- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #101.961
Benim de artık almam lazım
:Ne kötü ya sizin oralar allah yardımcınız olsun
Çok güldürdün beni bugün her yazınla evet koşarken ipek gömlek giymeyiz :)
Ayrıca şaşırdım melike 1 kere kalkıyor ve sen maşşa diyosun?hayırdır kafana saksı mı düştü? :)
Kerem 2 sabahtır bakıcıya gitmek istemiyor,babasına gitmek istemiyor,4 günde bana çok fena alıştı,sabah bakıcıya ağlayarak gitti ki kadına koşa koşa giderdi dışarı çıkıyor diye, oraya gittiği an beni unutuyor tabi ama böyle olursa her sabah yandık, babası da çok kırıldı onun kucağından bana atlıyor diye,bi daha gitmek yok hiçbiyere kalmaya deyip duruyor.
Dün bir tartışma vuku buldu ben müdüre şikayet ettim tartıştığım kişiyi, o da beni büyük ihtimal patrona şikayet etmiştir,gün doğmadan neler doğar deyip bekliyorum işte, zaten bana fal bakan kadın Şubat 2011 de iş değiştiriyosun demişti, o yüzden kendimi iyice hazırladım
Günaydın, erken geldim şirkete ama işten dolayı ancak yazabiliyorum..
Pınarcım, Eymen in iyileşmesine sevindim, Gülşana katılıyorum, balık yağı ve vitamin desteğini mutlaka sor doktora, Eymen in bağışıklığı zayıf olabilir çünkü, ayrıca seni unutmadık hep aklımızdasın..
Gülşancım, burda boşuna demiyorduk değil mi koynumuzda uyuyor diye, bak uygulamalı görmüşsün, aramıza hoşgeldin sende o halde :)) Al koynuna koklaya koklaya uyuyun yaww.. İklim geceleri 1 kere uyanıyor artık, sütünü içip uykusuna devam ediyor, çok şükür bu günleri de gördüm ya :))
Oto koltuğu olarak 2. linktekini al bence yatma özelliği de varmış hemde daha ucuz..
Puset olarak ben pahalı buldum onu ama sen bilirsin, Ankara da aynıları 50-60 TL, alsam sana göndersem diyecem ama kargo ücreti ile yine aynı olur, birde yürümeye başlayan çocuklar pusette durmuyor pek, İklim artık dışarda da yürümek istiyor hep, bu saatten sonra puset almak ne derece doğru bilemem ama ihtiyaç var diyorsan sen bilirsin tabi..
Burcucum, kovumamışsın :)) Doruk un da uykuları düzene girer inşallah.. Bence akşamları eve gitme işini abartıyorsun sen, kendine de vakit ayırmaya ihtiyacın var, ben bu konuda hiçbir fırsatı kaçırmıyorum açıkçası, şirketteki tüm organizasyonlarda en öndeyim.. Dün akşam eve gittiğimde saat 22:30 du, çok çalıştım çoookkk, kuzu beni özlemiş tabi, bol bol yüzümü yaladı, biraz oynadık sonra sütünü içirdim saat 23:30 da uyudu bende 24:00 da yattım, sarıldık uyuduk minnoşla, süt iznin bitince yeni düzene alışmanızda fazla zaman almaz meraklanma, gözünde büyütme yeter..
Ayfercim, kime kızdın, sabah sabah sinirlendirmişler seni.. Sakin ol..
Merve, oto koltuğunuz hayırlı olsun, güle güle kullansın Melikecik, bizimki yatma pozisyonu olmayanlardan, İklim dimdik oturabiliyor, başlık kısmını ona göre ayarladım ve uyuduğu zaman kafasını yana dayayıp uyuyor, boynu düşmedi bugüne kadar, artık kocaman oldular kendileri de başlarının çaresine bakabiliyor yani..
