- Konu Sahibi minikcadimm83
-
- #102.021
Arkadaşlar slm
Bugün Pelin'in doğumgünü, benim de anneliğimin yıldönümü...
Bu annelik çok değiştirdi beni ya. Anne olmak ne güzel bişeymiş...
Arkadaşlar slm
.....fırsat bulup ugrayamadım özledim sizi..sorun yoktur umarım kızlar ..
bu arada DORUK un yakışıklı fotolarıyla hava ateyon demi kamuoyuna
evet tatlım çok duygusal bir dönemdesin, ama korkma korktuğun gibi olmayacak,zamana bırak sonuçta annen o.
Bu arada size son dakika şok haberi veriyorum, eski genel müdürümle yemekten geliyorum,kul sıkışmadan hızır yetişmezmiş, gel benim yanımda çalış tekrardan dedi ve ek yetkiler verdi. Birbirimize düşünme zamanı tanıdık.
bu arada bizde ilk dogum gunumuzu yaptik gecen hafta.cok curcuna oldu. barıs cok huysuzdu o gun, kalabalıEki Görüntüle 141823 Eki Görüntüle 141823 gı gorunce daha da huysuzlastı.misafiler geldiğinde uykusu gelmisti. bede onu uyuttum, pasta harici yemeklerimizi o uyurken yedik. o uyanınca pastaya gectik. ne odlu nasıl oldu nlamadım, birisi hadi cocuklar alın barısı pastanın basına gecin dedi, benim elimede kamerayı tutusturdular, ne oldugunu anlamadan iyiki dogdun barıs sarkısını soylemeye basladılar. barıs cok sasırd etrafa saskın saskın bakarken ben aglmaya basladım, cok duygusal bir andı. aksam hersey bittikten sonra farkettik ki ben o saskınlıkla play tusuna basmamısım ve hicbirsey cekmemisim kameraylazaten cocugumun yanında olamadıgım icin uzgundum, kamera olayı iyicetuz biber oldu. haftaya bir dogum gunumuz daha var gercek gununde, onda insallah cekebiliriz. iste ben ve barısımm...
Arkadaşlar slm
Arkadaşlar slm
merhaba canlarım
kandiliniz ve sevgililer gününüz kutlu olsun
ben evdeyim kocam sporda eymen uykuda ne kaa mükemmel
bir kaç gündür iyiyiz şükür
eymeni prof.ahmet aydına götürmeyi düşünüyorum haftaya
kendisi hem çocuk doktoru hem beslenme uzmanı cerrahpaşada
neredeyse 3-4 aydır 7.5-8 kg arası gidip geliyor
kilosu bir yana bu kadar sık hastalanması beni üzdü...
5-6 adım atıyor ayakta duruyor bir yürümedi inadından
her yeri karıştırıyor
elide o kadar hızlı ki anlatamam
gündüz bir kere uyuyor yarım saat bir saat arası
iştahı bir dert uyksu bir dert gece en az on kez kalkıyor hala
beni pc ye oturtmuyor hiç bi iş yaptırmıyor desek daha doğru olur
o yüzden giremiyorum hiç
gülşan sormuş sanırım vitamin ya da balık yağı vermedi doktorumuz hiç
bakalım ahmet aydın ne diyecek bu duruma
kalbim sizinle beni unutmayınn
yasemin sen bana nasıl bir müjde verdin böyle.ahmet bey bize de alın dedi. hemen başlıyorum...Ben birkaç yere sordum, Ocean Fish Oil bulamadım, Seven Seas Orange aldım bende, 1 haftadır sabahları aç karnına bir çay kaşığı içiriyorum, iştahında farkedilir bir açılma oldu, zaten ne versem yiyordu şimdi benim elimdekilere bile saldırıyor, geçen akşam misafirim vardı, misafirin tabağındakileri hep İklim yedi, nasıl saldırıyor görseniz, az evvelde 180 cc. süt içmişti üstelik :))
ebruuu beni nası düşünmüştünn ne umdun ne buldun merak ettim:)
yasemin sen bana nasıl bir müjde verdin böyle.ahmet bey bize de alın dedi. Hemen başlıyorum...
