- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.921
İki satır yazamadan bitti bugün...
Yarın daha yüksek performans gösterebilme umuduyla, hepinizi öpüyorum.
Çıkamıyorum
Büyük ve önemli bir toplantı yapılacakmış, genel müdür Burcu çıkmasın diye haber etmiş sekreterine...
Acaba beni işten mi attılar :26::18:
Nerden baksan 18:00 da çıkarsın yine, ben ne yapayım akşam 21:00 da çıkacam ve bu 2 hafta böyle olacak((
Sen proce çiziyorsun, ortada bi icraat varŞaka bir yana, çok fena gerçekten, Allah kolaylık versin Yasemincim.
Neyse, yapacak bişi yok, az önce müdürüme bunun karşılığı olarak mart sonuna kadar 4'te çıkarım ben dedim bütün yüzsüzlüğümle, bakarız dedi
ayy bu çok hoşmuşşşş
süt izni bittimi burcu???Sen proce çiziyorsun, ortada bi icraat varŞaka bir yana, çok fena gerçekten, Allah kolaylık versin Yasemincim.
Neyse, yapacak bişi yok, az önce müdürüme bunun karşılığı olarak mart sonuna kadar 4'te çıkarım ben dedim bütün yüzsüzlüğümle, bakarız dedi
Çıkamıyorum
Büyük ve önemli bir toplantı yapılacakmış, genel müdür Burcu çıkmasın diye haber etmiş sekreterine...
Acaba beni işten mi attılar :26::18:
Vuuu, o da iyiymiş, bana bunun karşılığında ne verecekler acaba, bende bir yüzsüzlük yapayım en iyisi, ne de olsa koskoca Havaalanı çiziyoz şurda değil mi? :))))
reçetede 1yaş altı çeyrek ölçek, 7 yaş altı yarım ölçek dio..Bekle beraber kovulucaz
Sana daha ne yapsınlar gül gibi işin var,patronunun ayaklarını bile yıkasan hakediyor valla.
Hasret ben 1 tatlı kaşığı veriyorum/vermeye çalışıyorumdirek verirsem tükürüyor bişeyin içine karıştırıyorum
ayy ceryide öyle görebilecekmiyim acabaaaaBen birkaç yere sordum, Ocean Fish Oil bulamadım, Seven Seas Orange aldım bende, 1 haftadır sabahları aç karnına bir çay kaşığı içiriyorum, iştahında farkedilir bir açılma oldu, zaten ne versem yiyordu şimdi benim elimdekilere bile saldırıyor, geçen akşam misafirim vardı, misafirin tabağındakileri hep İklim yedi, nasıl saldırıyor görseniz, az evvelde 180 cc. süt içmişti üstelik :))
ayy ceryide öyle görebilecekmiyim acabaaaahadi bakalım inşallah hmen farkedermi ki
reçetede 1yaş altı çeyrek ölçek, 7 yaş altı yarım ölçek dio..
portakallı aldım ben
ben werdim hiç tükürmedi içti ama surat ifadesi değişti biraz, ilginç ama ceren ilaçları sewiyo hee:)))Portakallı yoktu limonlu aldım belki de ondan sevmedi,ben ne zaman 1 tatlı kaşığı versem yarısını tükürdü zaten doz aşımı olmamış oldu :) ben 1 yaşından sonra 1 ölçek diye okudum diye hatırlıyorum sanki bakarım yine, şöyle bi adam gibi hergün kullanmaya başlayayım görücez iştahı açılacak mı
ay inşallah ya daha önce seven we minadex wermiştim ama aman aman bi değişim olmadı bu defa daha dikkat edeceğim bakalım ne olacak3.günden sonra farketti hemen, Ceryi ye de iyi gelir inşallah..
carseat neki:26:günaydınnn
bende hepsiburadadan carseat'imizi bekliyorum güya yarın gitmeyi düşünüyordum daha kargo yola çıkmamış bile öbür haftaya mı kalsam napsam. gitmem haftasonunu bulcak öbür haftasonuna döncektm
uçağı kaçırdımçarşamba akşamına yeni bilet aldım 2 gün daha istanbuldayım sevinmedim desem yalan olur pek giremem umarım herşey yolundadır geçmişe bakamadım öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?