- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.641
inşallah sağlıklı bir biçimde çıkar ameliyattan
oradaki havaalanını ne yapacaklarmış peki ?
evet ben de ondan korkuyorum :))))))
İyi o zaman, böbreklerle ilgili bir problem olmamasına çok sevindim.
Biz hep e-bebek'ten alıyoruz.
KVyi 10gündür görmüyorum da..Hastaymış, Pelin'e bulaşır die gelemedi.
sağol canım yüreğimi hafiflettin...tüm duaların kabul olsun inşallah:)
Hııı İklimi de getireyim hatta demi :))
Az evvel müdür odasına çağırdı, bu ayın sonunda teslim edecekmişiz, pembe sayfaları bırakta projeyi bitir, fırça yemeyelim yukardan dedi(
Bu aralar pembe sayfalara fazla giremeyecem yani, en kötüsü mesaiye kalmam gerekebilir-miş(
Topiğe ilk mesajım (8 Temmuz 2009):78:
Yumurtalıklarımdaki kistlerim ne durumda die dün doktora gittiğimde mucizevi bi şekilde hamile olduğumu öğrendim kaydirigubbakcemile2 Acayip bi süpriz oldu benim için... Beni de listeye yazar mısınız?
5 haftalık hamileymişim...
2 hafta sonra gel kalp atışını dinle dedi doktor. Ya şaka gibi...
Bana ilk cvp yazan Mercanayşeymiş.İkincisi Yaya:
Süper yaaa, hakkaten sürpriz yapmış senin melek... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.. Tebrikler..
Sonra da Burcu:
frambuaz çok tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla.
keseyi gören arkadaşlarım, gözünüz aydın, darısı başımıza.
kalp atışlarını da duyacağız inşallah pıt pıt :Saruboceq:
bugün huysuzum ben biraz, hiç çalışmak istemiyorum. eve gidip uyumak istiyorum yerimseniben
doktorumu aradım, kese görünürmüş, geleyim dedim. sabret biraz, küçücüktür şimdi, haftaya daha çok belli olur dedi. bekliyorum...
Bi hoş oldum beaHamile olduğumu öğrendiğim günün gecesi heyecandan uyuyamamıştım. Nerden bileyim doğumdan sonra her gecenini uykusuz geçeceğini..
evet evet iklimide getir haftasonu gelin ama gezeriz ne güzel burda hava bahardan kalma şuanHııı İklimi de getireyim hatta demi :))
Az evvel müdür odasına çağırdı, bu ayın sonunda teslim edecekmişiz, pembe sayfaları bırakta projeyi bitir, fırça yemeyelim yukardan dedi(
Bu aralar pembe sayfalara fazla giremeyecem yani, en kötüsü mesaiye kalmam gerekebilir-miş(
ayy negüzellTopiğe ilk mesajım (8 Temmuz 2009):78:
Yumurtalıklarımdaki kistlerim ne durumda die dün doktora gittiğimde mucizevi bi şekilde hamile olduğumu öğrendim kaydirigubbakcemile2 Acayip bi süpriz oldu benim için... Beni de listeye yazar mısınız?
5 haftalık hamileymişim...
2 hafta sonra gel kalp atışını dinle dedi doktor. Ya şaka gibi...
Bana ilk cvp yazan Mercanayşeymiş.İkincisi Yaya:
Süper yaaa, hakkaten sürpriz yapmış senin melek... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.. Tebrikler..
Sonra da Burcu:
frambuaz çok tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla.
keseyi gören arkadaşlarım, gözünüz aydın, darısı başımıza.
kalp atışlarını da duyacağız inşallah pıt pıt :Saruboceq:
bugün huysuzum ben biraz, hiç çalışmak istemiyorum. eve gidip uyumak istiyorum yerimseniben
doktorumu aradım, kese görünürmüş, geleyim dedim. sabret biraz, küçücüktür şimdi, haftaya daha çok belli olur dedi. bekliyorum...
Bi hoş oldum beaHamile olduğumu öğrendiğim günün gecesi heyecandan uyuyamamıştım. Nerden bileyim doğumdan sonra her gecenini uykusuz geçeceğini..
bende onu merak ediyorum şuanki mardin havaalanına neyapacaklar:26:oradaki havaalanını ne yapacaklarmış peki ?
Amin, Allah cümlemizin dualarını kabul etsin Hanifecim, ne demek...
Anammm, müdür pembe sayfaları fark etmiş mi?
Ayyy benimki de fark etmiştir o zaman, böyle rezillik görmedim
Aaaa ne güzel günlerdi bea
Nerden buldun bunları, bana da söyle, ben de bakmak istiyorum
BURCU mağazaları da varmış e bebeğin bana en yakını hangisi olur ki acep çamlıca kızıltoprak maslak forum istanbul torium vıa port palladium hangisi bana en yakın olan ben mecidiyekydeyim
BURCU mağazaları da varmış e bebeğin bana en yakını hangisi olur ki acep çamlıca kızıltoprak maslak forum istanbul torium vıa port palladium hangisi bana en yakın olan ben mecidiyekydeyim
Anadolu yakasına geçebilsen, en büyük ve en çok çeşit olanı çamlıcadaki aslında...
Diğerlerine hiç gitmedim ama sana en yakın olanı Maslak gibi..
Burcu'ya sormuşsun ama dur ben de çok bilmişlik yapim bakalım tutacak mı...
Maslak la Forum yakın olabilir zannımca..:44:
alında anadolu yakasından binicem uçağa sabiha gökçen çamlıcaya uzak mı:26:
alında anadolu yakasından binicem uçağa sabiha gökçen çamlıcaya uzak mı:26:
Doğumum 8 martmış!!! Pelin hanım 15 şubatta geldi.. Bu bebe hep böyleydi. Dr a 3 aylıkken gittiğimizde de cinsiyetini öğrenmek için çikolata yemiştim(çikolata bebeği hareketlendiriyomuş)Yanlız 1 parça yemek yetiyomuş.Ben koca bi Alpellayı hüpletmiştim. O gün bugündür bu çocuk yerinde duramıyo..esterya 36 30 Mayıs 06 Mart 64
2 NILUFERSAHH 28 5 Haziran 12 Mart 62 kese görüldüdelikafadulden
3 Totem 25 30 Mayıs 6 Mart 52
4 mercanayse 27 2 Haziran 7 Mart
5 hallisna 24 28 Mayıs 04 Mart 69
6 selkie 27 26 Mayıs 02 Mart 67 kese görüldü:ecrin_bebek:
7 zeliş82 27 1 Haziran 8 Mart 70
8 mehtapgülü 35 4 Haziran 11 Mart 75
9 essemayit 27 25 Mayıs 1 Mart .. kese görüldü
10 Gelincik001 24 3 Haziran 10 Mart 61.5
11 Sirius 06 25 8 Haziran 15Mart 59
12 Cans .. 7 Haziran 14 Mart 65
13 Bosna 29 5 Haziran 12 Mart 51
14 ezgim 29 03 Haziran 10 Mart 55
15 Frambuaz 29 .......... 8 Mart
16 nilufermas .. 6 Haziran 13 Mart
17 simenay 32 5 Haziran 12 Mart 50 kese görüldü:ecrin_bebek:
evet canım uzak sabiha gökçende kaçta olursun? Karşıya gitmeden iş yerime gelsene mecidiyeköye eve giden arkadaşlarım var seni bırakırlar gerçi cemmy de olucak değil mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?