2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Çıkamıyorum
Büyük ve önemli bir toplantı yapılacakmış, genel müdür Burcu çıkmasın diye haber etmiş sekreterine...
Acaba beni işten mi attılar :26::18:

Çıkamıyorum
Büyük ve önemli bir toplantı yapılacakmış, genel müdür Burcu çıkmasın diye haber etmiş sekreterine...

Nerden baksan 18:00 da çıkarsın yine, ben ne yapayım akşam 21:00 da çıkacam ve bu 2 hafta böyle olacak ((

Nerden baksan 18:00 da çıkarsın yine, ben ne yapayım akşam 21:00 da çıkacam ve bu 2 hafta böyle olacak ((

Sen proce çiziyorsun, ortada bi icraat var Şaka bir yana, çok fena gerçekten, Allah kolaylık versin Yasemincim.
Neyse, yapacak bişi yok, az önce müdürüme bunun karşılığı olarak mart sonuna kadar 4'te çıkarım ben dedim bütün yüzsüzlüğümle, bakarız dedi

Vuuu, o da iyiymiş, bana bunun karşılığında ne verecekler acaba, bende bir yüzsüzlük yapayım en iyisi, ne de olsa koskoca Havaalanı çiziyoz şurda değil mi? :))))

süt izni bittimi burcu???
bide şu bakıcı işini bi anlatsana bana

bide şu acean balık yağı aldım cerye de yarım ölçekmi wercez günde???

Çıkamıyorum

Bekle beraber kovulucaz

Vuuu, o da iyiymiş, bana bunun karşılığında ne verecekler acaba, bende bir yüzsüzlük yapayım en iyisi, ne de olsa koskoca Havaalanı çiziyoz şurda değil mi? :))))

Sana daha ne yapsınlar gül gibi işin var,patronunun ayaklarını bile yıkasan hakediyor valla.

Hasret ben 1 tatlı kaşığı veriyorum/vermeye çalışıyorum direk verirsem tükürüyor bişeyin içine karıştırıyorum

reçetede 1yaş altı çeyrek ölçek, 7 yaş altı yarım ölçek dio..
portakallı aldım ben

Ben birkaç yere sordum, Ocean Fish Oil bulamadım, Seven Seas Orange aldım bende, 1 haftadır sabahları aç karnına bir çay kaşığı içiriyorum, iştahında farkedilir bir açılma oldu, zaten ne versem yiyordu şimdi benim elimdekilere bile saldırıyor, geçen akşam misafirim vardı, misafirin tabağındakileri hep İklim yedi, nasıl saldırıyor görseniz, az evvelde 180 cc. süt içmişti üstelik :))

ayy ceryide öyle görebilecekmiyim acabaaaa hadi bakalım inşallah hmen farkedermi ki

reçetede 1yaş altı çeyrek ölçek, 7 yaş altı yarım ölçek dio..
portakallı aldım ben

Portakallı yoktu limonlu aldım belki de ondan sevmedi,ben ne zaman 1 tatlı kaşığı versem yarısını tükürdü zaten doz aşımı olmamış oldu :) ben 1 yaşından sonra 1 ölçek diye okudum diye hatırlıyorum sanki bakarım yine, şöyle bi adam gibi hergün kullanmaya başlayayım görücez iştahı açılacak mı

ben werdim hiç tükürmedi içti ama surat ifadesi değişti biraz, ilginç ama ceren ilaçları sewiyo hee:)))
3.günden sonra farketti hemen, Ceryi ye de iyi gelir inşallah..
ay inşallah ya daha önce seven we minadex wermiştim ama aman aman bi değişim olmadı bu defa daha dikkat edeceğim bakalım ne olacak

hasret sen normal diilsin hee kendin iki gram alsan yıkarsın cery kaç kiloydu 11 mi ne. daa ne istion kızım ya patlicak çocuk eti sıkı görünmüo kilosu die basıyosunda basıyosun yağ hücreleri oluşuo bölece. sonra ilerde kilolarını weremedimi çok küfreder sana söylim:) çeyrek ölçü wer sen hatta werme bile ama omega için wer.şişirme çocuuuu cık cık:)

merhaba canlarım

kandiliniz ve sevgililer gününüz kutlu olsun
ben evdeyim kocam sporda eymen uykuda ne kaa mükemmel

bir kaç gündür iyiyiz şükür
eymeni prof.ahmet aydına götürmeyi düşünüyorum haftaya
kendisi hem çocuk doktoru hem beslenme uzmanı cerrahpaşada
neredeyse 3-4 aydır 7.5-8 kg arası gidip geliyor
kilosu bir yana bu kadar sık hastalanması beni üzdü...
5-6 adım atıyor ayakta duruyor bir yürümedi inadından
her yeri karıştırıyor
elide o kadar hızlı ki anlatamam
gündüz bir kere uyuyor yarım saat bir saat arası
iştahı bir dert uyksu bir dert gece en az on kez kalkıyor hala
beni pc ye oturtmuyor hiç bi iş yaptırmıyor desek daha doğru olur
o yüzden giremiyorum hiç

gülşan sormuş sanırım vitamin ya da balık yağı vermedi doktorumuz hiç
bakalım ahmet aydın ne diyecek bu duruma
kalbim sizinle beni unutmayınn

uçağı kaçırdımçarşamba akşamına yeni bilet aldım 2 gün daha istanbuldayım sevinmedim desem yalan olur pek giremem umarım herşey yolundadır geçmişe bakamadım öpüyorum sizi

günaydınnn
bende hepsiburadadan carseat'imizi bekliyorum güya yarın gitmeyi düşünüyordum daha kargo yola çıkmamış bile öbür haftaya mı kalsam napsam. gitmem haftasonunu bulcak öbür haftasonuna döncektm

herkese günaydın
ay ben niye en baştan beri mertle birlikte uyumadıysam,yanyana yatmak beni dinlendirdi valla ağlayınca pışpışla hemen geri dalıyo,beşiğinden al emzir geri yatır belim kopuyodu ikimizinde uykusu bölünüyodu ohhh be enaz 5 kez kalktı ama daha az yoruluyorum,mis gibi sarılıyo annesine ooohhh ağlasa bile kızamıyorum sıpaya canım benim çok özledim
pınar iyi olmanıza çok sevindim, kilosuna takılma nasılsa alır tekrar,adım atmaya başlamış maaşallah yakında yürürde sen balıkyağı ve vitamin işini dr a mutlaka sor canım
geçmişe bakıp geliyorum

carseat neki:26:

uçağı kaçırdımçarşamba akşamına yeni bilet aldım 2 gün daha istanbuldayım sevinmedim desem yalan olur pek giremem umarım herşey yolundadır geçmişe bakamadım öpüyorum sizi

oohh ne güzel olmuş iyice gez toz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…