- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.561
ben dedim, Şubat'ın bazı günleri dedim, haksızlık etmeyin, iyi okuyun bea
kızlar zeynep geceden bu yana ishal ne yapsam??????acill
Seni seviyom şebnem :))
bebeğim sana dedemdim zaten niye üzerine alınıyorsun okudum senin yazdığını :)
Bende sana demedim Burcu..
Haşlanmış patates ve muz yedirmeye çalış, sık sık ta su ver, su kaybını önlemek için su vermeyi ihmal etme, çok geçmiş olsun, 2-3 güne geçmezse mutlaka doktora götür, Allah korusun mikrobik bişey olabilir..
reflor diye bişey içirmeye çalışıyorum azı dişlerimizden 2 tanesi çıkmak üzere dr aradım normal olur dedi akşamdan bu yana tek bir lokma yemedi zaten kuş kadardı şimdi hepten kuş olacak(((((((((((((((
reflor diye bişey içirmeye çalışıyorum azı dişlerimizden 2 tanesi çıkmak üzere dr aradım normal olur dedi akşamdan bu yana tek bir lokma yemedi zaten kuş kadardı şimdi hepten kuş olacak(((((((((((((((
Şerife çok geçmiş olsun...
Haşlanmış patates, pirinç lapası, muz, elma falan yedirmeye çalış, bol su içir.
Mikrobik bişey değildir inşallah.
Yapma yaa, yavrum benim, dişler zorluyor anlaşılan, sıvı şeyleri kabul ediyorsa sıvılarla beslemeye çalış o halde, güçsüz kalırsa bağışıklığı zayıflar, yerim ben onu yaa, üzülme, dişlerini çıkarınca yeniden yer, toparlar annesi..
inşallah mikrobik değildir dedğine göre ateşi vs yok halsizliğide yok sadece ishal birde karın ağrısı oluyor sanırım oynarken vs arada mızıldanıyor ay bu çocuk işi ne zor ömrümden ömür gidiyor çok tşk ederim(((
kızlar zeynep geceden bu yana ishal ne yapsam??????acill
bebeğim sana dedemdim zaten niye üzerine alınıyorsun okudum senin yazdığını :)
Günde 9 defa sıvı kaka yaparsa ishal deniyor ve eğer böyleyse dişten olmasının imkanı yok diye iddia bile edebilirim.
Arkadaşlar çok doğru demiş muz elma haşlanmış patates ve bol su.
tatlım daha 9 gecmedik dr göre dişten bakalım tşk ederimmm heyy bende şubat ananesiyim laf yok bize :))))))))))))))))))))
Şöyle bir fikrim geldi 2 gün yıllık iznimden alıp yarını evde geçirip cumadan ist.a geçicemesine benzedim, gidesim geldi buralardan
Giderim bak Şubat Annelerine, sonra arkamdan ağlarsınız :)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?