2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

GÜLŞAN bacım resimler güzel,fakat ilk ikisinde sizin resminiz puslu.onu sen mi yaptın?
öyle olmasa net olsa daha iyi olur bence.

hayır öneml ibir durum yada bi farklılık yoksa incelemem :)

selin biraz daha iyi ama iştahı fena
oyyy kıyamam ben ona,iyileşsin iştahı düzelir inşallah

GÜLŞAN bacım resimler güzel,fakat ilk ikisinde sizin resminiz puslu.onu sen mi yaptın?
öyle olmasa net olsa daha iyi olur bence.
canım resim formatları sabit o sitede sen koyacağın resmi seçiyon o otomatik koyuyo, ama ben puslu olanı tercih ettim

slm bugün geç kaldım kusura bakmayın

evi toparladım atayla oyunlar oynadım buaralar üstümde hep sonra banyo yaptık şimdi keyif yapıyo bana izin verdi 5 dakika :))

umarım herkes iyidir dün akşam günlük yaptım ataya bugün daha iyi en azından azgınlık son gaz devam :)

bugün sohbetinize doyum olmuyo valla
ben kaçıyorum
yarın iyi bir performans bekliyorum sizden ona göre

iyi olmanıza çok sevindim öp benim için annesi atayı

slm millet
son günlerde olduğu gibi gene geç kaldım, kocişle beraber temizlik yaptık şimdi de denizi uyutup kendimi buraya attım
yazgı halana çok çok geçmiş olsun konuşabiliyor olmasına çok sevindim umarım tedavi süreci daha öncekilerden kolay olur. allah şifa versin.

bu diğerlerine bakarak çok daha güzel görünüyor canım

eniştem halamın eşi yani kalp krizi geçirmiş durumu ağırmış. babam inşallah yetişirsin dedi ağlıyordu. fenayım. çıkıyorum hemen.

Allah şifa versin umarım korktuğunuz gibi olmaz.
bu ara topicin üzerinde kara bulutlar dolanıyor :18:

ben de denedim ama eklemeyi başarabilecekmiyim bilmiyorum

he he olmuş :))))

Son düzenleme:
slm kızlar
sabah park etmişim öyle unutmuşum pcyi açık ama serhancım fırsat vermediği için ancak yazıyorum nasılsınız
herkes iyidir inşallah
bebişlerde iyidir geçmişe bakamadım canlarımm ösledim sizi bugün oğluşla yalnızız babamıs nöbetci
serhan uyusunda tekrar bakarım öptümşimdilikk

iyiyiz benim işler yoğundu çıkarız birazdan
BEBEKLERİMİZDE BİR SIKINTI YOK ÇOK ŞÜKÜR
BUGÜN HERKES İZİNLİ İŞLERİ OLANLAR VAR
BURCU ACİLEN ÇIKMASI GEREKTİ ENİŞTESİ KALP KRİZİ GEÇİRMİŞ HALASININ EŞİ GİTTİ
YAYA DA PROJE PEŞİNDE
ALP PAŞA VE ATA PAŞA DA İYİ
SELİN NEŞESİ YERİNDE FAKAT İŞTAHI YOK
ESİN YARIN İÇİN HAZIRLIK AŞAMASINDA
GÜLŞAN BİR ARA VARDI O GİTTİ...
BİZDEN BU KADAR

ahh canımcım özet geçmişsin gitmeden ellerin dert görmesin
burcunun eniştesinden iyi haberler gelir inşallah allah yardımcıları olsun
bebişlerimiz iyiymiş sevindim rabbim hastalık yüzü göstermesin bi daha hiçbirine
doğum günleri başladı ne güzell zaman su misali derler gerçekten öyle ne çabuk geçti daha dün gibi hamile olduğumu öğrendiğim gün rabbim herzaman hepimizi böyle mutlu etsin inşallah hep güzelliklerden konuşmamızı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…