- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.701
Tahıllı mamalar genelde sütlü oluyor:44: neden süt koyuyorsun? sütsüz tahıllı mama var mı ki?
Ayrıca ben de geçen hafta Kero ya inek sütü vermeyi denedim her denememde böööğ dedi
Maşallah ve aferin tosuna, darısı başımıza.
bu konuyu okudugum iyi oldu dr sorucaktım artık
yğızın üst dişlerinin ortasındaki damak bir yere çarpınca kanıyo ama
çok aglamıyo bende agzını yıkayıp emzigini veriyorum emiyo kanınıda akıtmıyo boşa:)
aylin bizimde azı üst dişleri şişti 15 gündür ama hala patlama yok..
kemik suyunun markasını veririmisin bana:)
QUOTE]
Evet sorma aynı dert bizde de var.Alıştım artık kanamasına.
Kemik suyunun markası da "Aylin Kemik Suları"Kasaptan kemik alıyosun düdüklüde 1 saat kaynatıyosun soğuyunca buzdolabına poşetlerine az az bölüştürüp koyup buzluğa atıyosun, oluyo sana Aylin Kemik Suları
marka süpermiş.:)
bende gelmek istiyorum ama annemler bende..Kızlar Esin gelirse c.tesi Bakırköyde buluşmaya niyetliyiz,ilgilenenlerin dikkatine !!! attention please :) niyeyse bu aklıma geldi
Hoşgeldin cnm ya sana özelden msj atim derken msjı kendime yollamışım :))
Geçenlerde Pelin hastayken bana da Şebnem söylemişti. GÜNLÜK diye bi tütsü var aktarlarda satılıyo. Öksürüğe ve özellikle de astıma çok iyi geliyomuş. Boğazdaki iltihabı söküyor. Tavsiye ederim.
günlük bende kullanıyorum hırıltıyla öksürüye bire bir..KVyi 10gündür görmüyorum da..Hastaymış, Pelin'e bulaşır die gelemedi.
yanlız ben pamugu üstüne koydum birazcık arasında kalmış oda çocugumun canını yaktı..:26::26:
benim kaynanada hasta iki gündür dün dayanamayıp gelmiş agzı burnu sarılı.
bugün gelmedi..aman gelmesin zaten yagızda bana çekmiş hemen kapıyo grip vürüsünü..
Günaydın milletkimse uyanmadı mı yoksa kimse işe gelmedi mi daha? En devamsız üye ilk geldi olmaz böyle.
Bu sizin buluşma ne zaman kızlar? Babamız bizi de götürecekmiş de :)
oto koltuğu hala alamadım 9-36 kg olsun,yatma pozisyonu olsun,terletmeyen kumaş olsun,emniyet kemeri bağlantı yeri poposunun altına denk gelmesin vs vs hepsibirarada olmuyo maalesefEsin, kasma bence, koca Avrupa yakasında illa bi yer bulursun oto koltuğu alacak.
Joker mağazalarında falan davar bol çeşit.
Düşüneyim biraz daha, mesaj atarım ben sana.
onun yatma pozisyonu yok ,bebek uyuyunca başı öne düşüyo
burda elektrikler çok gidip geliyo burda yemek yedirme konusunda taviz yok reklam cd si çok işimi görüyo benim,ayrıca altını üstünü değiştirirkende cd takıyorum onu izlerken zahmetsizce yapıyorum işimi şipşakBi toplantıya gittim sayfalarca döktürmüşsünüz
:81:
Kerem bütün reklamlarda büyülenmiş gibi bakıyor,yemek yediği tek zamanlar o zaten
Kız çocukları doğuştan oynak erkekler nadir,mesela Mert oynuyormuş ama başka oynayan erkek duymadım
Ay bu benim aklıma gelmişti ama saçma fikir diye vazgeçmiştim,demek uyguladınız ve işe yaradı hemen eve gidince deneyeyim :)
Demek salep içti:44: hımmm denenebilir :26:
vaaay yeni sınır kapısından sonra uluslararası havaalanı süper oldu bu:82:yeni yapılacak olan uluslar arasıymış şimdiki tek uçaklık küçücük bir şey
Günaydın milletkimse uyanmadı mı yoksa kimse işe gelmedi mi daha? En devamsız üye ilk geldi olmaz böyle.
