2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

reflor diye bişey içirmeye çalışıyorum azı dişlerimizden 2 tanesi çıkmak üzere dr aradım normal olur dedi akşamdan bu yana tek bir lokma yemedi zaten kuş kadardı şimdi hepten kuş olacak(((((((((((((((

Şerife çok geçmiş olsun...
Haşlanmış patates, pirinç lapası, muz, elma falan yedirmeye çalış, bol su içir.
Mikrobik bişey değildir inşallah.

Yapma yaa, yavrum benim, dişler zorluyor anlaşılan, sıvı şeyleri kabul ediyorsa sıvılarla beslemeye çalış o halde, güçsüz kalırsa bağışıklığı zayıflar, yerim ben onu yaa, üzülme, dişlerini çıkarınca yeniden yer, toparlar annesi..

Şerife çok geçmiş olsun...
Haşlanmış patates, pirinç lapası, muz, elma falan yedirmeye çalış, bol su içir.
Mikrobik bişey değildir inşallah.

inşallah mikrobik değildir dedğine göre ateşi vs yok halsizliğide yok sadece ishal birde karın ağrısı oluyor sanırım oynarken vs arada mızıldanıyor ay bu çocuk işi ne zor ömrümden ömür gidiyor çok tşk ederim (((

bende elimden geldiği kadar öyle yapmaya çalışıyorum canım benimm
tez zamanda kurtulak off ya cok sıkıntıdayım çokkk teşk ederimm

Valla bi yandan canımıza can katıyorlar, bir yandan ömürden yiyorlar, çok zor çok, Allah kolaylık versin. Bir an önce toparlar inşallah...

kızlar zeynep geceden bu yana ishal ne yapsam??????acill

Günde 9 defa sıvı kaka yaparsa ishal deniyor ve eğer böyleyse dişten olmasının imkanı yok diye iddia bile edebilirim.
Arkadaşlar çok doğru demiş muz elma haşlanmış patates ve bol su.

bebeğim sana dedemdim zaten niye üzerine alınıyorsun okudum senin yazdığını :)

Ayyy canlarım benim alınmışlar iyi hadi şubattakiler de olsun sizi mi kırıcaz,ama sadece şubatın sizlerin yani buradaki annelerin bebelerinin olduğu günleri olsun ne de olsa burası mart anneleri

şerife bol bol yoğurt ver bağırsak gelişimi için çok iyiymiş, içtiği suya çok az tuz ve şeker katabilirsin kaybettiği mineraller için ama çok az. geçmiş olsun canım tez zamanda geçer inşallah sıkıntısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…