- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.941
hımmm nasıl bişey aldın bende alıcam merak ettim ama ben 9-36 kg almayı düşünüyorum zira mert 12 kilo şuan uzun süre kullansın istiyorumcarseat araba koltuğu canım.. 0-13 kg kullanıoduk artık boyu sıgmıo melikenin bide o ters monte ediliodu bebek küçükken boynunu tutamaz fren anında, boynu öne gider die ters monte edioyodun fren anında arkasına yaslanıodu şimdi öyle gitmekten sıkılıo 9-25 kilo grubunu aldık yatabiliomuş hem bu. dierlerinde toyotanın reklamındaki kafalar öne düşüo:) bunun kraftın yani 6 kademesi warmış herneyse işte onu bekliorm yolculuktsa çok rahat oluo onda uyuyo onda yediriyorum fln işte..
günaydın canım işyerindeki dangalaklaramı kızdın yoksagünaydın canlarım;
Sabah sabah sinirlerim bozuldu yaaa eşşek olan bile laftan anlar ama ben bu insana anlatamıyorum....Ne zor yaa farklı tip insanlarla çalışmak....Sinir küpüyüm walla
oku tabi geçmiş kısacık zatenGünaydınnnn,
Bugün işe yine geç kalmakla beraber, kendimi çok iyi hissediyorum. Bütün gün sizinle takılmak istiyorum, çok özledim :)
Doruk çok sık uyanmaya devam ediyor, ama yeniden dalması biraz daha kolay oluyor iki gecedir. Umutluyum, yakında daha iyi uyumaya başlayacak inşallah...
Dün akşam 7'de gidebildim eve, başka herkes şirket yemeğine gitti, ben genel müdüre ağlamış köpek yavrusu suratımla bakınca beni azad etti neyse ki... Doruk 10'da uyudu, kuzuyu gördüm mü görmedim mi hiç anlamadım, süt izni bitince ne halt edecem bilmiyorum.
Bugün kendime bi kıyak yapıp geçmişi okuyacam...
Merhaba kızlar, Kandiliniz hayırlı ve mubarek olsun, bol bol dua edelim birbirimize..
Bu ara hastalık salgını ver çok fena.. Ensarcazım kurtulamıyor bir türlü, ateşi 40 lara ulaştı haftaiçi, iğneleri yedik ama hala geçmedi, yine tekrarladı... :26:
cidden çok demişler bize o zaman...burada pastanecilik çok iyi değil malesef...yapamayacaklarını biliyorum.
özsütte kendi standardında yapıyor...en az 16 dilimlik oluyor dilimi 9 lira dediler...
diğer yerin bebekli bir psatası var 20 kişilk 60 tl ama krema hep süsülemesi 1 şeklinde olan şeker hamurundan onlar daha güzel görünüyorlar...bir seferlik alayım diyorum sonra o para başka işine yarar kuzumun diyorum...boşuna kazıklanmayayım diyorum ama burda şartlar böyle maalesef kafam karıştı.
canım çok geçmiş olsun...hemen iyileşsin yakışıklı kuzucun inşallah...
Vuuu, o da iyiymiş, bana bunun karşılığında ne verecekler acaba, bende bir yüzsüzlük yapayım en iyisi, ne de olsa koskoca Havaalanı çiziyoz şurda değil mi? :))))
süt izni bittimi burcu???
bide şu bakıcı işini bi anlatsana bana
bide şu acean balık yağı aldım cerye de yarım ölçekmi wercez günde???
Bekle beraber kovulucaz
Sana daha ne yapsınlar gül gibi işin var,patronunun ayaklarını bile yıkasan hakediyor valla.
