- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #97.821
Ayfercim, Hilale çiş konusunda ısrarcı olma, hiçbiriniz olmayın daha doğrusu, hem benim kız sizinkilerden nerdeyse bir ay büyük hem ben acele ettim hem de dediğim gibi meyili var sıpanın, zamanı gelince sizlerinki de yapacaktır..
Fatmacım, estağfurullah, benim kızım zeki evet ama hepimizinki de zeki, öyle deme, utandım şimdi
Ayrıca Fatmacım, naçizane tavsiyem, eşine karşı zavallıyı oynama sakın, benim için değilse de Selin için dua et falan ne demek, bak çok kızdım şimdi sana, aklını başına al, hep böyle gidecek sanıyorsun ama yanılıyorsun, lütfen bizlerin dediklerine biraz kulak as, sabırlı ol, geçecek, olduğun gibi davran...
günaydın anneler işyerinde ve evde berbat ünler geçiriyorum çok da yoğunum bişi yazamıyorum umarım herkes iidir
Günaydın Esin, bugün olumlu birgün olması için dua ediyorum, senin içinde öyle olur inşallah, en kısa zamanda sıkıntılı günleri geride bırakmanı diliyorum, geçen haftaki neşeli günlerin geri gelsin.. Umarım sorunların büyük değildir..
neden sustunuzz ???
tamam söz kocamdan bahsetmeyeceğim :):)
Annem Doruk kilo alamadı diye kendini suçlu hissediyormuş, ona teleterapi yapıyordum :)
neden sustunuzz ???
tamam söz kocamdan bahsetmeyeceğim :):)
Annem Doruk kilo alamadı diye kendini suçlu hissediyormuş, ona teleterapi yapıyordum :)
Arada çalışıyoruz napalım
anneciğine söyle Doruk gibi olanlar da var çok yiyip kilo alamayan bir kuzu daha var de üzmesin kendisini...
Bizim de bakıcı çok üzülüyor almayınca,ama gerçekten ne diyorsan yediriyorum hatta kendi yemeklerimden de tattırıyorum yediği kadar diye açıklama yapıyorum.
Ben uzuuuun uzuuuun telefon konuşmaları yaptım, birde şu en elimde olan proje ile başım dertte, uzadıkça uzadı, bitmiyor bir türlü, onunla uğraşıyorum, arada bakıyorum topiğe, topiğe bakmadan olmazzzz...
günaydın herkese..
öyle deme balım işlere de bakıyorum ara ara da buraya ...
Bizim de bakıcı çok üzülüyor almayınca,ama gerçekten ne diyorsan yediriyorum hatta kendi yemeklerimden de tattırıyorum yediği kadar diye açıklama yapıyorum.
Ben uzuuuun uzuuuun telefon konuşmaları yaptım, birde şu en elimde olan proje ile başım dertte, uzadıkça uzadı, bitmiyor bir türlü, onunla uğraşıyorum, arada bakıyorum topiğe, topiğe bakmadan olmazzzz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?