2010 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Arkadaşlar slm
Bugün Pelin'in doğumgünü, benim de anneliğimin yıldönümü...
Bu annelik çok değiştirdi beni ya. Anne olmak ne güzel bişeymiş...

PELİN KUZUM İYİKİ DOĞDUN CANIMMM İYİ Kİ VARSIN HAYATIMIZDA KATILIYORUM CANIM ANNE OLMAK ÇOK AMA ÇOK FARKLI BİŞEYY...RABBİM SAĞLIKLA BÜYÜMEYİ NASİP ETSİN......

Arkadaşlar slm

iYİKİ DOĞDU PELİNCİK,DAHA NİCE NİCE YILLARINI GÜZEL GÜNLERİNİ GÖRÜRSÜN İNŞALLAH, ALLAH GELİN OLDUĞUNU DA GÖSTERSİN...
AY ÇOK DUYGULANDIM GÖZLERİM DOLDU

.....fırsat bulup ugrayamadım özledim sizi..sorun yoktur umarım kızlar ..
bu arada DORUK un yakışıklı fotolarıyla hava ateyon demi kamuoyuna

Yok yok, asayiş berkemal çok şükür :)
Ayyy, yakışıklı mı buluyorsun oğlumu Ebru teyzesi
Ne tesadüf, ben de çok yakışıklı buluyorum

Amanın, ne hızlı hızırmış o
Hadi hayırlısı...

Çok tatlısınız anne oğul
1. yaş günlerinde bebekler de anneler de perişan oluyorlar genelde, ama gerçek gününde tekrar edecek olmanız güzel, tecrübelisin :)
Kamerayı eline tutuşturana sinir oldum, çok biliyorsa kendi çekseyiş de, annesi bebeğinin yanında olsaymış... Sevdiğin biri olabilir diye salak demiyorum kendisine

Arkadaşlar slm

Aaaa, Pelin'in o çook güzel melek yüzünü görüp de ağlayalı bir yıl mı olmuş yaaawww...
Nice mutlu, sağlıklı yaşları olsun kuzumuzun

herkese slm
doğum günlerinden bahsetmişsiniz bizimde 8 martta bende erken yapıcam pazar günü dışarda mc de yapmayı plnlıyorum bende bu hafta başlıcamhazırlıklara davetiye mekan yeri bakma falan kendime eşime oğlumayeni kıyafetler almayı planlıyorum ayy düşüncesi bile güzxel alllah gönlüme göre verir inş. herşeyi ( amin )

desene kader arkadaşıyız. defne de 8 kilo gibi. ağzına tıkmaktan yıldım.hocanın anlattıklarını bize de anlat lütfen. ben sıyıracam yakında.hunili bir smile yok mu ya.

yasemin sen bana nasıl bir müjde verdin böyle.ahmet bey bize de alın dedi. hemen başlıyorum...

bu arada kutlamayı unutmuşum

annler nsizinde kutlu olsun
bebişler iyiki doğdunuz iyiki hayatımızdasınız iyiki doğmuşsunuz siz<in varlığınız hayatımıza renk kattı yaşama sevinci kttı

İYİKİ DOĞDUNUZ MART BEBEKLERİ

kızlar elif gürl---n isimli bi istek aldım faceden ama çıkaramadım ben kim olduğunu siz tanıyomusunuz:26:

yasemin sen bana nasıl bir müjde verdin böyle.ahmet bey bize de alın dedi. Hemen başlıyorum...

kızlar bu dediğiniz iştah açıcı şurupmu benim bbeğimde hiç birşey yemiyor sürekli kusuyor iyi bişeyse bene alıyım hemn dr.mı sordunuzkafanıza göremi verdniz açılımınıda yazarsanz sevinirim

Bebiklerin doğum günleri için hediye yaptırmak isteyenlere, aşağıdaki siteye bir göz atmalarını tavsiye ederim:

Foto Magnet Magnet Fotoraf Basks - ANASAYFA >

Sanırsam ben yaptıracam
burcu fiyat alayım lüfen..yazgı nın şu magnetlerden bugün yarın bastracam foto secemedim henüz..belkide bu siteyi senin aracılıgınla allah sundu önüme..
2 gün var aramızda 10 martta bizim dogünmz..ama ben tam vaktı zamanında düşünüorum ktlamayı..
desene kader arkadaşıyız. defne de 8 kilo gibi. ağzına tıkmaktan yıldım.hocanın anlattıklarını bize de anlat lütfen. ben sıyıracam yakında.hunili bir smile yok mu ya.

ay gözde kilo takıntın devammı hala..kabul et artık her bebek aynı bünyeye sahip degil zorlama yavruyu..bazı bebek su içse yarıyo anacım tombilik oluyo bazısıda ne yese yakıyo..

canımmm nice nice mutlu yıllara... hayırlı, uzun ,mutlu ömürlü olsun pelincik ailesiyle mutlu mutlu yasasın
Saolun arkadaşlıarım. Darısı sizin bebeklerinize olsun..
Ben de çok net hatırlıyorum Ebrucum.. Tam da bu saatlerde dr muayene etmişti. Açılma sadece 2cm di..
Ne zaman doğacak bu çocuk die sıkıntı basmıştı bana.

Bizim herhangi bir doğumgünü organizasyonumuz yok. Akşama davetsiz gelen olmazsa çekirdek ailemizle bi pasta alıp kesicez. Yarın fotoğraflarını paylaşırım sizinle..
Bunlar da Pelin'in hallerinden seçmeler..

oğlunun ilk doğumgününde kamerayı senin elinemi tutuşturdular iyiki çekememişsin arkadaşım,ben olsam izlerken sinirimden ağlardım komşu çocuğu falan ayarlasana bidahakine herşeyi kaydetsin

yaa evet yaa, kamerayı tutusturdu birisi ama o kadar saskındım ki kim oldugunu bilmiyorum, esimde resim cekiyordu, Allahtan o benim kadar saskın degilde en azından dogum gunu resmimiz var tam komediydi yani

okurken agladım...sanırım bende gizleyemicen dogumgünü gözyaşlarımı..
senide görebildik pınar sonunda..zihnimde canlandrdıgım dan farklı..daha olgun düşündümm seni nedense..:61
:

30 yasındayım aslında ama daha küçük gösterdigimi soyler herkes.

Arkadaşlar slm

iyi ki dogmus pelincik. Allah uzun, mutlu huzurlu saglıklı bir ömür nasip etsin kuzuma.

Son düzenleme:

41 KERE MAŞALLAHHHHHHHH SİZLEREEEEEEE

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…