Hasret ben 1 tatlı kaşığı veriyorum/vermeye çalışıyorumdirek verirsem tükürüyor bişeyin içine karıştırıyorum
Ben birkaç yere sordum, Ocean Fish Oil bulamadım, Seven Seas Orange aldım bende, 1 haftadır sabahları aç karnına bir çay kaşığı içiriyorum, iştahında farkedilir bir açılma oldu, zaten ne versem yiyordu şimdi benim elimdekilere bile saldırıyor, geçen akşam misafirim vardı, misafirin tabağındakileri hep İklim yedi, nasıl saldırıyor görseniz, az evvelde 180 cc. süt içmişti üstelik :))
merhaba canlarım
kandiliniz ve sevgililer gününüz kutlu olsun
ben evdeyim kocam sporda eymen uykuda ne kaa mükemmel
bir kaç gündür iyiyiz şükür
eymeni prof.ahmet aydına götürmeyi düşünüyorum haftaya
kendisi hem çocuk doktoru hem beslenme uzmanı cerrahpaşada
neredeyse 3-4 aydır 7.5-8 kg arası gidip geliyor
kilosu bir yana bu kadar sık hastalanması beni üzdü...
5-6 adım atıyor ayakta duruyor bir yürümedi inadından
her yeri karıştırıyor
elide o kadar hızlı ki anlatamam
gündüz bir kere uyuyor yarım saat bir saat arası
iştahı bir dert uyksu bir dert gece en az on kez kalkıyor hala
beni pc ye oturtmuyor hiç bi iş yaptırmıyor desek daha doğru olur
o yüzden giremiyorum hiç
gülşan sormuş sanırım vitamin ya da balık yağı vermedi doktorumuz hiç
bakalım ahmet aydın ne diyecek bu duruma
kalbim sizinle beni unutmayınn
uçağı kaçırdımçarşamba akşamına yeni bilet aldım 2 gün daha istanbuldayım sevinmedim desem yalan olur pek giremem umarım herşey yolundadır geçmişe bakamadım öpüyorum sizi
herkese günaydın
ay ben niye en baştan beri mertle birlikte uyumadıysam,yanyana yatmak beni dinlendirdi vallaağlayınca pışpışla hemen geri dalıyo,beşiğinden al emzir geri yatır belim kopuyodu ikimizinde uykusu bölünüyodu ohhh be enaz 5 kez kalktı ama daha az yoruluyorum,mis gibi sarılıyo annesine ooohhh ağlasa bile kızamıyorum sıpaya canım benim çok özledim
pınar iyi olmanıza çok sevindim, kilosuna takılma nasılsa alır tekrar,adım atmaya başlamış maaşallah yakında yürürdesen balıkyağı ve vitamin işini dr a mutlaka sor canım
geçmişe bakıp geliyorum
carseat araba koltuğu canım.. 0-13 kg kullanıoduk artık boyu sıgmıo melikenin bide o ters monte ediliodu bebek küçükken boynunu tutamaz fren anında, boynu öne gider die ters monte edioyodun fren anında arkasına yaslanıodu şimdi öyle gitmekten sıkılıo 9-25 kilo grubunu aldık yatabiliomuş hem bu. dierlerinde toyotanın reklamındaki kafalar öne düşüo:) bunun kraftın yani 6 kademesi warmış herneyse işte onu bekliorm yolculuktsa çok rahat oluo onda uyuyo onda yediriyorum fln işte..
günaydın canım işyerindeki dangalaklaramı kızdın yoksaboşver arkadaşım idare etmekten başka bişey gelmez elimizden hilal napıyo yeni bi cimcimelik numarası yokmu
oku tabi geçmiş kısacık zatenbugün öğle arasına eve gidemiycem merti şimdiden çok özledim ben neyse sizle çene çalarım artık,öğle arasında ne yiyeceksem tüm kepenkler indirilmiş yine yas tutuyo köpekler
aynen öyle dangalakmı desem başka bişey mi desem sabah sabah neşeli başlayayım dedim içine ettiler walla....
