2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ayyy bilmiyorum daralıyorummm,,,, böyle yaptıkça kendimide daha kötü hissediyorum tabi evet çok haklısııznı enden böyle davrandığımı bende bilmyiroum

günaydın anneler işyerinde ve evde berbat ünler geçiriyorum çok da yoğunum bişi yazamıyorum umarım herkes iidir

Günaydın Esin, bugün olumlu birgün olması için dua ediyorum, senin içinde öyle olur inşallah, en kısa zamanda sıkıntılı günleri geride bırakmanı diliyorum, geçen haftaki neşeli günlerin geri gelsin.. Umarım sorunların büyük değildir..

esinin nesi varrr atlamışım ne oldu canım yaaa ,,,, kıs bundan sonra burda güzel eşyler yazmayalım nazara mı geliyrouz ne güel düzelmişti herşeyy,,,

Bence de söyleme seni topa tutmasınlar, hatta kötü içerik diye şikayet bile edebilirler
Uyudu 10 gibi, çorba içmişti ama hadi birazda mama yapayım dedim 90 cc kadar içti sonra uyudu,okuduğun için sağol arkadaşım
Deterjan falan aman haa yemesin yahu,sakla onları bi yerlere, bana da dün Yaseminin koçtaştan aldığı kapı stoperleri geldi onları taktım en azından eli kapıya sıkışmaz,cuma akşamları da çekmeceleri kurdelelerle bağlayacağım.
Burcu hayır deme olayına ne dedi doktor, bi de sordun mu aylin sehpayı kaldırsın mı diye

Ben uzuuuun uzuuuun telefon konuşmaları yaptım, birde şu an elimde olan proje ile başım dertte, uzadıkça uzadı, bitmiyor bir türlü, onunla uğraşıyorum, arada bakıyorum topiğe, topiğe bakmadan olmazzzz...

Son düzenleme:
Bizim de bakıcı çok üzülüyor almayınca,ama gerçekten ne diyorsan yediriyorum hatta kendi yemeklerimden de tattırıyorum yediği kadar diye açıklama yapıyorum.

Tabi direk kendilerini sorumlu hissediyorlar...

Bravo, iki el kanda da olsa topiğe bakılacak

günaydın herkese..

Günaydın canım... Naptın, düzeldi mi ortalık?

Merhaba canlar bugün topik pek bi ıssız:82: Bu sabah 7 gibi kayınpeder geldi, az evel çıktı. ben de Eymeni şimdi biraz parka götüreyim gelince görüşürüzz

Annem Doruk kilo alamadı diye kendini suçlu hissediyormuş, ona teleterapi yapıyordum :)

öyle deme balım işlere de bakıyorum ara ara da buraya ...

Bizim de bakıcı çok üzülüyor almayınca,ama gerçekten ne diyorsan yediriyorum hatta kendi yemeklerimden de tattırıyorum yediği kadar diye açıklama yapıyorum.

bu ara bizde iş yok malum ay ortası :) o sebepten herkes susunca şaşırdım yani ,,

anne dışında bebeğin ssorumluluğunu alan iyi niyetli kişiler gerçekten kendielrini suçlu hissediyorlar,, buda güzel bişi ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…