kraftın 9-36 kg olanı yatmıyo çok baktım ona,herşeyimiz kraft memnunum bende ama oto koltuğu istediğim gibi değil. ben oto koltuğunun orjinal kılıfını kullanmayı düşünmüyorum zaten en iyisi bile sentetik,nette havlu çarşaf gibi oto koltuğu kılıfları var 30tl ye ondan alcam zaten. burda sadece chickko nun oto koltuklarından satılıyo 500 tlden aşağısı yok çok para gibi geliyo bana netten alcam galiba beğenmezsem iade ederim zaten
mertin burnu tıkanıyo buara ondan çok kalkıyogece artık dayanamadım ağlamasına burnuna vicks sürdüm 3 saat deliksiz uyudu yavrum yarında vicks sürecem belki rahatlar canımıniçi
hayırdır
ağzı laf dolu desene yerim o çenebazı
evdeki bebek arabası kazulet gibi bagaja bile zor sığıyor hiç işime yaramadı bu puset çok hafif ve küçücük ayrıca tam yatmasıda güzel uyursa rahat eder hiçdeğilse fiyatıda iyi beğendim ben, ama oto koltuğu konusunda kararsızım biraz daha aarştırayım bakalım,300den fazla vermeyi düyünmüyorum ama:26:
patron insafa gelir belki hep 4 te çıkarsın inşallah
ne güzel yaaa
canım çarşıda gezerken kollarım kopuyo artık, taşıyamıyorum,yürümeye başlasa bile çarşıda yürümesine izin vermem zaten burdakiler ehliyetini kasaptan almış gibi,yayalar zaten arabalardan daha tehlikeli türkiyeyi 20 yıl geriden takip ediyolar, mutlaka alcam baston pusetlerden kararlıyımGünaydın, erken geldim şirkete ama işten dolayı ancak yazabiliyorum..
Pınarcım, Eymen in iyileşmesine sevindim, Gülşana katılıyorum, balık yağı ve vitamin desteğini mutlaka sor doktora, Eymen in bağışıklığı zayıf olabilir çünkü, ayrıca seni unutmadık hep aklımızdasın..
Gülşancım, burda boşuna demiyorduk değil mi koynumuzda uyuyor diye, bak uygulamalı görmüşsün, aramıza hoşgeldin sende o halde :)) Al koynuna koklaya koklaya uyuyun yaww.. İklim geceleri 1 kere uyanıyor artık, sütünü içip uykusuna devam ediyor, çok şükür bu günleri de gördüm ya :))
Oto koltuğu olarak 2. linktekini al bence yatma özelliği de varmış hemde daha ucuz..
Puset olarak ben pahalı buldum onu ama sen bilirsin, Ankara da aynıları 50-60 TL, alsam sana göndersem diyecem ama kargo ücreti ile yine aynı olur, birde yürümeye başlayan çocuklar pusette durmuyor pek, İklim artık dışarda da yürümek istiyor hep, bu saatten sonra puset almak ne derece doğru bilemem ama ihtiyaç var diyorsan sen bilirsin tabi..
Burcucum, kovulmamışsın :)) Doruk un da uykuları düzene girer inşallah.. Bence akşamları eve gitme işini abartıyorsun sen, kendine de vakit ayırmaya ihtiyacın var, ben bu konuda hiçbir fırsatı kaçırmıyorum açıkçası, şirketteki tüm organizasyonlarda en öndeyim.. Dün akşam eve gittiğimde saat 22:30 du, çok çalıştım çoookkk, kuzu beni özlemiş tabi, bol bol yüzümü yaladı, biraz oynadık sonra sütünü içirdim saat 23:30 da uyudu bende 24:00 da yattım, sarıldık uyuduk minnoşla, süt iznin bitince yeni düzene alışmanızda fazla zaman almaz meraklanma, gözünde büyütme yeter..
Ayfercim, kime kızdın, sabah sabah sinirlendirmişler seni.. Sakin ol..
