- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.681
ata bugün bütüngün yattı kafasını kaldıramıyor bebeğim baygın baygın bakıyo oksürürken uyanıyo kucağıma alıyorum hoooopppp yine uykuya dalıyo kıyamıyorum yaaaa(
birazdan aktara gidip günlük alıcam öksürüğe birebir
şu an sinirden gözümden yaş geliyor resmen
Geçmiş olsun şebnenciğim günlük ne?? Malatya gıda var yakınımda.. orda satılıyormudur acep..
ya sakin sakin oturuyodum sekreter olacak madan bozma insanımsı geldi mercimek kadar beyniyle saçmaladı s..tir oldu gitti her an yolabilirim ama daha iyisini yapıcam kompleksli orospuya bok muamelesi yapıp ööle çıkıcam
canım benim yaaa ateşi filan var mı canım benim....birde aktardan kestane balı bulabilirsen ondan al balım bir gazete kağıdına incecik sür ve göğsüne koy ben bunu hilal 4,5 aylıkken yapmıştım geliboluya gidecektik hastalanmıştı 3 gece yaptık iyi geldi dene istersen canım ...ebru da emirhana denemişti belki hatırlarsın
aylin bi oynayan erkek de ben de mevcut .. eğitici köpeğin sarkılarına bile popo sallıyo
canım genede aktarlarda var ... görüntüsü damla sakızı gibi 1-2 adet tavada ısıtıyorsun çıkan dumamını pamuğa çektirip bebeğin göğsüne koyuyorsun öksürüğe birebir onu koyduktan sonra zaten bol bol terletiyo
bu kelimeleri sana yakışmadı sinirlen bağır çağır yatışırsın
y bildiğin gibi değil sinirden ellerim titriodu resmen neyse geçti sakinleştim ama aptallık bende acıdım buna hediyeler aldım yemeklere çırdım gezdirdim ders çalıştırdım salağım ben salak acıma yetime döner koyar g..ne
o zaman bizimki soğuk nevale olacak :)
sen yaptın mı ataya?
canım genede aktarlarda var ... görüntüsü damla sakızı gibi 1-2 adet tavada ısıtıyorsun çıkan dumamını pamuğa çektirip bebeğin göğsüne koyuyorsun öksürüğe birebir onu koyduktan sonra zaten bol bol terletiyo
Demek salep içti:44: hımmm denenebilir :26:
Ben çıkıyom kızlar, yoksa fırça yiyecem az kaldı, aklım burda kalıyor ama ne yapayım :))
Ulaştırma Bakanlığı istemiş, bizde yapıyoruz işte Havaalanını, eskisini ne yapacaklar bilmiyorum, bi araştırayım bakiimm, bende merak ettim şimdi..
Hadi öptüm hepinizi...
Tahıllı mamalar genelde sütlü oluyor:44: neden süt koyuyorsun? sütsüz tahıllı mama var mı ki?
Ayrıca ben de geçen hafta Kero ya inek sütü vermeyi denedim her denememde böööğ dedi
Maşallah ve aferin tosuna, darısı başımıza.
Evet sorma aynı dert bizde de var.Alıştım artık kanamasına.
Kemik suyunun markası da "Aylin Kemik Suları"Kasaptan kemik alıyosun düdüklüde 1 saat kaynatıyosun soğuyunca buzdolabına poşetlerine az az bölüştürüp koyup buzluğa atıyosun, oluyo sana Aylin Kemik Suları
bende istiyorum gelmeyi annemler bizdeKızlar Esin gelirse c.tesi Bakırköyde buluşmaya niyetliyiz,ilgilenenlerin dikkatine !!! attention please :) niyeyse bu aklıma geldi
Hoşgeldin cnm ya sana özelden msj atim derken msjı kendime yollamışım :))
Geçenlerde Pelin hastayken bana da Şebnem söylemişti. GÜNLÜK diye bi tütsü var aktarlarda satılıyo. Öksürüğe ve özellikle de astıma çok iyi geliyomuş. Boğazdaki iltihabı söküyor. Tavsiye ederim.
bende günlük kullanıyorum çok memnun kaldım hemen alıyo hırıltıyı ve öksürüyü..KVyi 10gündür görmüyorum da..Hastaymış, Pelin'e bulaşır die gelemedi.
bende günlük kullanıyorum çok memnun kaldım hemen alıyo hırıltıyı ve öksürüyü..
ama dikkat edin üstüne koymayın benim gibi pamuga yapışırsa çocuk yanar..
aman benim kaynanada hasta diye gelmiyo dün gelmiş agzını sarmıştı bugün ugramadı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?