2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

carseat araba koltuğu canım.. 0-13 kg kullanıoduk artık boyu sıgmıo melikenin bide o ters monte ediliodu bebek küçükken boynunu tutamaz fren anında, boynu öne gider die ters monte edioyodun fren anında arkasına yaslanıodu şimdi öyle gitmekten sıkılıo 9-25 kilo grubunu aldık yatabiliomuş hem bu. dierlerinde toyotanın reklamındaki kafalar öne düşüo:) bunun kraftın yani 6 kademesi warmış herneyse işte onu bekliorm yolculuktsa çok rahat oluo onda uyuyo onda yediriyorum fln işte..

Günaydınnnn,
Bugün işe yine geç kalmakla beraber, kendimi çok iyi hissediyorum. Bütün gün sizinle takılmak istiyorum, çok özledim :)
Doruk çok sık uyanmaya devam ediyor, ama yeniden dalması biraz daha kolay oluyor iki gecedir. Umutluyum, yakında daha iyi uyumaya başlayacak inşallah...
Dün akşam 7'de gidebildim eve, başka herkes şirket yemeğine gitti, ben genel müdüre ağlamış köpek yavrusu suratımla bakınca beni azad etti neyse ki... Doruk 10'da uyudu, kuzuyu gördüm mü görmedim mi hiç anlamadım, süt izni bitince ne halt edecem bilmiyorum.

Bugün kendime bi kıyak yapıp geçmişi okuyacam...

günaydın canlarım;
Sabah sabah sinirlerim bozuldu yaaa eşşek olan bile laftan anlar ama ben bu insana anlatamıyorum....Ne zor yaa farklı tip insanlarla çalışmak....Sinir küpüyüm walla

hımmm nasıl bişey aldın bende alıcam merak ettim ama ben 9-36 kg almayı düşünüyorum zira mert 12 kilo şuan uzun süre kullansın istiyorum
şu baston puset nasıl kızlar.
minikbaby | Sunny Baby Buggy Baston Puset
bide şu araba koltuklarından hangisi daha iyi görünüyor kızlar bana bi fikir verin
Koala Innova Oto Koltuu Silversport 9-36 kg./ort. 10 ay - 11 ya ( ZEL FYAT ) | | Bebefix.com
Hepsiburada.com : Baby Max Saville V7 Oto Koltuğu (9-36Kg) | Anne / Bebek / Çocuk

ben 9-36 yı önermem gülşancım cunku onların yatma kademesi yok. dimdik duruo çocuk uyuduğu zaman kafası pat öne düşüo yana yaslayamıo araba hareket halinde olduğu için napcaklarını şaşırıyolar yazık. 9 25 in kademesi war çok yatmasada arkaya yaslayabiliolar ztn 25 kilodan sonra yükseltici kullanabiliosun o yükselticilerde 20 tl fln minder koysanda olur yani:) ben kraftın omega modelini aldım link weremicem şimdi ama hepsiburadadan bak. bi kaç arkadaşımda bunu tavsiye etti kumaşı çok kolay cıkıomuş hafif yatabiliomuş fln. ben bunu tavsiye ederim. yani yatması benim için önemli dimdik robot gibi gidemez ki çocuk daha küçük bizimkiler kaldı ki 25 kilodan sonra oto koltuğunda öle robot gibi oturmazlar yükseltici ile normal kemere baglayabilirsin.

günaydın canlarım;
Sabah sabah sinirlerim bozuldu yaaa eşşek olan bile laftan anlar ama ben bu insana anlatamıyorum....Ne zor yaa farklı tip insanlarla çalışmak....Sinir küpüyüm walla
günaydın canım işyerindeki dangalaklaramı kızdın yoksa boşver arkadaşım idare etmekten başka bişey gelmez elimizden hilal napıyo yeni bi cimcimelik numarası yokmu

oku tabi geçmiş kısacık zaten bugün öğle arasına eve gidemiycem merti şimdiden çok özledim ben neyse sizle çene çalarım artık,öğle arasında ne yiyeceksem tüm kepenkler indirilmiş yine yas tutuyo köpekler

Çok geçmiş olsun Ensar kuzuya...

Hanifecim 1 şeklindeki pasta çok güzel cidden, kalabalık olsanız ondan yaptır derdim ama sizin kadroya göre yarısı artacak gibi görünüyor. Bebekli olanı yaptır bence de. 1 şeklinde çok güzel mumlar var internette, bulamazsan ben de alır gönderirim sana, böylelikle 1 yaş figürünü de kullanmış olursun.

