2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

ben o bloklardan çok önce aldım ama marka diil 10 tane blok bi tarafında rakamlar bi tarafında harfler war üstündede kabartmalı şekilde boncuk gibi kaçıncı bllok olduğu war. üst üste koyuyosun en üstününde minik ayıcık kafası koyuyosun en üst bloga temas edince çalıo kızım iki aydır fln blokları ben diyiroum o tektek dierlerini düşürmeden alıp baan weriyodu şimdi kendi üstüste koymayı ögrendi sırasıyla koyamıyor ama dikkatlice üstüne koyabiliyor çok eğitici oldu bu kadar oynicaaanı tahmin etmemiştim 1. blokla 10. blogu içiçe koyup sallıyoruz ikisinden birine başka küp saklıyoruz içiçe üstüste yanyana koyuyoru çok seviyor kızım kesinlikle bu tarz oyuncak tavsiye ederim hem renkler hem harfler hem rakamla büyük küçük kavramı hepsi war

bime o bloklardan da gelse laptopu kerem kokladı kapadı bıraktı, bi ara mutfaktaydım laptoptan sesler geliyordu bi baktım aynı anda kerem yanıma geldi,meğerse içerde babası oynuyormuş çocuk da sıkılıp yanıma gelmiş

süpermarketten almıştım ben konyadan.. gelir inş..melikede yüzüne bakmıo öle laptop mı olur tuşları yok çocuklar kabartma we tuş meraklısı dokunmatık yapsalarmış bari. dedesi başka bi laptop almış ona. aynı bizim laptopların renginde mouse u fln war tuşlarıda aynı ama çok fonksiyonlu ilerisi için yani. ben kaldırıyım dedim babam sakın dedi. onu oynuo şimdi hanfendi.. babasıda hiç öle şımarıtıco yuncak alma taraftarı diil ama benimkiler durmuo ne görürlerse alıolar kocamda içten içe diş biliodur kesin:))

o an laptop bulamadıgım için bim de üzülmüştüm ama şu an iyikide bulamamışım be yawbabası dün trampet almış çalsın oynasın diye ..ama gene hüsran :26:en son çekyatın üzerine cay altlıgı yani tepsi olarak kullanıodu zaar zavallı trampeti..

Yok anacım hiç oyuncakla ilgilenme halleri kalmadı ki bizimki en çok oyuncakla oynayanlardandı,dün mutfak dolabını komple indirdi daha doğrusu üstüne devirdi sonra bıraktı onları yerde, yan dolaba geçip tencereleri indiriyordu ki hooop dedim,havanın döveceği nerde bilmiyorum kimbilir nerden çıkacak, tek oynadığı oyuncak top oldu,erkek çocuğu işte daha ne beklenir,bakıcıda da kitap dolabını hergün bi posta aşağı indiriyormuş

ha hay şu an evi savaş alanı gibi bırakıp cıkmak zorumda kaldım aylin tüm yatak oda cekmecelerim alt üst don atlet havlu halk pazarı gibi ..yetiştremiorum anam artık bende öölece bıraktım kactım evden bugün..senin bakıcıya allak kolaylık vere

Kerem de bende en fazla 100 cc süt içiyor kadın da 180:26: benim de aklım almıyor bunu.

tum garezleri bize bu oglanlarin canim.ben disari cikayim beyefendi cok uslu duruyor.geldigimde kuduruyor resmen.su uyku duzensizligide cabasi.5 saniyede bir yatis seklini degistiriyor ikide bir uyaniyor.yemegini yemek istemiyor.bende en son tepsisine boca ettim yemegini aal oglum kendin ye dedim.haspa yaladi resmen tepsiyi :)))

günaydıııınnn
bugün iki kere kalktı hiç yoktan iidir:) birazdan kafaltsını yaptırcam. bugunlerde hayatımdan sıkılmaya başladım.seneye çalışmaya başlamaya karar wermiştim melike için ama acaba mı demiyorum diil her zaman..defnenin ölümü beni çok etkiledi solunum yetmezliğinden ölmüş ya pat die. benimde gidivercek gibi gelio iki gündür:S psikolojik tabi geçer bi iki güne. bide ewli kadının dün başka biriyle bugün başka biriyle eğlenip 5te onun ewine gitmesine anlam weremedim:S allah rahmet eylesin inşş
gülşaaaann oh dün ewdeydin mert seni görünce naptı ana nerden cıktı annem yaa dedi mi bu sabah kaç cc süt bıraktın merak ettim

