- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.001
evet burcu aynen öyle annem ataya çok sabırlı hiç sesini yükseltmiyo saatlarce oynuyo ...
Yasemin'in de dediği gibi, bizimle yaşayamadıklarını torunlarıyla yaşıyorlar işte, arada kaynayan biz oluyoruz. Ama bunu kötü niyetle yapmıyorlar ki, çok büyük bir sevgi ile yapıyorlar. Cumartesi günü kızlarla buluşamayınca, eve giderken anneme uğrayayım dedim. Beli ağrıyormuş, yatıyordu. Doruk'u görünce hemen yüzünde güller açtı, ayağa kalktı, oynamaya başladılar, bir süre sonra bi baktım ki annemin duruşu bile değişti. Sonra hadi anneanneme gidelim dedik, o da keyifsiz tv izliyordu, biz gidince canlandı kadın, o günden beri de sesi bir başka çıkıyor. Bizim canımız olan o yavrular, canımız kadar sevdiğimiz başka insanlara hayat veriyor aslında, ne güzel birşey :)
Aynen katılıyorum Burcu, bugün çok pozitif gördüm seni :))
oyy yerim ben onu nası bıktırdıysan artık çocuğuherkese günaydın bu sabah güneşle uyandım dışarda çok güzel bir hava var eğer üşenmezsem atayı parka götürücem
buarada ben hep ataya öff ata öfff diye söyleniyorum ata bu sabah kalmış herşeyde öfff öfff diyo :))
amanın iklimin doğum günü gelmişCanım 18 Şubatta girecek yaşına, Şubat 28 çekiyor ya ticker yanıltıyor o yüzden :))
Öfff Şebnem yaaa, yerim ben o boncuk gözlüyü, kızdırma kuzumu, sabrımız tükeniyor bazen ama napalım katlanacaz :))
Heee, İklim bir ayrı zaten, milletinki bebek arabasında emniyet kemeri de bağlı olmak kaydıyla kuzu kuzu oturur etrafa bakar, bizimki bebek arabasının içinde ayakta gider, yanından geçen çocukların saçlarını çeker ağlatır :)))
Pazar günü dışarı çıktık, babası kızımıda götürecem hava alsın dedi, arabaya oturduk, İklimi oto koltuğuna oturttum, emniyet kemerini henüz bağlamamıştım, çantayı da yanıma koyayım da öyle bağlayım, şimdiden bağlarsam sıkılır dedim, sağımdan soluma dönene kadar İklim ayağa kalkmıştı, sonrada elimden sıyrılıp yere indi, arabanın camından babasına bağırıyor gel gel diye...
Biraz önce de annemi aradım, o da açmadı telefonu, şimdi geri döndü annem, yetişemedim tel. dedi, İklim telefonu işaret parmağıyla gösterip alooo ıhh ıhhh diyormuş, çalıyor açsana be kadın demek istedi heralde diyo annem, koptum yaa.. sonra telefonu annemin elinden aldı ve bana öpücük atıp, birkaç tuşa da basıp bay bay deyip yüzüme kapattı :))
bence sevinmelisin bir bebeğe annesi kadar en iyi anneaneesi bakar,kıskanma ve dua et annen bakacağı için aaah anneciğim buırda olsada o baksa yavrumaSelamlar. Kyınvalidemler 13 gun kalıp cuma gunu gittiler, evv bombos oldu onlar gidince. peslerinden agladım bile o kadar alıstım iyi oluyodu cumbur cemaat yemekler falan. mutfaga girmedm hic zaten k.valide sagolsun herseyle o ilgilendi. hafta sonu da annemler geldi.
simdi bir sorunum var kafamda cozmem gereken bana bir akıl verin. barıs haftada bir gormesine ragmen annme cok dusun, bana bile gelmiyor onun kucagındayken.ben ise baslayınca annem bakacak buyuk ihtimal. bu durum canımı sıkıyor iste. ozluyo diye ondan bana gelmiyordur degil mi. ben ise baslayınca da aynı seyi yasarsam ölürüm. ben ise kesin geri donus yaptıgımda 1,5 yasında olacak (mayısta baslıcam aslında ama hazirandan sonra tatil zaten ara ara giderim, eylulde acılıyo üniversite, o yuzden kesin donnus eylul 2011). o zaman da aynı seyi yasarmıyım sizce. gecen hafta okula gittim. dondugumde pacama yapıstı inmedi kucagımdan, ama o zaman kayınvalidemler vardı.
memurlara ucretsiz izin 24 aya cıkarıldı. gozumu karartıp eylulden sonra tkrar ucretsiz izne mi cıksam diyorum. off annem gittiginden beri aglıyorum, gun gectikce ayrılmak daha zor olacaak biliyorum.bakıcı mı tutsam, krese mi versem bu kıskanclıkk oldurecek beniiii...bir rahatlatın beni nollurrr...
dayanamadım burcuHafta sonu bi pasta al, İklim'i de al babaannene git, alternatif doğumgünü yapın, olmaz mı?
