- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #100.921
bime o bloklardan da gelselaptopu kerem kokladı kapadı bıraktı, bi ara mutfaktaydım laptoptan sesler geliyordu bi baktım aynı anda kerem yanıma geldi,meğerse içerde babası oynuyormuş çocuk da sıkılıp yanıma gelmiş
ebebekte papyona baktım ama yoktu,düz gömlek bulunur da papyon işi zor,neyse sağol bakayım ben yine.
bime o bloklardan da gelselaptopu kerem kokladı kapadı bıraktı, bi ara mutfaktaydım laptoptan sesler geliyordu bi baktım aynı anda kerem yanıma geldi,meğerse içerde babası oynuyormuş çocuk da sıkılıp yanıma gelmiş
geçmiş olsun diyen gönüllerinize sağlık güzeller
gecmi,ş olsun cnm..selin yine hasta çok fena idi hali annem doktora götürdü ,
bir sürü tahlil yapıyorlarmış ,, idrar kan kültür ,,, dua edin ne olur
ben bilgisayara gelince tepeme çıkan yere yanına oturduğum zaman oyuncaklarına gömülen kızıma bi alkış istiyorum!!! off bütün gün diz dizeydik yemeğim dünden wardı ewde temiz iş güç yok otur otur patladım.!! bişi yaptırmıo pc kitap hiçbişiii
alkışşş meloşuma..
bu aralar yagmur dada tam tersi nedense kendi kendine oynama egiliminde..
evet wenice cokkk küçük 1.5 yas kot pantalonu aylardır giyiyoruz biz
Yok anacım hiç oyuncakla ilgilenme halleri kalmadı ki bizimki en çok oyuncakla oynayanlardandı,dün mutfak dolabını komple indirdi daha doğrusu üstüne devirdi sonra bıraktı onları yerde, yan dolaba geçip tencereleri indiriyordu ki hooop dedim,havanın döveceği nerde bilmiyorum kimbilir nerden çıkacak, tek oynadığı oyuncak top oldu,erkek çocuğu işte daha ne beklenir,bakıcıda da kitap dolabını hergün bi posta aşağı indiriyormuş
Kerem de bende en fazla 100 cc süt içiyor kadın da 180:26: benim de aklım almıyor bunu.
Günaydın, güzel cumalar,
Selin hastaymış, inşallah önemli birşeyi yoktur, çok merak ettim. Öğlene kadar yazmazsa arayalım annesini.
Oğlum dün gece son ayların rekorunu kırarak, nerdeyse hiç uyumadı. Bugün insan makyajı yapmış zombi gibiyim... Bütün gece bağırdı, söylendi, mızırdandı, sağa sola savurdu kendini, ama alıp ayağıma yatırdığım anda uyudu. Ne derdi var anlamıyorum, zaten doktoru getir de bi kilosuna bakalım demişti, götürecem bu aralar.
İşte böyle, bugün çok çalışmam lazım...
ayfercim geçmiş doğumgünün kutlu olsunGünaydın canlar;
Dün ablamlar süprüzzzz yapıp bize geldi 01.02.2011 de benim doğum günümdü ve pasta kestik.En büyük hediyem Hilal kuzumun artık tamamen YÜRÜMESİdengesini koruyup ayakta dik durması filan 1 günde ne kadar çok şey öğreniyor anlatamam yarım saat içinde yapılan bişeyi yada 2-3 gün önceki yapılan bişeyi bile unutmuyor...Diş çıkarması ve rahatsızlanması dışında kızımın yüzü hiç asılmamıştır buzamana kadar herkes ne kadar güler yüzlü oldu diyor.... Kardeşleriyle ablalarıyla oyunlar oynadı bir dakika bile beni istemedi oyun oynamaya bayılıyor....Gece sonunda bile enerjisi bitmemişti kendi kendine bile oynadı zilli babasına masa atlarından CEEE yapıp sonra kendi kendine oynaması ve ilk defa da gece 2 de uyudu çok enerjikti....Sabah tabii gıdıklayarak uyandırdım o enerjiye vücud sabah kalkmasını zorlaştırdı...Gözleri kapalı şekilde manevi ablama bıraktım ama orda da telefonu görmüş ABOOO diyordu
Sizler nasılsınız?
Yasemin nasıl oldun?
Aylin dişten olması yönünde olması iyi aman başka hastalık göstermesin meleklerimize
Canan(dünürüm) Yiğitin videoları bir harika çok akıllı olacak bu kerata....
Burcu canım sizler nasılsınız?
Gülşan kar yağsın bize de yolla yaa İstanbulda öyle buz tutmuş yollar ve kar soğuğu da var
günaydıııınnn
bugün iki kere kalktı hiç yoktan iidir:) birazdan kafaltsını yaptırcam. bugunlerde hayatımdan sıkılmaya başladım.seneye çalışmaya başlamaya karar wermiştim melike için ama acaba mı demiyorum diil her zaman..defnenin ölümü beni çok etkiledi solunum yetmezliğinden ölmüş ya pat die. benimde gidivercek gibi gelio iki gündür:S psikolojik tabi geçer bi iki güne. bide ewli kadının dün başka biriyle bugün başka biriyle eğlenip 5te onun ewine gitmesine anlam weremedim:S allah rahmet eylesin inşş
gülşaaaann oh dün ewdeydin mert seni görünce naptı ana nerden cıktı annem yaa dedi mibu sabah kaç cc süt bıraktın merak ettim
Günaydın, güzel cumalar,
Selin hastaymış, inşallah önemli birşeyi yoktur, çok merak ettim. Öğlene kadar yazmazsa arayalım annesini.
Oğlum dün gece son ayların rekorunu kırarak, nerdeyse hiç uyumadı. Bugün insan makyajı yapmış zombi gibiyim... Bütün gece bağırdı, söylendi, mızırdandı, sağa sola savurdu kendini, ama alıp ayağıma yatırdığım anda uyudu. Ne derdi var anlamıyorum, zaten doktoru getir de bi kilosuna bakalım demişti, götürecem bu aralar.
İşte böyle, bugün çok çalışmam lazım...
günaydın dün akşam 10 a doğru döndük doktordan , selin işemedi işemedi işemedi son anda işediğide boşa gitti ,,
kan tahlilinde iltihap çıktı ama idrarda mı boğazda mı anlammaız gerek diye idrar tahlili kültürü felanda gerekli görüldü tabi , bugün gene gideceğiz,
gece sık sık ateşlendi ve sürekli emmek istiyor , mama çok az içiyor sonra kusuyor yazık hali çok perişan kızımın
annemle sabaha kadar başında bekledik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?