- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.881
sen bizim yerimize onu yee annesi yok böyle bişey ben bile hayretler içinde seyrettim ...Maşallah paşamaaahep böyle aylinyani 15 saat uyanıksa 13 saatinde böyle, okadar az bir süreki sabit durduğu şaşarsın.daha öncede eklemiştim evet,zaten 40 ı çıktığından beri böyle
geçmişe bakamadım ama alıntılardan gördüğüm kadarı ile söylüyorum.
AYFER CİM DOĞUM GÜNÜN KUTLU OLSUN.
ŞEBNEM VE SEYHAN sizede çok geçmiş olsun.
bende geldim ulenn..:82:.hemide kalpppimden gayet saglıklı bi şekilde geldim..
hafif bi kalp kapakcıgı sarkması durumu var evet ama biz bunu hastalara söylemiyoruz bile önemsenecek bişey olmadıgı için dedi..bu kalp beni bi 28 sene daha götürürmüş..allah ömür verdiği müddetce tabii..
hastacıklarımıza gecmişler olsn..
bende geldim ulenn..:82:.hemide kalpppimden gayet saglıklı bi şekilde geldim..
hafif bi kalp kapakcıgı sarkması durumu var evet ama biz bunu hastalara söylemiyoruz bile önemsenecek bişey olmadıgı için dedi..bu kalp beni bi 28 sene daha götürürmüş..allah ömür verdiği müddetce tabii..
hastacıklarımıza gecmişler olsn..
şekerim geçmiş olsun.bişey olmaz sağaa merak etme,Allah korusun.
Sağol canım benim ....
İyi haberlerle gelmen ne güzel Allah uzun ömürler versin Mamurunla eşinle uzun mutlu yıllar yaşa
AYFERR iyiki dogmuşsannn
demek kova burcusun...bayanlarıyla pek anlaşamasamda (tabi bu yukselenine de baglı)kocim de kova..nesli tükenmeye yakın tam bir ideal koca modeli...
ya bu arada dün defne foster ın ölümünü duyduğumda şok oldum,çok üzüldüm.kadına üzüldüm ama açıkcası oğluna daha fazla üzüldüm.
ve kendimi düşündüm,oğlumu.ya bana bişey olursa,ya oğlum bensiz büyümek zorunda kalırsa,annesini sadece resimlerden tanırsa.Allah korusun.eskiden hiç böyle değildim ama şimdi çok korkuyorum,yavrumun yanında olmak,onu ben büyütmek istiyorum.Allah tan dileğim bu.rabbim hepimize,yavrularımıza ömür versin.
amin....konuyu acmaya bu arada dün defne foster ın ölümünü duyduğumda şok oldum,çok üzüldüm.kadına üzüldüm ama açıkcası oğluna daha fazla üzüldüm.
ve kendimi düşündüm,oğlumu.ya bana bişey olursa,ya oğlum bensiz büyümek zorunda kalırsa,annesini sadece resimlerden tanırsa.Allah korusun.eskiden hiç böyle değildim ama şimdi çok korkuyorum,yavrumun yanında olmak,onu ben büyütmek istiyorum.Allah tan dileğim bu.rabbim hepimize,yavrularımıza ömür versin.
Ben dejenere olmuş bir kovayım kimse inanmıyor Kova burcu olduğuma Yükselenim de Oğlak .....Kocan nasıl bir model anlat bakem belki aynı huylarımız vardır...Hiç Kova erkeği arkadaşım yok çevremde hep BOĞA (eşimde dahil) İKİZLER,YENGEÇ ve ASLAN var
sağol ayfer iyiler sıpalar yaramazlık peşindeler...
ebru dün son anda okdum iyi olmana sevindim nice uzun ömürlere ozaman.
:2::2::2::2::2::2: ağlatma beni zaten duyduktan sonra çok ağladım kendi yerime koydum bende :2::2::2: içimdeki sızıyı biliyorsunuz bu aralar ağlak oldum ne olur üzmeyin beniii:2::2::2:
amin....konuyu acmaşahsen dün cok etkilendim bugün tv ye bkamıorum
amin....konuyu acmaşahsen dün cok etkilendim bugün tv ye bkamıorum
erkegi ve bayanı birbirini tutmaz cnm..boga larda tam evine baglı bi karakterdir ama tersine gelmesin ...:18:yukselenin oglaksa azıcık ucundan kurtardın
yuce allah hepimizi yavrularına doyursun şu 3 günlük hayatta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?