2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

evet burcu aynen öyle annem ataya çok sabırlı hiç sesini yükseltmiyo saatlarce oynuyo ...

Yasemin'in de dediği gibi, bizimle yaşayamadıklarını torunlarıyla yaşıyorlar işte, arada kaynayan biz oluyoruz. Ama bunu kötü niyetle yapmıyorlar ki, çok büyük bir sevgi ile yapıyorlar. Cumartesi günü kızlarla buluşamayınca, eve giderken anneme uğrayayım dedim. Beli ağrıyormuş, yatıyordu. Doruk'u görünce hemen yüzünde güller açtı, ayağa kalktı, oynamaya başladılar, bir süre sonra bi baktım ki annemin duruşu bile değişti. Sonra hadi anneanneme gidelim dedik, o da keyifsiz tv izliyordu, biz gidince canlandı kadın, o günden beri de sesi bir başka çıkıyor. Bizim canımız olan o yavrular, canımız kadar sevdiğimiz başka insanlara hayat veriyor aslında, ne güzel birşey :)

Aynen katılıyorum Burcu, bugün çok pozitif gördüm seni :))

oyy yerim ben onu nası bıktırdıysan artık çocuğu

amanın iklimin doğum günü gelmiş

bence sevinmelisin bir bebeğe annesi kadar en iyi anneaneesi bakar,kıskanma ve dua et annen bakacağı için aaah anneciğim buırda olsada o baksa yavruma
barış yürüyormuş maaşallah

dayanamadım burcu

sadece cahillikten bencede yaptıkları
ben evdeyim işe geri gitmedim

Son düzenleme:

3 dk görecek imkan olsa, onu kullanmadan duramıyor insan, doğru...
Ohhh süper olmuş, hadi keyfine bak, Mert'i ye bizim için :)

ayfercim ben 3 aya yakındır ayakkabı kullanıorm o kadar çok aradım ki anlatamam ama gönlüme göre buldum ayakkaımız yumuşacık taban ve topuk kısmı lastik dier yerleri deri yani kolayca kıvrım olabiliyor we ço krahat yürüyor giyerkende ckarkende hiç zorlanmıoruz. ayakkabı dünyası flo ceylan kanz bakmadığım yer kalmadı en sonunda pançodan buldum doktor raporlu we tam ortopedikmiş dier magazalarda giydirdim yürüyemedi giydirmeye çalışırken ayakbileğini acıttım ama bundan çok memnunum tavsiye ederim zorlama bence hilali rahat ayakkabı olsa yürür başka al benimki gibi yarı tabanlı al..

ewet canım çok zordu 8. aya akadar yanında kaldım sonra annemlerin yanına geldim doğumdan sonra tekrar gitcektim ama askerlik yaptığı yerde hawalar bi türlü ısınamatınca bebişimize kıyamadık gitmedim bende oda 3 haftaya bi geldi gördü öyle idsre ettik ama çok zordu allah kimseyi eşinden ayrı koymasın amin.

evet tatlım çok duygusal bir dönemdesin, ama korkma korktuğun gibi olmayacak,zamana bırak sonuçta annen o.

Bu arada size son dakika şok haberi veriyorum, eski genel müdürümle yemekten geliyorum,kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş, gel benim yanımda çalış tekrardan dedi ve ek yetkiler verdi. Birbirimize düşünme zamanı tanıdık.

kızlar şu altları tırtırlı benek benek kabartmalı patik ayakkabılar yurumeye oldukca faydalı ..yere tutuculugu kolay sagladıgı için destek alıp kolay yuruyorlar...

bu arada bizde ilk dogum gunumuzu yaptik gecen hafta.cok curcuna oldu. barıs cok huysuzdu o gun, kalabalıEki Görüntüle 141823 Eki Görüntüle 141823 gı gorunce daha da huysuzlastı.misafiler geldiğinde uykusu gelmisti. bede onu uyuttum, pasta harici yemeklerimizi o uyurken yedik. o uyanınca pastaya gectik. ne odlu nasıl oldu nlamadım, birisi hadi cocuklar alın barısı pastanın basına gecin dedi, benim elimede kamerayı tutusturdular, ne oldugunu anlamadan iyiki dogdun barıs sarkısını soylemeye basladılar. barıs cok sasırd etrafa saskın saskın bakarken ben aglmaya basladım, cok duygusal bir andı. aksam hersey bittikten sonra farkettik ki ben o saskınlıkla play tusuna basmamısım ve hicbirsey cekmemisim kamerayla zaten cocugumun yanında olamadıgım icin uzgundum, kamera olayı iyicetuz biber oldu. haftaya bir dogum gunumuz daha var gercek gununde, onda insallah cekebiliriz. iste ben ve barısımm...

Son düzenleme:

okurken agladım...sanırım bende gizleyemicen dogumgünü gözyaşlarımı..
senide görebildik pınar sonunda..zihnimde canlandrdıgım dan farklı..daha olgun düşündümm seni nedense..:61
:

Arkadaşlar slm
Bugün Pelin'in doğumgünü, benim de anneliğimin yıldönümü...
Bu annelik çok değiştirdi beni ya. Anne olmak ne güzel bişeymiş...

Arkadaşlar slm
Bugün Pelin'in doğumgünü, benim de anneliğimin yıldönümü...
Bu annelik çok değiştirdi beni ya. Anne olmak ne güzel bişeymiş...

iyiki dogduuuuuuuun peeeeeelinnnn...iyiki dogurduuuuuuuunnnn annesiiiii......mutlu yıllarrr mutlu yıllarr sizeeeeeeeee......
gecen sene bugünü cok net jatrlıyorum hatta hasret pelin in fotolarını paylaştı burda bizlerle..

kızlar şu altları tırtırlı benek benek kabartmalı patik ayakkabılar yurumeye oldukca faydalı ..yere tutuculugu kolay sagladıgı için destek alıp kolay yuruyorlar...
bende onu soracaktım tam elektrikler gitti

oğlunun ilk doğumgününde kamerayı senin elinemi tutuşturdular iyiki çekememişsin arkadaşım,ben olsam izlerken sinirimden ağlardım komşu çocuğu falan ayarlasana bidahakine herşeyi kaydetsin

aaa üzüldüm bak şimdi resim olayı video olayı başkası yokmuydu yaa çekseydi ....Olsun yine de haftaya gerçek doğum günü yapacaksınız ozaman tedbirli olun canım...
Ve resimlerinize bayıldım çok tatlısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…