- 25 Ağustos 2010
- 3.121
- 73
- 363
- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.881
geçmiş olsun canım kulağı iltihapmı kapmış niye akıyo acaba:26:
saol canım iltihap demedi de zar ı bile görünmüyo dedi cok dolmus .. ben de benmi temizleyecektim onları dedim hemen vicdani olarak sorguladım bi şey atladım sandım yokkk canımm dedi .. bakalım cuma ya kontrol var inşallah k.b.b. ye gerek kalmaz
yarın aponun yakalanışının ,öbür günde türkiyeye getirilişinin yıl dönümü burası çok karışacak
haberlerde izlersiniz bizi kesin
kimseye bişey olmaz inşallah iki gün öğle arasınada gitmem eve, arabayı taşlar kesin bunlarkepenkleri indirirler yarın tam mahrumiyet bölgesi olur hükümet konağının camları aşağıya iner yine molotof ve havai fişekler havada uçuşur,benim için, meslektaşlarım için ve tüm masum insanlar için dua edin kızlar şehit vermeyelim yine
valla ne yalan söyleyim korkuyorum şu iki gündenserdar abi çocuklarınızı okula göndermeyin dedi iki gün:18: bunlardan herşey beklenir yazıp sizinde canınızı sıktım kusura bakmayın ama burda kimseye korkuyorum diyemiyorum polisim ya sevdiklerim için korkmaya hakkım yok benim
kızlaaar kociş bana çiçek yollamış sevgililer günümü kutluyo:82: seni çok seviyorum yazmış üstüne [/QUOTE
ben de bekliyorum kapı calsın die :)))))) gerçi dün yemege götürdü ama olmassss çiçek isterim ben bana ne bana ne
inşallah geçer ozamana kadar canım,minik kuzumu hastane hastane gezdirmek zorunda kalmazsın,ben merti son kontrole götürdüğümde hastaneden mikrop aldı hastalandı çünkü
kızlar çok hastayım gece acile gittik 1000 serum yedim geldik kusma ishal miğde krampı kızım daha iyi ama benim kolum kalkmıyor sütümde gitti gece zeynepe devam sütü başlasammı;??? ne dersiniz
buluşma mı oldu ctesi?
Kızlar, okuyorum ama yazamıyorum, kusura bakmayın, çok işim var.
Ayşegül, Ege'ye çok geçmiş olsun.
Gülşan, zor iki gün olacak, Allah seni, aileni, meslektaşlarını ve tüm masum insanları korusun, azgınlar kendi başlarını yesin ne diyeyim.
Yasemin, annenin rahatsızlandığını alıntıdan gördüm, kusura bakma arkadaşım, çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, çabuk toparlar inşallah.
Meral gelmiş sevindim ama Eymen kuzum hastaymış, çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, hemen iyileşsin minik adamım...
Yine bişey unutuyorsam kızmayın, alıntı yapın, okurum ben
Gülşan, zor iki gün olacak, Allah seni, aileni, meslektaşlarını ve tüm masum insanları korusun, azgınlar kendi başlarını yesin ne diyeyim.
Yasemin, annenin rahatsızlandığını alıntıdan gördüm, kusura bakma arkadaşım, çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, çabuk toparlar inşallah.
Meral gelmiş sevindim ama Eymen kuzum hastaymış, çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, hemen iyileşsin minik adamım...
kızlar çok hastayım gece acile gittik 1000 serum yedim geldik kusma ishal miğde krampı kızım daha iyi ama benim kolum kalkmıyor sütümde gitti gece zeynepe devam sütü başlasammı;??? ne dersiniz
sadece burası için değil tüm türkiye özellikle istanbul için benim endişem,sizlerde çok dikkat edin kızlarAllah korusun sizleri canım çok zor bir meslek Zaten YÜksekovada karışmış herşey zor bir durum Dua edelim mübarek günde
en kısa zamanda çalar inşallah kapınben de bekliyorum kapı calsın die :)))))) gerçi dün yemege götürdü ama olmassss çiçek isterim ben bana ne bana ne
mertte sevmiyo mont giymeyi ağlıyo hemen ama yakında montu giyince dışarı çıkacağını anlamaya başlarlar ozaman kendileri getirir montlarınıevet ya istemiyorum ondan işte Allah korusun artık kıs aylarını sevmiyorum bahar gelsin hastalıkalr gitsin.. cocugu lahana gibi giydirmeyeyim cıkarken yemin ediyorum ikimizide işkence oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?