Hilal kuzum çok iyi bu aralar koşturmaktan erken den uyuyor sabaha kadar ...Sabahta zor kaldırıyorum...Reklam ve flim müziklerinde yatar pozisyonda olsa bile kalkıp bakıyor ve oda bişeyler söylemeye çalışıyor....Zilli anlayacağın...
hımmm nasıl bişey aldın bende alıcam merak ettim ama ben 9-36 kg almayı düşünüyorum zira mert 12 kilo şuan uzun süre kullansın istiyorum
şu baston puset nasıl kızlar.
minikbaby | Sunny Baby Buggy Baston Puset
bide şu araba koltuklarından hangisi daha iyi görünüyor kızlar bana bi fikir verin
Koala Innova Oto Koltuu Silversport 9-36 kg./ort. 10 ay - 11 ya ( ZEL FYAT ) | | Bebefix.com
Hepsiburada.com : Baby Max Saville V7 Oto Koltuğu (9-36Kg) | Anne / Bebek / Çocuk
günaydın canım işyerindeki dangalaklaramı kızdın yoksaboşver arkadaşım idare etmekten başka bişey gelmez elimizden hilal napıyo yeni bi cimcimelik numarası yokmu
oku tabi geçmiş kısacık zatenbugün öğle arasına eve gidemiycem merti şimdiden çok özledim ben neyse sizle çene çalarım artık,öğle arasında ne yiyeceksem tüm kepenkler indirilmiş yine yas tutuyo köpekler
senin linklere şimdi baktım onlar yatabilio sanırım ama kumaşları nasıl ki ben bu 0-13 kiloyu dandik bişi alimda dierini kaliteli alim die magazaya gittim kumaşlarına dokunamadım poşet gibiydi naylon naylon kokuyodu resmen. kraftta terletio ama daha kaliteli çocuğun tenine nüfus edio sonuçta. onuda kraft almıştım. kumaşına dokunmadan bilmediğin markayı alma derim ben.mağazadan al yani başka marka alcaksan. ondada bundada terlio ama spor yaparken her halükarda terleriz die ipek gömlekle koşmayız dimi:) buda öle bişi kaliteli olması lazım sonuçta.
burcu mart sonuna kadar süt iznine ne dedi patron peki. aslında işlerini yetişyiosundur hep 4 te cıksan dimi:) ama bitcek. melikede 9 da uyuyo ben çalışsam 5 bucukta cık 6 de ewe gel 3 saatcik görcem diyip kendimi dizginliyorum:) mart sonuna kadasr bari izi nwerse sana. gece nie çok kalkıo sizin sıpalar ya melike maşş bire düştü artık.
off çok para weriomuşsun burcu ya e dier kadın cıktı o zmn. bide yol parası ohh. sanada o kadar kalıodur inş:))
Günaydın
İşyerimde fırtına öncesi sessizlik hakim bekleyip görücez...Bi geçmişe bakayım
zor kalkmak ve melike aah ah:) ne güzel olurdu. melikede emerken molfix reklamı cıksın elleri başlıo dönmeye:) filmler reklamlar herşeyler bizim:) nek adasr kudururrsa kudursun ayaamda uyicak korse takıorm artık nolcam bilmiorm.
ben 9-36 yı önermem gülşancım cunku onların yatma kademesi yok. dimdik duruo çocuk uyuduğu zaman kafası pat öne düşüo yana yaslayamıo araba hareket halinde olduğu için napcaklarını şaşırıyolar yazık. 9 25 in kademesi war çok yatmasada arkaya yaslayabiliolar ztn 25 kilodan sonra yükseltici kullanabiliosun o yükselticilerde 20 tl fln minder koysanda olur yani:) ben kraftın omega modelini aldım link weremicem şimdi ama hepsiburadadan bak. bi kaç arkadaşımda bunu tavsiye etti kumaşı çok kolay cıkıomuş hafif yatabiliomuş fln. ben bunu tavsiye ederim. yani yatması benim için önemli dimdik robot gibi gidemez ki çocuk daha küçük bizimkiler kaldı ki 25 kilodan sonra oto koltuğunda öle robot gibi oturmazlar yükseltici ile normal kemere baglayabilirsin.
senin linklere şimdi baktım onlar yatabilio sanırım ama kumaşları nasıl ki ben bu 0-13 kiloyu dandik bişi alimda dierini kaliteli alim die magazaya gittim kumaşlarına dokunamadım poşet gibiydi naylon naylon kokuyodu resmen. kraftta terletio ama daha kaliteli çocuğun tenine nüfus edio sonuçta. onuda kraft almıştım. kumaşına dokunmadan bilmediğin markayı alma derim ben.mağazadan al yani başka marka alcaksan. ondada bundada terlio ama spor yaparken her halükarda terleriz die ipek gömlekle koşmayız dimi:) buda öle bişi kaliteli olması lazım sonuçta.
