2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Topiğe ilk mesajım (8 Temmuz 2009):78:

Yumurtalıklarımdaki kistlerim ne durumda die dün doktora gittiğimde mucizevi bi şekilde hamile olduğumu öğrendim kaydirigubbakcemile2 Acayip bi süpriz oldu benim için... Beni de listeye yazar mısınız?
5 haftalık hamileymişim...
2 hafta sonra gel kalp atışını dinle dedi doktor. Ya şaka gibi...

Bana ilk cvp yazan Mercanayşeymiş.İkincisi Yaya:
Süper yaaa, hakkaten sürpriz yapmış senin melek... Allah sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım.. Tebrikler..

Sonra da Burcu:
frambuaz çok tebrik ederim, Allah tamamına erdirsin hayırlısıyla.
keseyi gören arkadaşlarım, gözünüz aydın, darısı başımıza.
kalp atışlarını da duyacağız inşallah pıt pıt :Saruboceq:
bugün huysuzum ben biraz, hiç çalışmak istemiyorum. eve gidip uyumak istiyorum yerimseniben
doktorumu aradım, kese görünürmüş, geleyim dedim. sabret biraz, küçücüktür şimdi, haftaya daha çok belli olur dedi. bekliyorum...
Bi hoş oldum beaHamile olduğumu öğrendiğim günün gecesi heyecandan uyuyamamıştım. Nerden bileyim doğumdan sonra her gecenini uykusuz geçeceğini..

İyi o zaman, böbreklerle ilgili bir problem olmamasına çok sevindim.

Biz hep e-bebek'ten alıyoruz.

ya ben aslında netten bi sürü bişey buldum taşıma eziyetinden de kurtuludum ama görmeden dokunmadan almak istemedim en azından görerek modeline karar verip sonra netten almak istiyorum burdakilr hep çin malı özellikle çin malı olmasın istiyorum

sağol canım yüreğimi hafiflettin...tüm duaların kabul olsun inşallah:)

Amin, Allah cümlemizin dualarını kabul etsin Hanifecim, ne demek...

Anammm, müdür pembe sayfaları fark etmiş mi?
Ayyy benimki de fark etmiştir o zaman, böyle rezillik görmedim

Aaaa ne güzel günlerdi bea
Nerden buldun bunları, bana da söyle, ben de bakmak istiyorum

BURCU mağazaları da varmış e bebeğin bana en yakını hangisi olur ki acep çamlıca kızıltoprak maslak forum istanbul torium vıa port palladium hangisi bana en yakın olan ben mecidiyekydeyim

evet evet iklimide getir haftasonu gelin ama gezeriz ne güzel burda hava bahardan kalma şuan

ayy negüzell

oradaki havaalanını ne yapacaklarmış peki ?
bende onu merak ediyorum şuanki mardin havaalanına neyapacaklar:26:

ben eve gidiyorum kızlar yarın görüşürüz inşallah:)))

Ben ilk msj yazdığım tarihi biliyodum.Ona göre baktım. Topiğin 120-130. sayfalarında fln..

BURCU mağazaları da varmış e bebeğin bana en yakını hangisi olur ki acep çamlıca kızıltoprak maslak forum istanbul torium vıa port palladium hangisi bana en yakın olan ben mecidiyekydeyim

Anadolu yakasına geçebilsen, en büyük ve en çok çeşit olanı çamlıcadaki aslında...
Diğerlerine hiç gitmedim ama sana en yakın olanı Maslak gibi..

Burcu'ya sormuşsun ama dur ben de çok bilmişlik yapim bakalım tutacak mı...
Maslak la Forum yakın olabilir zannımca..:44:

Anadolu yakasına geçebilsen, en büyük ve en çok çeşit olanı çamlıcadaki aslında...
Diğerlerine hiç gitmedim ama sana en yakın olanı Maslak gibi..