Merve, oto koltuğunuz hayırlı olsun, güle güle kullansın Melikecik, bizimki yatma pozisyonu olmayanlardan, İklim dimdik oturabiliyor, başlık kısmını ona göre ayarladım ve uyuduğu zaman kafasını yana dayayıp uyuyor, boynu düşmedi bugüne kadar, artık kocaman oldular kendileri de başlarının çaresine bakabiliyor yani..
koalanınkini beğendim daha çok ama araştırmaya devam ediyorum güzel bişeyde karar kılarsam mutlaka sanada söylerim canımGülşan linklere baktım beğendim oto koltuklarını ama biz hafta sonu Esinle baktığımızda 500-600 falandı fiyatlar, ucuz etin yahnisi misali olmasın bunlar da:44: yani bunlar iyiyse hemen ben de alayım bi tane,çocuk kucağımda gidiyoruz arabada :18:
evet şuan sağanak yağmur var dışarıda hava 5 derece, 200 polis yağmurun altında üçbeş çapulcu yüzünden bekliyo çok kızgınım çokBenim de artık almam lazım
:Ne kötü ya sizin oralar allah yardımcınız olsun
Çok güldürdün beni bugün her yazınla evet koşarken ipek gömlek giymeyiz :)
Ayrıca şaşırdım melike 1 kere kalkıyor ve sen maşşa diyosun?hayırdır kafana saksı mı düştü? :)
Kerem 2 sabahtır bakıcıya gitmek istemiyor,babasına gitmek istemiyor,4 günde bana çok fena alıştı,sabah bakıcıya ağlayarak gitti ki kadına koşa koşa giderdi dışarı çıkıyor diye, oraya gittiği an beni unutuyor tabi ama böyle olursa her sabah yandık, babası da çok kırıldı onun kucağından bana atlıyor diye,bi daha gitmek yok hiçbiyere kalmaya deyip duruyor.
:)) aslında iki kere kalkmasını istiorm ama kalkmıo 3 gündür. gündüz uykusu hafif zaten bari gce uyusun sıpacık.
aylin çevre müh. dimi sen çorluda başka iş bulabilcen mi gerçi gelişmiş biyer ama ilçe sonuçta.
yasemin ne bilim toyota reklamından tırstım melike pimpirikli sıpa olduğu için uyurken yatsa sanki daa ii uyur gibi cunku kırmızı ışıkta bilde durunca uyanıo.
ayfer bende uyuturken sallamıorm emerek uyuyor ama tam 30 dk sonra uyanıor we ayagımda devam ediyor hayatta sallayarak uyutamam illa emecek dalması çok kolay emerek uyuor sonra bırakıyor sanırsın ki derin alemlerde ama nası oluo anlamıorm 30 dk sonra uyanıo ayaamakoyuyorum iki pışpış gene uyuyo ömrümü yedi bu uykusu.
burcu geriye dönük oto koltukları 0-13 kilo için önerilio o zmnlar boyunlarını tutamazlar die ama kocamanken geri geri gitmek istemiolar dışarıyı izlemek istiolar melikeini ilk koltuğu geriye dönüktü çok iyiydi hakken çok güvenli o. ama şimdi geri geri gitmek istemior artı artık yüksekte oturmak istio o alcaktas baya gökyüzünü görebilio.
