- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.041
Saolun arkadaşlıarım. Darısı sizin bebeklerinize olsun..
Ben de çok net hatırlıyorum Ebrucum.. Tam da bu saatlerde dr muayene etmişti. Açılma sadece 2cm di..
Ne zaman doğacak bu çocuk die sıkıntı basmıştı bana.
Bizim herhangi bir doğumgünü organizasyonumuz yok. Akşama davetsiz gelen olmazsa çekirdek ailemizle bi pasta alıp kesicez. Yarın fotoğraflarını paylaşırım sizinle..
Bunlar da Pelin'in hallerinden seçmeler..Eki Görüntüle 141843 Eki Görüntüle 141844 Eki Görüntüle 141845 Eki Görüntüle 141846
senide halini vaktini almış şöyle kilolu bi hanım olarak düşünmüştüm fekat umdugumu bulamadımesasen kişilik analizim cok iyidir fakat zihinde canlandrma analizi başarısız..:44:
burcu fiyat alayım lüfen..yazgı nın şu magnetlerden bugün yarın bastracam foto secemedim henüz..belkide bu siteyi senin aracılıgınla allah sundu önüme..
2 gün var aramızda 10 martta bizim dogünmz..ama ben tam vaktı zamanında düşünüorum ktlamayı..
ay gözde kilo takıntın devammı hala..kabul et artık her bebek aynı bünyeye sahip degil zorlama yavruyu..bazı bebek su içse yarıyo anacım tombilik oluyo bazısıda ne yese yakıyo..
Saolun arkadaşlıarım. Darısı sizin bebeklerinize olsun..
Ben de çok net hatırlıyorum Ebrucum.. Tam da bu saatlerde dr muayene etmişti. Açılma sadece 2cm di..
Bizim herhangi bir doğumgünü organizasyonumuz yok. Akşama davetsiz gelen olmazsa çekirdek ailemizle bi pasta alıp kesicez. Yarın fotoğraflarını paylaşırım sizinle..
Bunlar da Pelin'in hallerinden seçmeler..Eki Görüntüle 141843 Eki Görüntüle 141844 Eki Görüntüle 141845 Eki Görüntüle 141846
hepsi birbirinden güzel akşam eşimle bakayım bir seçelim ne diyecek ama ben bayıldım neler neler var yaa
[sıze="2"]ayyy beni nasıl analiz etmiştin acaba aylaaar önce, çok merakım geldi şimdi :)
ebrucum adete ve boyuta göre değişiyor.
Mesela ben 6,5*9 cm bependim, 30 adedi 60 liraya geliyor. Yazgı'nın önerdiği sitede fiyatlar daha makul gibiydi ama onların şablonları bana biraz karışık gelmişti.
bize bile basmıştı o sıkıntı :)
maaşallah, ne tatlı olmuş yaw
ben sorarsam kesin bir kulp takar, sormadan verecem siparişi valla, o da herkesle aynı gün görsün.
Ama bu akşam birkaç yeni fotosunu çekeyim kuzunun.
Amin cnm ben de aynılarını Hilal kuzusu için diliyorum.PELİN KUZUM İYİKİ DOĞDUN CANIMMM İYİ Kİ VARSIN HAYATIMIZDA KATILIYORUM CANIM ANNE OLMAK ÇOK AMA ÇOK FARKLI BİŞEYY...RABBİM SAĞLIKLA BÜYÜMEYİ NASİP ETSİN......
Saol Aylincim. Ben de bikaç gündür acayip duygusalım. Çocuğun ilk yaşında böyle yelkenleri suya indireceksem daha sonra nasıl olurum bilemem.iYİKİ DOĞDU PELİNCİK,DAHA NİCE NİCE YILLARINI GÜZEL GÜNLERİNİ GÖRÜRSÜN İNŞALLAH, ALLAH GELİN OLDUĞUNU DA GÖSTERSİN...
AY ÇOK DUYGULANDIM GÖZLERİM DOLDU
Fatma telefon etmişti hastaneye, o söylemişti herkes ağlıyo die.. Ben hastanede siz pc başında salya sümük kopmuşuz... Ben hala ağplıyorum.. Nasıl bişeymiş bu annelik ya rabbim ya, insan yavrusunun yüzünü görür görmez herşeyi unutuyomuş... Geceleri bile özlüyorum ben bu kuzuyu..
Yok yok, asayiş berkemal çok şükür :)
Ayyy, yakışıklı mı buluyorsun oğlumu Ebru teyzesi
Ne tesadüf, ben de çok yakışıklı buluyorum
Amanın, ne hızlı hızırmış o
Hadi hayırlısı...
Çok tatlısınız anne oğul
1. yaş günlerinde bebekler de anneler de perişan oluyorlar genelde, ama gerçek gününde tekrar edecek olmanız güzel, tecrübelisin :)
Kamerayı eline tutuşturana sinir oldum, çok biliyorsa kendi çekseyiş de, annesi bebeğinin yanında olsaymış... Sevdiğin biri olabilir diye salak demiyorum kendisine
Aaaa, Pelin'in o çook güzel melek yüzünü görüp de ağlayalı bir yıl mı olmuş yaaawww...