Vuuu, o da iyiymiş, bana bunun karşılığında ne verecekler acaba, bende bir yüzsüzlük yapayım en iyisi, ne de olsa koskoca Havaalanı çiziyoz şurda değil mi? :))))

Verecekler mi bilmiyorum, bakarız dedi ama bugün son derece suratsız kendisi, ses edemiyorum. Sana da yıllık izne sayılmamak kaydıyla izin versinler...

süt izni bittimi burcu???
bide şu bakıcı işini bi anlatsana bana

bide şu acean balık yağı aldım cerye de yarım ölçekmi wercez günde???

Süt izni 2 mart'ta bitiyor Hasretcim, maalesef. Dün bir toplantı için kaldım, bir sürü saçmalık dinledim.

Bakıcı işi, annemin bel fıtığı nedeniyle vuku buldu. Danışmanlık şirketlerinden birinden buldum, kendisi ile iki defa görüştüm, referansları ile görüştüm, olumlu bir izlenim bıraktı bende, tabiri caizse kanım ısındı. Doruk da hiç yadırgamadı, başladık işte, 3. haftadayız. Annem yine günün büyük kısmını bizde geçiriyor ama Doruk'un bakımından Ebru sorumlu, annem sadece oyun oynuyor. Ebru ayrıca yemek yapıyor, haftada iki defa evi süpürüp siliyor toz alıyor, Doruk'ın kıyafetlerini yıkaıp ütülüyor yerleştiriyor, bulaşım makinesi boşaltıyor, çamaşır asıyor falan, epey yük alıyor üzerimden, sağolsun, memnunum. Aylık 800 lira ve yol parası veriyorum.

Kovulmadım dostum yaa, tamam, bekliyorum, acele et, çok sıkıldım

Oyyyy maaşallah

Pınarcım iyi olmanıza çok sevindim. Eymen'im artık iyileşti, kilo almaya da başlar tabi ama güvenilir bir uzmandan fikir almakta fayda var tabi.
Özledik seni, hep aklımızdasın...

uçağı kaçırdımçarşamba akşamına yeni bilet aldım 2 gün daha istanbuldayım sevinmedim desem yalan olur pek giremem umarım herşey yolundadır geçmişe bakamadım öpüyorum sizi

Ne kadan güzel olmuş

Aramıza hoşgeldin amirim, biz de gecenin büyük kısmında beraber yatıyoruz, çok rahat oluyor cidden... Al benden de o kadar, gecelerimi zindan ediyor bazen ama kızamıyorum, sarılıp sarılıp öpüyorum sıpayı

Güle güle kullanın, çabuk gelir inşallah...

Son düzenleme:
senin linklere şimdi baktım onlar yatabilio sanırım ama kumaşları nasıl ki ben bu 0-13 kiloyu dandik bişi alimda dierini kaliteli alim die magazaya gittim kumaşlarına dokunamadım poşet gibiydi naylon naylon kokuyodu resmen. kraftta terletio ama daha kaliteli çocuğun tenine nüfus edio sonuçta. onuda kraft almıştım. kumaşına dokunmadan bilmediğin markayı alma derim ben.mağazadan al yani başka marka alcaksan. ondada bundada terlio ama spor yaparken her halükarda terleriz die ipek gömlekle koşmayız dimi:) buda öle bişi kaliteli olması lazım sonuçta.

burcu mart sonuna kadar süt iznine ne dedi patron peki. aslında işlerini yetişyiosundur hep 4 te cıksan dimi:) ama bitcek. melikede 9 da uyuyo ben çalışsam 5 bucukta cık 6 de ewe gel 3 saatcik görcem diyip kendimi dizginliyorum:) mart sonuna kadasr bari izi nwerse sana. gece nie çok kalkıo sizin sıpalar ya melike maşş bire düştü artık.

Son düzenleme:

aynen öyle dangalakmı desem başka bişey mi desem sabah sabah neşeli başlayayım dedim içine ettiler walla....
Hilal kuzum çok iyi bu aralar koşturmaktan erken den uyuyor sabaha kadar ...Sabahta zor kaldırıyorum...Reklam ve flim müziklerinde yatar pozisyonda olsa bile kalkıp bakıyor ve oda bişeyler söylemeye çalışıyor....Zilli anlayacağın...

zor kalkmak ve melike aah ah:) ne güzel olurdu. melikede emerken molfix reklamı cıksın elleri başlıo dönmeye:) filmler reklamlar herşeyler bizim:) nek adasr kudururrsa kudursun ayaamda uyicak korse takıorm artık nolcam bilmiorm.

