi gerekiodu gidemedi.. we bana başladı tabi anası gelirmiş surat yaparmışım, babası gelirmiş surat yaparmışım, kendi anama kawga edermişim ortam baya gerildi ben sesimi çıkarmadım çıkarsam cerenin yanında kawga çıkardı..
menfaatçi anası para istemiş yine ona para gönderdi telde konuşurken duydum.. ben aylardır bağkurumu ödeyemezken o onlara para gönderiyor haram zehir zıkkım olsun boğazlarından geçmesin dilerim.. güya hastaneye gidecekmiş... tabi bunlar ikiside emekli.. neyse uzatmak istemiyorum
iyiki artık kawga etmiyoruz dedim ya demez olaydım hemen patlak werdi, şuan durumlar çok kötü

Hayretle izlemeleri çok komik di mi, bi de mesela bişeyi ilk defa gördüyse ya da birini ilk defa görüyorsa ağzı açık bakıyor bön bön çok komik oluyorlar.

bn aylardır weriorum ara ara.. demir açısından mamadan fakir olduğu için önerilmiyor başkada sebeb,i yok, inek sütüne alerjide 100de kaç bebekte çıkar ki yani abartı bnce

Ben ne zaman eşim için aramız iyi desem birine o akşam hiç sekmez kavga ederiz:)
ewet bn kendimle ilgili neyin iyi olduğunu söylersem, yada düşünürsem hemen bi kaç saat sonra burnumdan gelior.. bu gerginlk kolay kolay geçmeyecek gibi.. kafamdan yine değişik değişik şeyler geçiyor

Hasret, sıkma canını, yoluna girer inşallah en kısa zamanda, bak yine annenin yokluğu belli olmuş, muhtaç olma hissini sevmiyorum diyorsun ama elin mahkum napacan, bu süreci atlatana kadar idare edeceksiniz birbirinizi artık..

Aylin, bön bön bakma olayına bende çok gülüyorum, çok komik oluyorlar hakkaten, dün AVM de elindeki balona da bön bön bakıyordu İklim, çok güldüm hakkaten..

Ben kaçıyorum, sabah görüşürük, hoşçakalın..

Ebru, geçmiş olsun Mamura, pastorize olmayan sütü nasıl verdin, ondan olmuş olabilir evet, aman dikkat et, verme bir daha, ben daha pastorize olanı bile vermedim, cesaret edemiyorum, 1 yaşını geçmesini bekliyorum..

kızlar drmuz 8.ayında başlattı valla..bilosunuz bu konuda diğerleri gibi tartışmaya acık dr lar tarafından..birinin dediği diğerini tutmuyo..yani köy sütü de verebilirsin dedi illa hazır olucak diye bişey yok dedi..aylin o gün süt harici bi tek dolma verdim annemin yaptıgı..içinde bahartta vardı süt degilse eger nedeni bu baharatlar olabilirmi bilmiorum valla..bida denerim aynı şey olursa sütten kaynaklı düşünücem..

canmcm bence sütü bilinir kaliteli bi marka ver..yaw gerci bi yanım böyle diyo bi yanım amaaan cok ta ince elemeye gerek yok diyo.karışık gidiorum valla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…