2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

amanda annesinin kopyasımıymış bu dogumgünü cücüsü..dişleri cok tatlı duruyo..maşalah size ana kız..

senide halini vaktini almış şöyle kilolu bi hanım olarak düşünmüştüm fekat umdugumu bulamadım esasen kişilik analizim cok iyidir fakat zihinde canlandrma analizi başarısız..:44:

Ayyy beni nasıl analiz etmiştin acaba aylaaar önce, çok merakım geldi şimdi :)

Ebrucum adete ve boyuta göre değişiyor.
Mesela ben 6,5*9 cm bependim, 30 adedi 60 liraya geliyor. Yazgı'nın önerdiği sitede fiyatlar daha makul gibiydi ama onların şablonları bana biraz karışık gelmişti.

Bize bile basmıştı o sıkıntı :)
Maaşallah, ne tatlı olmuş yaw

hepsi birbirinden güzel akşam eşimle bakayım bir seçelim ne diyecek ama ben bayıldım neler neler var yaa

Ben sorarsam kesin bir kulp takar, sormadan verecem siparişi valla, o da herkesle aynı gün görsün.
Ama bu akşam birkaç yeni fotosunu çekeyim kuzunun.

burcu ne güzel bi site bulmussun sen öle :)) kırmızı ugurböcekli magnete bayıldım bi resmi ilk dogum resmi digeri şimdiki koyarak hazırlanabilir bence

[sıze="2"]
aaa benim koca kabul eder böyle şeyleri sever
[/sıze]

PELİN KUZUM İYİKİ DOĞDUN CANIMMM İYİ Kİ VARSIN HAYATIMIZDA KATILIYORUM CANIM ANNE OLMAK ÇOK AMA ÇOK FARKLI BİŞEYY...RABBİM SAĞLIKLA BÜYÜMEYİ NASİP ETSİN......
Amin cnm ben de aynılarını Hilal kuzusu için diliyorum.
iYİKİ DOĞDU PELİNCİK,DAHA NİCE NİCE YILLARINI GÜZEL GÜNLERİNİ GÖRÜRSÜN İNŞALLAH, ALLAH GELİN OLDUĞUNU DA GÖSTERSİN...
AY ÇOK DUYGULANDIM GÖZLERİM DOLDU
Saol Aylincim. Ben de bikaç gündür acayip duygusalım. Çocuğun ilk yaşında böyle yelkenleri suya indireceksem daha sonra nasıl olurum bilemem.
Fatma telefon etmişti hastaneye, o söylemişti herkes ağlıyo die.. Ben hastanede siz pc başında salya sümük kopmuşuz... Ben hala ağplıyorum.. Nasıl bişeymiş bu annelik ya rabbim ya, insan yavrusunun yüzünü görür görmez herşeyi unutuyomuş... Geceleri bile özlüyorum ben bu kuzuyu.. Bağrıma basıyorum basıyorum doyamıyorum..
Allah hiçbirinin acısını göstermesin..

ayy nice mutlu yıllara canım

Saol Gülşancım darısı mert'e ve bütün mart bebeklerine olsun inşallah..

maaşallah çok tatlı çıkmışsınız canım

benim dr iştah açıcı şurup vermeye karşı benim çocoğumun kemikleri sayılsa yinede vermem demişti bana haberiniz olsun.balık yağıda iştah açıyo onu versenize

elfzngr bacımmm
aaa:78: sağol canım

burcu ne güzel bi site bulmussun sen öle :)) kırmızı ugurböcekli magnete bayıldım bi resmi ilk dogum resmi digeri şimdiki koyarak hazırlanabilir bence

Ayşegül ruh ikizim misin kız sen benim
Tam da aynı şablona bakarak aynı şeyi düşünüyordum :))))

[sıze="2"]
aaa benim koca kabul eder böyle şeyleri sever
[/sıze]

Benimki de sever ama önce yokuşa sürüp insanı hasta eder, sonra eline geçince aaa çok güzelmiş der. Cins anacım cins

Ayy evet, ne ağlamıştım, her doğuranı kendim doğuruyormuş bekledim, ondan sonra da 10 gün önce doğuruverdim zaten
Amin Kıymetcim, Allah hepimizin yavrularını bağışlasın, varlıklarının ne büyük mucize olduğunu hiç unutmayalım...

PELİN BEBEŞİMİZE nice mutlu seneler.
uzun sağlıklı ve çooook mutlu bir ömrü olsun......
Amin arkadaşım saol..
Saol cnm. Barış'ın da yeni yaşı şimdiden kutlu olsun. Çok şirin maşşallah.
amanda annesinin kopyasımıymış bu dogumgünü cücüsü..dişleri cok tatlı duuyo..maşalah size ana kız..
Sizin kadar kopya olamasak da benziyoruz ewt. Benim bebeklik fotolarımın aynısı sayılır göz yapısı..
Teşekkür ederiz teyzesi..

ay burcu senide cadı bi kayınvalde tarafından ezirilmiş sacı başı dagınık bi külkedisi olarak hayal ettim sanırım..cokmu ucmuşum..

utan utan amirim
a6 adet 20 tl vericem..bakalım nasıl göndericekler..:44:

ay burcu senide cadı bi kayınvalde tarafından ezirilmiş sacı başı dagınık bi külkedisi olarak hayal ettim sanırım..cokmu ucmuşum..

Saçım başım dağınık ama ezemez o beni

ben kaçıyom kızlar öptüm sizi

Biz de öptüükkk

telepati bu olsa gerek :))) ama ben o şablonu bulamadım sen buldun mu sipariş verileceklerin arasında ..

Buldum. İndirimdekiler kısmını tıkla, 2. veya 3. sayfada...
Şimdi de foto seçemiyorum, yarına kalır bu iş.

prima bulamadım biraz önce markette evy baby almak zorunda kaldım..yuzey yapısı iti baryle molfix ve huggs e on basar..pişikte yapmazsa eger on numara bez der tavsiye edrim..

Buldum. İndirimdekiler kısmını tıkla, 2. veya 3. sayfada...
Şimdi de foto seçemiyorum, yarına kalır bu iş.[/QUOTE]

saol ruh ikizi ben de buldum ilk fotograf cd sini bulmam lasım hem daha 1 ay var bizim ben de ondan yaptıracagım inşallah :)))

pelin ve barış bebeğe mutlu yıllllllllllllllllllllllllarrrrrrrrrr
rabbim torunlarımızıda görmeyi nasip etsin inşallah uzun yaşasınlar mutlu yaşasınlar inşallahh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…