Ben de alacam baston puset ama daha hiç bakmadım.
İyi gibi görünüyor Gülşancım...

Oto koltuğu konusu biraz kritik, güvenlikle ilgili olduğundan... İyi araştırmak lazım.
Şimdilerde internette geriye dönük oto koltuklarının daha güvenli olduğu konuşuluyor, takipteyim :)

Sen de fena alıştın tabi, zorlanırsın bugün.
Offf, bıraksınlar bizi kendi halimize, istediğimiz gibi gidip gelelim yaw

Dün bakarız demişti, ilerleyen günlerde kurcalarım yine ben bu konuyu. Evet, keşke hep 4'te çıksam, o kadar fark ediyor ki...

off çok para weriomuşsun burcu ya e dier kadın cıktı o zmn. bide yol parası ohh. sanada o kadar kalıodur inş:))

Bana ona verdiğimiden biraz daha fazla kalıyor, yoksa çalışmazdım zaten :)

Günaydın
İşyerimde fırtına öncesi sessizlik hakim bekleyip görücez...Bi geçmişe bakayım

Vuuuu
Noluyu?

ben 1 aydan beri sallamıyorum walla uykusu gelene kadar yanıma gelmiyor sonra geliyor ve emerek uyuyor....Sallayınca ağlıyor emerek uyumak istiyor

Benim de artık almam lazım

:Ne kötü ya sizin oralar allah yardımcınız olsun

Çok güldürdün beni bugün her yazınla evet koşarken ipek gömlek giymeyiz :)
Ayrıca şaşırdım melike 1 kere kalkıyor ve sen maşşa diyosun?hayırdır kafana saksı mı düştü? :)

Kerem 2 sabahtır bakıcıya gitmek istemiyor,babasına gitmek istemiyor,4 günde bana çok fena alıştı,sabah bakıcıya ağlayarak gitti ki kadına koşa koşa giderdi dışarı çıkıyor diye, oraya gittiği an beni unutuyor tabi ama böyle olursa her sabah yandık, babası da çok kırıldı onun kucağından bana atlıyor diye,bi daha gitmek yok hiçbiyere kalmaya deyip duruyor.

Dün bir tartışma vuku buldu ben müdüre şikayet ettim tartıştığım kişiyi, o da beni büyük ihtimal patrona şikayet etmiştir,gün doğmadan neler doğar deyip bekliyorum işte, zaten bana fal bakan kadın Şubat 2011 de iş değiştiriyosun demişti, o yüzden kendimi iyice hazırladım

Gülşan linklere baktım beğendim oto koltuklarını ama biz hafta sonu Esinle baktığımızda 500-600 falandı fiyatlar, ucuz etin yahnisi misali olmasın bunlar da:44: yani bunlar iyiyse hemen ben de alayım bi tane,çocuk kucağımda gidiyoruz arabada :18:

Günaydın, erken geldim şirkete ama işten dolayı ancak yazabiliyorum..

Pınarcım, Eymen in iyileşmesine sevindim, Gülşana katılıyorum, balık yağı ve vitamin desteğini mutlaka sor doktora, Eymen in bağışıklığı zayıf olabilir çünkü, ayrıca seni unutmadık hep aklımızdasın..

Gülşancım, burda boşuna demiyorduk değil mi koynumuzda uyuyor diye, bak uygulamalı görmüşsün, aramıza hoşgeldin sende o halde :)) Al koynuna koklaya koklaya uyuyun yaww.. İklim geceleri 1 kere uyanıyor artık, sütünü içip uykusuna devam ediyor, çok şükür bu günleri de gördüm ya :))
Oto koltuğu olarak 2. linktekini al bence yatma özelliği de varmış hemde daha ucuz..
Puset olarak ben pahalı buldum onu ama sen bilirsin, Ankara da aynıları 50-60 TL, alsam sana göndersem diyecem ama kargo ücreti ile yine aynı olur, birde yürümeye başlayan çocuklar pusette durmuyor pek, İklim artık dışarda da yürümek istiyor hep, bu saatten sonra puset almak ne derece doğru bilemem ama ihtiyaç var diyorsan sen bilirsin tabi..

