- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.901
sadece burası için değil tüm türkiye özellikle istanbul için benim endişem,sizlerde çok dikkat edin kızlar
doğru diyorsun canım benim ama doğu ve güneydoğu daha karışık İstanbulda tedirgin içinde zor durum gerçektende
Merhaba kızlar, Kandiliniz hayırlı ve mubarek olsun, bol bol dua edelim birbirimize..
Bu ara hastalık salgını ver çok fena.. Ensarcazım kurtulamıyor bir türlü, ateşi 40 lara ulaştı haftaiçi, iğneleri yedik ama hala geçmedi, yine tekrarladı... :26:
Anneme geçmiş olsun dileğinde bulunan herkese çok teşekkür ederim..
Hanife ben 1 şeklindeki pastayı 50 TL ye yaptırıyorum, 15-20 kişilik falan olacak, tahmini 2 kilo dedi pastacı usta :))
Size çok pahalı demişler hakkaten, ben o kalıplardan istemedim, pastacı kendi kalıp yapacak bize özel.
Sende konuşsan küçük bir kalıp uydurup yaparlar belki.
Merhaba kızlar, Kandiliniz hayırlı ve mubarek olsun, bol bol dua edelim birbirimize..
Bu ara hastalık salgını ver çok fena.. Ensarcazım kurtulamıyor bir türlü, ateşi 40 lara ulaştı haftaiçi, iğneleri yedik ama hala geçmedi, yine tekrarladı... :26:
Meralcim, hoşgeldin, özlemiştik seni, kuzuya ve sana çok geçmiş olsun..
Ayşegül, size de geçmiş olsun, İklim de kulağını temizletmiyor ve kulağı kir dolu, bende doktora her götürdüğümde nasıl temizleyecez bunları diye soruyorum, sakın ellemeyin dedi, ama yine de tedirginim, kulakla ilgili bir sıkıntısı yok ama çok çekiştirip oynuyor, bende acaba o kirlerden dolayı mı diye düşünüyorum, şimdi bir kez daha şüpheye düştüm..
Gülşancım, Rabbim yardımcınız olsun, inşallah sorunsuz yada en az hasarla ama şehit vermeden atlatırsınız bu iki günü, sizin işinizde zor be arkadaşım, korkmakta da çok haklısın ayrıca, dua edecem sizin için.. Eşine de ayrıyetten tebrik yani, çiçek miçek ohhh şanslısın valla, biz kutlamayız böyle günleri genelde..
Bu sabah, yani 14 Şubat 2011 sabahına 3 kişi uyandık, bu benim için en büyük mutluluktu bugün...
çok geçmiş olsun paşama en kısa zamanda iyileşir inşallah
Allah razı olsun arkadaşlarım, inş.cidden çok demişler bize o zaman...burada pastanecilik çok iyi değil malesef...yapamayacaklarını biliyorum.
özsütte kendi standardında yapıyor...en az 16 dilimlik oluyor dilimi 9 lira dediler...
diğer yerin bebekli bir psatası var 20 kişilk 60 tl ama krema hep süsülemesi 1 şeklinde olan şeker hamurundan onlar daha güzel görünüyorlar...bir seferlik alayım diyorum sonra o para başka işine yarar kuzumun diyorum...boşuna kazıklanmayayım diyorum ama burda şartlar böyle maalesef kafam karıştı.
canım çok geçmiş olsun...hemen iyileşsin yakışıklı kuzucun inşallah...
iyiki doğdun iklim
bize haberweren de yok iyi yaaa
18 Şubat değil miydi İklimin ben mi yalnış hatırlıyorum yoksammmm:26::26:
çok tşk ederim kızlar hangi devam mamsını kullansam süt gibi olanlardanmı yoksa kutulardanmı????
Teşekkür ederiz Hanifecim, 18 Şubat ta kutlayacaz inşallah, bakalım, heyecan bastı beni de, herşey mükemmel olsun istiyorum, inşallah içinden çıkabilirim..
Benim aklıma şöyle bir fikir gelmişti, eğer istediğim gibi bir pasta bulamzsam yada çok pahalı olursa kendim yapacaktım, sende deneyebilirsin bence, pandispanya alıp 1 şeklinde kesip üstünü de süsleyecektim..
Oyyy kuzum benim, kıyamam, çok geçmiş olsun, malesef tekrarlıyor yaa, bu seneki gibi hiç görmedim hakkaten, inşallah bir daha olmaz, yaz bir gelse artık yaa, kurtulsak şu hastalıklardan..
Boşver Hasret, baksana buluşamamışlar zaten :)))
Ankara ya gel, benimle buluş sende :))
Evet canım 18 Şubat ama ticker yanıltıyor, şubat 28 çekiiyor ya bir de..
Bence hepsini de dene, dönüşümlü ver, kutularda iyi süt gibi olanlarda..
Meralcim, hoşgeldin, özlemiştik seni, kuzuya ve sana çok geçmiş olsun..
Ayşegül, size de geçmiş olsun, İklim de kulağını temizletmiyor ve kulağı kir dolu, bende doktora her götürdüğümde nasıl temizleyecez bunları diye soruyorum, sakın ellemeyin dedi, ama yine de tedirginim, kulakla ilgili bir sıkıntısı yok ama çok çekiştirip oynuyor, bende acaba o kirlerden dolayı mı diye düşünüyorum, şimdi bir kez daha şüpheye düştüm..
Gülşancım, Rabbim yardımcınız olsun, inşallah sorunsuz yada en az hasarla ama şehit vermeden atlatırsınız bu iki günü, sizin işinizde zor be arkadaşım, korkmakta da çok haklısın ayrıca, dua edecem sizin için.. Eşine de ayrıyetten tebrik yani, çiçek miçek ohhh şanslısın valla, biz kutlamayız böyle günleri genelde..
Bu sabah, yani 14 Şubat 2011 sabahına 3 kişi uyandık, bu benim için en büyük mutluluktu bugün...
Hanife, 1 şeklinde olan çok güzelmiş ama bunu bizim pastacıya götürsem oda yapamaz bence, çok profesyonel çünkü bunlar, sonuçta bizimki de tam olarak benim istediğim gibi olmayacak sadece benzetecekler, o da benzerse tabi :))
Fiyat olarak uygun olanı ben beğendim, üzerindeki bebek çok tatlı görünüyor, değişik geldi bana..
Mor ve ayıcıklı olanı pek beğenmedim açıkçası, pastanın üstüne örtü örtmüşsün gibi duruyor :))
Selamlar Mevlid Kandiliniz Mubarek Olsun. Tum dualariniz kabul olsun insallah
slm güzeller tam girdim yazıcam serhancım uyandı
kandiliniz mübarek olsun
sevgililer gününüz kutlu olsun
sizi seviyorum öptüm şimdilik
saol canım .. bi daha dr kontrolünde söle dr a temizlet dr sen dokunma ben temizlerim dedi çünkü.. bu arada annenede cok gecmiş olsun Allah yardımcısı olsun 1 yaslı artı 1 bebek hiççç kolay deil
bende beğendim ilkini aslında eminim daha da lezzetlidir ama 1 de çok güzel sadece dış görünüşüne para vermek saçma olacak galiba...ayıcıklının figürlerini sevmiştim ama yatakta otuyorlar ya cidden pasta saklanmış gibi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?