- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.741
selam herkese
halam çok şükür iyi,konuşabiliyor,birazdan taburcu olacak.parçaların tahlil sonucuna göre tedavi başlayacak.dualarınız için teşekkür ederim,iyiki varsınız.
Alp iyi çokşükür.gece beni mahvetti.birara sinirden atacaktım valla yataktan.3 tü hala uyumamıştı ve sonrada yarım saatte bir kalktı.benim oğlum uyumuyor.uyumuyor ve böyle giderse büyümeyecek,hep böyle kalacak
ben iyiyim,henüz ciğerlerimi almadım elime,ama heran alabilirim
selam herkese
halam çok şükür iyi,konuşabiliyor,birazdan taburcu olacak.parçaların tahlil sonucuna göre tedavi başlayacak.dualarınız için teşekkür ederim,iyiki varsınız.
Alp iyi çokşükür.gece beni mahvetti.birara sinirden atacaktım valla yataktan.3 tü hala uyumamıştı ve sonrada yarım saatte bir kalktı.benim oğlum uyumuyor.uyumuyor ve böyle giderse büyümeyecek,hep böyle kalacak
ben iyiyim,henüz ciğerlerimi almadım elime,ama heran alabilirim
evet resim yolladım bende görünüyo sizde görünmüyomu:26:canım resmin gözükmüyor resimmi yolladın sen?
YAZGICIM halana çok geçmş olsun umarım herşey çok daha güzel olacak
BURCU anacım üzüme bunlarda bööle de sakin ol umarım hast falan olmaz yarucum
benim koca istanbula gelemicek büyük ihtimal biz kuzuyla gelicez aslında üzülm ikimiz için ilişkimiz için ii olacaktı neyse ben çıkıyorum bugün bi daha giremem yarın istanbuldan gireim yada ararım birilerini ööle irtibat kurarım sizlerle öpüldünüz bekleyin beni anacım
evet resim yolladım bende görünüyo sizde görünmüyomu:26:
Fotoğraflarınızdan komik resimler oluşturun. adresine girip resim yaptım sizde bakın çok güzel özellikle bebişlerin doğumgününde sürpriz resimlerden basmak isteyen arkadaşlar için iyi olabilir
Yok ben telaşlanmadım zaten, çocuk bu kusar da öğürür de, önemli olan devamlılığı olan bişey olmasın... Ama nasıl anlattıklarını bir göreceksin Gülşan ya, taş olsa çatlar burda, zaten uzaktayım, elim ermiyor gücüm yetmiyor, 3. dünya svaşı çıkmış da bunlar da ortasında kalmış gibi anlatıyorlar insana, ona kızıyorum.
Ayrıca ben de kusmuk ve kakaları mutlaka incelerim :86:
Allahım, benim etrafımda bir tane aklı başında insan olmayacak mı ya :84:
Evi aradım, Doruk iki defa kusmuş, bir daha olursa haberim olsun dedim, normalde hiç öyle bir huyu yoktur çünkü.
Bakıcı diştendir dedi, yok dedim, daha öncekilerde hiç kusmadı. E şimdi azı dişleri çıkacak ya, ondandır dedi :26:
4 tane dişi olan çocuğun azı dişi çıkar mı, olur mu dedim, daha azılara çok var, yok yok azılar kabarmış diyor, kabaranlar 5. ve 6. dişler...
Neyse, bi daha olursa bana haber verin dedim kapattım da çocuğum kimlere emanet diye de bi daraldım ki
çok sevindim canım halan için
halana çok geçmiş olsun tekrardan canım iyi olmasına sevindim şahsım adına
YAZGICIM halana çok geçmş olsun umarım herşey çok daha güzel olacak
BURCU anacım üzüme bunlarda bööle de sakin ol umarım hast falan olmaz yarucum
benim koca istanbula gelemicek büyük ihtimal biz kuzuyla gelicez aslında üzülm ikimiz için ilişkimiz için ii olacaktı neyse ben çıkıyorum bugün bi daha giremem yarın istanbuldan gireim yada ararım birilerini ööle irtibat kurarım sizlerle öpüldünüz bekleyin beni anacım
tüh ama olsun verdiğim linke girip kendi resimlerinizle oynayabilirsin çok kolay ve çok güzel oluyobende gözükmedi canım
iğrençsiniz fikrine bende katılıyorum
burcum korkma bişicik olmaz,,, takip edin ,,,
eniştem halamın eşi yani kalp krizi geçirmiş durumu ağırmış. babam inşallah yetişirsin dedi ağlıyordu. fenayım. çıkıyorum hemen.
eniştem halamın eşi yani kalp krizi geçirmiş durumu ağırmış. babam inşallah yetişirsin dedi ağlıyordu. fenayım. çıkıyorum hemen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?