Günaydın, güzel cumalar,
Selin hastaymış, inşallah önemli birşeyi yoktur, çok merak ettim. Öğlene kadar yazmazsa arayalım annesini.
Oğlum dün gece son ayların rekorunu kırarak, nerdeyse hiç uyumadı. Bugün insan makyajı yapmış zombi gibiyim... Bütün gece bağırdı, söylendi, mızırdandı, sağa sola savurdu kendini, ama alıp ayağıma yatırdığım anda uyudu. Ne derdi var anlamıyorum, zaten doktoru getir de bi kilosuna bakalım demişti, götürecem bu aralar.
İşte böyle, bugün çok çalışmam lazım...

günaydın.hızınıza yetişebilene aşkolsun.
balık yağı okudum sanki. sinop su ürünlerinin hamsi yağını iyi diye duymuştum.ben henüz başlamadım. bebişlere veriyor musunuz.
defne cadısı tam iyileşti derken öksürük tekrarladı. ben de öksürüyorum.
sanırım bu seneki salgın domuz gribinden falan daha tehlikeli ve yaygın. çevremdeki herkes hasta.

hasta olan minnoşlara da acil şifalar........

burcu defne de öyleydi. sebepsiz ağlıyor şekerlikteki tüm şekerleri attı babası topladı. böyle 1 saat geçirdi. elinden alınca başladı ağlamaya. bende yanıma alıp salladım da uyudu. Allah bize güç ve sağlık versin.....

ayfercim geçmiş doğumgünün kutlu olsun meleğinle ve eşinle nice mutlu sağlıklı yıllar diliyorum canım
bugün hava dünden daha soğuk

günaydın canım
dün eve gittiğimde mert uyuyyordu bende yanına yattım 15 dakika olmadı yana dönerken beni gördü sevinç çığlıkları attı sarıldı sarıldı şımardı
sonra hazırlandık melek ve mertle dışarı çıktık,takım elbise aldım kendime, saçımı kestirdim,merti parkta oynattık,yemek yedik derken 3buçuktu eve gittiğimizde çok yoruldum, işte çalışsam daha az yorulurdum
sabah 80cc süt bıraktım mertoşuma bu aralar anca okadar çıkıyor,ama onada şükür
geçmişi okuyamıycam çok, herkes iyidir inşallah dünden işler yığıldı onları bitereyim geliyom

günaydın dün akşam 10 a doğru döndük doktordan , selin işemedi işemedi işemedi son anda işediğide boşa gitti ,,

kan tahlilinde iltihap çıktı ama idrarda mı boğazda mı anlammaız gerek diye idrar tahlili kültürü felanda gerekli görüldü tabi , bugün gene gideceğiz,

gece sık sık ateşlendi ve sürekli emmek istiyor , mama çok az içiyor sonra kusuyor yazık hali çok perişan kızımın

annemle sabaha kadar başında bekledik

Allah Allah peki babası nerdeydi? üfff sanki bu drlar anlamadı bu çocuğun hastalığını ve en başından beri iyileştiremediler diye düşünüyorum

günaydın
Selin kuzuma çok geçmiş olsun inşallah iyileşir biran önce
Burcu canım zor bir durum ama Doruk paşamında bir sıkıntısı mı var?Nedendir acep doktora götür bakalım ne diyecekler?
Gülşan canım sağol hep birlikte inşallah güzel günlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…