2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

aaaaaa bikaç saat topiğe girmedim birbirinize girmişsiniz kızdırmayın beni şubat annelerini alıp mart annelerine çarpacam şimdi piskopata bağlamayın uleyyyyn

slm milllet

kızlar zeynep geceden bu yana ishal ne yapsam??????acill

bol su vermeye çalış, mümkün olduğu kadar emzir, biberon tutuyorsa sıvı çorbalar yap ver, diştense bir şey yediremezsin zaten, benimki yemiyor çünkü

Giderim bak Şubat Annelerine, sonra arkamdan ağlarsınız :)))

otur oturduğun yerde be... benim sat a göre 29 martta gelecekti neredeyse nisan annesi oluyodum ama beyimin keyfi 21 martta geldi. topicin en küçük veletlerinden biri bebişlerin sürprizine alınasınız mı geldi

o kadar ağlıyorki cadı adam ciğerlerini bile dinleyemedi. ventolin verdi. çok rahatlattı. kesildi gibi birşey öksürük. ahmet bey kesinlikle süper. içim çok rahat. cumartesi kontrol var.

Kıymet ben gördüm topiği hatta oylamaya çalıştım ama her fırsatta müdüre yakalandım, ilk fırsatta oylayacam, aklımda canikom :))

Amirim duruma el koydun iyi oldu, beni de kızdırdılar ama..

Şeyma, beni kzıdırıyorlar ama, ne yapayım, ben mi dedim sıpaya Şubatta gel diye, ühüüüü...

Kıymet, altın biberon oscarları üzerinde çalışıyorum, kararsız kadınım ben, öyle pıt diye yazamam, acıcık bekle :)

Ben kaçırdım ne dediler de sinirlendin?
Ben de ŞubaT annesiyim ya gideceksen bana da söyle elele tutuşur gideriz. Zaten topikime de kimse girmemiş...

o kadar ağlıyorki cadı adam ciğerlerini bile dinleyemedi. ventolin verdi. çok rahatlattı. kesildi gibi birşey öksürük. ahmet bey kesinlikle süper. içim çok rahat. cumartesi kontrol var.

Ahmet Bey in ilgisi ve çocuk sevgisi beni de çok rahatlatıyor, bir randevu da orada buluşalım mı sizinle, Defne yi ve seni çok merak ediyorum..

Hele bi git, gelir basarım orayı, saçından tuttuğum gibi sürüyerek geri getirir, bir hafta full online kalma cezası veririm (eli belinde çirkef burcu smile)
valla topiğin amiri senmisin benmiyim karıştırıyorum bazen burcu
benim mert 14 martta doğacaktı normalde ama geç geldi 21 martta zor doğurdum biraz daha kalsa nisan annesi olacaktım

ay çok özledim hepinizi ,,,

bi sebbepten gece dıaşrı çıakrmıştım daha kötü oldu , çok öksürüyor , burnu sürekli akıyrodu şimdi tıkandı kurudu akmıyor daha kötü oldu , burun preyi cold mix ne varsa deniyrou mtabi , idrar yolu enfeksiyonu ,,, asıl ahstalığımız zaten peşimizi bırakmıyor bırakmayacakta bu gidişle,, doktor bezden kurtulana kadar bu duurm devame debilir dedi,,,

Hele bi git, gelir basarım orayı, saçından tuttuğum gibi sürüyerek geri getirir, bir hafta full online kalma cezası veririm (eli belinde çirkef burcu smile)

Heheheh, kovsanız bile gitmem ki, bu topiğe ilk gelenlerden biri benim, buraları kimseye bırakmam uleennn :))))))))

oyyyyy yazık sanaaaaaaaa

Sağol Şeyma, şefkate ihtiyacım vardı, sen gösterdin, öptüm çok..

Ben kaçırdım ne dediler de sinirlendin?
Ben de ŞubaT annesiyim ya gideceksen bana da söyle elele tutuşur gideriz. Zaten topikime de kimse girmemiş...

Tutturmuşlar bir Mart ayıdır gidiyo, yok bebeleri Mart ta doğmuş da, ne güzelmiş de, yaşasın Mart ayı imiş de, bahar gelmişmiş de, vırı vırı gırı gırı işte...
Kırdılar beni, Şubat ta doğuranları hiç düşünmediler Kıymet.. :)))))))))

Vuuuu, Selinime bak hele, çok geçmiş olsun kuzuya, bezden kurtaralım şu çocukları bir an evvel yaa, öksürmelerine de dayanamıyorum, içim parçalanıyor, kıyamam, iyi bak annesi Seline, bizi de merakta bırakma, arada gel, kızıyorum bak..

Hoşgeldin cnm ya sana özelden msj atim derken msjı kendime yollamışım :))
Geçenlerde Pelin hastayken bana da Şebnem söylemişti. GÜNLÜK diye bi tütsü var aktarlarda satılıyo. Öksürüğe ve özellikle de astıma çok iyi geliyomuş. Boğazdaki iltihabı söküyor. Tavsiye ederim.

Canım, biz de çok özledik, çok merak ettik.
Kuzuma geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum.
Hiç böbrek ultrasonu yaptılar mı? Yapmadılarsa, bi çektirmeni tavsiye ederim, çok sık enfeksiyon geçiriyor.

Anam, hıçkırıklara boğuldum ama ben burda, yapma böyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…