Ben öyle yapacam da :)
Ben de yazmamak için tutuyorum kendimi, gaz vermeyin, Serdar abilik olmayalım.
Ayy Gülşan, bi gün sıksaydın dişini be arkadaşım, niye atıyorsun kendini şimdi onların arasına...
Maaşallah Barış'a
Pınar, sanırım bizdeki durumun benzerleri yaşanacak sizde de. Bizim aramızda epey bir kriz oldu bu durum. Hepiniz biliyorsunuz zaten, ben işe çok erken döndüğüm için hep bir acı oldu içimde, annemin de Doruk'un ona olan düşkünlüğünü fark etmeden sürekli benim önüme sermesi epey dağıttı beni. En sonunda bir gün patladım, o zaman fark etti bu gidişatın beni ne kadar üzdüğünü, şimdi daha dikkatli davranıyor. Sen benim gibi patlama noktasına gelmeden annenle konuşursun gerekirse, üzüldüğünü anlatırsın, anlayış gösterecektir, sonuçta biz de onların evladıyız, torun ne kadar kıymetli olsa da bizim üzülmemizi hiç istemezler.
sadece cahillikten bencede yaptıklarıSLM MİLLET
kendilerine zarar veriyorlar başka yedikleri bir nane yok, o sağlık ocağı da okul da senin evladın için ne geçti elineallah hepimizin yardımcısı olsun burası son derece sakin biz çok şanslıymışız
tam ısırmalık senin bu cadı yav
korkunun ecele faydası yok canım benim 2 yaşına kadar da kalsan yanında sonuç yine senin işe dönüşün ve onun bir başkasıyla kalması. ayrıca çocuğuna bu kadar BAĞIMLI olmak sana zarar verir ikinize de yaşam alanı bırakmayı öğrenmen gerekiyor. şu zamana kadar senin varlığını öğrenmiş olan bir bebek asla bir başkasını senin yerine koyamaz.
ben ce senin artık bebeğinden ve evinden başka yerlerde de vakit geçirip dünyayla barışma zamanın gelmiş. hatta geç kalmışsın diyebilirim.
evet bunlara da katılıyorum
cahillikte sınırları yok :26: benim yaşadığım yerde devlete ait bir üretim çiftliği var halkın çoğu zamanında buradan ekmek yemiş o yüzden pek uç noktalarda değiller ama öyle cahiller ki anlatmakla bitmez.
allah sana kolaylık versin gülşancığım umarım bir aksilik olmadan evine ulaşmışsındır.
kekik defne yapragı veya bol sarmısak kullan..
oyy yerim ben onu nası bıktırdıysan artık çocuğu
amanın iklimin doğum günü gelmiş
bence sevinmelisin bir bebeğe annesi kadar en iyi anneaneesi bakar,kıskanma ve dua et annen bakacağı için aaah anneciğim buırda olsada o baksa yavruma
barış yürüyormuş maaşallah
dayanamadım burcu
sadece cahillikten bencede yaptıkları
ben evdeyim işe geri gitmedim
Heee arada yapıyorum böyle, değişiklik oluyor
Ebuşşş, hoşgeldin
Hilal'e ayakkabı aldık ve yürümekte çok zorlandı suratıma baktı akşam ellerinden tuttum robot gibi yürüdü...Patikli ayakkabı ve düz tabanlı yumuşak ayakkabı giyince bu çok zor geldi ama bizde çok güldük alışır inşallah yaa yoksa kızım düz tabanlı olacakSizler ayakkabı kullanmaya başladınız mı ? Birde parmaklarını hep içe çekiyor....Dengeyi koruyor yaa
ayy eşin askerdemiydi sen doğum yaptığında çok zor olmuştur eminimbenim eşim evlenmeden önce askerliğini yapmıştı yeni yasadan yararlanamadı polisler zaten askerlik yapıyo bence iyi oldu bu yasa gerkliydi yani,ben bile askerliğimi yaptım:82:
canım sen keremi alınca kapını kapatıp oturuyorsun ama seni goruyoo hep cocuk. annemler bizdee kalacak, veya biz gidecegiz yalnızz kalamayacagız aksamları da. neysee cokk duygusalım bu aralar ondan bu kadar takıyorum sanırım.