Nice mutlu, sağlıklı yaşları olsun kuzumuzun
ayy nice mutlu yıllara canım
maaşallah çok tatlı çıkmışsınız canımSaolun arkadaşlıarım. Darısı sizin bebeklerinize olsun..
benim dr iştah açıcı şurup vermeye karşı benim çocoğumun kemikleri sayılsa yinede vermem demişti bana haberiniz olsun.balık yağıda iştah açıyo onu versenizekızlar bu dediğiniz iştah açıcı şurupmu benim bbeğimde hiç birşey yemiyor sürekli kusuyor iyi bişeyse bene alıyım hemn dr.mı sordunuzkafanıza göremi verdniz açılımınıda yazarsanz sevinirim
aaaelfzngr bacımmm
burcu ne güzel bi site bulmussun sen öle :)) kırmızı ugurböcekli magnete bayıldım bi resmi ilk dogum resmi digeri şimdiki koyarak hazırlanabilir bence
[sıze="2"]
aaa benim koca kabul eder böyle şeyleri sever[/sıze]
Amin cnm ben de aynılarını Hilal kuzusu için diliyorum.
Saol Aylincim. Ben de bikaç gündür acayip duygusalım. Çocuğun ilk yaşında böyle yelkenleri suya indireceksem daha sonra nasıl olurum bilemem.
Fatma telefon etmişti hastaneye, o söylemişti herkes ağlıyo die.. Ben hastanede siz pc başında salya sümük kopmuşuz... Ben hala ağplıyorum.. Nasıl bişeymiş bu annelik ya rabbim ya, insan yavrusunun yüzünü görür görmez herşeyi unutuyomuş... Geceleri bile özlüyorum ben bu kuzuyu..Bağrıma basıyorum basıyorum doyamıyorum..
Allah hiçbirinin acısını göstermesin..
Saol Gülşancım darısı mert'e ve bütün mart bebeklerine olsun inşallah..
Amin arkadaşım saol..PELİN BEBEŞİMİZE nice mutlu seneler.
uzun sağlıklı ve çooook mutlu bir ömrü olsun......
Saol cnm. Barış'ın da yeni yaşı şimdiden kutlu olsun. Çok şirin maşşallah.yaa evet yaa, kamerayı tutusturdu birisi ama o kadar saskındım ki kim oldugunu bilmiyorum, esimde resim cekiyordu, Allahtan o benim kadar saskın degilde en azından dogum gunu resmimiz vartam komediydi yani
30 yasındayım aslında ama daha küçük gösterdigimi soyler herkes.
iyi ki dogmus pelincik. Allah uzun, mutlu huzurlu saglıklı bir ömür nasip etsin kuzuma.
Sizin kadar kopya olamasak da benziyoruz ewt. Benim bebeklik fotolarımın aynısı sayılır göz yapısı..amanda annesinin kopyasımıymış bu dogumgünü cücüsü..dişleri cok tatlı duuyo..maşalah size ana kız..
maaşallah çok tatlı çıkmışsınız canım
benim dr iştah açıcı şurup vermeye karşı benim çocoğumun kemikleri sayılsa yinede vermem demişti bana haberiniz olsun.balık yağıda iştah açıyo onu versenize
aaa:78: sağol canım
utan utan amirimmaaşallah çok tatlı çıkmışsınız canım
benim dr iştah açıcı şurup vermeye karşı benim çocoğumun kemikleri sayılsa yinede vermem demişti bana haberiniz olsun.balık yağıda iştah açıyo onu versenize
aaa:78: sağol canım
a6 adet 20 tl vericem..bakalım nasıl göndericekler..:44:Ayyy beni nasıl analiz etmiştin acaba aylaaar önce, çok merakım geldi şimdi :)
Ebrucum adete ve boyuta göre değişiyor.
Mesela ben 6,5*9 cm bependim, 30 adedi 60 liraya geliyor. Yazgı'nın önerdiği sitede fiyatlar daha makul gibiydi ama onların şablonları bana biraz karışık gelmişti.
Bize bile basmıştı o sıkıntı :)
Maaşallah, ne tatlı olmuş yaw
Ben sorarsam kesin bir kulp takar, sormadan verecem siparişi valla, o da herkesle aynı gün görsün.
Ama bu akşam birkaç yeni fotosunu çekeyim kuzunun.
ay burcu senide cadı bi kayınvalde tarafından ezirilmiş sacı başı dagınık bi külkedisi olarak hayal ettim sanırım..cokmu ucmuşum..
Ayşegül ruh ikizim misin kız sen benim
Tam da aynı şablona bakarak aynı şeyi düşünüyordum :))))
telepati bu olsa gerek :))) ama ben o şablonu bulamadım sen buldun mu sipariş verileceklerin arasında ..
ay burcu senide cadı bi kayınvalde tarafından ezirilmiş sacı başı dagınık bi külkedisi olarak hayal ettim sanırım..cokmu ucmuşum..
ben kaçıyom kızlar öptüm sizi
telepati bu olsa gerek :))) ama ben o şablonu bulamadım sen buldun mu sipariş verileceklerin arasında ..
Arkadaşlar slm
Bugün Pelin'in doğumgünü, benim de anneliğimin yıldönümü...
Bu annelik çok değiştirdi beni ya. Anne olmak ne güzel bişeymiş...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?