2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

hiççç kıyamadım ben ona Allah şifalar versin günlük egoşa anneannesi tarafından yapıldı ve cokk ii geldi umarım size de ii gelir ..

ya sakin sakin oturuyodum sekreter olacak madan bozma insanımsı geldi mercimek kadar beyniyle saçmaladı s..tir oldu gitti her an yolabilirim ama daha iyisini yapıcam kompleksli orospuya bok muamelesi yapıp ööle çıkıcam

Geçmiş olsun şebnenciğim günlük ne?? Malatya gıda var yakınımda.. orda satılıyormudur acep..

canım genede aktarlarda var ... görüntüsü damla sakızı gibi 1-2 adet tavada ısıtıyorsun çıkan dumamını pamuğa çektirip bebeğin göğsüne koyuyorsun öksürüğe birebir onu koyduktan sonra zaten bol bol terletiyo

çok şükür ateşi yok aklımda bulunsun onuda deneyeyim

aylin bi oynayan erkek de ben de mevcut .. eğitici köpeğin sarkılarına bile popo sallıyo

o zaman bizimki soğuk nevale olacak :)

sen yaptın mı ataya?

bu kelimeleri sana yakışmadı sinirlen bağır çağır yatışırsın

y bildiğin gibi değil sinirden ellerim titriodu resmen neyse geçti sakinleştim ama aptallık bende acıdım buna hediyeler aldım yemeklere çırdım gezdirdim ders çalıştırdım salağım ben salak acıma yetime döner koyar g..ne

ben lafımı söylüyorum artık susmak yok kim kızarsa da kızsın umrumda değil 13 yıllık bilgimle yaptığım iş için diyorum yeni mezun olmuş bana ahkam kesenlere susmuyorum bende kime ne derlerse desinler çıkartsınlar bile umrumda değil....sen de söyle ki anlasın senin kıymetini

ya kırmiyim üzmiyim diyorum kovdurtmak bi lafıma bakar ama acıyorum çok zavallı neyse ben kaçar akşam kv deyiz ordan eve gidicem duş alıcam dayı kuzusuna birek kek yapıcam ohoooo öpüldünüzz

Ben de bikaç gündür bu topikte görüdğüm herkese bunu pazarlıyorum resmen:)))
Bana da sen tavsiye etmiştin Pelin hastayken.
Astımı olanlar da bu tütsünün çok faydasını görüyolarmış.

Demek salep içti:44: hımmm denenebilir :26:

ben salebi kendim yapıyorum şu toz olanlardan alıp sütün içine su bardağı başına yaklaşık bir tatlı kaşığı nişasta ve salep tozu karıştırıp koyulaşıncaya kadar kaynatıyorum kıvanı kontrol edip denizinkini biraz sulandırıyorum tabi biberonda sorun olmasın diye tarçın yok

yeni yapılacak olan uluslar arasıymış şimdiki tek uçaklık küçücük bir şey

marka süper..
Kızlar Esin gelirse c.tesi Bakırköyde buluşmaya niyetliyiz,ilgilenenlerin dikkatine !!! attention please :) niyeyse bu aklıma geldi
bende istiyorum gelmeyi annemler bizde

KVyi 10gündür görmüyorum da..Hastaymış, Pelin'e bulaşır die gelemedi.
bende günlük kullanıyorum çok memnun kaldım hemen alıyo hırıltıyı ve öksürüyü..
ama dikkat edin üstüne koymayın benim gibi pamuga yapışırsa çocuk yanar..
aman benim kaynanada hasta diye gelmiyo dün gelmiş agzını sarmıştı bugün ugramadı..

Aynınhatayı ben de yaptım. Bi de ziyan olursa üzülmeyeceğiniz bi kapta yapmanız lazım. Temizlemek için de sakın soğumasını beklemeyin. Çünkü yapışıyor!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…