2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

selam herkese
halam çok şükür iyi,konuşabiliyor,birazdan taburcu olacak.parçaların tahlil sonucuna göre tedavi başlayacak.dualarınız için teşekkür ederim,iyiki varsınız.
Alp iyi çokşükür.gece beni mahvetti.birara sinirden atacaktım valla yataktan.3 tü hala uyumamıştı ve sonrada yarım saatte bir kalktı.benim oğlum uyumuyor.uyumuyor ve böyle giderse büyümeyecek,hep böyle kalacak
ben iyiyim,henüz ciğerlerimi almadım elime,ama heran alabilirim

çok sevindim canım halan için

halana çok geçmiş olsun tekrardan canım iyi olmasına sevindim şahsım adına

YAZGICIM halana çok geçmş olsun umarım herşey çok daha güzel olacak
BURCU anacım üzüme bunlarda bööle de sakin ol umarım hast falan olmaz yarucum
benim koca istanbula gelemicek büyük ihtimal biz kuzuyla gelicez aslında üzülm ikimiz için ilişkimiz için ii olacaktı neyse ben çıkıyorum bugün bi daha giremem yarın istanbuldan gireim yada ararım birilerini ööle irtibat kurarım sizlerle öpüldünüz bekleyin beni anacım

güle güle canım iyi yolculuklar,benim yerimede eğlenin

iğrençsiniz fikrine bende katılıyorum

burcum korkma bişicik olmaz,,, takip edin ,,,

biliyorsunki burcu Alp kusma konusunda ustalaştı.sen sıkma canını.annen telaşe müdürü,e bakıcı desen diken üstünde,abartmışlardır yani.belki fazla yedirdiler,yada yedikleri çok pütürlü gelmiştir,ondan olmuştur.

çok sevindim canım halan için

halana çok geçmiş olsun tekrardan canım iyi olmasına sevindim şahsım adına

çok teşekkür ederim.dün arayıp sesini duyduğumda öyle rahatladımki,dünyalar benim oldu.bundan sonrasıda güzel olacak,inşaallah.

Son düzenleme:
eniştem halamın eşi yani kalp krizi geçirmiş durumu ağırmış. babam inşallah yetişirsin dedi ağlıyordu. fenayım. çıkıyorum hemen.

selam
Yazgıcım halanın iyi olmasına sevindim..dayımın ameliyatı da başarılı geçmiş henüz yoğun bakımda ama iyi olduğunu söylemiş doktoru..herkese teşekkür ederim:))
Burcu belki çok yemiştir ya da ne yediyse ağır gelmiştir telaşlanma...ama kızmak da haklısın.
Öznurcum geçmiş olsun...bilgim yok maalesef..inşallah iyi sonuç alırsın.
Gülşan fotolar çok güzel:))
Aylincim sefan olsun...:))

sevgili istanbul anaları,
önümüzdeki haftalarda veya ayda bu kadın istanbul a gelecek.eğerki geldiğim vakit Aylin de dahil sizleri bulamazsam korkun şerrimden.
şu eşimin iş mevzusu hallolsunda hayırlısıyla,Allah nasip ederse geleceğim ve bir hafta kalacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…