canım çarşıda gezerken kollarım kopuyo artık, taşıyamıyorum,yürümeye başlasa bile çarşıda yürümesine izin vermem zaten burdakiler ehliyetini kasaptan almış gibi,yayalar zaten arabalardan daha tehlikeli türkiyeyi 20 yıl geriden takip ediyolar, mutlaka alcam baston pusetlerden kararlıyımburda herşey pahalı zaten alıştım ben canım ablam ve abim yeğenlerim 3 buçuk yaşına girene kadar kullandı puseti çok işimizi görüyodu ama kafamı karıştırdın şimdi,ayrıca yürümeye başlayan çocuk eskisinden daha çok kucakçı olur çünkü çabuk yoruluyolar yürürken biriki ay sonra göreceksin bak
koalanınkini beğendim daha çok ama araştırmaya devam ediyorum güzel bişeyde karar kılarsam mutlaka sanada söylerim canımbizde mertle kucakta seyehat ediyoruz,üstelik beyefendi arka koltukta çok sıkılıyo araba koltuğu yüksek oluyo ya belki dışarıyı izler diye ümidediyorum
evet şuan sağanak yağmur var dışarıda hava 5 derece, 200 polis yağmurun altında üçbeş çapulcu yüzünden bekliyo çok kızgınım çokbu polislerin içinde hamile bayanlar bile var bu dahada ağrıma gidiyor burası türkiyemi acaba gerçekten ben bazen inanmıyorum,israil filistin çatışmaları gibi görünüyo uzaktan,dün bir sağlıkocağı ve ilkokulu molotofladı ........................ler artık düşünün nekadar hain olduklarını
biz çok uzun yola çıkıyoruz merve kayseri ankara bide tatile gidersek akdeniz taraflarına yol çook uzun oğlumun güvende olduğunu bilmem lazım yoksa şehiriçinde dediğin doğru kendi kucağımda emniyet kemerini ikimizin üstünden takıyorum sıkıcada sarılıyorum oğluma keyifle gidiyoz ama uzun yol öyle değil tırlar kamyonlar oluyo yolda ve kazalar kaçınılmaz olabiliyo ondan 36kg istiyomgülşan 9-36 gereksiz bence 25ten sonra sadece minder kılıklı yükselticiler yetio o yüzden 9 25 bak derim ben onlar yatıo.
maaşallah melikeye darısı mertin başına:)) aslında iki kere kalkmasını istiorm ama kalkmıo 3 gündür. gündüz uykusu hafif zaten bari gce uyusun sıpacık.
aylin çevre müh. dimi sen çorluda başka iş bulabilcen mi gerçi gelişmiş biyer ama ilçe sonuçta.
yasemin ne bilim toyota reklamından tırstım melike pimpirikli sıpa olduğu için uyurken yatsa sanki daa ii uyur gibi cunku kırmızı ışıkta bilde durunca uyanıo.
ayfer bende uyuturken sallamıorm emerek uyuyor ama tam 30 dk sonra uyanıor we ayagımda devam ediyor hayatta sallayarak uyutamam illa emecek dalması çok kolay emerek uyuor sonra bırakıyor sanırsın ki derin alemlerde ama nası oluo anlamıorm 30 dk sonra uyanıo ayaamakoyuyorum iki pışpış gene uyuyo ömrümü yedi bu uykusu.
burcu geriye dönük oto koltukları 0-13 kilo için önerilio o zmnlar boyunlarını tutamazlar die ama kocamanken geri geri gitmek istemiolar dışarıyı izlemek istiolar melikeini ilk koltuğu geriye dönüktü çok iyiydi hakken çok güvenli o. ama şimdi geri geri gitmek istemior artı artık yüksekte oturmak istio o alcaktas baya gökyüzünü görebilio.
eskisi bizimde işimize yaradı edirnedeyken çok gezerdik mertle ve pazara falan giderdim onunla arabasında uyurdu o ben işime bakardım ama artık hem mert hem araba çok yoruyo gerçekten baston puset şart heleki havalar ısınıyo biraya kadar gezmeler artar mertleBu aralar çoğunda anneye düşkünlük had safhada, Doruk da sürekli benim paçama yapışık durumda, dün ben tuvaletteyken o dışarda kapıyı yumrukluyordu :)
Hayırlısı olsun, iyi gelir değişiklik, bana da lazım...
Bi umutlandım ama yok kovulmadım :)
Şirketteki organizasyonlar bana keyif veren şeyler değil, öyle olsa kalırdım belki ama ben oğlumla çok daha keyifli vakit geçiriyorum Yasemincim.
İnsan herşeye alışıyor, yeni çalışma saatlerine de alışacağız tabi ki, ama ben tatmin olmuyorum o kadar kısa zaman geçirmekten
Puset konusunda bir baston lazım diye düşünüyorum, yürüseler bile ya yoruluyorlar ya uykuları geliyor, o yüzden pahalı olmayan bişey alacam ben.
