2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

masallah

bızım dr ızın vermedı balık yagı ıcın.sanırım kılolu dıye ızın vermedı.

canım benm oğlum da tombik :)) ama ben balık yapamıyorum malesef.. çok denedim yapamıyorum kokusu mahfediyor beni.. kendim de tiksinmekten korkuyorum.. ton balığı falan da ne kadar güvenli sık vermek istemiyorum.. o yüzden dr balık yemiyorusa bir çay kaşığı verebilirsin ama balık yediği haftalarda verme böyle dengelensin dedi.. banada mantıklı geldi ve kolay geldi :)

ben hıc balık vermedım Doguhan"a.Du bakalım yarın oglusuma balık yapayım.Artık 1 yasında sayılır.

İşim var, yazamıyorum, geçmiş olsun diyen tüm arkadaşlara teşekkürler.
Mert kuzu yürüyormuş, maaşallah
Doruk balığı çok severdi, 2-3 haftadır yemek istemiyor, yeniden çorbaya dönüş yapacağım, umarım onu yer.
Alıntı yapmayınca ne yazacağımı unuttum, o kadar uykusuzum ki, affola...

heh, ben de bunu yazacaktım, sağol Aylin.
Kandiliniz mübarek, sevgilililer gününüz kutlu olsun.
Allahım bütün dualarımızı kabul etsin.

ben hıc balık vermedım Doguhan"a.Du bakalım yarın oglusuma balık yapayım.Artık 1 yasında sayılır.

bencede ver.. biz arada veriyoruz..ama öyle haftada en az iki kez dio dr lar, öyle veremiyorum.. alıp kendim pişiremiyorum kendim yapıcaksam iglonun balıkları var onlardan alıp yapıyorum tadına alışsın die.. yada azıcık ton balığı veriyorum falan.. annem k.validem gelince pişiriyolar saolsunlar.. hepimize ziyafet oluyor:)

kocam telefonuma TL yuklemıs.neden yukledın sevgılıler gunu hedıyesımı dedım adama
telefonun kapanmasın dıye yukledım dedı :26:
kocama dıyorum ama romantızmın r sı duygusallıgın d sı yok bende.

Herkese merhabalar arkadaşlar, çok özledim sizleri

çarşambadan beri evdeyim aslında ama o gün beri ben de Eymenitom da hasta yatıyoruz malesef, ben biraz toparladım gibi ama oğluşum halen çok halsiz başını yastıktan kaldıramıyor çok üzülüyorum bu haline iyice eridi yavrum(

Ordaki günler kabus gibi geçti,çok kalabalıktı. bebek ve çocuk sayısı da çok fazlaydı,insanın bi yarım saat kafayı dinleyebileceği ortam yoktu,her odada illaki bikaç kişi oluyodu, banyo sırası her daim vardı Allahım resmen filmlerdeki gibi bi komediydi,ama o an insana hiç te komik gelmiyo tabi Furkan bile bunalmıştı kalabalıktan,keşke gelmeseydik diyodu. Eymen hep benleydi,kimseye gitmiyodu ki zaten gitse bile kimseye emanet edemezdim doğrusu. kucağımdan inince yaptığı tek şey merdivenleri tırmanmaktı kuzum sürekli 3 kat merdiven tırmandı durdu, bol bol spor yaptı. e o kadar kalabalık bi ortamda hastalık olmaz olur mu, bi kişi hastalandı sonrasında o kalabalık sırayla döküldü, Furkan ve babası orda geçirdiler, benle Eymen de tam geleceğimiz gün kapıp geldik malesef
(

çok uzatmışım:26: şimdi çıkıyorum, Eymenim tam toparlayana dek girmem, öpüyorum hepinizi. Dua edin de iyileşsin artık kuzum nolur, bi deri bi kemik kaldı yaa

hoşgeldin Meral zor ve yorucu bir 15 gün ve çok geçmiş olsun sizlere....

yasemin mertte 4 gündür kucağımdan inmiyo mahvetti beni 4 gündür birlikte yatıyorum onunla, ikimizde hastayız zaten grip olmuşuz
annene çok geçmiş olsun canım
merve misafir işi çok zor hele yatılı olanı,iyiki gitmişler, benim ailem yakın olsa her haftasonu giderim hiç değilse merte bakarlar bende iki saat uyurum
öznur keşke zayıflasam mertin peşinde herdaim koşuyorum zaten bari bi işe yarasın ayrıca yerim ben oğluşunun yıka diyen ağzını

burcu gözün aydın canım eniştene çok sevindim
aylin çok komik valla çok güldüm esin ve sen şehirdışından geldiniz ikiniz buluştunuz hiçbir istanbullu anne gelemedi (ooh ooh diye oynayan sinsi smile)

günaydın ........

sevgililer gününüz kutlu olsun minik sevgililerinizle bir ömür boyu mutluluklar :))

buarada hayırlı kandiller
evet tüm arkadaşların mevlüt kandilini ve sevgililer gününü kutluyorum bende

canım çıkış demeden sayfayı kapatırsan tekrar şifre istemiyo aynı bilgisayardan girince bazen site kafayı yiyo bakım falan oluyo ozaman bizde yazamıyoz normal yani

ay unutmadan sormam lazım :) balık yağı neden aç karnına öneriliyor... gülsan dı sanırım öyle yazmıştı..ben yemekten sonra veriyordum bugün itibariyle önce vermeye başladım..
aç karnına daha etkiliymiş ondan ama ben sabah vermeyi unutunca akşam meyvesine katıp veriyom,bişey olmaz merak etme yani

mertoşumu tebrik eden tüm teyzelerine teşekkür ederiz durmadan yürümek istiyo bide sevinç çığlıkları atıyoki görmeniz lazım teyzeleri

ooo meral hanımlarda burdaymış ama kaçırmışım hoş geldin valla yokluğun belli oluyo canım sayfalar hiç ilerlemiyo sen yokken

slmmm arkadaslarım kandiliniz ve sevgililer gününüz kutlu olsun ...

cok yogun bi h.sonu gecirdim ist dan kardeşim geldi .. 3 aydır görüşemiyoduk cok özlemişim .. geldikleride ii oldu abla bunun kulagını akmıs demesinmi alet yanımda olsaydı bakardım dr una götür bi dedi. beni aldı bi telaş cocukda öle hastalık belirtisi yok kulagının aktıgını grmedim dr u aradım götürdüm iiki dayısı gelmiş farketmiş demesinmi kadın ateş falan yok ama kulag cok dolu dedi antibiyotik basladık yine cuma kontrol olmazsa k.b.b. ye sev ederim dedi umarım cokkkk uzamaz gecer gider hastalık oglumdan (((

yarın aponun yakalanışının ,öbür günde türkiyeye getirilişinin yıl dönümü burası çok karışacak
haberlerde izlersiniz bizi kesin
kimseye bişey olmaz inşallah iki gün öğle arasınada gitmem eve, arabayı taşlar kesin bunlar kepenkleri indirirler yarın tam mahrumiyet bölgesi olur hükümet konağının camları aşağıya iner yine molotof ve havai fişekler havada uçuşur,benim için, meslektaşlarım için ve tüm masum insanlar için dua edin kızlar şehit vermeyelim yine
valla ne yalan söyleyim korkuyorum şu iki günden serdar abi çocuklarınızı okula göndermeyin dedi iki gün:18: bunlardan herşey beklenir yazıp sizinde canınızı sıktım kusura bakmayın ama burda kimseye korkuyorum diyemiyorum polisim ya sevdiklerim için korkmaya hakkım yok benim

geçmiş olsun canım kulağı iltihapmı kapmış niye akıyo acaba:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…