2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Günaydın milletkimse uyanmadı mı yoksa kimse işe gelmedi mi daha? En devamsız üye ilk geldi olmaz böyle.
Bu sizin buluşma ne zaman kızlar? Babamız bizi de götürecekmiş de :)

Günaydın milletkimse uyanmadı mı yoksa kimse işe gelmedi mi daha? En devamsız üye ilk geldi olmaz böyle.

İstanbula mı geliryorsun dünür?
Esin Cuma günü gelecek ve Cumartesi günü diyordu buluşma için benim durumum maalesef belirsiz kayınpeder geliyor Balıkesir'den

Esin, kasma bence, koca Avrupa yakasında illa bi yer bulursun oto koltuğu alacak.
Joker mağazalarında falan davar bol çeşit.
Düşüneyim biraz daha, mesaj atarım ben sana.
oto koltuğu hala alamadım 9-36 kg olsun,yatma pozisyonu olsun,terletmeyen kumaş olsun,emniyet kemeri bağlantı yeri poposunun altına denk gelmesin vs vs hepsibirarada olmuyo maalesef

onun yatma pozisyonu yok ,bebek uyuyunca başı öne düşüyo

burda elektrikler çok gidip geliyo burda yemek yedirme konusunda taviz yok reklam cd si çok işimi görüyo benim,ayrıca altını üstünü değiştirirkende cd takıyorum onu izlerken zahmetsizce yapıyorum işimi şipşak yoksa altını değiştirirken oraya buraya kaçtığı için 10 dakikada altını değiştirdiğimi bilirim:84:
mert müziği duyduğu anda sallanmaya başlıyo

yeni yapılacak olan uluslar arasıymış şimdiki tek uçaklık küçücük bir şey
vaaay yeni sınır kapısından sonra uluslararası havaalanı süper oldu bu:82:

günaydın canım bugün herkes meşgul galiba,ben saat 8 de açtım sayfayı yeni yazabiliyorum
sendemi katılacan buluşmaya yaw ben kıskançlıktan çatlayım diyemi yazıyonuz bunları

Günaydın,
Gece 1,5 saatte bir uyanan bir bebesi olan anne, sabah işe nasıl gider? 1 saat geç gider, genel müdürden de inceden laf yer! Ne zaman düzgün uyuyacak bu cücük bea
Canancım, buluşma cumartesi günü Bakırköy'de olacak diye planlamıştık. Ne güzel olur gelsen :)
Doruk hala 9 kilo olduğu için biz de oto koltuğu almadık daha, ana kucağını kullanıyoruz. Geçi boydan biraz zor sığıyor ama 10 kiloyu görene kadar onu kullanmaya devam edeceğim ben.
Zaten geç geldim, acıcık çalışayım müsaadenizle...

Günaydın diyemedim bile sizlere
Hepinize Günaydın tekrardan
Sabah bir yoğunluk gelir gelmez işe anlamadım ne oluyoruz dedim...
Herkes iyidir umarım?
Burcu Doruk paşam yine mi uyutmadı?

dağılmış durumdayım akşam kv deydik sonra eve geçtim ıslak kek ve 2 çeşit börek yaptım duş aldım çamaşır yıkadım yattım kuzu kalktı şu an perişanım öğle arası kuaföre gidicem öğleden sonra dörtyola gidicem daha valiz hazırlamadım uçağın saatini bile bilmiyorum henüz bide üstüne sabah kuzu ana kucağında debelenip kendini atıvermein mi nasıl kurtulduysa bi baktım el freninin üstünde hayret ki hiç telaşlanmadan sağa çektim acillll araba koltuğu en kemerlisinden

aman dikkat walla zor bir sabah olmuş senin için çok hareketlendiler bu bebekler yaaa

Günaydın..
Bu sabah bende işe geç kaldım malesef ama daha müdür gelmemişti, fırça yemedim yani :))
Bu Mardin Havaalanı kadar kafama taş düşecek sanırım, beni ay sonuna kadar buralarda pek göremezsiniz, kimse merak etmesin, şimdiden duyurulur..
Arada girer ceee derim tabiki, sizsiz yapamam :))
Hepinizi seviyoreeee...

