2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

sağol bitanem imşallah geçmez
hilal kuzu pıyy pıyy diyomuş pisiciklere maşallah balıma

bu arada kim kiminle nerede buluşuyo hiç haberim yokk:26:

esin bugün İstanbul'a geliyor ama Bakırköy'de buluşaklar sanırım...Kimler var bende bilmiyorum...Burcu gider mi onu da bilmiyorum eniştesi hasta yaa...

ağlıyorum sabahtan bu yana: kardeşim benim yanımdaydı gitti sabah ist kızım hasta yemiyor bişey çok kötüyüm ne olur yardım edin(((((((((((((

ağlıyorum sabahtan bu yana: kardeşim benim yanımdaydı gitti sabah ist kızım hasta yemiyor bişey çok kötüyüm ne olur yardım edin(((((((((((((
canım hemen bir balıkyağı aldır eşine hem bağışıklığı artar kuzumun hemde bikaç gün sonra iştahı atırcı etki yapıyo:) inşallah işe yarar sen üzme canını, düzelir mutlaka yalnız sabahları aç karnına ver balık yağını

neee buluşmamı?????
eğer istanbullu analar dün buluşupta! bana haber werin dememe rağmen beni es geçmişler ise herşey bitti demektir

müthiş yorjucu bi haftanın ardından günaydın
görümcem iki çocuğu kvaldemler wardı cmt günü gittiler öldüm öldüm yemekler yataklar kafaltılar çok yorucuydu onlarda sürekli yardım ettiler ama yatılı misafir zor hele bide bebekle.
belim ağrıyor melike babasının arkasından giderken mızırdandı kucagıma alıyım dedmi bi eğildim yıldızları saydım allaam nolur bişey olmasın.
dün temizlik yaptım yollukları fln silkmiştim ondan mı oldu bilmiyorum
bu hafta memlekete gidesim war aralıkta gelmiştim eşim aysonu git yeni geldin diyor ama ben gitmek istiyorum hazır tek çocukken okulu yokken ve memlekete yakınken çok gidip gelmek istiyorum burda sıkılıyorum orda rahatlıorm ama karar weremedim gitsemmi gitmesemmi..
sizler naptınız bakalım..

herkese günaydın
uykusuz bir gecenin sabahı burdayım yine
ama günün haberini veriyorum mert artık yürüyor kızlar
akşam faceye yüklerim videosunu

Günaydın..
Çok yorucu bir hafta sonu geçirdim, her yerim ağrıyor, İklim benden başkasını istemiyor, kimseye gitmiyor, tüm gün ağladı dün, derdi ne anlamadım, bir yeri ağrısa oyun oynarken de ağrır heralde, ben onunla ilgilenip oyun oynadığım zaman yada kucağıma aldığım zaman bişey yok ama yere bir bırakayım başlıyor ağlamaya, arkamdan oda oda gezip beni arıyor, üstümden inmedi hiç sıpa..

Bu hafta fazla mesai yapacam hep, akşamları eve gitmem 10-11 i bulur, annemin de bel fıtığı hortladı yine, sabah doktora gidecekti, bakalım ne yapacaz, yorucu bir hafta beni bekler..

Yürüyen kuzu Mert e maşallah diyorum, geçen hafta yazmaya çalıştım ama bir fırsat bulamadım Gülşan, İklimde kedi-köpek nedir anlamını bilmiyordur eminim, sadece ezber yapıyor pisi pisi yada hav hav diyerek, takılma yani bu konuya..

Mervecim yatılı misafir ağırlamak zor olur, neyseki gitmişler, memlekete gitmek istiyorsan git, içinden ne geliyorsa onu yap, madem orada rahatlıyorsun..

günaydın iyi haftalar;
Mevlid kandiliniz mübarek olsun canlarım....Ayrıca Sevgililer Gününüzde....
Yorucu bir haftasonundan sonra kızımla ben pazar günü uyku keyfi yaptık hep...Öğleden sonra 3 te bir uyuduk 18,30 da kalktık sarmaş dolaş uyumuşuz....
Mert paşam maşallah sana
Herkes iyi mi ne var ne yok?

melikede dün öyleydi yasemin paçamdan inmedi resmen ara ara oluo böle heralde. ewet orda rahatlıorm burda inan biyere gittiğim yok hadftada bigün eşimi zor bela cıkarıorm o aysonu git dio ama gidersemde bişi demez onu sömürmüş mü olurum karar weremedim ama giderim heralde.

Canım annene çok geçmişler olsun gerçekten de zor durum hem İklim hem deden 'e bakması

Yasemincigim merak etme Doguhan da 1 haftadir oyle.Hele dun top yapti haspa.o uyumlu cocuk gitti yerine kudurgan mizmiz bisey geldi.Tuvalete gitsem arkamdan agliyor.oyunda oynamiyor benimle.anca yanindan ayrilmayacagim.yaninda oturacagim o istedigi zaman bi gelip isiracak sonra keyfine bakacak.
Gulsancigim hadi bakalim artik bi deri bi kemik kalirsin pesinde kosturmakdan :)

Dünyadan bihaber yaşıyorum, yeni gördüm aynı zamanda kandilmiş bugün, Rabbim bu mübarek günde dualarımızı kabul etsin, günahlarımızı affetsin..
Herkesin Mevlid Kandilini kutlarım..

Merve, sömürü olarak düşünme, gitmek istiyorsan git bacım, demek Melike de öyleydi, sadece bende yok o halde, sevineyim yalnız değilmişim :))

Ayfercim, teşekkürler, annem dedemi kaldırıp indirmekten ve İklimi kucaklamaktan oldu böyle evet, inşallah en kısa zamanda şifa bulur, durumu kötü hakkaten, çok ağrısı var, sabah evden ayrılırken kıvranıyordu, aklım onda kaldı, dedemin durumu iyiye gidiyor Allah tan..

Yalnız olmadığıma sevindim ama neden böyle oldu bu bebeler, dönem dönem coşuyorlar, İklim en son bu davranışı yaptığında 6 aylık falandı, artık yaşına girmek üzere, çok isyankar oldu görsen, istediği bir şeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor, gözyaşını silah olarak kullanıyor, en sevmediğim çocuk tipi, başkalarını fazla mı kınadım acaba :)))

Günaydın, iyi haftalar güzel mart anneleri,

Eniştem gözlerini açmış şükürler olsun, yoğun bakımda bir süre daha kalacakmış ama bilincinin yerine gelmesi hayati tehlikeyi atlattığı anlamına geliyormuş. Bu yazdıklarımdan 10 dk kadar önce haberdar olduğum için mış diye yazıyorum, akşam gidip gözümle görecem inşallah. İyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim, Allah razı olsun, bu mübarek günde Rabbim tüm hastalara şifa versin.

Şimdilik bu haberi paylaşayım dedim, yetişecek bir işim var, bitirip hemen geliyorum, geçici bir süre için hepinizi öptüm...

iyi olmasına sevindim canım geçen hafta hastalıklar başımızdan eksik olmadı....Rabbim şifasını versin hepsinin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…