- 18 Kasım 2008
- 4.217
- 25
- 358
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.581
kızlar zeynep geceden bu yana ishal ne yapsam??????acill
Giderim bak Şubat Annelerine, sonra arkamdan ağlarsınız :)))
Giderim bak Şubat Annelerine, sonra arkamdan ağlarsınız :)))
Günaydııınn..
Yazgıcım, Alp paşaya, sana ve eşine çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum..
Defne de hala öksürüyormuş, kuzuya geçmiş olsun, Ahmet bey ne diyo Gözde, merak ettim.?
Aylincim, diş olayı ilginç olmuş hakkaten, benim taaa İklim 5 aylıkken dişinin çıktığını sanmam gibi..
Bende İklim uyusa bile üstünü örtmek için sürekli uyanan ve deliksiz uyuyamayanlardanım..
Amirim duruma el koydun iyi oldu, beni de kızdırdılar ama..
Şeyma, beni kzıdırıyorlar ama, ne yapayım, ben mi dedim sıpaya Şubatta gel diye, ühüüüü...
Kıymet ben gördüm topiği hatta oylamaya çalıştım ama her fırsatta müdüre yakalandım, ilk fırsatta oylayacam, aklımda canikom :))
Şeyma, beni kzıdırıyorlar ama, ne yapayım, ben mi dedim sıpaya Şubatta gel diye, ühüüüü...
o kadar ağlıyorki cadı adam ciğerlerini bile dinleyemedi. ventolin verdi. çok rahatlattı. kesildi gibi birşey öksürük. ahmet bey kesinlikle süper. içim çok rahat. cumartesi kontrol var.
Hele bi git, gelir basarım orayı, saçından tuttuğum gibi sürüyerek geri getirir, bir hafta full online kalma cezası veririm (eli belinde çirkef burcu smile)
benim mert 14 martta doğacaktı normalde ama geç geldi 21 martta zor doğurdum biraz daha kalsa nisan annesi olacaktımKıymet ben gördüm topiği hatta oylamaya çalıştım ama her fırsatta müdüre yakalandım, ilk fırsatta oylayacam, aklımda canikom :))
Hele bi git, gelir basarım orayı, saçından tuttuğum gibi sürüyerek geri getirir, bir hafta full online kalma cezası veririm (eli belinde çirkef burcu smile)
oyyyyy yazık sanaaaaaaaa
Ben kaçırdım ne dediler de sinirlendin?
Ben de ŞubaT annesiyim ya gideceksen bana da söyle elele tutuşur gideriz. Zaten topikime de kimse girmemiş...
valla topiğin amiri senmisin benmiyim karıştırıyorum bazen burcu
benim mert 14 martta doğacaktı normalde ama geç geldi 21 martta zor doğurdum biraz daha kalsa nisan annesi olacaktım
ay çok özledim hepinizi ,,,
bi sebbepten gece dıaşrı çıakrmıştım daha kötü oldu , çok öksürüyor , burnu sürekli akıyrodu şimdi tıkandı kurudu akmıyor daha kötü oldu , burun preyi cold mix ne varsa deniyrou mtabi , idrar yolu enfeksiyonu ,,, asıl ahstalığımız zaten peşimizi bırakmıyor bırakmayacakta bu gidişle,, doktor bezden kurtulana kadar bu duurm devame debilir dedi,,,
bi sebbepten gece dıaşrı çıakrmıştım daha kötü oldu , çok öksürüyor , burnu sürekli akıyrodu şimdi tıkandı kurudu akmıyor daha kötü oldu , burun preyi cold mix ne varsa deniyrou mtabi , idrar yolu enfeksiyonu ,,, asıl ahstalığımız zaten peşimizi bırakmıyor bırakmayacakta bu gidişle,, doktor bezden kurtulana kadar bu duurm devame debilir dedi,,,
Ben kaçırdım ne dediler de sinirlendin?
Ben de ŞubaT annesiyim ya gideceksen bana da söyle elele tutuşur gideriz. Zaten topikime de kimse girmemiş...
Heheheh, kovsanız bile gitmem ki, bu topiğe ilk gelenlerden biri benim, buraları kimseye bırakmam uleennn :))))))))
Sağol Şeyma, şefkate ihtiyacım vardı, sen gösterdin, öptüm çok..
Tutturmuşlar bir Mart ayıdır gidiyo, yok bebeleri Mart ta doğmuş da, ne güzelmiş de, yaşasın Mart ayı imiş de, bahar gelmişmiş de, vırı vırı gırı gırı işte...
Kırdılar beni, Şubat ta doğuranları hiç düşünmediler Kıymet.. :)))))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?