- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.841
Günaydın, iyi haftalar güzel mart anneleri,
Eniştem gözlerini açmış şükürler olsun, yoğun bakımda bir süre daha kalacakmış ama bilincinin yerine gelmesi hayati tehlikeyi atlattığı anlamına geliyormuş. Bu yazdıklarımdan 10 dk kadar önce haberdar olduğum için mış diye yazıyorum, akşam gidip gözümle görecem inşallah. İyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim, Allah razı olsun, bu mübarek günde Rabbim tüm hastalara şifa versin.
Şimdilik bu haberi paylaşayım dedim, yetişecek bir işim var, bitirip hemen geliyorum, geçici bir süre için hepinizi öptüm...
Yalnız olmadığıma sevindim ama neden böyle oldu bu bebeler, dönem dönem coşuyorlar, İklim en son bu davranışı yaptığında 6 aylık falandı, artık yaşına girmek üzere, çok isyankar oldu görsen, istediği bir şeyi ağlayarak yaptırmaya çalışıyor, gözyaşını silah olarak kullanıyor, en sevmediğim çocuk tipi, başkalarını fazla mı kınadım acaba :)))
iyi olmasına sevindim canım geçen hafta hastalıklar başımızdan eksik olmadı....Rabbim şifasını versin hepsinin
Çok sevindim Burcu, enişten en kısa zamanda çıkacak o yoğun bakımdan gör bak, gerçi yoğun bakımda olması daha iyi, orada daha çok ilgileniyorlar, bilinci de açılmış nasılolsa, Rabbim şifasını verir merak etme..
Gecmis olsun Burcu.
Sağolun arkadaşlarım, hepiniz iyi ki varsınız, zor günleri atlatmak sizlerle daha kolay inanın...
Öznur, geçen hafta çok yazamamıştım, bu sıkıntı yüzünden. Yeni smear test yaptırdın mı?
Herkese günaydın
Çok sinirliyim işyerimden bir kez daha nefret ettim
Neyse hafta sonu Esin ile buluştuk Burcu gelemedi onun yerine bir sürpriz yaparak Hande geldi, gezdik dolaştık,Esin çok hanım hanımcıktıbekar kız kardeşi olanlara duyurulur çok yakışıklı bir erkek kardeşi var Cemy Kerem ve Demir ilk yarım saat birbirlerine dokunup tanımaya çalıştılar sonrasında dönüp yüzlerine bile bakmadılar onları atlıkarıncaya ve tırtıla bindirdik,güzeldi yani herşey.
Bi geçmişe bakıp geleyim
canım hemen bir balıkyağı aldır eşine hem bağışıklığı artar kuzumun hemde bikaç gün sonra iştahı atırcı etki yapıyo:) inşallah işe yarar sen üzme canını, düzelir mutlakayalnız sabahları aç karnına ver balık yağını
dün buluşma olmadımı yaw resim koymamış kimse
sana da canım benim iyi tatiller sana da ...Bişey olmaz aşısı korumuştur...karma aşı da var canım benim
kızlar cok komık benım oglus banyo da "yıka" dıyor :)))))
Günaydın, iyi haftalar güzel mart anneleri,
Eniştem gözlerini açmış şükürler olsun, yoğun bakımda bir süre daha kalacakmış ama bilincinin yerine gelmesi hayati tehlikeyi atlattığı anlamına geliyormuş. Bu yazdıklarımdan 10 dk kadar önce haberdar olduğum için mış diye yazıyorum, akşam gidip gözümle görecem inşallah. İyi dilekleriniz ve dualarınız için hepinize teşekkür ederim, Allah razı olsun, bu mübarek günde Rabbim tüm hastalara şifa versin.
Şimdilik bu haberi paylaşayım dedim, yetişecek bir işim var, bitirip hemen geliyorum, geçici bir süre için hepinizi öptüm...
herkese günaydın.. hayırlı kandiller... ya arkadaşlar ben siteye girmeye çalışıyorum giremiyorum yazamıyorum..sonra rastge sayfayı açıyorum.. bir bakıyorum onlıne gözüküyo hiç şifre falan girmeden.. bu neden olabilir bilginiz var mı ?
bu arada hasta olan bebişlere anneciklerine geçmiş olsun.. burcu canım eniştene geçmiş olsun.. tüm hastalara Allah şifa versin.. bide yürüyen yaramazlara maşallahhh :)) benim tombiğimde yaklaşık 20 gündür yürüyor:))
ay unutmadan sormam lazım :) balık yağı neden aç karnına öneriliyor... gülsan dı sanırım öyle yazmıştı..ben yemekten sonra veriyordum bugün itibariyle önce vermeye başladım..
Burcu gidemedi, nidennn?
Doruk'un uyku ve yemek saatlerini ayarladı, çantasını hazırladı, giyindi boyandı, kuzuyu hazırladı, koydu pusete, yolda uyutarak deniz otobüsü iskelesine yürüdü, gişeye gitti, bir jeton istedi, gişedeki kadın "sefer iptal hanımefendi" dedi. Burcu anlamadı, yok bi kişi dedi, kadın salak mısın bakışıyla, tekrarladı "sefer iptal hanımefendi". Nasıl, neden, ne zamandan beri, ne zaman yapılacak sorularına, iptal işte, rüzgar yüzünden, 11'den beri sefer yapamıyoruz, ne zaman yaparız belli olmaz cevaplarını alarak, iskeledeki bir banka yığıldı. 1 saat daha bekledi umutla iskelede, güvenliklere sordu, Aylin'e kaptan arkadaşını arattırdı, hiç umut yok, ağlamaklı evine döndü
Bu arada Aylin'le ve kocayla yapılan konuşmaları, uzatmamak için es geçtim.
Günaydın..
Çok yorucu bir hafta sonu geçirdim, her yerim ağrıyor, İklim benden başkasını istemiyor, kimseye gitmiyor, tüm gün ağladı dün, derdi ne anlamadım, bir yeri ağrısa oyun oynarken de ağrır heralde, ben onunla ilgilenip oyun oynadığım zaman yada kucağıma aldığım zaman bişey yok ama yere bir bırakayım başlıyor ağlamaya, arkamdan oda oda gezip beni arıyor, üstümden inmedi hiç sıpa..
Bu hafta fazla mesai yapacam hep, akşamları eve gitmem 10-11 i bulur, annemin de bel fıtığı hortladı yine, sabah doktora gidecekti, bakalım ne yapacaz, yorucu bir hafta beni bekler..
Yürüyen kuzu Mert e maşallah diyorum, geçen hafta yazmaya çalıştım ama bir fırsat bulamadım Gülşan, İklimde kedi-köpek nedir anlamını bilmiyordur eminim, sadece ezber yapıyor pisi pisi yada hav hav diyerek, takılma yani bu konuya..
Mervecim yatılı misafir ağırlamak zor olur, neyseki gitmişler, memlekete gitmek istiyorsan git, içinden ne geliyorsa onu yap, madem orada rahatlıyorsun..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?