İklim çook güzel uyuyomuş, maaşallah, gözün aydın arkadaşım...
Biz Chicco'nun for me modelini almıştık ve ben çok memnun kaldım Gülşancım. 1 sene dolu dolu kullandım, hafta sonları falan daha da kullanırız ama ben tek çıkınca baston iyi olur, çünkü bizimkini kucağımda Doruk varken taşıyamıyorum artık.
canım çarşıda gezerken kollarım kopuyo artık, taşıyamıyorum,yürümeye başlasa bile çarşıda yürümesine izin vermem zaten burdakiler ehliyetini kasaptan almış gibi,yayalar zaten arabalardan daha tehlikeli türkiyeyi 20 yıl geriden takip ediyolar, mutlaka alcam baston pusetlerden kararlıyımburda herşey pahalı zaten alıştım ben canım ablam ve abim yeğenlerim 3 buçuk yaşına girene kadar kullandı puseti çok işimizi görüyodu ama kafamı karıştırdın şimdi,ayrıca yürümeye başlayan çocuk eskisinden daha çok kucakçı olur çünkü çabuk yoruluyolar yürürken biriki ay sonra göreceksin bak
koalanınkini beğendim daha çok ama araştırmaya devam ediyorum güzel bişeyde karar kılarsam mutlaka sanada söylerim canımbizde mertle kucakta seyehat ediyoruz,üstelik beyefendi arka koltukta çok sıkılıyo araba koltuğu yüksek oluyo ya belki dışarıyı izler diye ümidediyorum
evet şuan sağanak yağmur var dışarıda hava 5 derece, 200 polis yağmurun altında üçbeş çapulcu yüzünden bekliyo çok kızgınım çokbu polislerin içinde hamile bayanlar bile var bu dahada ağrıma gidiyor burası türkiyemi acaba gerçekten ben bazen inanmıyorum,israil filistin çatışmaları gibi görünüyo uzaktan,dün bir sağlıkocağı ve ilkokulu molotofladı ........................ler artık düşünün nekadar hain olduklarını
Merve burası fabrikalar şehri bi iş çıkar elbet, dün kariyerden başvuru bile yaptım bi fabrikaya, eski çalıştığım yerin genel müdürü de bugün beni ziyarete geliyor şansa bak,bekleyeceğiz göreceğiz işte sizlerle beraber,dertlerimi dinleyeceğiniz günler yakın
biz çok uzun yola çıkıyoruz merve kayseri ankara bide tatile gidersek akdeniz taraflarına yol çook uzun oğlumun güvende olduğunu bilmem lazım yoksa şehiriçinde dediğin doğru kendi kucağımda emniyet kemerini ikimizin üstünden takıyorum sıkıcada sarılıyorum oğluma keyifle gidiyoz ama uzun yol öyle değil tırlar kamyonlar oluyo yolda ve kazalar kaçınılmaz olabiliyo ondan 36kg istiyom9-36 lıklarında çoğu yatıyo ama tereddütüm görmeden almak
maaşallah melikeye darısı mertin başına
eskisi bizimde işimize yaradı edirnedeyken çok gezerdik mertle ve pazara falan giderdim onunla arabasında uyurdu o ben işime bakardım ama artık hem mert hem araba çok yoruyo gerçekten baston puset şart heleki havalar ısınıyo biraya kadar gezmeler artar mertle
aylin buaralar hepimizin bebşi kucakçı oldu burcununki gibi tuvaletin kapısını yumruklamıyo ama yemek falan yaptırmıyo ortalığı toplatmıyo illaki onunla oturacam o kerdisi oynuyo ama yanında beni istiyo,5 dakika oynayıp kucağıma geliyo yalıyo tekrar oynamaya gidiyo falan çok yoruldum eşimde 4 gündür hep dışarıda bekleme görevinde gece 11 de geliyo eve, mert depresyona girdi resmendün gece tahıllı mamasını veriyordum merte babası geldi oğlum bi çığlıklar atıyo bi seviniyo mama sandalyesini zıplattı resmen çok özlemiş babasını koyun koyuna tv izlediler öyle yatırdım yavrumu
Off Gülşan içim bir tuhaf oldu, çok yazık çok, ellerine ne geçiyor böyle yapınca, hangi bilinçle yapıyorlar bunu anlamıyorum, Allah bildiği gibi yapsın onları, daha fazla yazmayım yoksa küfür edecem..
