- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.761
eniştem halamın eşi yani kalp krizi geçirmiş durumu ağırmış. babam inşallah yetişirsin dedi ağlıyordu. fenayım. çıkıyorum hemen.
tüh ama olsun verdiğim linke girip kendi resimlerinizle oynayabilirsin çok kolay ve çok güzel oluyo
aa niye öyle diyonki sen incelemiyonmuminik kuzum nasıl iyimi
oyyy kıyamam ben ona,iyileşsin iştahı düzelir inşallahhayır öneml ibir durum yada bi farklılık yoksa incelemem :)
selin biraz daha iyi ama iştahı fena
canım resim formatları sabit o sitede sen koyacağın resmi seçiyon o otomatik koyuyo, ama ben puslu olanı tercih ettimGÜLŞAN bacım resimler güzel,fakat ilk ikisinde sizin resminiz puslu.onu sen mi yaptın?
öyle olmasa net olsa daha iyi olur bence.
ayfer resimleri faceye koydum istersen ordan bakabilirsin
slm bugün geç kaldım kusura bakmayın
evi toparladım atayla oyunlar oynadım buaralar üstümde hep sonra banyo yaptık şimdi keyif yapıyo bana izin verdi 5 dakika :))
umarım herkes iyidir dün akşam günlük yaptım ataya bugün daha iyi en azından azgınlık son gaz devam :)
şebnem çok sevindim atamızın iyi olmasına
Ayfer sanada iyi çalışmlar öptüm hepinizi
eniştem halamın eşi yani kalp krizi geçirmiş durumu ağırmış. babam inşallah yetişirsin dedi ağlıyordu. fenayım. çıkıyorum hemen.
Bu aradaaaa Kerem in Selin in Yağmur un 11. ayları kutlu mutlu olsun...Bizler de son 1 aya girdikkkk
iyiyiz benim işler yoğundu çıkarız birazdanslm kızlar
sabah park etmişim öyle unutmuşum pcyi açık ama serhancım fırsat vermediği için ancak yazıyorum nasılsınız
herkes iyidir inşallah
bebişlerde iyidir geçmişe bakamadım canlarımm ösledim sizi bugün oğluşla yalnızız babamıs nöbetci
serhan uyusunda tekrar bakarım öptümşimdilikk
iyiyiz benim işler yoğundu çıkarız birazdan
BEBEKLERİMİZDE BİR SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜR
BUGÜN HERKES İZİNLİ İŞLERİ OLANLAR VAR
BURCU ACİLEN ÇIKMASI GEREKTİ ENİŞTESİ KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ HALASININ EŞİ GİTTİ
YAYA DA PROJE PEŞİNDE
ALP PAŞA VE ATA PAŞA DA İYİ
SELİN NEŞESİ YERİNDE FAKAT İŞTAHI YOK
ESİN YARIN İÇİN HAZIRLIK AŞAMASINDA
GÜLŞAN BİR ARA VARDI O GİTTİ...
BİZDEN BU KADAR
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?