2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam
Ata ya ve Alp'e acil şifalar diliyorum...tüm hasta bebeklerimiz bir an önce iyileşsin inşallah...
biz iyiyiz...temizlik yapıyorum ara verdim..sabah Nihanın kahvaltısını yine karışım yaptım böyle daha çok yiyor ya..içine kivi ve muz da koydum çok güzel oldu..ilk kez kivi verdim ama bu saat oldu bir şey yok...sanırım alerji yapmadı...bundan sonra vereyim diyorum başka veren var mı?

ayva yaprağı yaptım burcu kendime hazırlattığımdan verdim içmedi o yüzden tek ıhlamura devam

sağol canancım tamam gönderirim

ya ben kalabalık doğum günü yapmak istemiyorum...çünkü smimi arkadaşlarımın geçen dönem hep tayini çıktı yoklar ben okul değiştirdim..komşum pek yok..davet edecek çok kişi var ama hep farklı ortamlardan çoğunda çocuk var..
ben hep demişimdir ilk doğum gününde helak oluyor bebeler diye...öyle olsun istemiyorum...
Trabzondan ablam gelecek...annemler de gelebilir...2 de samimi arkadaşımını davet etsem...mini bir parti olsa nasıl olur???

İklim sabah 7-8 arası uyanıyor, 10:30 da geri uyuyor 12 gibi kalkıyor, öğleden sonrada 3-4 gibi uyuyor yine 1-2 saat ancak uyuyor, eğer dışarı parka falan götürdüysek 3 saat uyuyabiliyor ama bu seferde gece yatış saati uzuyor, günde bir sefere düşürmek için erken olduğunu düşünüyorum, çocuklar kendi ayarlıyor zaten, zamanla bir sefere düşer gündüz uykusu..

Aynı İklim i anlatıyorsun valla, geçen gün yediğim portakala sarkmıştı, bende vermedim sen hakkını yedin çekil dedim, gitti baabsının kucağına oturdu, işaret parmağıyla bir portakalı gösteriyor bir beni ve bu arada küfür eder gibi kendi çapında konuşup ağlıyor, babasına beni şikayet etti yani, babası da aldı portakalı verdi aman bana bir hava atışı vardı görmeliydiniz, hıh bak nasılda aldım diye..

Fotoğraf çerçeveletme fikri güzelmiş, çalabilirim :)))
Yiğiti öp benim için, özletme kendini arada foruma gel..

üfüf anlat anlat bitmez hiiiiç sizi sıktığıma değmez yine tırışkadan şeyler hade hep birlikte söölüyoruz ah o uçakta bende olsaydım mavi bulutlara yol alsaaayyddııımm vız gelirididid herşey inanan banan aaaa yeter ki ben sannaaa varsaydımmmmm

saat kaçta nerde buluşuyoruz ne giysem ne giysem :26:

"Baharın ilk günü ayın ilk günü ve haftanın ilk günü doğdu oğlum."

ne güzel söylemişsin Canancım...ben de böyle diyorum hep ilklerle geldi hep ilklerle yaşasın yeni bir soluk getirsin heryere herkese canlılık neşe versin diyorum :))

bak tekrar ediyorum yaşasın 1 Mart

Ühüüüü, benim kızımda 1 Mart ta doğacaktı ama olmadı yaa, adı da İklim Bahar ama, neeyyyyseeee...

Canan hoşgeldin.
Candan Erçetin'in Bahar şarkısı bizim de şarkımız, her çaldığında sarmaş dolaş dans ediyoruz hatta :)

Ayrıca şu buluşmalarınıza öyle özeniyorum ki havalar iyi olursa ve haftasonu olursa ben de gelmek istiyoru bir kere.

Ahh keşke, ne güzel olur...
Bahara ya da yaza yapalım bence, mutlaka...

Ben de başlamak istiyorum kiviye, turşu seven bebe kiviyi de sever herhalde :)

ayva yaprağı yaptım burcu kendime hazırlattığımdan verdim içmedi o yüzden tek ıhlamura devam

Çok fena oldular, beğenmedikleri şeyi yemiyor içmiyorlar, napcaz bilmiyorum.

Çok da güzel olur, sakin sakin...

Çok güldüm
Doruk da babası işten gelince o anda oynamakta olduğumuz oyunları anlatıyor, eller kollar, kaşlar gözler ayrı oynuyor, çenesi hiç durmuyor zaten, acayip eğlendiriyor beni.

ne güzel söylemişsin Canancım...ben de böyle diyorum hep ilklerle geldi hep ilklerle yaşasın yeni bir soluk getirsin heryere herkese canlılık neşe versin diyorum :))

bak tekrar ediyorum yaşasın 1 Mart

Benimki de bu dediklerinizin ikinci günü doğdu yaw, beni de aranıza alın :))))

herkese merhaba.uzun zamandır bakamıyordum foruma.geçmişide çok okuyamadım.okullar açıkken hiç fırsatım olmuyor.şimdi sömestr tatilindeyim ama yinede bakamıyorum foruma.arada faceden takip etmeye çakışıyorum sizi.cadı kızım uyanıkken bilgisayarı açamıyorum çünkü hanımefendi kendisi basmak istiyor tuşlara yada ona arada izletiğim animasyonlu ingilizce çocuk şarkıları var onları açmam için çıldırıyor.ancak o uyuyunca açıyorum tabi işlerden fırsat bulunca.zaten tatil de bitiyor ve ben kendimi hiç dinlenmiş hissetmiyorum.ben kendinden haberleri anlatayım.sonra da siz özet geçin bana olur mu?kızım 10 adım atıyor ama daha tamamen kendi başına yürüyemiyor.4 tane dişimiz var 2 alt 2 üst ama yanlarda yakında geliyor,2 hafta önce çok ateşlendi(face de yazmıştım.geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara tekrar teşekkürler) doktor dişten dedi.yeni araba aldık daha doğrusu arabamızı değiştirdik.ben daha rahat kullanayım diye otomatik vites aldık.(vitesli biraz zor oluyordu benim için)çocukla çok zor oluyor dolmuş falan.1,5 ay sonra kızımın doğum günü(30 mart) ve ben nasıl bir organizasyon yapsam karar veremedim hala.evde değil de dışarda bi yerde kutlayayım diyorum.çünkü tam gününde kutlamak istiyorum o da çarşamba gününe geliyor ve ben çalışıyorum.hazırlıklarla ilgilenmem çok zor olur.bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.ha banim cadı uyandı bağırıyor odasından.hepinizi öptüm.bilgisayar açık cevaplarınızı takip ederim arada.

Yaşasın 1 MART!

2 iyi mi? ben 12 arabasından önce binemem o bakımdan 2den önce olamam ama isterseniz 1 de buluşun ben 2 de katılırım aranıza?

Maşallah Ceylin e, yeni arabanızda hayırlı olsun, diğer dişlerini de kolaylıkla çıkarır inşallah, doğum günü içinde hazırlıklar başladı evet, sizinde istediğiniz gibi bir doğum günü olur umarım..

çok teşekkürler canım.umarım herkesin gönlünce olur kuzuların doğum günleri.

ay ay şimdi kızım kucağımda ve sürekli beni öpüyor ve sonrada gülüyor.çok mutlu oldum ve duygulandım.Allahım iyi ki bana kızımı verdi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…