2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çok sevindim Burcu, enişten en kısa zamanda çıkacak o yoğun bakımdan gör bak, gerçi yoğun bakımda olması daha iyi, orada daha çok ilgileniyorlar, bilinci de açılmış nasılolsa, Rabbim şifasını verir merak etme..

aynen oyle aynen.ben kinamadimda kimseyi :)
kinamakla alakasida yok zaten.gecis donemi bu idare edecegiz.hatta az once telsiz telefonu vermedim diye agladi.bende vermedim agliyor diye kotu anneyim
simdide zigon sehpalari cikardi yerinden saga sola itiyor.

iyi olmasına sevindim canım geçen hafta hastalıklar başımızdan eksik olmadı....Rabbim şifasını versin hepsinin

Gecmis olsun Burcu.

Sağolun arkadaşlarım, hepiniz iyi ki varsınız, zor günleri atlatmak sizlerle daha kolay inanın...

Öznur, geçen hafta çok yazamamıştım, bu sıkıntı yüzünden. Yeni smear test yaptırdın mı?

Herkese günaydın
Çok sinirliyim işyerimden bir kez daha nefret ettim
Neyse hafta sonu Esin ile buluştuk Burcu gelemedi onun yerine bir sürpriz yaparak Hande geldi, gezdik dolaştık,Esin çok hanım hanımcıktı bekar kız kardeşi olanlara duyurulur çok yakışıklı bir erkek kardeşi var Cemy Kerem ve Demir ilk yarım saat birbirlerine dokunup tanımaya çalıştılar sonrasında dönüp yüzlerine bile bakmadılar onları atlıkarıncaya ve tırtıla bindirdik,güzeldi yani herşey.
Bi geçmişe bakıp geleyim

Yok regl oldugum icin yaptirmadim.Dr ile gorusmeye gittim.Sitoloji raporunu aldim.
Iyi aklima geldi.internetten bakacaktim.

Bu arada kizlar spiral rahim duvarini kalinlastiriyormus sanirsam.
3 yada 4 gun olan regl donemim 8 gune cikti.Dr progestan , demir hapi ve kanamayi azaltmasi icin agri kesici yazdi.% 5 oranında kadında olurmus o da bana rastladı sanırım.Ilaclar etkı etmezse spıral de degıstırılecek.

Esin'e çok ayıp oldu onu göremedik ama resimlerinizi gördüm Demir Kerem ve Cemy'in sizlerde çok güzel çıkmışsınız....

Burcu gidemedi, nidennn?
Doruk'un uyku ve yemek saatlerini ayarladı, çantasını hazırladı, giyindi boyandı, kuzuyu hazırladı, koydu pusete, yolda uyutarak deniz otobüsü iskelesine yürüdü, gişeye gitti, bir jeton istedi, gişedeki kadın "sefer iptal hanımefendi" dedi. Burcu anlamadı, yok bi kişi dedi, kadın salak mısın bakışıyla, tekrarladı "sefer iptal hanımefendi". Nasıl, neden, ne zamandan beri, ne zaman yapılacak sorularına, iptal işte, rüzgar yüzünden, 11'den beri sefer yapamıyoruz, ne zaman yaparız belli olmaz cevaplarını alarak, iskeledeki bir banka yığıldı. 1 saat daha bekledi umutla iskelede, güvenliklere sordu, Aylin'e kaptan arkadaşını arattırdı, hiç umut yok, ağlamaklı evine döndü
Bu arada Aylin'le ve kocayla yapılan konuşmaları, uzatmamak için es geçtim.

Kerem direk tükürüyo balık yağını o yüzden ben mecburen yediği bişeylere karıştırıyorum.

dün buluşma olmadımı yaw resim koymamış kimse

Gir benim face e görürsün

sana da canım benim iyi tatiller sana da ...Bişey olmaz aşısı korumuştur...karma aşı da var canım benim

Çocuklara bulaşıcı hastalıkların aşısı 1 yaşında vurulacak o yüzden korur demeyin sakın çocukları yaklaştırmayın, hatta 3-4 yaşındakilerle fazla bir arada olmasınlar dedi bizim hemşire.

Burcu eniştene geçmiş olsun.

herkese günaydın.. hayırlı kandiller... ya arkadaşlar ben siteye girmeye çalışıyorum giremiyorum yazamıyorum..sonra rastge sayfayı açıyorum.. bir bakıyorum onlıne gözüküyo hiç şifre falan girmeden.. bu neden olabilir bilginiz var mı ?

bu arada hasta olan bebişlere anneciklerine geçmiş olsun.. burcu canım eniştene geçmiş olsun.. tüm hastalara Allah şifa versin.. bide yürüyen yaramazlara maşallahhh :)) benim tombiğimde yaklaşık 20 gündür yürüyor:))

ay unutmadan sormam lazım :) balık yağı neden aç karnına öneriliyor... gülsan dı sanırım öyle yazmıştı..ben yemekten sonra veriyordum bugün itibariyle önce vermeye başladım..

canım gözünüz aydın zor bir süreç ama buda geçicek enişten eski sağlığına kavuşucak allahın izniyle

masallah

ay unutmadan sormam lazım :) balık yağı neden aç karnına öneriliyor... gülsan dı sanırım öyle yazmıştı..ben yemekten sonra veriyordum bugün itibariyle önce vermeye başladım..

bızım dr ızın vermedı balık yagı ıcın.sanırım kılolu dıye ızın vermedı.

canım benim öyle bir yazmışsın ki birebir yaşadım valla gerçekten çok sinir bozucu bir durum kısmet birdahaki sefere buluşursunuz artık

canım annene geçmiş olsun bu veletler kimsede bel falan bırakmadı valla sakata çıkıcaz hepimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…