- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.541
Yaşasın mart ayının her günü, hergün bir güzellik doğdu hayatlarımıza...
Yaşasın mart ayının her günü, hergün bir güzellik doğdu hayatlarımıza...
Dünürüm gelirsek çiçeğimizi çikolatamızı alır da geliriz. Dönerken de Hilal'le döneriz. Uygun mudur?
SİZ GELİNDE GİDER GELİRSİNİZ DURUMA BAKARIZ BAKARSINIZ YİĞİT KALIR BİZDE
Ühüüüü, benim kızımda 1 Mart ta doğacaktı ama olmadı yaa, adı da İklim Bahar ama, neeyyyyseeee...
Canan hoşgeldin.
Candan Erçetin'in Bahar şarkısı bizim de şarkımız, her çaldığında sarmaş dolaş dans ediyoruz hatta :)
Ahh keşke, ne güzel olur...
Bahara ya da yaza yapalım bence, mutlaka...
Ben de başlamak istiyorum kiviye, turşu seven bebe kiviyi de sever herhalde :)
Çok fena oldular, beğenmedikleri şeyi yemiyor içmiyorlar, napcaz bilmiyorum.
Çok da güzel olur, sakin sakin...
Çok güldüm
Doruk da babası işten gelince o anda oynamakta olduğumuz oyunları anlatıyor, eller kollar, kaşlar gözler ayrı oynuyor, çenesi hiç durmuyor zaten, acayip eğlendiriyor beni.
Benimki de bu dediklerinizin ikinci günü doğdu yaw, beni de aranıza alın :))))
herkese merhaba.uzun zamandır bakamıyordum foruma.geçmişide çok okuyamadım.okullar açıkken hiç fırsatım olmuyor.şimdi sömestr tatilindeyim ama yinede bakamıyorum foruma.arada faceden takip etmeye çakışıyorum sizi.cadı kızım uyanıkken bilgisayarı açamıyorum çünkü hanımefendi kendisi basmak istiyor tuşlara yada ona arada izletiğim animasyonlu ingilizce çocuk şarkıları var onları açmam için çıldırıyor.ancak o uyuyunca açıyorum tabi işlerden fırsat bulunca.zaten tatil de bitiyor ve ben kendimi hiç dinlenmiş hissetmiyorum.ben kendinden haberleri anlatayım.sonra da siz özet geçin bana olur mu?kızım 10 adım atıyor ama daha tamamen kendi başına yürüyemiyor.4 tane dişimiz var 2 alt 2 üst ama yanlarda yakında geliyor,2 hafta önce çok ateşlendi(face de yazmıştım.geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara tekrar teşekkürler) doktor dişten dedi.yeni araba aldık daha doğrusu arabamızı değiştirdik.ben daha rahat kullanayım diye otomatik vites aldık.(vitesli biraz zor oluyordu benim için)çocukla çok zor oluyor dolmuş falan.1,5 ay sonra kızımın doğum günü(30 mart) ve ben nasıl bir organizasyon yapsam karar veremedim hala.evde değil de dışarda bi yerde kutlayayım diyorum.çünkü tam gününde kutlamak istiyorum o da çarşamba gününe geliyor ve ben çalışıyorum.hazırlıklarla ilgilenmem çok zor olur.bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.ha banim cadı uyandı bağırıyor odasından.hepinizi öptüm.bilgisayar açık cevaplarınızı takip ederim arada.
iç güveysi ha? Ortada bir yerde bi ev açalım bari. Olmayacak böyle :)
onun gülüşü yeter
e turşu yiyorsa kiviyi muhakkak yer...benim verdiğim oldukça tatlıydı ama zaten hep doktor verme diye geciktirdim eşimin anne babası yetiştiriyor halbuki yarım çuval kivi geldi 2 ay önce ama onlardan vermemiştim kuzuya(
sakin daha iyi olur değil Burcum ya????
sizi de alırız tabii..Doruksuz olur mu hiç...
canım geçmiş olsun...
yeni arabanız hayırlı olsun...iyi günlerde kullanın...
arkadaşlarda parti fikri çok...vakit var nasılsa iyi planlamayla harika bir doğum günü olur...
yazdım bir de baktım Nihan karşı çekyattan kendi başına bana doğru yürüyor...ay çok sevindim...
herkese merhaba.uzun zamandır bakamıyordum foruma.geçmişide çok okuyamadım.okullar açıkken hiç fırsatım olmuyor.şimdi sömestr tatilindeyim ama yinede bakamıyorum foruma.arada faceden takip etmeye çakışıyorum sizi.cadı kızım uyanıkken bilgisayarı açamıyorum çünkü hanımefendi kendisi basmak istiyor tuşlara yada ona arada izletiğim animasyonlu ingilizce çocuk şarkıları var onları açmam için çıldırıyor.ancak o uyuyunca açıyorum tabi işlerden fırsat bulunca.zaten tatil de bitiyor ve ben kendimi hiç dinlenmiş hissetmiyorum.ben kendinden haberleri anlatayım.sonra da siz özet geçin bana olur mu?kızım 10 adım atıyor ama daha tamamen kendi başına yürüyemiyor.4 tane dişimiz var 2 alt 2 üst ama yanlarda yakında geliyor,2 hafta önce çok ateşlendi(face de yazmıştım.geçmiş olsun dileklerini ileten arkadaşlara tekrar teşekkürler) doktor dişten dedi.yeni araba aldık daha doğrusu arabamızı değiştirdik.ben daha rahat kullanayım diye otomatik vites aldık.(vitesli biraz zor oluyordu benim için)çocukla çok zor oluyor dolmuş falan.1,5 ay sonra kızımın doğum günü(30 mart) ve ben nasıl bir organizasyon yapsam karar veremedim hala.evde değil de dışarda bi yerde kutlayayım diyorum.çünkü tam gününde kutlamak istiyorum o da çarşamba gününe geliyor ve ben çalışıyorum.hazırlıklarla ilgilenmem çok zor olur.bu konuda fikirlerinizi bekliyorum.ha banim cadı uyandı bağırıyor odasından.hepinizi öptüm.bilgisayar açık cevaplarınızı takip ederim arada.
bakarız evini alsın yiğit ozaman:))) benim alt katımda da otururlar ben bırakamam kuzumu yaşlanınca kim bakacak biza
Mart diye niyetlenip Şubatta doğuranların gözlerini doldurmayın şimdi, gelmeyim oraya, bi Mart tır gidiyor...
Ben yemeğe gidiyorum, küstüm işte((
Geldiğimde konuyu değiştirmiş olun haa...
yavrular mutlu olsun da neresi uygunsa orada otursunlar... Anam daha doğum günü kutlamadan evlilik hazırlıklarına başladık. Büyüdüklerinde ne derler acaba bize?
cEYLİM KUZUMA ÇOK GEÇMİŞ OLSUN HAYIRLISI İLE ÇIKARIR İNŞALLAH ...WALLA BENDE BİŞEY YAPMADIM DOĞUM GÜNÜ İÇİN AMA OLURSA DA BİZDE KALBALIK OLUCAZ DIŞARI FİKRİ HAVA MALUM SOĞUK ORTAM SICAK OLURSA İYİ OLUR SENİN İÇİNDE
Yaşasın 1 MART!
kesinlikleYaşasın mart ayının her günü, hergün bir güzellik doğdu hayatlarımıza...
Hanife Yiğit bugün yürümezse Nihan da unutsun lütfen... Maaşallah kuzuya gözünüz aydın.
çok teşekkürler canım.maşallah nihana
eksik oldu teyzeler
şubat ve mart .........
şubatta doğan bebekleri unutmayalım lütfen....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?