2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

oskarlara bakıodm oraya yazmışım ahanda copyledim

mrb kızlar hepinizi çok özledim ew kalabalık 7 kişiyiz. 2 tane kuduruk yeğen. görümcem k valdmeler fln.. bana yardım ediolar saolsun ama çok koşturmaca geçio yoruluorm haliyle melikede abileriyle çok güzel oynuo ama gürültüden biraz uyuyamıo görüşürüzzzz..

Sagol Hanifeciğim.Hayırlısı olur insallah.

herkese günaydın
çok yoruldum gece,mertin burnu tıkanıyo,ağladı durdu yavrum
bugün patron ve ailesi bize oturmaya gelecek,dün eve gidince temizlik pasta börek yapayım dedim elektrikler gitti herzamanki gibi 21:30 da geldi,eşimde nöbetçiydi,melek geldi sağolsun merte baktı biraz ben elmalı turta yaptım,sonra ben merti uyuturken oda sodalı börek yaptı,gecenin ilerleyen saatlerinde yaşpasta ve kızartılmaya hazır patatesli sigara böreği yaptık gece 1 e geliyodu yattığımızda,benim boğazım şiş bugün yutkunamıyorum,sanırım mertinde boğazı ağrıyo ondan ağlıyo yavrum bugün eve gidince temizlik yapcam ve kısır yapayım diyorum birde
şimdi asayiş olaylarını yazmam lazım bugün kesin asayiş toplantısı olur çünkü
sizden nevar ne yok, burcunun eniştesi iyidir inşallah

günaydın burcuyu aradım ama ulaşamadım ,,,

güzel yemekler yapmışsın ağzım sulandı sabah sabah daha kahvaltı yapmadım ki :):)

Hepinize Günaydın Burcu ' yu aradım ama cevap vermedi yaa yolda işe gitmek için yada eniştesinin yanındalar umarım iyidir durumu
Herkes iyidir umarım biz çok iyiyiz dün işten geldikten sonra Hilal kuzum emdikten sonra uyudu 21,30 ta kalktı oynadık filan sonra mama yedi 24,00 tekrardan uyudu sabahta kalmak istemiyordu zilli neyse kalktık ablamıza gidiyorum kedi gördü piyy piyy demeye başladı HilalŞarkılar söyleyerek ona bıraktım mama yedirdim hemen uykusu geldi ablamın ayağına bıraktım geldim...
Esin çıktımı yola acaba ? ben buluşmaya gidemiyorum malum kayınpeder gelecek kontrolü için

Günaydın bacılar, bir cee deyip kaçacam, malum proje var..
Cumanız hayır olsun..
Gülşan, geçmiş olsun, grip ve boğaz ağrısı, öksürük dolaşıp duruyor ortalıkta malesef, inşallah kolay atlatırsınız..
Ayfer yerim ben piyy piyy diyen Hilali, maşş.. kızıma benim..
Burcu yu bende merak ediyorum, inşallah eniştesi iyi durumdadır ve atlatmıştır..
Bu akşam kızıma kavuşuyorum, heyyyoooo...

kavuş kızına öp benim içimde bol bol gerçi resimlerine bakıyorum bol bol kolay gelsin sana da bende laboratuvara inicem arge yapam bende....

Günaydın, hayırlı cumalar,
Merak eden, arayan herkese teşekkür ederim. Ayfercim aramışsın, yoldaydım, duymamışım.
Enişte iyi değil, yoğun bakımda, bilinci kapalı. Çok üzgünüm, kanım donmuş gibi...
Geceyi hem üzüntüden hem de Doruk'un yine uyumamasından çok zor geçirdim, çok uykusuz, yorgun ve gerginim, işe de geç kaldım. Hiç çalışacak durumda değilim, öyle oturuyorum zaten. Erken çıkıp hastaneye uğrarım herhalde.
Geçmişe bakamayacağım, herkes iyidir inşallah...

Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum eniştene, benim babamda 1 hafta yoğun bakımda yatmıştı öyle kalp krizi geçirdiğinde, ama bir hafta sonra yürüyerek çıktı o yoğun bakımdan, çıkmadık candan umut kesilmez, Rabbim yardımcınız olsun, inşallah herşey yoluna girer..

burcu dün arasdım ama ulaşamadım sana açmadın teelfonu acaba ben yanlış mı kaydettim bilemiyorum ,,

çok geçmiş olsun canım ,,,

canım iklimimi benim içinde öpermisin ?

çok geçmiş olsun tekrardan umarm atlatır en kısa zamanda

burcu dualarımız eniştenle,inşallah iyi olacak canım,moralinizi yüksek tutun yaseminin dediği gibi çıkmadık candan umut kesilmez
hilal kuzumu yemek istiyorum yaaa mert kedinin ne olduğunu bile bilmiyordur eminim

Seve seve hepinizin yerine öpecem İklimi, emin olabilirsiniz..
Bu arada iyice coştu İklim, yürüme konusunda kendini aştı, çok mutlu oluyor yürürken..
Aklıma gelmişken, bebeklere puding yapın, İklim bayıldı, bir kase dolusu yedi daha ikinciyi istedi..

oyy maaşallah iklime mertte çok mutlu oluyo yürümeye çalışırken ama 3-4 adım anca atıyo sonra toto üstüne düşüyo ,bazen 10-11 adım atıyo ama nadiren oluyo

burcu dualarımız eniştenle,inşallah iyi olacak canım,moralinizi yüksek tutun yaseminin dediği gibi çıkmadık candan umut kesilmez
hilal kuzumu yemek istiyorum yaaa mert kedinin ne olduğunu bile bilmiyordur eminim

Hiç göstermedin mi kedi köpek Mert e..?
Ben maymun oluyorum İklime hayvanların taklitlerini yapacam diye..
Ali Baba nın Bir Çiftliği Var şarkısına bayılıyor İklim, Mert e söyle bak nasıl ilgisini çekecek..
Kedi görünce hisst hisst diyo İklim de, köpeklere de avv avvv diyo :))
Güvercinlere çıldırıyor özellikle, ekmek atıyoruz, izlemeye bayılıyor, eliyle gel gel diyo kuşlara..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…