2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

burcu dün arasdım ama ulaşamadım sana açmadın teelfonu acaba ben yanlış mı kaydettim bilemiyorum ,,

çok geçmiş olsun canım ,,,

çok geçmiş olsun tekrardan umarm atlatır en kısa zamanda

burcu dualarımız eniştenle,inşallah iyi olacak canım,moralinizi yüksek tutun yaseminin dediği gibi çıkmadık candan umut kesilmez
hilal kuzumu yemek istiyorum yaaa mert kedinin ne olduğunu bile bilmiyordur eminim

Sağolun kızlar, evet, çıkmadık candan umut kesilmez, dua etmekten başka yapacak bir şey yok şu an için.

Yerim o yürüyen kuzuyu, maaşallah...
Afiyet olsun, yarasın yediği pudingler.

Doruk bütün hayvanları biliyor, kedi, köpek, kuş, balık, ayırdedebiliyor. Gülşan, Mert de biliyordur bence, beklenmedik bir anda gösterir sana bildiğini :)

Son düzenleme:
Gözde facebook ayarlarımı düzelttim beni sana verdiğim isim ve soyisim ile ararsan bulursun, resim olarak ben varım ve üzerimde kırmızı bir elbise var, ordan anlarsın ben olduğumu..

günaydın herkese

burcum dün ata sayesinde bir türlü yazamadım geçmiş olsun canım dualarımız eniştenle

buarada biz bugün iyiyiz normale döndük çük şükür dışarda hava çok güzel tam bir bahar havası o yüzden birazdan giyinip atayla gezmeye gidicez

BEN RESMEN EVDE ŞEBEK OLUYORUM KAYAHAN'IN ŞARKISI VAR YA BİR ASLAN MİYAV DEDİ MİNİK FARE KÜKREDİ DİYİP KÜKRÜYORUM KAHKAHALAR ATIYOR PİYYY PİYY EVDE OYUNCAK KEDİ VAR GEL PİSİ PİSİ DİYORUM YAAA ORDAN KAPTI HER SABAH KAPIMIZA KEDİ GELİR PEŞİMİZDEN ONUN GÖRÜNCE BUGÜN PİYY PİYY DEMEYE BAŞLADI ...DÜN AKŞAMSA ÇOK NET ŞEKİLDE ANNE DEDİ KUZUM

canlısını görmedi ama tvde gösteriyorum ,hayvan sesleri çıkaran bi piyanomuz var onunla çok oynuyo babası taklitlerini yapıyo ama ben kedi köpeğin ne olduğunu bildiğini sanmıyorum:26:

inşallah, bu çocuklar çok zeki neyi ne zaman öğrendiklerine akıl sır ermez

oooh sefam olsun biim yerimizede gezin
mert nezaman anne diye arkamdan seslenecek acaba baba baba diye babasının peşinden koşuyor durmadan ama anne demek yok hiç

Selamlar güzel Anneler...

Burcu, cok gecmis olsun Allah enistene acil sifalar versin.
Yasemin, gözün aydin kavusuyormussun bugün kuzuna. Mincikla, öp, kokla
Ayfer, yerim ben o minik kuzunun piyy piyyy diyen dillerini.
Tugrada hayvanlari ayirdedebiliyor. Köpekleri cok seviyor, kendi boyundan büyük olanlardan bile korkmuyor sevmek istiyor.
Su siralar ama daha cok araba ve motor sesini taklit ediyor brrruummm brrruummm diyor görünce, nerden duyduysa.

Bizimde bugün kontrolümüz vardi, doktordan geldik. Hersey yolunda cok sükür.
Doktor gelisimi cok güzel gidiyor, bazi seyler ilerde bile dedi (algilama, hareketler vs.)
Kilomuz niyahet 9800 olmus boyumuzda 78 cm.

bizimki yürüme konusunda hızlı çıktı ama konuşma konusunda çok tembel

herşeye gak gak diyo birde baba ve çuuuuuu o kadar

yerim o gak gak ı :) özleim çok özleim valla,, :) olsada bi sevsem şimdi :)

selin tam bir dede aşığı oldu ,,, babam geldiğinde kasıtlı olarak onunla hiç ilgilenmiyor oda bakıyor ki dede gelmiş ona bakmıyor hemen tüm şebeklikelrini sergilemeye başlıyor ,,, :)

dün babam hasta yatıyor koltukta üstüne battaniyeyi çekmiş ,, selin rahat bırakır mı dede dede üzerine çıkıyor cee yapıyor :) sonunda kaldırdı adamcağızı direk kapıyı gösteriyor hadi hadiiii diyor bide :):)

Topiğimize nazar değdi sanırsam...
Çıt çıkmıyor, kimsecikler yok, cumaları hepten sevinçli olurduk eser yok.
Yeni haftaya daha güzel başlamak dileğiyle...
Çıkıyorum, herkese iyi tatiller

hakikaten çok sessiz topik ama facede bikaç kişi var yani
gidip oraları basalımmı
burcu sen niye erken çıkıyosun enişteni ziyaretemi gidicen:26:

selam kk nın en güzel alımlı mükemmel ve muhteşem ötesi annelerii

nasılsınız herkes iyidir inşallah
biz alt komşumun aklına uyduk parka çıktık ama çok soğukmuş hava serhanı iyi giydirmiştim allahtan birde battaniye almıştım sardım sarmaladım 1 fincan kahve içtik çıktık
işin kötüsü kızı abisinden geçti su çiçeği çıkarıyor bu aralar da serhanla pek haşır neşir oldular inşallah olmaz ama serhana da geçebilir:18:
yemek yapıcam birazdan eşim gelir size bi slm veriyim dedim
herkese iyi haftasonları kendinise ve kuzucuklara dikkat edin öptüm hepinizi

sana da canım benim iyi tatiller sana da ...Bişey olmaz aşısı korumuştur...karma aşı da var canım benim

Topiğimize nazar değdi sanırsam...
Çıt çıkmıyor, kimsecikler yok, cumaları hepten sevinçli olurduk eser yok.
Yeni haftaya daha güzel başlamak dileğiyle...
Çıkıyorum, herkese iyi tatiller

ben yokum ya ondandır :) yeni hafta dileğine bende katılıyorum canım her yeni gün yeni umutlar yeni güzellikelr getirsin inşallah,,,

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…