- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.801
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorum eniştene, benim babamda 1 hafta yoğun bakımda yatmıştı öyle kalp krizi geçirdiğinde, ama bir hafta sonra yürüyerek çıktı o yoğun bakımdan, çıkmadık candan umut kesilmez, Rabbim yardımcınız olsun, inşallah herşey yoluna girer..
burcu dün arasdım ama ulaşamadım sana açmadın teelfonu acaba ben yanlış mı kaydettim bilemiyorum ,,
çok geçmiş olsun canım ,,,
çok geçmiş olsun tekrardan umarm atlatır en kısa zamanda
burcu dualarımız eniştenle,inşallah iyi olacak canım,moralinizi yüksek tutun yaseminin dediği gibi çıkmadık candan umut kesilmez
hilal kuzumu yemek istiyorum yaaamert kedinin ne olduğunu bile bilmiyordur eminim
Seve seve hepinizin yerine öpecem İklimi, emin olabilirsiniz..
Bu arada iyice coştu İklim, yürüme konusunda kendini aştı, çok mutlu oluyor yürürken..
Aklıma gelmişken, bebeklere puding yapın, İklim bayıldı, bir kase dolusu yedi daha ikinciyi istedi..
Hiç göstermedin mi kedi köpek Mert e..?
Ben maymun oluyorum İklime hayvanların taklitlerini yapacam diye..
Ali Baba nın Bir Çiftliği Var şarkısına bayılıyor İklim, Mert e söyle bak nasıl ilgisini çekecek..
Kedi görünce hisst hisst diyo İklim de, köpeklere de avv avvv diyo :))
Güvercinlere çıldırıyor özellikle, ekmek atıyoruz, izlemeye bayılıyor, eliyle gel gel diyo kuşlara..
canlısını görmedi ama tvde gösteriyorum ,hayvan sesleri çıkaran bi piyanomuz var onunla çok oynuyo babası taklitlerini yapıyo ama ben kedi köpeğin ne olduğunu bildiğini sanmıyorum:26:Hiç göstermedin mi kedi köpek Mert e..?
Ben maymun oluyorum İklime hayvanların taklitlerini yapacam diye..
Ali Baba nın Bir Çiftliği Var şarkısına bayılıyor İklim, Mert e söyle bak nasıl ilgisini çekecek..
Kedi görünce hisst hisst diyo İklim de, köpeklere de avv avvv diyo :))
Güvercinlere çıldırıyor özellikle, ekmek atıyoruz, izlemeye bayılıyor, eliyle gel gel diyo kuşlara..
inşallah, bu çocuklar çok zeki neyi ne zaman öğrendiklerine akıl sır ermez
Sağolun kızlar, evet, çıkmadık candan umut kesilmez, dua etmekten başka yapacak bir şey yok şu an için.
Yerim o yürüyen kuzuyu, maaşallah...
Afiyet olsun, yarasın yediği pudingler.
Doruk bütün hayvanları biliyor, kedi, köpek, kuş, balık, ayırdedebiliyor. Gülşan, Mert de biliyordur bence, beklenmedik bir anda gösterir sana bildiğini :)
oooh sefam olsun biim yerimizede gezingünaydın herkese
burcum dün ata sayesinde bir türlü yazamadım geçmiş olsun canım dualarımız eniştenle
buarada biz bugün iyiyiz normale döndük çük şükür dışarda hava çok güzel tam bir bahar havası o yüzden birazdan giyinip atayla gezmeye gidicez
mert nezaman anne diye arkamdan seslenecek acabaBEN RESMEN EVDE ŞEBEK OLUYORUM KAYAHAN'IN ŞARKISI VAR YA BİR ASLAN MİYAV DEDİ MİNİK FARE KÜKREDİ DİYİP KÜKRÜYORUM KAHKAHALAR ATIYOR PİYYY PİYY EVDE OYUNCAK KEDİ VAR GEL PİSİ PİSİ DİYORUM YAAA ORDAN KAPTI HER SABAH KAPIMIZA KEDİ GELİR PEŞİMİZDEN ONUN GÖRÜNCE BUGÜN PİYY PİYY DEMEYE BAŞLADI ...DÜN AKŞAMSA ÇOK NET ŞEKİLDE ANNE DEDİ KUZUM
bizimki yürüme konusunda hızlı çıktı ama konuşma konusunda çok tembel
herşeye gak gak diyo birde baba ve çuuuuuu o kadar
Topiğimize nazar değdi sanırsam...
Çıt çıkmıyor, kimsecikler yok, cumaları hepten sevinçli olurduk eser yok.
Yeni haftaya daha güzel başlamak dileğiyle...
Çıkıyorum, herkese iyi tatiller
hakikaten çok sessiz topik ama facede bikaç kişi var yani
gidip oraları basalımmı
burcu sen niye erken çıkıyosun enişteni ziyaretemi gidicen:26:
neler yapacaksın süpriz mi olcak?nereyesunuz hatunlar..
yarın tocimin dogumgünüsüdee..mamurdan vakit buldukça bikaç bişey yapmaya calışıorum..
selam kk nın en güzel alımlı mükemmel ve muhteşem ötesi annelerii
nasılsınız herkes iyidir inşallah
biz alt komşumun aklına uyduk parka çıktık ama çok soğukmuş hava serhanı iyi giydirmiştim allahtan birde battaniye almıştım sardım sarmaladım 1 fincan kahve içtik çıktık
işin kötüsü kızı abisinden geçti su çiçeği çıkarıyor bu aralar da serhanla pek haşır neşir oldular inşallah olmaz ama serhana da geçebilir:18:
yemek yapıcam birazdan eşim gelir size bi slm veriyim dedim
herkese iyi haftasonları kendinise ve kuzucuklara dikkat edin öptüm hepinizi
Topiğimize nazar değdi sanırsam...
Çıt çıkmıyor, kimsecikler yok, cumaları hepten sevinçli olurduk eser yok.
Yeni haftaya daha güzel başlamak dileğiyle...
Çıkıyorum, herkese iyi tatiller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?