2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

böbrek ultrasonu yapıldı canım zaten o yüzden bu kadar rahat bir şekilde bezden kurtulmasını bekleyeceğiz diyor , yine canıma okudular hastanede tahliller ultrasonlar, derken ,,,

İyi o zaman, böbreklerle ilgili bir problem olmamasına çok sevindim.

istanbuldaki sevgili annelr kuzuya gelmişken araba koltuğu almak istiyorum en çok çeşidi nerde bulurum fiyat olarak şurası makul diyebileceğiniz bi yer var mı sööleyin bakem

Biz hep e-bebek'ten alıyoruz.

böbrek ultrasonu yapıldı canım zaten o yüzden bu kadar rahat bir şekilde bezden kurtulmasını bekleyeceğiz diyor , yine canıma okudular hastanede tahliller ultrasonlar, derken ,,,

geçmiş olsun kuzuma of bir kurtulsaydı şu hastalıklardan, bu yıl hiç iyileşmedi neredeyse selincik, sizin durum nasıl ya düzelme var mı aranızda :26:

dualarımız seninle yazgıcığım allah hepinize sağlık sıhat ve kolaylık versin

TV de Molfix reklamı çıktı, Pelin yine transa geçti. Bi de danino bi tat reklamında donup kalıyo.. Keşke 24saat reklam gösteren bi kanal olsa!!!

molfiks bizim de favorimiz yaptığı ne varsa bırakıp dönüp ona bakıyor gerçi reklamların çoğunda öyle dün akşam 100 ml salep içti reklam izlerken şimdiye kadar hiç bir şeyden bu kadar içmemiş bir bebeğim var sigara reklamına da takık hani şu katran ölçen reklam var ya neyine bakıyorsa onun o kadar :18: , bir de çocuklar duymasını izliyor

Saat 21,30-22 ,00 saatleri arasında uyku vakti geldi reklamı varya ona da bakıyor ....en favorimiz fanta reklamı ilk versiyonu eşim onu hardiske kaydetti arada açıyoruz ona kahkaları basıyor

aman ya...benim de dayımı acil kalp ameliyatına almışlar sabah anjiyo yapılmış...İstanbuldalar normalde Tekirdağ da yeşıyorlar...bizim için de dua edin arkadaşlar hayırlı haberlerini alayım...

Çocuklar duymasın izliyosa iki günden cep tel, araba fln istemeye de başlar:)))

aman ya...benim de dayımı acil kalp ameliyatına almışlar sabah anjiyo yapılmış...İstanbuldalar normalde Tekirdağ da yeşıyorlar...bizim için de dua edin arkadaşlar hayırlı haberlerini alayım...

Hanifecim dualarımız sizinle, tez vakitte hayırlı haberler amanı dilerim, çok geçmiş olsun...

çok geçmiş olsun canım acil şifalar diliyorum....

İnşallah başarılı geçer, dua edecem Hanifecim..

dualarımız sizinle canım hayırlı haberler gelir inşallah:)

Allah razı olsun arkadaşlar...dua istemek hep çok zor gelir çok kıymetlidir benim için...kişinin kendine ya da yakınına ettiği duadan daha makbul olanı tanımadığı müslüman kardeşine ettiği duadır...isteğim bu nedenle...teşekkür ederim.

inşallah sağlıklı bir biçimde çıkar ameliyattan

Gülşan, Mardin e havaalanı yapıyoruz ve projelerini ben çiziyorum :))

oradaki havaalanını ne yapacaklarmış peki ?

Çocuklar duymasın izliyosa iki günden cep tel, araba fln istemeye de başlar:)))

evet ben de ondan korkuyorum :))))))

projesini yerinde görüp çizmem lazım de ve buraya gel en kısa zamanda

Hııı İklimi de getireyim hatta demi :))
Az evvel müdür odasına çağırdı, bu ayın sonunda teslim edecekmişiz, pembe sayfaları bırakta projeyi bitir, fırça yemeyelim yukardan dedi (
Bu aralar pembe sayfalara fazla giremeyecem yani, en kötüsü mesaiye kalmam gerekebilir-miş (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…