- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.861
herkese günaydın
uykusuz bir gecenin sabahı burdayım yine
ama günün haberini veriyorum mert artık yürüyor kızlar
akşam faceye yüklerim videosunu
masallah
bızım dr ızın vermedı balık yagı ıcın.sanırım kılolu dıye ızın vermedı.
canım benm oğlum da tombik :)) ama ben balık yapamıyorum malesef.. çok denedim yapamıyorum kokusu mahfediyor beni.. kendim de tiksinmekten korkuyorum.. ton balığı falan da ne kadar güvenli sık vermek istemiyorum.. o yüzden dr balık yemiyorusa bir çay kaşığı verebilirsin ama balık yediği haftalarda verme böyle dengelensin dedi.. banada mantıklı geldi ve kolay geldi :)
ben hıc balık vermedım Doguhan"a.Du bakalım yarın oglusuma balık yapayım.Artık 1 yasında sayılır.
evet ver artık bence de
ben hıc balık vermedım Doguhan"a.Du bakalım yarın oglusuma balık yapayım.Artık 1 yasında sayılır.
miral efendi nasılsın?miral sormak ıstedıgım bı ıkı sey var sana.sen dondun mu konya dan ?
ne yapam nasıl yapam ? bı tarıf versene
Herkese merhabalar arkadaşlar, çok özledim sizleri
çarşambadan beri evdeyim aslında ama o gün beri ben de Eymenitom da hasta yatıyoruz malesef, ben biraz toparladım gibi ama oğluşum halen çok halsiz başını yastıktan kaldıramıyorçok üzülüyorum bu haline iyice eridi yavrum (
Ordaki günler kabus gibi geçti,çok kalabalıktı. bebek ve çocuk sayısı da çok fazlaydı,insanın bi yarım saat kafayı dinleyebileceği ortam yoktu,her odada illaki bikaç kişi oluyodu, banyo sırası her daim vardı Allahım resmen filmlerdeki gibi bi komediydi,ama o an insana hiç te komik gelmiyo tabiFurkan bile bunalmıştı kalabalıktan,keşke gelmeseydik diyodu. Eymen hep benleydi,kimseye gitmiyodu ki zaten gitse bile kimseye emanet edemezdim doğrusu. kucağımdan inince yaptığı tek şey merdivenleri tırmanmaktı kuzum sürekli 3 kat merdiven tırmandı durdu, bol bol spor yaptı. e o kadar kalabalık bi ortamda hastalık olmaz olur mu, bi kişi hastalandı sonrasında o kalabalık sırayla döküldü, Furkan ve babası orda geçirdiler, benle Eymen de tam geleceğimiz gün kapıp geldik malesef
(
çok uzatmışım:26: şimdi çıkıyorum, Eymenim tam toparlayana dek girmem, öpüyorum hepinizi. Dua edin de iyileşsin artık kuzum nolur, bi deri bi kemik kaldı yaa
evet tüm arkadaşların mevlüt kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum bendegünaydın ........
sevgililer gününüz kutlu olsun minik sevgililerinizle bir ömür boyu mutluluklar :))
buarada hayırlı kandiller
canım çıkış demeden sayfayı kapatırsan tekrar şifre istemiyo aynı bilgisayardan girinceherkese günaydın.. hayırlı kandiller... ya arkadaşlar ben siteye girmeye çalışıyorum giremiyorum yazamıyorum..sonra rastge sayfayı açıyorum.. bir bakıyorum onlıne gözüküyo hiç şifre falan girmeden.. bu neden olabilir bilginiz var mı ?
bu arada hasta olan bebişlere anneciklerine geçmiş olsun.. burcu canım eniştene geçmiş olsun.. tüm hastalara Allah şifa versin.. bide yürüyen yaramazlara maşallahhh :)) benim tombiğimde yaklaşık 20 gündür yürüyor:))
aç karnına daha etkiliymiş ondan ama ben sabah vermeyi unutunca akşam meyvesine katıp veriyom,bişey olmaz merak etme yaniay unutmadan sormam lazım :) balık yağı neden aç karnına öneriliyor... gülsan dı sanırım öyle yazmıştı..ben yemekten sonra veriyordum bugün itibariyle önce vermeye başladım..
Herkese merhabalar arkadaşlar, çok özledim sizleri
çarşambadan beri evdeyim aslında ama o gün beri ben de Eymenitom da hasta yatıyoruz malesef, ben biraz toparladım gibi ama oğluşum halen çok halsiz başını yastıktan kaldıramıyorçok üzülüyorum bu haline iyice eridi yavrum (
Ordaki günler kabus gibi geçti,çok kalabalıktı. bebek ve çocuk sayısı da çok fazlaydı,insanın bi yarım saat kafayı dinleyebileceği ortam yoktu,her odada illaki bikaç kişi oluyodu, banyo sırası her daim vardı Allahım resmen filmlerdeki gibi bi komediydi,ama o an insana hiç te komik gelmiyo tabiFurkan bile bunalmıştı kalabalıktan,keşke gelmeseydik diyodu. Eymen hep benleydi,kimseye gitmiyodu ki zaten gitse bile kimseye emanet edemezdim doğrusu. kucağımdan inince yaptığı tek şey merdivenleri tırmanmaktı kuzum sürekli 3 kat merdiven tırmandı durdu, bol bol spor yaptı. e o kadar kalabalık bi ortamda hastalık olmaz olur mu, bi kişi hastalandı sonrasında o kalabalık sırayla döküldü, Furkan ve babası orda geçirdiler, benle Eymen de tam geleceğimiz gün kapıp geldik malesef
(
çok uzatmışım:26: şimdi çıkıyorum, Eymenim tam toparlayana dek girmem, öpüyorum hepinizi. Dua edin de iyileşsin artık kuzum nolur, bi deri bi kemik kaldı yaa
slmmm arkadaslarım kandiliniz ve sevgililer gününüz kutlu olsun ...
cok yogun bi h.sonu gecirdim ist dan kardeşim geldi .. 3 aydır görüşemiyoduk cok özlemişim .. geldikleride ii oldu abla bunun kulagını akmıs demesinmi alet yanımda olsaydı bakardım dr una götür bi dedi. beni aldı bi telaş cocukda öle hastalık belirtisi yok kulagının aktıgını grmedim dr u aradım götürdüm iiki dayısı gelmiş farketmiş demesinmi kadın ateş falan yok ama kulag cok dolu dedi antibiyotik basladık yine cuma kontrol olmazsa k.b.b. ye sev ederim dedi umarım cokkkk uzamaz gecer gider hastalık oglumdan(((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?