ayfercim ben 3 aya yakındır ayakkabı kullanıorm o kadar çok aradım ki anlatamam ama gönlüme göre buldum ayakkaımız yumuşacık taban ve topuk kısmı lastik dier yerleri deri yani kolayca kıvrım olabiliyor we ço krahat yürüyor giyerkende ckarkende hiç zorlanmıoruz. ayakkabı dünyası flo ceylan kanz bakmadığım yer kalmadı en sonunda pançodan buldum doktor raporlu we tam ortopedikmiş dier magazalarda giydirdim yürüyemedi giydirmeye çalışırken ayakbileğini acıttım ama bundan çok memnunum tavsiye ederim zorlama bence hilali rahat ayakkabı olsa yürür başka al benimki gibi yarı tabanlı al..
bizimkide yumuşak taban fakat alışık olmadığından ilk deneme de istemedi ama alıştıracağız yürümeye:)))
bu arada bizde ilk dogum gunumuzu yaptik gecen hafta.cok curcuna oldu. barıs cok huysuzdu o gun, kalabalıEki Görüntüle 141823 Eki Görüntüle 141823 gı gorunce daha da huysuzlastı.misafiler geldiğinde uykusu gelmisti. bede onu uyuttum, pasta harici yemeklerimizi o uyurken yedik. o uyanınca pastaya gectik. ne odlu nasıl oldu nlamadım, birisi hadi cocuklar alın barısı pastanın basına gecin dedi, benim elimede kamerayı tutusturdular, ne oldugunu anlamadan iyiki dogdun barıs sarkısını soylemeye basladılar. barıs cok sasırd etrafa saskın saskın bakarken ben aglmaya basladım, cok duygusal bir andı. aksam hersey bittikten sonra farkettik ki ben o saskınlıkla play tusuna basmamısım ve hicbirsey cekmemisim kameraylazaten cocugumun yanında olamadıgım icin uzgundum, kamera olayı iyicetuz biber oldu. haftaya bir dogum gunumuz daha var gercek gununde, onda insallah cekebiliriz. iste ben ve barısımm...
okurken agladım...sanırım bende gizleyemicen dogumgünü gözyaşlarımı..
senide görebildik pınar sonunda..zihnimde canlandrdıgım dan farklı..daha olgun düşündümm seni nedense..:61:
Arkadaşlar slm
Bugün Pelin'in doğumgünü, benim de anneliğimin yıldönümü...
Bu annelik çok değiştirdi beni ya. Anne olmak ne güzel bişeymiş...
Arkadaşlar slm
Bugün Pelin'in doğumgünü, benim de anneliğimin yıldönümü...
Bu annelik çok değiştirdi beni ya. Anne olmak ne güzel bişeymiş...
bende onu soracaktım tam elektrikler gittikızlar şu altları tırtırlı benek benek kabartmalı patik ayakkabılar yurumeye oldukca faydalı ..yere tutuculugu kolay sagladıgı için destek alıp kolay yuruyorlar...
bu arada bizde ilk dogum gunumuzu yaptik gecen hafta.cok curcuna oldu. barıs cok huysuzdu o gun, kalabalıEki Görüntüle 141823 Eki Görüntüle 141823 gı gorunce daha da huysuzlastı.misafiler geldiğinde uykusu gelmisti. bede onu uyuttum, pasta harici yemeklerimizi o uyurken yedik. o uyanınca pastaya gectik. ne odlu nasıl oldu nlamadım, birisi hadi cocuklar alın barısı pastanın basına gecin dedi, benim elimede kamerayı tutusturdular, ne oldugunu anlamadan iyiki dogdun barıs sarkısını soylemeye basladılar. barıs cok sasırd etrafa saskın saskın bakarken ben aglmaya basladım, cok duygusal bir andı. aksam hersey bittikten sonra farkettik ki ben o saskınlıkla play tusuna basmamısım ve hicbirsey cekmemisim kameraylazaten cocugumun yanında olamadıgım icin uzgundum, kamera olayı iyicetuz biber oldu. haftaya bir dogum gunumuz daha var gercek gununde, onda insallah cekebiliriz. iste ben ve barısımm...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?