2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hee senin haberin yok demi ben gene gittim kardiyolojiye hemide dr ların hasına ..şimdi bu konuda daha tatminkarım..''seen bir kalp hastası degilsin''rahat ol.. demesi yetti...

Gözün aydın

Aminnnnnn

yuce allah hepimizi yavrularına doyursun şu 3 günlük hayatta..

Aminnnn

Meral'den:
Selamssss :)
Nabersiniz, biz evde 46 kişiyiz, bugün de 23 kişi daha gelecek, nasıl olduğumu tahmin edersiniz. Herkese selamlar, çok öptüm.

Salon kadını çizgimden çıkıp çüşşş hatta ohaa demek istiyorum,sanırım 1 düğün salonu insan düğüne gidene kadar aynı evde yaşayacak.Allah sabır versin zira en çok ona ihtiyacı var.

Pınaaaaar duy sesimi, Barış a aldığın d.günü kıyafetlerini nerden almıştın,link atabilir misin?
Ben nette bulamıyorum başka bilen bacı var mı?

geçmiş olsun diyen gönüllerinize sağlık güzeller

bi koşu komşuya gittim bi kahve içmeye serhanla bir kızı var azcik oynadılar birde oğlu var ana sınıfına giden serhan ayağına dokunuyo eline bi yapıştırdı çocuğumun anneside aynı şiddetle ona patlattı bi tane keşke gitmeseydim ne serhan ne de o yemezlerdi bu tokatları ama bende bi sürü tabağı vardı onları götürdüm sağolsun kuzusuna ne yapsa serhana da getiriyo bazende ben ona götürüyrum öle işte canım sıkıldı
şimdi yemek yapıcam çok öpüyorum sizleri

bu arada ayfercim doğum günün kutlu olsun canım alıntılardan gördüm
nice yaşlara inşallah ennn sevdiklerinle:)

ben bilgisayara gelince tepeme çıkan yere yanına oturduğum zaman oyuncaklarına gömülen kızıma bi alkış istiyorum!!! off bütün gün diz dizeydik yemeğim dünden wardı ewde temiz iş güç yok otur otur patladım.!! bişi yaptırmıo pc kitap hiçbişiii

selin yine hasta çok fena idi hali annem doktora götürdü ,

bir sürü tahlil yapıyorlarmış ,, idrar kan kültür ,,, dua edin ne olur

Oy oy oy geçmiş olsun kızıma nolduki birden nesi vardı? belki diştir ?

Merhabalar playskoll aktivite kulesini alan varmı bizden ???

Daha almadım ama bu aralar oyuncaklarla pek ilgilenmiyor (top hariç) mutfak dolaplarındakilerin içi ve çekmecelerin içi daha çok ilgisini çekiyor.Bimden aldığım laptopla bile babası daha çok oynuyor.

Aynısından bende de var, bi de ayağa kalkıp parmak uçlarına basıp pc ekranında ne var diye bakıyor

sağol canım benimm hep birlikte inşallah

Pınaaaaar duy sesimi, Barış a aldığın d.günü kıyafetlerini nerden almıştın,link atabilir misin?
Ben nette bulamıyorum başka bilen bacı var mı?

canım pantolonumuz vardı zaten.c&a dan almıstım, 20-25 arasıo bisidi ama simdi indirim var belki daha ucuzdur. kumas degil ama, kadife. gomlegi lcw den aldım 10 tl ye dusmus,tek kotu ozelligi, cebin ustunde lcw yazıyo mavi renk. panco da, benetonda falan da vardı duz beyaz onlarda 25-30 tl arası biseydi. 1 gun giyecek onda da ustunu kesin kirletecek, birdaha giyemeyecek diyip ucuz olan lcwaikikideki gomlegi aldım, cimrilik yaptım evet papyonu da ebebekten aldım 7,90 a. gomlekte mavi yazı oldugu icin papyonu siiyah uzerine desenlilerden aldım, cokta guzel oldu.duz siyah, bordo falan cok cesit var ebebekte. ben mmagazasından aldım ama, nette varmı bilmiom. netten giysi almaktan cekiniorum ben, hicbir markanın bedeni birbirini tutumuyo. c&a, wenice ın kalııpları kucuk, lcw nin buyuk mesela gorerek al bence.

aylin ben oyuncağa ait yorumları okudum facede - ki benim oğlumda tencere tava gibi şeylerle oynuyo çöp kutusunuda cok seviyo :))) yorumlarda cocukların 20 dk sıkılmadan oynadıgı iiki almısız falan yazıyodu ...bende aldım gitti umarım elimde patlamaz bu oyuncakda

ebebekte papyona baktım ama yoktu,düz gömlek bulunur da papyon işi zor,neyse sağol bakayım ben yine.

evet wenice cokkk küçük 1.5 yas kot pantalonu aylardır giyiyoruz biz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…