Burcucum, kovulmamışsın :)) Doruk un da uykuları düzene girer inşallah.. Bence akşamları eve gitme işini abartıyorsun sen, kendine de vakit ayırmaya ihtiyacın var, ben bu konuda hiçbir fırsatı kaçırmıyorum açıkçası, şirketteki tüm organizasyonlarda en öndeyim.. Dün akşam eve gittiğimde saat 22:30 du, çok çalıştım çoookkk, kuzu beni özlemiş tabi, bol bol yüzümü yaladı, biraz oynadık sonra sütünü içirdim saat 23:30 da uyudu bende 24:00 da yattım, sarıldık uyuduk minnoşla, süt iznin bitince yeni düzene alışmanızda fazla zaman almaz meraklanma, gözünde büyütme yeter..

Ayfercim, kime kızdın, sabah sabah sinirlendirmişler seni.. Sakin ol..

Merve, oto koltuğunuz hayırlı olsun, güle güle kullansın Melikecik, bizimki yatma pozisyonu olmayanlardan, İklim dimdik oturabiliyor, başlık kısmını ona göre ayarladım ve uyuduğu zaman kafasını yana dayayıp uyuyor, boynu düşmedi bugüne kadar, artık kocaman oldular kendileri de başlarının çaresine bakabiliyor yani..

Son düzenleme:
kraftın 9-36 kg olanı yatmıyo çok baktım ona,herşeyimiz kraft memnunum bende ama oto koltuğu istediğim gibi değil. ben oto koltuğunun orjinal kılıfını kullanmayı düşünmüyorum zaten en iyisi bile sentetik,nette havlu çarşaf gibi oto koltuğu kılıfları var 30tl ye ondan alcam zaten. burda sadece chickko nun oto koltuklarından satılıyo 500 tlden aşağısı yok çok para gibi geliyo bana netten alcam galiba beğenmezsem iade ederim zaten
mertin burnu tıkanıyo buara ondan çok kalkıyo gece artık dayanamadım ağlamasına burnuna vicks sürdüm 3 saat deliksiz uyudu yavrum yarında vicks sürecem belki rahatlar canımıniçi

Günaydın
İşyerimde fırtına öncesi sessizlik hakim bekleyip görücez...Bi geçmişe bakayım
hayırdır

ağzı laf dolu desene yerim o çenebazı

evdeki bebek arabası kazulet gibi bagaja bile zor sığıyor hiç işime yaramadı bu puset çok hafif ve küçücük ayrıca tam yatmasıda güzel uyursa rahat eder hiçdeğilse fiyatıda iyi beğendim ben, ama oto koltuğu konusunda kararsızım biraz daha aarştırayım bakalım,300den fazla vermeyi düyünmüyorum ama:26:
patron insafa gelir belki hep 4 te çıkarsın inşallah

ben 1 aydan beri sallamıyorum walla uykusu gelene kadar yanıma gelmiyor sonra geliyor ve emerek uyuyor....Sallayınca ağlıyor emerek uyumak istiyor

ne güzel yaaa

:)) aslında iki kere kalkmasını istiorm ama kalkmıo 3 gündür. gündüz uykusu hafif zaten bari gce uyusun sıpacık.
aylin çevre müh. dimi sen çorluda başka iş bulabilcen mi gerçi gelişmiş biyer ama ilçe sonuçta.
yasemin ne bilim toyota reklamından tırstım melike pimpirikli sıpa olduğu için uyurken yatsa sanki daa ii uyur gibi cunku kırmızı ışıkta bilde durunca uyanıo.
ayfer bende uyuturken sallamıorm emerek uyuyor ama tam 30 dk sonra uyanıor we ayagımda devam ediyor hayatta sallayarak uyutamam illa emecek dalması çok kolay emerek uyuor sonra bırakıyor sanırsın ki derin alemlerde ama nası oluo anlamıorm 30 dk sonra uyanıo ayaamakoyuyorum iki pışpış gene uyuyo ömrümü yedi bu uykusu.
burcu geriye dönük oto koltukları 0-13 kilo için önerilio o zmnlar boyunlarını tutamazlar die ama kocamanken geri geri gitmek istemiolar dışarıyı izlemek istiolar melikeini ilk koltuğu geriye dönüktü çok iyiydi hakken çok güvenli o. ama şimdi geri geri gitmek istemior artı artık yüksekte oturmak istio o alcaktas baya gökyüzünü görebilio.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…