- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.661
sadece cemy olsa ii kocada olak şekerim
sadece cemy olsa ii kocada olak şekerim
Ihh, benim ilk mesajım bu
bosna kullanıcısından alıntı
merhaba arkadaşlar,
bütün anne adaylarımıza sağlıklı bir hamilelik dönemi diliyorum. Allah bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin.
aslında bebişimi görmeden katılmayacaktım aranıza ama dayanamadım :kedi:
sat 5 haziran, yaş 29. 51 kilo ile hamile kaldım sanırım. Allah izin verirse, 12 Mart 2010'da kavuşucam yavruma...
Doktorum 14 Temmuz gibi gel dedi ama bekleyemiyorum. Bu hafta gitsem keseyi görebilir miyiz sizce?
Bir de karnımın alt kısmında garip bir ağrı var, gaz gibi, adet ağrısı gibi, tarif edemiyorum. Sizde de oldu mu ya da oluyor mu?
NELER YAŞADIĞINI ANLATMIŞTIN BULUŞMAMIZDA ELBET İNSAN OZMAN ANLIYOR NELERDEN GEÇTİK DİYE ....DORUK PAŞAM İYİ Kİ VARSINNNNNNN
Kesesi görünen arkadaşlar hayırlı olsun.. Allah hepimize kucağımıza almayı nasip etsin...Benimde cumartesi randavum. allah nasip ederse...
nilüfercim beni eklermisin sat tarihim 5 haziran tahminin 12 mart
yaaa ne çabuk geçmiş zaman...gözlerim yaşardı...
Esin, kasma bence, koca Avrupa yakasında illa bi yer bulursun oto koltuğu alacak.
Joker mağazalarında falan davar bol çeşit.
Düşüneyim biraz daha, mesaj atarım ben sana.
ata bugün bütüngün yattı kafasını kaldıramıyor bebeğim baygın baygın bakıyo oksürürken uyanıyo kucağıma alıyorum hoooopppp yine uykuya dalıyo kıyamıyorum yaaaa(
birazdan aktara gidip günlük alıcam öksürüğe birebir
ata bugün bütüngün yattı kafasını kaldıramıyor bebeğim baygın baygın bakıyo oksürürken uyanıyo kucağıma alıyorum hoooopppp yine uykuya dalıyo kıyamıyorum yaaaa(
birazdan aktara gidip günlük alıcam öksürüğe birebir
ay durun sakın bundan almayın şimdi görüyorum daha bu 9-18 kiloya uygunmuş. Piyasada 9-36 kilo arasında uygun olanlarda var...anammmmm s.ctık mı bi daha mı alcam ben koltuk yaneeee:2:
TV de Molfix reklamı çıktı, Pelin yine transa geçti.Bi de danino bi tat reklamında donup kalıyo.. Keşke 24saat reklam gösteren bi kanal olsa!!!
Bi de başını poposunu fln sallıyo.Hilal de öyle mi? Sanırsın ki evde ben göbek atarak geziyorum!! Nerde görmüş nasıl öğrenmişse öyle müzik eşliğinde kıvırmayı.
mertte reklam müziklerinde dans ediyo,nerden biliyolarsa hakikaten:26:
eşim reklam cd si hazırladı evde ne olur ne olmaz diye bazen elektrik gidiyo yemek yedirirken çok işe yarıyo
molfiks bizim de favorimiz yaptığı ne varsa bırakıp dönüp ona bakıyor gerçi reklamların çoğunda öyle dün akşam 100 ml salep içti reklam izlerken şimdiye kadar hiç bir şeyden bu kadar içmemiş bir bebeğim varsigara reklamına da takık hani şu katran ölçen reklam var ya neyine bakıyorsa onun o kadar :18: , bir de çocuklar duymasını izliyor
şu an sinirden gözümden yaş geliyor resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?