burcu mart sonuna kadar süt iznine ne dedi patron peki. aslında işlerini yetişyiosundur hep 4 te cıksan dimi:) ama bitcek. melikede 9 da uyuyo ben çalışsam 5 bucukta cık 6 de ewe gel 3 saatcik görcem diyip kendimi dizginliyorum:) mart sonuna kadasr bari izi nwerse sana. gece nie çok kalkıo sizin sıpalar ya melike maşş bire düştü artık.
Vuuuu
Noluyu?
kraftın 9-36 kg olanı yatmıyo çok baktım ona,herşeyimiz kraft memnunum bende ama oto koltuğu istediğim gibi değil. ben oto koltuğunun orjinal kılıfını kullanmayı düşünmüyorum zaten en iyisi bile sentetik,nette havlu çarşaf gibi oto koltuğu kılıfları var 30tl ye ondan alcam zaten. burda sadece chickko nun oto koltuklarından satılıyo 500 tlden aşağısı yok çok para gibi geliyo bana netten alcam galiba beğenmezsem iade ederim zatensenin linklere şimdi baktım onlar yatabilio sanırım ama kumaşları nasıl ki ben bu 0-13 kiloyu dandik bişi alimda dierini kaliteli alim die magazaya gittim kumaşlarına dokunamadım poşet gibiydi naylon naylon kokuyodu resmen. kraftta terletio ama daha kaliteli çocuğun tenine nüfus edio sonuçta. onuda kraft almıştım. kumaşına dokunmadan bilmediğin markayı alma derim ben.mağazadan al yani başka marka alcaksan. ondada bundada terlio ama spor yaparken her halükarda terleriz die ipek gömlekle koşmayız dimi:) buda öle bişi kaliteli olması lazım sonuçta.
hayırdırGünaydın
İşyerimde fırtına öncesi sessizlik hakim bekleyip görücez...Bi geçmişe bakayım
ağzı laf dolu desene yerim o çenebazıaynen öyle dangalakmı desem başka bişey mi desem sabah sabah neşeli başlayayım dedim içine ettiler walla....
Hilal kuzum çok iyi bu aralar koşturmaktan erken den uyuyor sabaha kadar ...Sabahta zor kaldırıyorum...Reklam ve flim müziklerinde yatar pozisyonda olsa bile kalkıp bakıyor ve oda bişeyler söylemeye çalışıyor....Zilli anlayacağın...
evdeki bebek arabası kazulet gibi bagaja bile zor sığıyor hiç işime yaramadı bu puset çok hafif ve küçücük ayrıca tam yatmasıda güzel uyursa rahat eder hiçdeğilse fiyatıda iyi beğendim ben, ama oto koltuğu konusunda kararsızım biraz daha aarştırayım bakalım,300den fazla vermeyi düyünmüyorum ama:26:Ben de alacam baston puset ama daha hiç bakmadım.
İyi gibi görünüyor Gülşancım...
Oto koltuğu konusu biraz kritik, güvenlikle ilgili olduğundan... İyi araştırmak lazım.
Şimdilerde internette geriye dönük oto koltuklarının daha güvenli olduğu konuşuluyor, takipteyim :)
Sen de fena alıştın tabi, zorlanırsın bugün.
Offf, bıraksınlar bizi kendi halimize, istediğimiz gibi gidip gelelim yaw
Dün bakarız demişti, ilerleyen günlerde kurcalarım yine ben bu konuyu. Evet, keşke hep 4'te çıksam, o kadar fark ediyor ki...
Bana ona verdiğimiden biraz daha fazla kalıyor, yoksa çalışmazdım zaten :)
Vuuuu
Noluyu?
ben 1 aydan beri sallamıyorum walla uykusu gelene kadar yanıma gelmiyor sonra geliyor ve emerek uyuyor....Sallayınca ağlıyor emerek uyumak istiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?