kızlar bu dediğiniz iştah açıcı şurupmu benim bbeğimde hiç birşey yemiyor sürekli kusuyor iyi bişeyse bene alıyım hemn dr.mı sordunuzkafanıza göremi verdniz açılımınıda yazarsanz sevinirim
burcu fiyat alayım lüfen..yazgı nın şu magnetlerden bugün yarın bastracam foto secemedim henüz..belkide bu siteyi senin aracılıgınla allah sundu önüme..Bebiklerin doğum günleri için hediye yaptırmak isteyenlere, aşağıdaki siteye bir göz atmalarını tavsiye ederim:
Foto Magnet Magnet Fotoraf Basks - ANASAYFA >
Sanırsam ben yaptıracam
2 gün var aramızda 10 martta bizim dogünmz..ama ben tam vaktı zamanında düşünüorum ktlamayı..herkese slm
doğum günlerinden bahsetmişsiniz bizimde 8 martta bende erken yapıcam pazar günü dışarda mc de yapmayı plnlıyorum bende bu hafta başlıcamhazırlıklara davetiye mekan yeri bakma falan kendime eşime oğlumayeni kıyafetler almayı planlıyorum ayy düşüncesi bile güzxel alllah gönlüme göre verir inş. herşeyi ( amin )
desene kader arkadaşıyız. defne de 8 kilo gibi. ağzına tıkmaktan yıldım.hocanın anlattıklarını bize de anlat lütfen. ben sıyıracam yakında.hunili bir smile yok mu ya.
iyiki dogduuuuuuuun peeeeeelinnnn...iyiki dogurduuuuuuuunnnn annesiiiii......mutlu yıllarrr mutlu yıllarr sizeeeeeeeee......
gecen sene bugünü cok net jatrlıyorum hatta hasret pelin in fotolarını paylaştı burda bizlerle..
Saolun arkadaşlıarım. Darısı sizin bebeklerinize olsun..canımmm nice nice mutlu yıllara... hayırlı, uzun ,mutlu ömürlü olsun pelincik ailesiyle mutlu mutlu yasasın
kızlar elif gürl---n isimli bi istek aldım faceden ama çıkaramadım ben kim olduğunu siz tanıyomusunuz:26:
bebiklerin doğum günleri için hediye yaptırmak isteyenlere, aşağıdaki siteye bir göz atmalarını tavsiye ederim:
foto magnet magnet fotoraf basks - anasayfa >
sanırsam ben yaptıracam
oğlunun ilk doğumgününde kamerayı senin elinemi tutuşturdulariyiki çekememişsin arkadaşım,ben olsam izlerken sinirimden ağlardım komşu çocuğu falan ayarlasana bidahakine herşeyi kaydetsin
aaa üzüldüm bak şimdi resim olayı video olayı başkası yokmuydu yaa çekseydi ....Olsun yine de haftaya gerçek doğum günü yapacaksınız ozaman tedbirli olun canım...
Ve resimlerinize bayıldım çok tatlısınız
Çok tatlısınız anne oğul
1. yaş günlerinde bebekler de anneler de perişan oluyorlar genelde, ama gerçek gününde tekrar edecek olmanız güzel, tecrübelisin :)
Kamerayı eline tutuşturana sinir oldum, çok biliyorsa kendi çekseyiş de, annesi bebeğinin yanında olsaymış... Sevdiğin biri olabilir diye salak demiyorum kendisine
okurken agladım...sanırım bende gizleyemicen dogumgünü gözyaşlarımı..
senide görebildik pınar sonunda..zihnimde canlandrdıgım dan farklı..daha olgun düşündümm seni nedense..:61:
Arkadaşlar slm
Saolun arkadaşlıarım. Darısı sizin bebeklerinize olsun..
Ben de çok net hatırlıyorum Ebrucum.. Tam da bu saatlerde dr muayene etmişti. Açılma sadece 2cm di..
Ne zaman doğacak bu çocuk die sıkıntı basmıştı bana.
Bizim herhangi bir doğumgünü organizasyonumuz yok. Akşama davetsiz gelen olmazsa çekirdek ailemizle bi pasta alıp kesicez. Yarın fotoğraflarını paylaşırım sizinle..
Bunlar da Pelin'in hallerinden seçmeler..Eki Görüntüle 141843 Eki Görüntüle 141844 Eki Görüntüle 141845 Eki Görüntüle 141846
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?