2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

NELER YAŞADIĞINI ANLATMIŞTIN BULUŞMAMIZDA ELBET İNSAN OZMAN ANLIYOR NELERDEN GEÇTİK DİYE ....DORUK PAŞAM İYİ Kİ VARSINNNNNNN

Esincim pelin tepemde zıplıyo onun için yrm saattir yazamadım.Buluşmaya gitmicek misin zaten and tarafına.. O zaman bakarsın. Bi de annemler forumdakine gitmişti o da yeni açılmış. Büyük bi yermiş.Bişey daha; taşıyamam diyosun ya, orda beğenip int sitesinden sipariş verebilirsin cnm

NELER YAŞADIĞINI ANLATMIŞTIN BULUŞMAMIZDA ELBET İNSAN OZMAN ANLIYOR NELERDEN GEÇTİK DİYE ....DORUK PAŞAM İYİ Kİ VARSINNNNNNN

Hepsi annesine babasına hayırlı evlat olsun..
Gülay, Zeliş, ben... hepimiz çok mucizevi şeyler yaşadık bu dönemde ya.. Allah!a şükürler olsun ki kuzularımız sapasağlam kucaklarımızda..

Esin, kasma bence, koca Avrupa yakasında illa bi yer bulursun oto koltuğu alacak.
Joker mağazalarında falan davar bol çeşit.
Düşüneyim biraz daha, mesaj atarım ben sana.

Bende tam on gündür oto koltuğu arıyorum.. Mağazalara bakıyorum ..Kadir hasa baktım Jokere baktım.. Güvenli dedikleri çok pahallı 600 tl veremeyiz.. ev aldık kredi ödüyoruz.. Tabii bebişlerimiz herşeyden önemli ama ne yapsam.. Kraftın omega modeli var. 279 tl ..güzel gibi geldi 9 -25 kg kadar... onumu alsam ne dersiniz kullanlar varmı arkadaşalar..

Oto koltugum chicconun black label denen bişeysi. Haşim İşcanda 280 nemi ne alsım magazalarda 380 falan zannımca kesinlikle haşim işcan alt geçidine bi bakın arkadaşlar orası bütüm mağazalardan uygun mama sandalyesini de ordan 40-50 milyon ucuza almıştım

ay durun sakın bundan almayın şimdi görüyorum daha bu 9-18 kiloya uygunmuş. Piyasada 9-36 kilo arasında uygun olanlarda var...anammmmm s.ctık mı bi daha mı alcam ben koltuk yaneeee:2:

ata bugün bütüngün yattı kafasını kaldıramıyor bebeğim baygın baygın bakıyo oksürürken uyanıyo kucağıma alıyorum hoooopppp yine uykuya dalıyo kıyamıyorum yaaaa (

birazdan aktara gidip günlük alıcam öksürüğe birebir

canım benim yaaa ateşi filan var mı canım benim....birde aktardan kestane balı bulabilirsen ondan al balım bir gazete kağıdına incecik sür ve göğsüne koy ben bunu hilal 4,5 aylıkken yapmıştım geliboluya gidecektik hastalanmıştı 3 gece yaptık iyi geldi dene istersen canım ...ebru da emirhana denemişti belki hatırlarsın

Geçmiş olsun şebnenciğim günlük ne?? Malatya gıda var yakınımda.. orda satılıyormudur acep..

ay durun sakın bundan almayın şimdi görüyorum daha bu 9-18 kiloya uygunmuş. Piyasada 9-36 kilo arasında uygun olanlarda var...anammmmm s.ctık mı bi daha mı alcam ben koltuk yaneeee:2:

hiç almican rahat ol 4 yaşından sonra hiçbi çocuk oturmaz o koltuklara emniye kemeriynen takılacaksınız şekerim

Bi toplantıya gittim sayfalarca döktürmüşsünüz
:81:

TV de Molfix reklamı çıktı, Pelin yine transa geçti. Bi de danino bi tat reklamında donup kalıyo.. Keşke 24saat reklam gösteren bi kanal olsa!!!

Kerem bütün reklamlarda büyülenmiş gibi bakıyor,yemek yediği tek zamanlar o zaten

Bi de başını poposunu fln sallıyo.Hilal de öyle mi? Sanırsın ki evde ben göbek atarak geziyorum!! Nerde görmüş nasıl öğrenmişse öyle müzik eşliğinde kıvırmayı.

Kız çocukları doğuştan oynak erkekler nadir,mesela Mert oynuyormuş ama başka oynayan erkek duymadım

mertte reklam müziklerinde dans ediyo,nerden biliyolarsa hakikaten:26:
eşim reklam cd si hazırladı evde ne olur ne olmaz diye bazen elektrik gidiyo yemek yedirirken çok işe yarıyo

Ay bu benim aklıma gelmişti ama saçma fikir diye vazgeçmiştim,demek uyguladınız ve işe yaradı hemen eve gidince deneyeyim :)

Demek salep içti:44: hımmm denenebilir :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…