- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.781
çok güzel olmuşşşşşşşşş
Bu aradaaaa Kerem in Selin in Yağmur un 11. ayları kutlu mutlu olsun...Bizler de son 1 aya girdikkkk
selam
Yazgıcım halanın iyi olmasına sevindim..dayımın ameliyatı da başarılı geçmiş henüz yoğun bakımda ama iyi olduğunu söylemiş doktoru..herkese teşekkür ederim:))
Burcu belki çok yemiştir ya da ne yediyse ağır gelmiştir telaşlanma...ama kızmak da haklısın.
Öznurcum geçmiş olsun...bilgim yok maalesef..inşallah iyi sonuç alırsın.
Gülşan fotolar çok güzel:))
Aylincim sefan olsun...:))
selam arkadşlar eşimle tartıştık çekti gitti 1 saat oldu hala gelmedi çok kötüyüm yaa
herkese günaydın
çok yoruldum gece,mertin burnu tıkanıyo,ağladı durdu yavrum
bugün patron ve ailesi bize oturmaya gelecek,dün eve gidince temizlik pasta börek yapayım dedim elektrikler gitti herzamanki gibi21:30 da geldi,eşimde nöbetçiydi,melek geldi sağolsun merte baktı biraz ben elmalı turta yaptım,sonra ben merti uyuturken oda sodalı börek yaptı,gecenin ilerleyen saatlerinde yaşpasta ve kızartılmaya hazır patatesli sigara böreği yaptık gece 1 e geliyodu yattığımızda,benim boğazım şiş bugün yutkunamıyorum,sanırım mertinde boğazı ağrıyo ondan ağlıyo yavrum bugün eve gidince temizlik yapcam ve kısır yapayım diyorum birde
şimdi asayiş olaylarını yazmam lazım bugün kesin asayiş toplantısı olur çünkü
sizden nevar ne yok, burcunun eniştesi iyidir inşallah
bende geç kaldım sabah işe yoksa bi tabak getirecektim yanımda ama olmadı,anlatınca benimde ağzım sulandı vallagünaydın burcuyu aradım ama ulaşamadım ,,,
güzel yemekler yapmışsın ağzım sulandı sabah sabah daha kahvaltı yapmadım ki :):)
Günaydın bacılar, bir cee deyip kaçacam, malum proje var..
Cumanız hayır olsun..
Gülşan, geçmiş olsun, grip ve boğaz ağrısı, öksürük dolaşıp duruyor ortalıkta malesef, inşallah kolay atlatırsınız..
Ayfer yerim ben piyy piyy diyen Hilali, maşş.. kızıma benim..
Burcu yu bende merak ediyorum, inşallah eniştesi iyi durumdadır ve atlatmıştır..
Bu akşam kızıma kavuşuyorum, heyyyoooo...
Günaydın, hayırlı cumalar,
Merak eden, arayan herkese teşekkür ederim. Ayfercim aramışsın, yoldaydım, duymamışım.
Enişte iyi değil, yoğun bakımda, bilinci kapalı. Çok üzgünüm, kanım donmuş gibi...
Geceyi hem üzüntüden hem de Doruk'un yine uyumamasından çok zor geçirdim, çok uykusuz, yorgun ve gerginim, işe de geç kaldım. Hiç çalışacak durumda değilim, öyle oturuyorum zaten. Erken çıkıp hastaneye uğrarım herhalde.
Geçmişe bakamayacağım, herkes iyidir inşallah...
Günaydın, hayırlı cumalar,
Merak eden, arayan herkese teşekkür ederim. Ayfercim aramışsın, yoldaydım, duymamışım.
Enişte iyi değil, yoğun bakımda, bilinci kapalı. Çok üzgünüm, kanım donmuş gibi...
Geceyi hem üzüntüden hem de Doruk'un yine uyumamasından çok zor geçirdim, çok uykusuz, yorgun ve gerginim, işe de geç kaldım. Hiç çalışacak durumda değilim, öyle oturuyorum zaten. Erken çıkıp hastaneye uğrarım herhalde.
Günaydın bacılar, bir cee deyip kaçacam, malum proje var..
Cumanız hayır olsun..
Gülşan, geçmiş olsun, grip ve boğaz ağrısı, öksürük dolaşıp duruyor ortalıkta malesef, inşallah kolay atlatırsınız..
Ayfer yerim ben piyy piyy diyen Hilali, maşş.. kızıma benim..
Burcu yu bende merak ediyorum, inşallah eniştesi iyi durumdadır ve atlatmıştır..
Bu akşam kızıma kavuşuyorum, heyyyoooo...
günaydın, hayırlı cumalar,
merak eden, arayan herkese teşekkür ederim. Ayfercim aramışsın, yoldaydım, duymamışım.
Enişte iyi değil, yoğun bakımda, bilinci kapalı. çok üzgünüm, kanım donmuş gibi...
Geceyi hem üzüntüden hem de doruk'un yine uyumamasından çok zor geçirdim, çok uykusuz, yorgun ve gerginim, işe de geç kaldım. Hiç çalışacak durumda değilim, öyle oturuyorum zaten. Erken çıkıp hastaneye uğrarım herhalde.
Seve seve hepinizin yerine öpecem İklimi, emin olabilirsiniz..
Bu arada iyice coştu İklim, yürüme konusunda kendini aştı, çok mutlu oluyor yürürken..
Aklıma gelmişken, bebeklere puding yapın, İklim bayıldı, bir kase dolusu yedi daha ikinciyi istedi..
burcu dualarımız eniştenle,inşallah iyi olacak canım,moralinizi yüksek tutun yaseminin dediği gibi çıkmadık candan umut kesilmez
hilal kuzumu yemek istiyorum yaaamert kedinin ne olduğunu bile bilmiyordur eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?