Bellelli Giotto Oto Koltuğu Siyah - -

Bizim oto koltuğumuzda bundan, gidip te pahalı şeylere para dökmeyin boş yere, bir süre sonra oturtamayacağız bile, belli bir yaşa gelince oto koltuğunda oturmak istemiyorlar, çevremdeki arkadaşlardan biliyorum..

İklim in oto koltuğunu bagajdan çıkarttırdım sonunda eşime ve İklim hanım keyifle oturup, birde uyuyor üstelik, oto koltuğunun kemerinden sıkılırsa arabanın emniyet kemeri ile bağlıyorum ben İklimi, daha rahat ediyor, aklınızda olsun..

Son düzenleme:

bu koltuk güzelmiş fiyatı da uygun benim için en önemlisi güvenliği ve dolayısıyla çinde üretilmemiş olması buna bakıcam mutlaka

bu koltuk güzelmiş fiyatı da uygun benim için en önemlisi güvenliği ve dolayısıyla çinde üretilmemiş olması buna bakıcam mutlaka

Evet Esincim, İtalya da üretilmiş, testleri de Hollanda da yapılmış, bende uzun süre araştırdıktan sonra aldım ve yakından incelediğinde tüm koltuklar birbirine benziyor, Allah korusun bir kaza olsa zaten, değil bu oto koltukları hiç bişey koruyamaz bizi de çocuklarımızı da, hepimiz Allah a emanetiz, bunun aynısının 99 TL olanı var onda emniyet kemeri yok, sadece arabanın emniyet kemeri ile bağlanabiliyor yani..
Koçtaş a uğrayıp bakabilirsin, istersen netten alırsın sonra taşımak istemezsen..

YASEMİN günaydın.
facebook ta adın nasıl kayıtlı .
bu arada kolay gelsin .inşallah hemencik bitirirsin projeni.
iyiki mühendis falan değilim. çok zor iş bence.

evet uğricam şimdi baktım bunun 9-18 kilo olanının yatma özelliği de var işte o tam istediğim gibi gidince bakayım netten alırım dediğin gibi saol canım iyi oldu bu

YASEMİN günaydın.
facebook ta adın nasıl kayıtlı .
bu arada kolay gelsin .inşallah hemencik bitirirsin projeni.
iyiki mühendis falan değilim. çok zor iş bence.

Günaydın..
Özel mesaj attım şimdi sana.
Teşekkür ederim, pek kolay gelmiyor ama kasıyorum işte, çok gerildim bu proje yüzünden yaa..
Müdür gelmeden biraz daha takılayım dedim KK sız da yapamıyorum haaa :)))

Günaydınlarrr
Gülşancım chicconunki yatıyor arkaya bebişin uyuması için yanlışın var cnm. ben de yatıyo olma özelliğinden dolayı aldım zaten
yatıyormu özelliklerinde yazmıyor ama,iyi oldu söylediğin bidaha bakayım ben

geçmiş olsun canım bizimki ana kucağında durmuyo zaten ağlıyo oto koltuğunu acilen alıp alıştırmam lazım
çalış tabiki havaalanımızı bitir hemen

yatma pozisyonu varmı bunun yasemin:26:

Gülşancım günaydın..
Ben projeyi hemen bitirsem bile hemen yaparlar mı bilmem, önce Ağrı Havalanı var çünkü, geçen ayda oraya yaptık :))

Oto koltuğunun yatma pozisyonu yok ama yan başlıklara dayıyor İklim kafasını, kafası düşmüyor yani, benim bile oturasım geldi koltuğa sorma :))

sığabiliyonmu bari

kızlar selam,
dırekt konuya dalıp soruyor soracagım lutfen kusura bakmayın aklım karıstı.
2 hafta once smear testı yaptırmıstım.dun sonuc ıcın aradım drum amelıyaytaydı bana doneceklerını soyledıler.aramıslar duymadım.neyse az once tekrar aradılar ve drumun tekrar smear testı ıstedıgını soyledı asıstanı.neden dedım sonucda dna taraması vs bıseyler dıyormus.bu ne kı ben anlamadım.aranızda boyle bır durum yasayan var mı ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…