Puset konusunda benim dediklerime bakma sen, işini görecekse elbette alacaksın, bende bir ara almayı düşünmüştüm sonra İklim in gidişatına bakıp vazgeçtim, elimizdeki arabayla bir süre daha idare ederiz, çok ağır ve arabanın bagajına bile zor sığıyor haklısın ama ben tek başıma zaten hem İklimi hemde arabasını alıp dışarı çıkamadığım için baston pusette olsa işime yaramayacak yani..
Merve burası fabrikalar şehri bi iş çıkar elbet, dün kariyerden başvuru bile yaptım bi fabrikaya, eski çalıştığım yerin genel müdürü de bugün beni ziyarete geliyor şansa bak,bekleyeceğiz göreceğiz işte sizlerle beraber,dertlerimi dinleyeceğiniz günler yakın
sabah çayımı yudumlarkene sıcak sıcak sizlere bir merhab diyim dedim nasılsınız kızlar doğanı anneme verdimya rahat yazarım biraz.
ay facete hilalın ve mertin yürüme videoları yokmu koptum resmen .....mertin o koca göbeğiyle sendek sündek yürümesi,hilalin düşe kalka hala inat ve ısrarla yürümeye devam etmesi hele o gülüşü maşallahhh yaaa ikisinede kırkbir kere maşallah.
ayrıca doruk ve burcunun fotolarıda süper maşallah yakışıklı delikanlı anneyi gölgede bırakmış ama.
buluşma fotolarınada baktım yine yakışıklı delikanlılarımız yakmış alış veriş merkezini aranızda birgün bende olucam allah nasip kısmet ederse yada tatile antalyaya yolunuz düşerse mutlaka beklerim hepinizi.
oto koltuğu daha bende almadım bende bir puset vr çok rahatsız onu kullanmayı düşğnmüyorum martta aracı değiştiricez ona alıcam iki tane bidahada çıkarmam zaten.
herkese günaydın bu sabah güneşle uyandım dışarda çok güzel bir hava var eğer üşenmezsem atayı parka götürücem
buarada ben hep ataya öff ata öfff diye söyleniyorum ata bu sabah kalmış herşeyde öfff öfff diyo :))
aaaa yasemin tickırın 11 ay 4 hafta yazıyo doğrumu yaşınamı girdi ilkim
herkese günaydın bu sabah güneşle uyandım dışarda çok güzel bir hava var eğer üşenmezsem atayı parka götürücem
buarada ben hep ataya öff ata öfff diye söyleniyorum ata bu sabah kalmış herşeyde öfff öfff diyo :))
Güzel şeyler görürüz inşallah...
Ben de çok hevesleniyorum, havalar düzelince her gün sokaktayız biz artık.
Doruk da aynı anlattığın gibi Gülşan yaaa, kendi kendine oynuyor bir süre, sonra geliyor, sarılıyor sımsıkı, bi diş atıyor yanağıma, yalayıp gidip oyununa devam ediyor, 10 dk sonra yine geliyor.
Bazen bırakıp mutfağa falan gidiyorum, biraz bekliyor, gelmeyince nnnnneeeee diye bağırıp peşimden gelip paçamı çekiştiriyor. Tabi ben ne işim varsa bırakıp hemen yumuluyorum kuzuya
İklim'i kategori dışı bırakalım kanımca, onun hiç bi durumu bizim pipililere benzemiyor zati
Biz dertlerini dinleriz sorun değil de, umarım sen istediğin gibi, huzurlu bir ortamı olan ve maaşı seni tatmin edecek, en önemlisi nazi kampını andırmayan bir iş bulursun :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?