2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

kızlaaar kociş bana çiçek yollamış sevgililer günümü kutluyo:82: seni çok seviyorum yazmış üstüne

geçmiş olsun canım kulağı iltihapmı kapmış niye akıyo acaba:26:

saol canım iltihap demedi de zar ı bile görünmüyo dedi cok dolmus .. ben de benmi temizleyecektim onları dedim hemen vicdani olarak sorguladım bi şey atladım sandım yokkk canımm dedi .. bakalım cuma ya kontrol var inşallah k.b.b. ye gerek kalmaz

inşallah geçer ozamana kadar canım,minik kuzumu hastane hastane gezdirmek zorunda kalmazsın,ben merti son kontrole götürdüğümde hastaneden mikrop aldı hastalandı çünkü

Allah korusun sizleri canım çok zor bir meslek Zaten YÜksekovada karışmış herşey zor bir durum Dua edelim mübarek günde

inşallah geçer ozamana kadar canım,minik kuzumu hastane hastane gezdirmek zorunda kalmazsın,ben merti son kontrole götürdüğümde hastaneden mikrop aldı hastalandı çünkü

evet ya istemiyorum ondan işte Allah korusun artık kıs aylarını sevmiyorum bahar gelsin hastalıkalr gitsin.. cocugu lahana gibi giydirmeyeyim cıkarken yemin ediyorum ikimizide işkence oluyor

Kızlar, okuyorum ama yazamıyorum, kusura bakmayın, çok işim var.
Ayşegül, Ege'ye çok geçmiş olsun.
Gülşan, zor iki gün olacak, Allah seni, aileni, meslektaşlarını ve tüm masum insanları korusun, azgınlar kendi başlarını yesin ne diyeyim.
Yasemin, annenin rahatsızlandığını alıntıdan gördüm, kusura bakma arkadaşım, çok geçmiş olsun, Allah şifa versin, çabuk toparlar inşallah.
Meral gelmiş sevindim ama Eymen kuzum hastaymış, çok üzüldüm, çok geçmiş olsun, hemen iyileşsin minik adamım...
Yine bişey unutuyorsam kızmayın, alıntı yapın, okurum ben

kızlar çok hastayım gece acile gittik 1000 serum yedim geldik kusma ishal miğde krampı kızım daha iyi ama benim kolum kalkmıyor sütümde gitti gece zeynepe devam sütü başlasammı;??? ne dersiniz

Son düzenleme:
Meral hoşgeldin geçmiş olsun
Gülşancım evet biraz öyle oldu ama İstanbullu anneleri Hande temsil etti, Burcucukla aramıza hava şartları girdi,gözün kaldı ondan oldu muhtemelen.
İşyerimdeki sıkıntı son sürat devam ediyor,artık işsizim diye evden bildirmeme az kaldı bekleyin

kızlar çok hastayım gece acile gittik 1000 serum yedim geldik kusma ishal miğde krampı kızım daha iyi ama benim kolum kalkmıyor sütümde gitti gece zeynepe devam sütü başlasammı;??? ne dersiniz

çok geçmiş olsun canım sizlere Zeyno yada salgın var canım yada yediğiniz bişey mi dokundu?
Başla istersen yada muhallebi tarzında da verebilirsin ek gıda alıyordur artık çorbasını bol sebzeli ve tavuk suyu yada et suyundan yap canım acil şifalar diliyorum sizlere

saol burcu enişteninde Alah şifasını versin ...

selam...kandilimiz mübarek olsun.
Burcucum eniştenin iyi olmasına sevindim hayırlısıyla evine de döner inşallah sağlıcakla...diğer alıntılarımı sildim tam da söyleyeceklerimi yazmışsın...

Burcuyla aynı dileklerde bulunuyorum ben de...:))

geçmiş olsun...eğer doymuyorsa başla derim...

kızlar şimdi alakasız olacak belki ama doğumgünü pastasıyle ilgili bir sorum var...yerel pastaneler öyle şekilli şeyler yapamıyor sadece resimli yapıyorlar...marka iki yrede ki biri buranın markası kılıçoğlu...çok ayrı iki fiyat verdi...diğeri özsüt...

kılıçoğlu ucuz ama tasarımlar çok da güzel değil..diğerinin tasarımları çok güzel ama pahalı 1 şeklinde istiyordum yapıyorlar ama 144tl (16 kişilik--biz o kadar kalabalık olmayacağız ama kalıp bu kadarmış)bana çok geldi siz ne dersiniz alacak olanlar kaça sordular ?

Meralcim, hoşgeldin, özlemiştik seni, kuzuya ve sana çok geçmiş olsun..

Ayşegül, size de geçmiş olsun, İklim de kulağını temizletmiyor ve kulağı kir dolu, bende doktora her götürdüğümde nasıl temizleyecez bunları diye soruyorum, sakın ellemeyin dedi, ama yine de tedirginim, kulakla ilgili bir sıkıntısı yok ama çok çekiştirip oynuyor, bende acaba o kirlerden dolayı mı diye düşünüyorum, şimdi bir kez daha şüpheye düştüm..

Gülşancım, Rabbim yardımcınız olsun, inşallah sorunsuz yada en az hasarla ama şehit vermeden atlatırsınız bu iki günü, sizin işinizde zor be arkadaşım, korkmakta da çok haklısın ayrıca, dua edecem sizin için.. Eşine de ayrıyetten tebrik yani, çiçek miçek ohhh şanslısın valla, biz kutlamayız böyle günleri genelde..

Bu sabah, yani 14 Şubat 2011 sabahına 3 kişi uyandık, bu benim için en büyük mutluluktu bugün...

Çok geçmiş olsun, şu sıralar salgın var, herkes hasta, dikkat edin kendinize, acil şifalar diliyorum..
Zeynepe devam sütü verebilirsin, hatta inek sütüne bile başlayabilirsin bence, 1 yaşına geldiler artık, içebilirler, ben kızıma devam sütüyle inek sütünü dönüşümlü veriyorum..

Anneme geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese çok teşekkür ederim..

Hanife ben 1 şeklindeki pastayı 50 TL ye yaptırıyorum, 15-20 kişilik falan olacak, tahmini 2 kilo dedi pastacı usta :))
Size çok pahalı demişler hakkaten, ben o kalıplardan istemedim, pastacı kendi kalıp yapacak bize özel.
Sende konuşsan küçük bir kalıp uydurup yaparlar belki.

Allah korusun sizleri canım çok zor bir meslek Zaten YÜksekovada karışmış herşey zor bir durum Dua edelim mübarek günde
sadece burası için değil tüm türkiye özellikle istanbul için benim endişem,sizlerde çok dikkat edin kızlar

ben de bekliyorum kapı calsın die :)))))) gerçi dün yemege götürdü ama olmassss çiçek isterim ben bana ne bana ne
en kısa zamanda çalar inşallah kapın

evet ya istemiyorum ondan işte Allah korusun artık kıs aylarını sevmiyorum bahar gelsin hastalıkalr gitsin.. cocugu lahana gibi giydirmeyeyim cıkarken yemin ediyorum ikimizide işkence oluyor
mertte sevmiyo mont giymeyi ağlıyo hemen ama yakında montu giyince dışarı çıkacağını anlamaya başlarlar ozaman kendileri getirir montlarını

sağol canım ben daha neler söylemek istiyorum ama burada yazmak doğru olmaz yanlış anlaşılırcan kaybı olmasın tek dileğim

meral ve eymene geçmiş olsun demeyi unuttum demin,çoook geçmiş olsun meralcim:78:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…