Bu sizin buluşma ne zaman kızlar? Babamız bizi de götürecekmiş de :)
dağılmış durumdayım akşam kv deydik sonra eve geçtim ıslak kek ve 2 çeşit börek yaptım duş aldım çamaşır yıkadım yattım kuzu kalktı şu an perişanım öğle arası kuaföre gidicem öğleden sonra dörtyola gidicem daha valiz hazırlamadım uçağın saatini bile bilmiyorum henüz bide üstüne sabah kuzu ana kucağında debelenip kendini atıvermein mi nasıl kurtulduysa bi baktım el freninin üstünde hayret ki hiç telaşlanmadan sağa çektim acillll araba koltuğu en kemerlisinden
Bellelli Giotto Oto Koltuğu Siyah - -
Bizim oto koltuğumuzda bundan, gidip te pahalı şeylere para dökmeyin boş yere, bir süre sonra oturtamayacağız bile, belli bir yaşa gelince oto koltuğunda oturmak istemiyorlar, çevremdeki arkadaşlardan biliyorum..
İklim in oto koltuğunu bagajdan çıkarttırdım sonunda eşime ve İklim hanım keyifle oturup, birde uyuyor üstelik, oto koltuğunun kemerinden sıkılırsa arabanın emniyet kemeri ile bağlıyorum ben İklimi, daha rahat ediyor, aklınızda olsun..
bu koltuk güzelmiş fiyatı da uygun benim için en önemlisi güvenliği ve dolayısıyla çinde üretilmemiş olması buna bakıcam mutlaka
Evet Esincim, İtalya da üretilmiş, testleri de Hollanda da yapılmış, bende uzun süre araştırdıktan sonra aldım ve yakından incelediğinde tüm koltuklar birbirine benziyor, Allah korusun bir kaza olsa zaten, değil bu oto koltukları hiç bişey koruyamaz bizi de çocuklarımızı da, hepimiz Allah a emanetiz, bunun aynısının 99 TL olanı var onda emniyet kemeri yok, sadece arabanın emniyet kemeri ile bağlanabiliyor yani..
Koçtaş a uğrayıp bakabilirsin, istersen netten alırsın sonra taşımak istemezsen..
YASEMİN günaydın.
facebook ta adın nasıl kayıtlı .
bu arada kolay gelsin .inşallah hemencik bitirirsin projeni.
iyiki mühendis falan değilim. çok zor iş bence.
yatıyormu özelliklerinde yazmıyor ama,iyi oldu söylediğin bidaha bakayım benGünaydınlarrr
Gülşancım chicconunki yatıyor arkaya bebişin uyuması için yanlışın var cnm. ben de yatıyo olma özelliğinden dolayı aldım zaten
geçmiş olsun canım bizimki ana kucağında durmuyo zaten ağlıyo oto koltuğunu acilen alıp alıştırmam lazımdağılmış durumdayım akşam kv deydik sonra eve geçtim ıslak kek ve 2 çeşit börek yaptım duş aldım çamaşır yıkadım yattım kuzu kalktı şu an perişanım öğle arası kuaföre gidicem öğleden sonra dörtyola gidicem daha valiz hazırlamadım uçağın saatini bile bilmiyorum henüz bide üstüne sabah kuzu ana kucağında debelenip kendini atıvermein mi nasıl kurtulduysa bi baktım el freninin üstünde hayret ki hiç telaşlanmadan sağa çektim acillll araba koltuğu en kemerlisinden
çalış tabiki havaalanımızı bitir hemenGünaydın..
Bu sabah bende işe geç kaldım malesef ama daha müdür gelmemişti, fırça yemedim yani :))
Bu Mardin Havaalanı kadar kafama taş düşecek sanırım, beni ay sonuna kadar buralarda pek göremezsiniz, kimse merak etmesin, şimdiden duyurulur..
Arada girer ceee derim tabiki, sizsiz yapamam :))
Hepinizi seviyoreeee...
Bellelli Giotto Oto Koltuğu Siyah - -
Bizim oto koltuğumuzda bundan, gidip te pahalı şeylere para dökmeyin boş yere, bir süre sonra oturtamayacağız bile, belli bir yaşa gelince oto koltuğunda oturmak istemiyorlar, çevremdeki arkadaşlardan biliyorum..
İklim in oto koltuğunu bagajdan çıkarttırdım sonunda eşime ve İklim hanım keyifle oturup, birde uyuyor üstelik, oto koltuğunun kemerinden sıkılırsa arabanın emniyet kemeri ile bağlıyorum ben İklimi, daha rahat ediyor, aklınızda olsun..
Gülşancım günaydın..
Ben projeyi hemen bitirsem bile hemen yaparlar mı bilmem, önce Ağrı Havalanı var çünkü, geçen ayda oraya yaptık :))
Oto koltuğunun yatma pozisyonu yok ama yan başlıklara dayıyor İklim kafasını, kafası düşmüyor yani, benim bile oturasım geldi koltuğa sorma :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?