2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Hıh ben de kırıldım şimdi. Çıt!
Greve fln gidelim, hakkımızı arayalım.

nerdesin sen yaw merak ettik seni insan bi özelden mesaj bırakır birimize dün ayfer olmasa hiç bilemiycektik durumu,çok geçmiş olsun canım inşallah Rabbim şifasınıda verir tez zamanda,sen nasılsın moralin iyimi

Sen yoktun amirim ben yazarken, görsem sesimi çıkarmazdım valla, ne haddime :18:
tamam o zaman:82:

böbrek ultrasonu yapıldı canım zaten o yüzden bu kadar rahat bir şekilde bezden kurtulmasını bekleyeceğiz diyor , yine canıma okudular hastanede tahliller ultrasonlar, derken ,,,

ben geldimmm şşşttt şubat anneleri bi kere mrt şubatı döver ayrıcada kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır hiç eksik kalamam malum

ben geldim.aslında içimden sadece smile lar ile konuşmak geliyor nedense ama neyse.
biz bugün daha iyiyiz.Alp imin ateşi yok çok şükür.ve ilacın etkisi olarak iyi uyudu yavrum.ben öksürüyorum,heran ciğerlerimi elime alabilirim.kocamda iyi.
halam hastanede.3 ten sonra ameliyata alınacak.biraz önce konuştum.dileğim sağsalim kurtulması,dileğim onun sesini birdaha duyabilmek.

Giderim bak Şubat Annelerine, sonra arkamdan ağlarsınız :)))

hele bir git meraktan çatlarsın mart annelerinde ne oluyor diye.....AYNI BEDENDE CAN GİBİYİZ CANA CAN VEREN KAN GİBİYİZ YANIPTA SÖNMEZ KÖZ GİBİYİZZZ BİZ AYRILAMAYIZ MART ANNELERİ-ŞUBAT ANNELERİ AYRILAMAZZZZZZ BİZİ BAĞLAYAN BİRŞEY VAR KOPAMAYIZ BURDAN VE SİZLERDEN ŞAHSEN ADIMA:44::44:

Hepinize geçmiş olsun cnm. Tez vakitte daha iyi olmanız dileğiyle..

Hepinize de tekrar geçmiş olsun Yazgıcan, dua edecem halan için, Alpişimin de ateşinin olmamasına sevindim, dikkat edin kendinize..

canım alpe sana ve halana çok geçmiş olsun iyi düşün iyi olsun

TV de Molfix reklamı çıktı, Pelin yine transa geçti. Bi de danino bi tat reklamında donup kalıyo.. Keşke 24saat reklam gösteren bi kanal olsa!!!

YAZGICIM TÜM ARKADAŞLARIMIN DİLEKLERİ GİBİ BENDE ÖNCE SİZE GEÇMİŞ OLSUN HALA İÇİN DE ACİL ŞİFALAR DİLİYORUM UMARIM AMELİYAT BAŞARILI OLUR....

çok geçmiş olsun canım,halanada dua etmekten başka bişey gelmez elimizden İnşallah ameliyattan iyi sonuçlarla çıkar
TV de Molfix reklamı çıktı, Pelin yine transa geçti. Bi de danino bi tat reklamında donup kalıyo.. Keşke 24saat reklam gösteren bi kanal olsa!!!

mert tüm reklamlarda transa geçiyo hatta reklam izlerken yürürse daha çok adım atıyo türksel reklamlarına bayılıyo mert ençok,bide yumurcakta tekerleme söyleyen çocukları izlerken kahkaha atıyo sıpa ne anlıyosa

istanbuldaki sevgili annelr kuzuya gelmişken araba koltuğu almak istiyorum en çok çeşidi nerde bulurum fiyat olarak şurası makul diyebileceğiniz bi yer var mı sööleyin bakem

Bi de başını poposunu fln sallıyo.Hilal de öyle mi? Sanırsın ki evde ben göbek atarak geziyorum!! Nerde görmüş nasıl öğrenmişse öyle müzik eşliğinde kıvırmayı.

mertte reklam müziklerinde dans ediyo,nerden biliyolarsa hakikaten:26:
eşim reklam cd si hazırladı evde ne olur ne olmaz diye bazen elektrik gidiyo yemek yedirirken çok işe yarıyo

istanbuldaki sevgili annelr kuzuya gelmişken araba koltuğu almak istiyorum en çok çeşidi nerde bulurum fiyat olarak şurası makul diyebileceğiniz bi yer var mı sööleyin bakem

biraz önce ben yazdım ama sayfalarda kaynamış olabilir.Bu hafta joker'de oto koltuğu 219dan 99a düşmüş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…