Burcu'ya sormuşsun ama dur ben de çok bilmişlik yapim bakalım tutacak mı...
Maslak la Forum yakın olabilir zannımca..:44:

alında anadolu yakasından binicem uçağa sabiha gökçen çamlıcaya uzak mı:26:

esterya 36 30 Mayıs 06 Mart 64
2 NILUFERSAHH 28 5 Haziran 12 Mart 62 kese görüldüdelikafadulden
3 Totem 25 30 Mayıs 6 Mart 52
4 mercanayse 27 2 Haziran 7 Mart
5 hallisna 24 28 Mayıs 04 Mart 69
6 selkie 27 26 Mayıs 02 Mart 67 kese görüldü:ecrin_bebek:
7 zeliş82 27 1 Haziran 8 Mart 70
8 mehtapgülü 35 4 Haziran 11 Mart 75
9 essemayit 27 25 Mayıs 1 Mart .. kese görüldü
10 Gelincik001 24 3 Haziran 10 Mart 61.5
11 Sirius 06 25 8 Haziran 15Mart 59
12 Cans .. 7 Haziran 14 Mart 65
13 Bosna 29 5 Haziran 12 Mart 51
14 ezgim 29 03 Haziran 10 Mart 55
15 Frambuaz 29 .......... 8 Mart
16 nilufermas .. 6 Haziran 13 Mart
17 simenay 32 5 Haziran 12 Mart 50 kese görüldü:ecrin_bebek:

günaydın herkese, ben bolca endişe hissediyorum nedense... keseyi görmek için 14 temmuza randevu verdi doktorum. görmeden rahat edemicem sanırım.BURCU SENİN İLK YAZIN

simenay kullanıcısından alıntı Merhaba 2010 Mart'ının güzel anneleri... Beni de ekler misin listeye Nilüfercim? yaş:32, Sat:5 haziran, tahmini doğum:12 mart, kilo:50, keseyi gördüm. YASEMİN SENİN İLK YAZIN

Simenay hoşgeldin cnm Bebişin hayırlı uğurlu olsun tatlım Bişey sorucam keseyi vajinal mı bakıp gördünüz yoksa karından mı ? Ben henüz görmedim de merak ediyorum...
BURCU YASEMİNE YAZDIĞI YAZI

BİR TEK KENDİMİ BULAMADIM....
NİLÜFER EN AKTİF OLAN VE İLK GİRİŞİMCİLERDEN TEŞEKKÜR EDİYORUM

Ben çıkıyom kızlar, yoksa fırça yiyecem az kaldı, aklım burda kalıyor ama ne yapayım :))
Ulaştırma Bakanlığı istemiş, bizde yapıyoruz işte Havaalanını, eskisini ne yapacaklar bilmiyorum, bi araştırayım bakiimm, bende merak ettim şimdi..
Hadi öptüm hepinizi...

Doğumum 8 martmış!!! Pelin hanım 15 şubatta geldi.. Bu bebe hep böyleydi. Dr a 3 aylıkken gittiğimizde de cinsiyetini öğrenmek için çikolata yemiştim(çikolata bebeği hareketlendiriyomuş)Yanlız 1 parça yemek yetiyomuş.Ben koca bi Alpellayı hüpletmiştim. O gün bugündür bu çocuk yerinde duramıyo..

Ihh, benim ilk mesajım bu

bosna kullanıcısından alıntı
merhaba arkadaşlar,
bütün anne adaylarımıza sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
aslında bebişimi görmeden katılmayacaktım aranıza ama dayanamadım :kedi:
sat 5 haziran, yaş 29. 51 kilo ile hamile kaldım sanırım. Allah izin verirse, 12 Mart 2010'da kavuşucam yavruma...
Doktorum 14 Temmuz gibi gel dedi ama bekleyemiyorum. Bu hafta gitsem keseyi görebilir miyiz sizce?
Bir de karnımın alt kısmında garip bir ağrı var, gaz gibi, adet ağrısı gibi, tarif edemiyorum. Sizde de oldu mu ya da oluyor mu?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…